Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
22 éve 6 hónapja #54710 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Jézusom,cseppfolyós állapotban vagyok!!!!
oberongirl.com/viggo/imagepages/ ... gskin3.htm
oberongirl.com/viggo/imagepages/prison03.htm
Na majd még írok,remélem tetszik!!!

Narië

No more blood for oil!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #54657 Írta: hedge_hog
hedge_hog válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Huh, ez jó kis téma! Jó neked, hogy ilyenekből tartasz előadást. Lehet, hogy hülyeség lesz, amit leírok, de nekem az a meglátásom, hogy ugyan Aragorn egy tipikus hős, mégsem olyan egyértelműen jellemezhető (mondjuk a GYU karaktereire nehezen lehet ráhúzni egy skatulyát, a jellemeik nem fekete-fehérek). Szóval szerintem van benne egy kis félsz a múltjával, az őseivel kapcsolatban, de ez valahogy nem tör felszínre, mert le akarja győzni önmagát. Nagyon tetszett pl a filmben az a rész, amikor az Andúril darabjainál beszélget Arwennel: fél a múlttól, ugyanakkor le is akarja győzni. Tipikus "küzdő" hős, akit lehet tisztelni azért, hogy szembeszáll saját és ősei gyengeségével. :roll:

~ Une lumi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #54654 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Na, ha már Aragornos témára vágytok, akkor a Ti segítségeteket is elkérem.
Már leírtam a Frodós topicban, hogy egy tervezett előadásom a hősökről, a hőstípusokról szólna - és itt különösen a Frodó-Aragorn párhuzamra, mint két különböző hőstípus megtestesítőire gondoltam.
Szóval véleményt, meglátásokat kérek Aragorn hősiességét iletően - bármilyen tettét, mondatát leírhatjátok, aminél úgy éreztétek, hogy "igen, ilyen egy igazi hős!" Előre is kösz! :wink:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
22 éve 6 hónapja #54626 Írta: xany
xany válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Én is fölvettem a 28 napot. És szöke hajjal is jó. Egyébként most láttam a Tökéletes gyilkosságot. Hát a végém bevallom elbőgtem magam, szegény Viggo sajnáltam. :cry: A tékában már láttom hülyét fognak kapni tőlem, annyi Viggos filmet néztem ki magamnak. :wink:

"Elmúlt, mint száz más pillanat,
De tudjuk mégis, hogy múlhatatlan,
Mert szívek őrzik, nem szavak."

Több
22 éve 6 hónapja #54616 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Naná, hogy jó, Viggo öltözik egy heves nemi aktus után... :P
Az a test nem semmi. Kölcsöandhatom, de akkor kérem a kis szemtanút! :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 6 hónapja #54614 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
JUUUUUUUUU!!!!!!!!
ÉS MILYEN???????????????????????????
De megnézném!!!
Ugye jó? Ugye jó? Na jó, szar kérdés..
VIGGO CSAK JÓ LEHET !

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Több
22 éve 6 hónapja #54611 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Felvettem a 28 napot!!!!!!
JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJJJ! :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
Több
22 éve 6 hónapja #54394 Írta: Narië

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 6 hónapja #54342 Írta: hedge_hog
Szerintem meg épp hogy egész jó volt, legalábbis jobb, mint amit hallottam róla előzőleg. Ez a pasi meg szőkén és rövid hajjal is jól néz ki... :lol:

~ Une lumi

Több
22 éve 6 hónapja #54341 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ragoran!
A képek szupik!!!! :P

Most láttam a 28 napot, és hát nagyot csalódtam. :(
A film szerintem enyhén szólva is csak közepes, de ezt most nem ragozom túl mert ez egy Viggos topic, szóval Viggo édi volt benne.
:P

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 6 hónapja #54303 Írta: Narië
Aragorn és a hobbitok?Hát szerintem:Bríben még nagyon bizalmatlanok voltak (mármint a hobbitok),de később,mint szerintem mindenki,elkezdtek egyre jobban bízni benne,tisztelni őt.Ez mondjuk szerintem a természetéből is adódott,egyszerűen mindenki,aki csak nagyon felületesen is ismerte az is felnézett rá(pl.Szauron szája).Samu ezt nagyon nyilvánvalóan mondta el("Vajon látjuk e még a többieket(vagy vmi ilyesmi)?"-Frodó,"Vándor majd vigyáz rájuk!"-Samu)
Vagyis éppen ideális király volt,mert ugye nem egy olyan felfuvalkodott,"én-vagyok-a-tuti-király"jellegű alak,hanem egyszerűen muszáj felnézni Rá!!!!

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 6 hónapja #53972 Írta: Narië
Aieless:Little Red Riding Hood-Piroska :D
Különben oltári jóóóóóóóóóó!!!
Tényleg volt olyan pletyka,hogy Ő és Gwyneth?Asszem arról lemaradtam...Nem baj,most legalább csodálkozhatok rajta...
Olyan szimpi,amiket mond!!!!!Miért vannak ilyen pasik is a világon???
Na jó,most csöpögök 1 darabig....

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 6 hónapja #53970 Írta: Robin
Robin válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Elnézést,ga valamit félbeszakítok.,de ez annyira szép,le kell írnom :)
Szóval,lapozgattam az irodalomkönyvem éls ezt találtam benne (persze,rögtön Aragorn jutott az eszembe :) :) )
J.W. Goethe - Vándor éji dala
"Immár minden minden bércen
csend ül,
halk lomb,alig érzed,
lendül:
sóhajt az éj.
Már búvik a berki madárka,
te is nemsokára
nyugszol,ne félj ...

Több
22 éve 6 hónapja - 22 éve 6 hónapja #53967 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
aieless: kösz nagyon! hantale len!
a Little red Riding Hood:
a Piroska és a farkas ( elvileg csak Piroska) angol elnevezése. :D

n8n returns

Több
22 éve 6 hónapja #53957 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
ÉS JEEEEEEEEEEEEEEE!
Az utolsó részlet az interjúból! Csak itt, csak nektek! :)

UTOLSÓ RÉSZ

,,Először is én nem tartom magam szexszimbólumnak, és szerintem ez fontos. A problémák ott kezdődnek, ha szimbólomnak tartod magad. Úgy értem, úgy nem lehet élni... A mindennepi életemben ez semmit sem jelent. De az ügynököm időről időre kézbesít egy csomó rajongói levelet, elolvasom őket, és 50-ből 49 nagyon aranyos és hízelgő, és örülök azt olvasni, hogy a filmjeim jelentenek vmit az embereknek, és hogy mindenkinek valami mást jelentenek. De mindig van egy levél, ami furcsa, amiben egy nő azonnal össze akar velem házasodni, és elhagyta értem a férjét meg a családját Kansasban. Ez tényleg nagyon szomorú és csüggesztő. De azért a legtöbb reakció pozitív és intelligens."

Néhény évvel ezelőtt Viggo kénytelen volt megtanulni, hogy a sikernek van még egy ára. A botrány.

Röviddel a ,,Tökéletes gyilkosság" után Hollywood egyik kapcsolata szétesett - Gwyneth Paltrowé és ben Afflecké. ,,Viggo Mortensen hibája volt" - írták az újságok.

,,Először csak nevettem, hiszem nem volt ,,fugls f?de” (,,madár kaja" - dán kifejezés, jelentése ,,legkisebb") igazság sem a sztoriban, egy szemnyi sem, úgyhogy csak vállat vontam. De aztán kaptam egypár kellemetlen fenyegető levelet: ,, Hogy voltál képes lerombolni a kapcsolatukat" - ,,Két kedves fiatal, akiket egymásnak teremtettek"- meg ilyesmik. Rájöttem, hogy tényleg sok olyan ember van, aki elhiszi az ilyesfajta sztorikat, aki beleéli magát a színészek életébe és valamiféle helyettes családként kezeli őket, és akkor már nem volt olyan vicces."

De azért a dán rokonai újra kijózanították.

,,Egyik dán unokatestvérem felhívott, és közölte, hogy milyen jó, hogy rátaláltam Gwyneth-re, hiszen ő mindig jól öltözött és ápolt megjelenésű <<<khmm ehmm hmm... tessék megnézni az Oscar-kiosztást - borzalmas>>> , és hogy tanulhatnék tőle valamit.."

De Viggo nem az a panaszkodós típus.

,,Szerintem eddig leírhatatlanul szerencsés voltam. Fene szerencsés. Több szás, ezer színész van, aki jobb vagy ugyanolyan, mint én. Csak éppen én jókór voltam a jó helyen."

Mostanra már kiadta saját verseit, kiállította képeit és fotóit, kiállításokat rendezett, és Velencében elismert művésznek számít. ,,Egy igazi reneszánsz ember" írja a filmmagazin Peremiere. A művészet iránti érdeklődése hamar megmutatkozott.

,,Anyám szerint gyerekként sehova sem mentem ceruza nélkül, és állandóan rajzoltam. Nemrég kaptam tőle egy jegyzetfüzetet a régi rajzaimmal. Volt egy, amelyet 7 éves korom küröl rajzoltam. A lap tetején ez állt: ,,A kis piros utazó motorháztető" <<no comment gyerekek, ez nekem abszolút magas... :( ,,Little red Riding Hood" , de nem bírom lefordítani!! >>, és sok olajszín volt benne keverve, elég absztraktul nézett ki. Nekem tetszett. De a rajz át volt húzva piros tollal, és azt volt rá írva: ,,Nagyon gyenge!" Néhány tanár még ma is ezt találja motiválónak..."

Innen a domtetőről látjuk, hogy a csúcsforgalom elkezdődik. Burbank és a Studio City valami Richard Scarry festményre emlékeztet <<kit érdekel, hogy mire emlékezteti ezt az ütődütt riportert?? :) >>, és a sárga szmogfelhő egyre mérgezőbbé veláik. Viggonak igaza van. Ilyenkor érezni lehet Los Angelest. Valószínúleg hasonló érzés, mint amit a színmonoxidmérgezésben megfulladt emberek érezhetnek.

Véget vetünk a pikniknek, majd Viggo szépen összeszedi az összes cuccunkat, a narancshéjakat, üvegkupakokat, műanyag poharakat, és visszaindul a kocsijához. A műszerfalon szárazvirág, és valami, amit indián rózsafüzérnek néz ki, a CD-lejátszóban fusion music (new age és jazz), és Viggo Mortensen feltesz egy klasszikus kószás kalapot.

Nagyon nyugodtnak tűnik, ahogy ott ül a vezetőülésen, és flipperként navigál keresztül a brutális forgalmon.

..Szeretek vezetni. Csak vezetni, vezetni, vezetni az úton. hirtelen újra tudsz gondolkozni. Mint amikor erdőkben kószálsz <<< HA! :) >>, vagy a hegyekben, vagy egy nagy, hideg, tükröződő tóban horgászol. Akkor nagyon közel lehetsz a boldogsághoz - és mi mást akarhatsz még."

Hosszú az út Ringstedtől Hollywoodig. De a távolság nyilvánvalóan egy emberben mérhető.

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Több
Több
22 éve 6 hónapja #53910 Írta: hedge_hog
Addig is: viggomortensen.lap.hu: új link! MTV Movie Award 2002, Orlando jelölt a legjobb új tehetség (kb.) kategóriában, Elijah pedig a legjobb főszereplőében! Menjetek, szavazzatok!

~ Une lumi

Több
22 éve 7 hónapja #53564 Írta: Narië
Júúúj,ezek isteni jó képek!!!
Különben:Viggo újra forgat!!!!A film címe Hidalgo,az 1890-es években játszódik,a rendező valami John Johnston,aki a Jurassiv Park 3-at is rendezte,az egyetlen
(általam talált)honlap ez.
Előreláthatólag 2003 nyarára kerül a mozikba.....A béna sztori ellenére baromira várom..... :)

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 7 hónapja #53541 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Néhány baromi friss kép Viggoról:

www.musingsofviggo.com/VMS.htm

Aki olvasni is akar arról, hogy hol készültek ezek a képek, nézze meg ezt az oldalt:

specialrealms.com/VM/fc02.html

Több
22 éve 7 hónapja #53488 Írta: manó
manó válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sziasztok!
Megnéztem a 28 napot! :)
Tök jó volt benne Viggo.Olyan aranyos volt.Az volt a legjobb (szerintem) amikor a TV előtt a kanapén lesmárolta a csajt :)
Mikor még csak az HBO újságban láttam hogy lesz a film,elég bénának találtam borosta nélkül... De nem is olyan rossz :wink:
Na csak ennyit akartam! :oops:
Sziasztok!

...összeforr a törött szablya,s koronás lesz a király.

Több
22 éve 7 hónapja #53402 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
28nap a HBOn!!!
8kor!!!
Viggoval!!!

xany:csak írd be a szövegbe a linkjét!

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 7 hónapja #53151 Írta: n8n

Ragoran írta: Remélem bejöm:
images.countingdown.com/images/t ... 5_qt_l.mov

ez se :cry:

n8n returns

Több
22 éve 7 hónapja #53150 Írta: n8n

Ragoran írta: KIRÁÁÁÁLY:
a592.g.akamai.net/5/592/51/dc2b2 ... 30_240.mov
(de hosszú címe van!)

meg ez

n8n returns

Több
22 éve 7 hónapja #53148 Írta: n8n

Ragoran írta: Bríben:
images.countingdown.com/images/t ... 7_qt_l.mov

ez

n8n returns

Több
22 éve 7 hónapja #53147 Írta: n8n

Ragoran írta: Azt figyeljétek a Tanácsos résznél, ahogy Boromirnak válaszol!:
images.hollywood.com/images/quic ... _t_low.mov

ez

n8n returns

Több
22 éve 7 hónapja #53056 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
n8n: Már értem! A Sünit köszi, de Privátban megtárgyaltuk mivel nincs sok köze Viggóhoz meg így levelezgettünk egy sort!
Áradozz, csdak áradozz! Ezért éri meg képeket berakni! Mit nem tudsz megnyitni??
_____________'...összeforr a törött szablya
s koronás lesz a király....'
Ragoran

Több
22 éve 7 hónapja #53046 Írta: n8n
Ja és sajna nem tudtam kinyitni egyiket se,és a hedge_hog jelentése, de lehet, h ezt már mondta vki, sündisznó :D asszem!
aieless: újabb hantale len!
szexszimbólum?? mfhh :oops: de nekem Viggo szinte csak Aragornként is tetszik! :oops:
Megcsinálták?? végre!
Rago: ezek a képek, najó, abbahagyom!

n8n returns

Több
22 éve 7 hónapja #53044 Írta: n8n

Ragoran írta: n8n: És ehhez minek kell számolni?? :D :D :D

163-as és 173-as (asszem ezt írtam, de nem bizt! :) ) képek, azok a mffhhh :D :oops:

n8n returns

Több
22 éve 7 hónapja #53005 Írta: hedge_hog
Pedig ennyire azért nem nehéz! :o

Ragoran írta: hadge_hog: megint elrontottam a nevedet! :oops: Ien nincs! Bocs!!!

~ Une lumi

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.031 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére