- Köszönetek: 0
Aragorn (Viggo Mortensen)
- xany
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
www.oberongirl.com/viggo/vla11.htm
www.oberongirl.com/viggo/vla8.htm
www.oberongirl.com/viggo/vla7.htm
Nos itt van pár kép onna a legújabbak máj.17-én készültek.
"Elmúlt, mint száz más pillanat,
De tudjuk mégis, hogy múlhatatlan,
Mert szívek őrzik, nem szavak."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ragoran
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
1: Rákantintassz a képre és, ha kihozza egy új ablakban akkor egyszerűen jobb egérgomb fent a címnél-másolás-aztán itt beilesztés.
2: Ez akkor lép életbe, ha nem tudsz a képre rákattintani. A kiszemelt képen jobb egérgomb-tulajdonságok-ott megtalálod a kép címét (tipp:van kép amit nem tudsz másolni, ezért azt érdemes ide beszurni, aminek a vége vmien szám és utána jpg, jepg, htm v. vmi iesmi) ezt a címet kimásolod és ide beszúrod.
Na remélem érthető voltam, ha nem akkor visíts! (bár sztem egész érthető ahhoz képest, hogy ezredszerre írom le -ne vegyétek célzásnak-)
Ugye nem baj, ha innen berakok pár képet? Nem rakom be az összest Viggósból különösen nem úgyhogy még lehet próbálkozni!
www.oberongirl.com/viggo/imagepages/image3.htm
www.oberongirl.com/viggo/imagepages/image1.htm
www.oberongirl.com/viggo/imagepages/image6.htm
www.oberongirl.com/viggo/imagepages/image7.htm
www.oberongirl.com/viggo/imagepages/image9.htm
www.oberongirl.com/viggo/imagepages/image10.htm
www.oberongirl.com/viggo/imagepages/image15.htm
www.oberongirl.com/viggo/imagepa ... gskin6.htm
www.oberongirl.com/viggo/imagepages/amyak01.htm
www.oberongirl.com/viggo/imagepa ... oint03.htm
www.oberongirl.com/viggo/imagepages/prison01.htm
Szegény:
www.oberongirl.com/viggo/imagepages/prison02.htm
www.oberongirl.com/viggo/imagepages/prison03.htm
www.oberongirl.com/viggo/imagepages/prison04.htm
Holnap 3valszeg nekem nem jó, mert a Mátrában leszek(, ha minden igaz) és ott nincs naon net...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Undómiel
- Nem elérhető
Viszont a cím itt van, a legfelső linket keressétek az oldalon!
www.oberongirl.com/viggo/
- Narië
- Nem elérhető
- xany
- Nem elérhető
A kézzel írás jó 5let csak akkor tényleg szépen kell írni, mert nem fog grafológust hívni . Magyarul miért tegyük oda ?( ezt nem igazán értem), nem hinném, hogy szabad idejében majd azt fogja olvasgatni, de elküldhetjuk végülis lehet még a végén felkelti az érdeklődését ( jó is lenne, mi? .
- Adelard
- Nem elérhető
Csak az a baj hogy mostanában a vizsgáim elég sok időmet elveszik, de persze segítek amiben tudok.
A levelet is szívesen megírom, ha úgy döntünk hogy kézzel írjuk(tudok szépen írni ha akarok )és mint említettem fordítani is szívesen segítek de fogalmazásban viszont nem vagyok túl jó!!
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Narië
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
A képekkel kapcsolatban: Én már beszurtam ide összesen kb. 2oldalnyi képet... Mi legyen? Menjek vissza a topikba és keressem elő őket v. vállalja vki, -mondjuk aki az oldalt szerkeszti-, hogy utána jár és egyből a mi kis szupi oldalunkra rakja?? Ha az első, akkor ahhoz azért kell egy kis idő, meg mostanában nem tudok annyit neten lenni, de megpróbálom.
Mit szolnátok, ahhoz, hogy a Viggónak küldendő levelünket megírjuk angolul (még szép) és mellé odaírnánk magyarul is? Valszeg nem sokat hallott erről az országról és talán tetszene Neki??
Aztán kézzel írjuk v. géppel?? Sztem kézzel személyasebb lenne. De ez csak az én vélaményom! Többiek??
- xany
- Nem elérhető
Undómiel: azon a honlapon még mindig nincs semmi Viggoval kapcsolatos.
És az is igaz Viggo/Aragorn honlapjai nem épp a legszupibbak.( sajnos ) De ha lesz a miénk biztos job lesz .
- Undómiel
- Nem elérhető
Aieless! Tényleg meg tudnád csinálni???!!! Hogy itt a mai napig egyik ámulatból a másikba essek! Eszméletlenek vagytok!
A másik az, hogy szegény Viggo honlapjai elég gyengék!
Hirtelen nem jut eszembe egy sem, de ha elmentek a yahoo-ra, aztán Entertainment, Movies, Actors and Actresses, utána M betű, aztán kidobja a lista közepe felé Viggo Mortensent! 6 Lapot ad meg és egyik sem nagy szám! Mármint képek meg minden van, de a dizájn nem túl jó! Mi meg ugye egyediek vagyunk! Vagy leszünk! Igaz, Aieless???!!!
A legnagyobb poén az, hogy mi van a www.viggomortensen.com oldalon. Ha itt talál valaki bármit, ami Viggóval kapcsolatos... De aztán lehet, hogy nemrég frissítették, mert én úgy egy hónapja voltam ott és semmi!
A honlapunkról még valami eszembe jutott! Ugye elég sok filmben szerepelt az Édes, ezekről lehetne egy listát írni a teljesség igényével, aztán kiadni minden filmet 2-3 embernek, akinek kedve meg némi írói vénája van, és ebből is egy pofás rovatot össze lehetne hozni!
Na ugye az inerjúk meg a többi! Hú, de jó lenne, ha ezt tényleg össze tudnánk hozni!
Légyszi mindenki! Írjátok meg, hogy mi a véleményetek Aieless ötletéről!
- Gemini
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Köszönöm a CD felajánlásaitokat, de én is csak azért érdeklődtem, mert nekem is megvan.
Egyébként 22-ét ne nagyon várjátok, mert az Rtl-en ez nem az az Utolsó esély lesz amire mi várunk. Ebben a filmben Scott Glenn a főszereplő.
A csoportos írásotokhoz csak drukkolni tudok, végül is próba szerencse, lehet, hogy nektek skerül.
n8n lehet, hogy nem nézed sokba a vigyorgó képeket , nyomdai sokszorosított aláírásokkal, de én igenis büszke vagyok arra, hogy nekem már 60 dedikált fotó van a birtokomban a szívemhez egy kicsit is közel álló színészektől. .Már csak azért is mert a U.S.-ben szerintem azt sem tudják, hogy hol van Hungary., s főleg nem egy olyan tyúxaros kis város mint Nyíregyháza.
"Dartho guin Beriain.
Rych le ad tolthathon."
- aieless
- Nem elérhető
Teljes internetmegtartóztatásban voltam a héten brühühü.... nem volt időm.
NA SZÓVAL!!!
1: jövő hét - ORF1 - G.I.Jane
megj: állítólag nagyon szar film ) és Viggonak kis bajuszkája van szal elég.. erhmm.. érdekes )) Nem is fogjuk az ORF1-et
2: BESZÁLLNÉK A LEVÉLBE!!!!!
szerintem próbáljunk meg erőnek erejével vmi ,,különlegeset" kiszülni!!!
Az angol fórum( segíthetnék fordítani? Ugyan csak középfokúm van, de azért nagyon tudok - lásd a múltkori ,,PIroska" ))) és a közös kép VIggos fotóval nagyon jó ötletnek tűnik!!!
Csak sajna nem leszek ott a júniusi talin ((( Úgyhohgy léccilécciplíz ne akkor fotózzuk!!!!! PLÍZ! PLÍZ!!!! na elborult az agyam ((
3: emberek! Lett egy nagyon elmés ötletem, méghozzá:
van magyar Viggo/aragorn weblap? Én nem találtam , de ha van is, az mindegy
Szóval, nincs kedvetek beszállni egybe? Sztem a fórum támogatásával baromi jót lehetne összehozni. Én megcsinálnám a technikai/adminisztrációs/regisztrációs részeket, meg a dizájnt is, ha lehet (weboldaldizájnolás az elvakult mániám )) De minden segítség/javaslat/panasz stb jöhet!!!!! Csak azt kéne kitalálni, hogy mi legyen rajta. Csomó kép ( RAGORAN!!!!!), interjúfordítások, meg ilyesmik... legyünk kreatívak És akkor már esetleg tehetnék arra isvalamit, amit Viggo megnézhet (ha akar.... )
Na? Vélemény?
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
- xany
- Nem elérhető
Ezt nem hiszem el. Viggo tényleg nem hiszi el, hogy az emberek szexinek tartjék, vagy csak úgy csinál? Most néztem vele egy interjút és amikor a riporter szexinek nevezte nagyot nézett és tiltakozott, a riporter meg csak bizonygatta, hohy így van a végén Viggo elmosolyodott.
Pedig nyugodtan elhihetné .
Szerintem ha néhány oldalt lefordítünk akkor nem azokat kéne, ahol napokon át arról áradoztunk, hogy milyen állíti a teste meg minden, mert amint az előbi és még sok más példa is mutatja az ilyeneket nem csípi .
- Adelard
- Nem elérhető
Egyébként Gemini miért lenne a csoportos írás holt ötlet?
Szerintem úgyse sok ilyet kap, pláne ha még lefordítunk pár oldalt is innen Ebben a fordításban egyébként én is szívesen segítek! Én is brit angolt tanulok (hál'istennek elég jó eredménnyel)
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Undómiel
- Nem elérhető
Szerintetek is EGYEDIT írjunk?
Mert Viggo megérdemli! Hehe!
Más. Távol álljon tőlem, hogy Boromirt szidjam!!!!!! 8O
Én csak annyit írtam, hogy mi itt aktívabbak vagyunk!!!!
Legsit pedig majd meglátjuk...
A darabszámról meg annyit, hogy nem vagyunk ám olyan sokan, akik rendszeresen írnak ebbe a topicba! Meglepően kicsi szám!
Szerintem igenis meg kell próbálni nem 1db-t kérni! Meg remélem nem olyan smucig, hogy egy kiváló FAN CLUB szemét kiszúrja 1 azaz egy darab aláírással. Ha mégis, akkor szomi leszek! Meg csalódom is meg minden!
A közös fotózás szerintetek tényleg összehozható? Az elmúlt 5 évben rólam egy normális kép készült! Az mondjuk a diákdiri választásra egy plakáthoz, meg fekete-fehér is, de elég jól nézek ki rajta (ez nem tudom, hogy sikerült, de apa, a fotós tehetséges)! Azaz bárkiből lehet szépet csinálni! Na, arra akartam kilyukadni, hogy bemontíroználak titeket is (azt még nem tudom, hogyan) és gondolom mindenki jó nő, úgyhogy egy sereg jó nő lehet, hogy meghatja a bácsi szívét!
Ez most hülyeség volt. De annyit dolgoztam rajta, nem visz rá a lélek,hogy kitöröljem! Bocsi!!!!
- n8n
- Nem elérhető
Undómiel írta: ...N8N! Jó, hogy 1darabban vagy, meg a segítséged is jól jönne! Nemrég fordítottam Mr. Mortensennel egy interjút, hát mit ne mondjak, elég amerikai! Te brit angolt vagy amerikait tanulsz?
Brit. a crispset a chips helyett, a cinemat a movie helyett a Sztyúártot a Sztúárt helyett, a litült a lidl helyett... jaj, de hülyén hangzott ez a litül...utálom, ha valaki így beszél. 8O
Kidmanas még nem volt? akkor sorryka + allelújah, akkor jó! talán látom még.
xany: én sem tudtam. (mármint a spanyolszakos cuccost, megminden. intelligens és helyes. hát igen. mindig van egy de: h 58-ban született, és h valahol messze messze tanyázik innen. )
utol fogjuk érni Orliékat!! fel a fejjel!!! Undómiel:Boromirt pedig nem ócsárolni. meg tök jó, h ilyerneket fog olvasni... mert megérdemli. (tisztára, mint a L'oreál, amit így írnak?, reklám )
Gemini: Ha kell a tanácsom, hogy a levélfeladásotok után három héttel tuttira a kezetekben tartsatok egy Viggo által személyesen írt lapot, akkor jelentkezzetek!! naná, h kell!!!! xany: Gemini: Jó lenne ha segítenél nekünk. És én a lapnak is örlnék. én is! Pipike: Sziasztok!Látom,mennyi ötlet érkezett az én kis javaslatomra !De sztem hülyeség sokat kérni tőle,az is jó lenne,ha 1et küldene!Sztem azt írjuk rá,hogy "Magyar Tolkien.hus Viggo fanclub" és írjuk alá mindannyian(mint a PJ-s levélnél).Esetleg készítsünk 1 képet,amin mindannyian rajta vagyunk,és egy naagy-naagy Viggos képet fogunk!Annak biztos örülne,és ha szerencsénk van,akkor ráírja mindannyiunk nevét!Ehhez mit szóltok? oké! ha meg mellé is tesszük azokat a lapokat amit fordítottunk innen, remélem nagyon fog örülni nekünk. *n8n vigyorog* Gemini: Még egy kérdés! Valakinek meg van CD-n a Film??? nekem meg van...de asszem scak kölcsönbe,m vagymi...ma lett meg, so I'm hapy. ja, és még amit írtál: sztem nem kéne ilyern könnyen letudni. és szvsz talán jó az is, ha sokan írunk, annak talán még jobban örülne! Undómiel: [i]Csak ámulok, hogy mennyire otthon vagytok számgépügyben!!![/i] hát hja, én is. és 1et értek, h épp az a cél, h ne legyen sablon. persze, igen, az is ok, amit Gemini írt, főleg ha Viggo arra is válaszol. de szvsz egy nagy csomónyi ilyen signed photo, amin vigyorog és az a bizonyos signature fénymásolt...de ha talál valami MÁST lehet, h külön is megtesz néhány szivességet nekünk...talán...
n8n returns
- Undómiel
- Nem elérhető
Gemini! Nekem is megvan CD-n, oda is tudom adni, ha gondololod! Csak az a bibi, hogy győri vagyok, nem tudom Te honnan jössz!
Csak ámulok, hogy mennyire otthon vagytok számgépügyben!!!
- Gemini
- Nem elérhető
A csoportos írást felejtsétek el, szerintem hamvában holt ötlet.
Ha biztosak akartok lenni a sikerben akkor a teendőtök a következő:
1. Vegyetek 2 db légipostai borítékot
2. Az egyiket címezzétek meg a saját címetekre /válaszboríték/, a másikat a már jól iskert Viggo címre:
Viggo Mortensen
c/o Rawlings Company
3933 Patrick Henry Place
Agoura Hills,
CA 91301
U. S. A.
3. Írjátok meg a levelet, amit én nagyon egyszerűen le szoktam zavarni:
Dear Mr. X.Y.,
I am a Hungarian fan of your films. My name is X. Y..
I would be really happy if you could send me your photo with your signature.
Best Wishes.
Aláírás
4. A Viggonak címzett borítékba tegyétek bele a levelet + a válaszborítékot.
5. Nyaljatok a borítékra 180 Ft értékű bélyeget és már mehet is.
6. Kb. három hét elteltével izgatottan lessétek a postást nem e lobogtat a kezében egy légipostai borítékot, mert a borítékban Viggo kézírásával még a saját neveteket is felfedezhetitek !
Sok sikert mindenkinek!!!
Még egy kérdés! Valakinek meg van CD-n a Film???
"Dartho guin Beriain.
Rych le ad tolthathon."
- Narië
- Nem elérhető
- xany
- Nem elérhető
- Gemini
- Nem elérhető
Ha érdekel benneteket az e-mail címeitekre el tudom küldeni a lapot amit küldött!!!
Egyébként én már "sztárautogram kérés"- levélírásban gyakorlottnak számítok.
A címeket a www.stararchive.com weboldalról vadászom le.
Ha kell a tanácsom, hogy a levélfeladásotok után három héttel tuttira a kezetekben tartsatok egy Viggo által személyesen írt lapot, akkor jelentkezzetek!!
Ui: Peter Jackson és Bilbo Baggins képet is küld!!!!
"Dartho guin Beriain.
Rych le ad tolthathon."
- xany
- Nem elérhető
- Undómiel
- Nem elérhető
Xany, az az interjú még januárban készült vele, de nem tudom pontosan, milyen címről szedtem le, meg sem tudom nézni, mert éppen javítás alatt áll a tanító néninél! De dolgozok az ügyön!!!
- xany
- Nem elérhető
Undómiel: mi áll abban cikkben sztem nem csak engem érdekelne? Vagy csak azt mond meg hol olvastad légyszi.
- Undómiel
- Nem elérhető
N8N! Jó, hogy 1darabban vagy, meg a segítséged is jól jönne! Nemrég fordítottam Mr. Mortensennel egy interjút, hát mit ne mondjak, elég amerikai! Te brit angolt vagy amerikait tanulsz?
Élmény lesz majd szanálni, hogy szegény ne azt olvassa 10 oldalon keresztül, hogy: ,,Mekkora jó a teste!!!"
,,Milyen szép a szeme!!!"
Hehe!
Bár bizonyos szempontból ez a lényeg!
Egész felfuttattuk ezt a topicot, nem? : Amikor regisztráltam, Boromir még jobban állt, most meg már sehol sincs...
- xany
- Nem elérhető
Hát tanuljon meg magyarul is, állítolag jó a nyelv érzéke, mondjuk ez tuti így van 3 nyelvet tudni anyanyelvi szinten nem semmi plussz még párat társalgásin hát többerk között ezért is szeretem inteligens.
Nos most eltértem a tárgytól egy kicsit .
Szerintem ha kapunk választ az azért is lesz mert számukra tényleg egy ismeretlen ország vagyunk. És még ha pár oldalt fordítunk is neki az tényleg nagy munka és szerintem ez azért már nem szokványos dolog.
- n8n
- Nem elérhető
visszatértem, igen, itt vagyok, ki vagyok, fáj a lábam a karom a hasam a fejem, de túléltem az osztkirándulást!!!!
olyan jófejek vagytok! Imádom olvasgatni amit idekreálgattok és imásdjuk Viggot EGYÜTTT!!!!
nah, kiéltem magmat...
én lemradtam minden filmről scak a Tv újságban láttam egyetlen képet a Séta a Holdonról és ott volt a képen Viggo!!! de sajna nem látrtam....meg a 28 napot sem...meg a Kidmanasat sem...
levél:
nagyon nagyon nagyon tetszik az ötlet, és tényleg írhatnánk neki, így együtt mi akis Viggo fanak (franatikus és frentikusak ) én is szíveseb segítek az angolban, meg minden....
egy bizt: adjuk meg neki ennek az oldalnak a címét...!!! csak egy icipiciri bibi van: nem tud magyarul miért nem? (ok, ez költőikérdés volt) ó, bár csak! idea, idea, idea!!!!!valami abba a gyűszűagyamba furakodott, de lehet, h baromság:
egykét oldalt le kéne fordítani angolra, amit itt írtunk! szvsz ilyet Viggo nem nagyon kaphat túl sokat...egy távoli kis országból, valahol Közép-Európában. (Hungary:) ) szerintem nagyon örülne neki, é jókat nevetne... az a fontos h ne legyen szokványos....
bár szvsz ez is sok embernek eszébe juthat (mármint h ne legyen szokványos)
de az lhatározás már meg van és a legfontosabb amellett h Viggofanok vagyunk!
n8n returns
- xany
- Nem elérhető
- Undómiel
- Nem elérhető
De darabra mennyi legyen? 10-15 fős limit?
- Ragoran
- Nem elérhető
Szóval sztem aki itt szokott lenni rendszeresen az előnyt élvez!
És sztem az a 25egy kicsit sok...