Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
22 éve 6 hónapja #57813 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Persze, hogy az újakat is figyelembe vesszük! :wink:
Egyébként jó mondja! Érdemes megnézni, én mikor csatlakoztam! :oops: Jó lenne, ha mindenki leírná, hogy szerinte mi legyen a levélben, aztán hétvégén össze is lehetne hozni! Ha nem, nekem jó a hétköznap is! :wink:
Viszont szerintem egy bizonyos számnál többet pofátlanság lenne kérni, valahol meg kellene szabni a határt! Mondjuk az első 25 vagy valami ilyesmi!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #57809 Írta: xany
xany válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Jó ötlet a népszámlálás is, de remélem az újakat is figyelembe veszitek :wink: . Én se hiszem hogy szinte egy egész fan club részére fog képeket küldeni, de ki tudja? Próba szerencse :lol: . Undómiel tényleg jó lenne ha segítenél az angol szövegben. Szerintem olyasmit kéne írni hogy szinnte már egy egész fan club alakult ki itt és hogy szeretjuk a filmjeit és persze a kép és autógramm kérés.

"Elmúlt, mint száz más pillanat,
De tudjuk mégis, hogy múlhatatlan,
Mert szívek őrzik, nem szavak."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 6 hónapja #57803 Írta: Undómiel
Köszi Gyerekek! :lol: Ragoran, azt hiszem igazad van, de tényleg érdemes lenne megpróbálni! :D
A ,,népszámlálásról" mit gondoltok? :?:

Több
22 éve 6 hónapja #57798 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hát nem hiszem, hogy csak így tízegyvalahány képet elküld. Sokkal valszínübb, hogy egyet küldd, dehát próba-cseresznye!!!
Undómiel: valszeg igénybe vesszük a segítséged!

Több
22 éve 6 hónapja #57786 Írta: Undómiel
Szerintem nem feltétlenül egy azaz 1db képet kellene kérnünk+aláírást meg minden! Megnézhetnénk, hogy kik azok, akik rendszeresen írnak ide, és akkor darabra annyit lehetne kérni! Mert ugye már szinte egész kis fan club vagyunk!
Mit gondoltok róla?
Persze nem nagy a valószínűsége, hogy összejön, de megpróbálhatnánk...
Természetesen végtelenül udvariasan!

Több
22 éve 6 hónapja #57783 Írta: Ragoran
Mindenesetre először a levél tartalmáról kéne döntenünk!!!
Én már adtam egy tippet, most Ti jöttök!!!

Több
22 éve 6 hónapja #57778 Írta: Undómiel
Hogy neketek mennyi eszetek van!!! :lol:
Figyi! Szerintem itt a fórumon összehozhatnánk a levél témáját is, aztán ha más jelentkező nincs rá, én szívesen lefordítanám angolra! Pont kapóra jönne egy kis fordítás így 3 héttel a FFokú nyelvvizsga előtt!!! :? Majd gondoljatok rám! De csinálhatnánk közösen is (a fordítást), itt a fórumon!!! :wink:

Több
22 éve 6 hónapja #57758 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hi!
Ez a levél télleg jó 5let, én mondjuk emilt írnék, bár tuti, hogy azt nem kapja meg (írtam a szülinapjára is, de persze b*szott válaszolni, szemét, már nem is tetszik... :evil:
Amúgy láttam a Psychot, húha, Vig egy szál semmiben, ill. egy szál nyakláncban... :wink: :wink: és hát, khmm, a khmm... rálátás elég jó bizonyos dolgokra... ott vörösödtem a képernyő előtt egy tíz percen át. :oops: :oops: :oops:
A Séta a Holdon meg igen fülledt, főleg a vízeséses rész... (Mégis jó a hang :oops: :oops: :oops: )

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 6 hónapja #57750 Írta: xany
Viggonak egy levél? Ez jó ötlet. :D
És, egy dedikált kép tőle( hmm annál már csak az lenne jobb ha találkozni lehetne vele :wink: , na de ez egyelőre csak álom :cry: )
Az Egy hölgy arcképe az m2-n lesz hétfőn 21:35-kor.

Több
22 éve 6 hónapja #57749 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ragoran, Pipike ez tök jó ötlet nem szállhatnék be abba a levélírásba?

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
22 éve 6 hónapja #57743 Írta: Ragoran
Aiya pipike!!!

Az igaz, hogy ne legyen hosszú, mert gondold el, hogy hány iet kap naponta! Ha mindenki 5 oldalakat írna akkor el se tudná olvasni az összeset! Az meg, hogy legyen nyelvtanilag helyes az logikus (na ezt jól megaszontam :P )
Gondolom vmi oasmit kéne írni, hogy királyak a filmjei és, hogy itt sok rajongója van, aztán udvariasan kérni egy autógrammot képpel, meg rá írni ennek az oldalnak a címét...

Több
22 éve 6 hónapja #57739 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ragoran:Én be tudnám scannelni!!!De mi legyen a szöveg?Valahol vmi olyasmit olvastam,hogy legyen rövid(nem férnek bele az 5 oldalas áradozások arról,hogy mennyire IMÁDOM :cry: :cry: ),és legyen nyelvtanilag helyes!Tipped van,hogy mit írjunk?
Penngaladiel:Naggyon jók a skitek!!

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 6 hónapja #57734 Írta: Ragoran
pipike: Naon jó 5let!! Remélem válaszol! Sztem kérni kéne Tőle egy fotót és egy autógrammot, aztán valahogy felguberálni a netre!

Több
22 éve 6 hónapja #57727 Írta: Narië
Küldjünk neki levelet!Így biztos válaszolna!!
Mit írjunk rá?

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 6 hónapja #57723 Írta: Ragoran
Nekem sajna nem :( :(
Gemini: TE kaptál aláírást????? Mien jó egyeseknek!

Több
22 éve 6 hónapja #57722 Írta: Narië
Gemini: KÜLDÖTT KÉPET???? Mert én is akarok neki írni!Már mások is mondták,mondjuk ők amcsik voltak....

Tényleg,hol lesz a Hölgy arcképe?Mert arról asszem lemaradtam... :?

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 6 hónapja #57714 Írta: Gemini
Gemini válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sziasztok Rajongók!

Azt szeretném megtudakolni Tőletek, hogy küldött-e már valamelyikőtöknek Viggo dedikált képet? Mert nekem csak egy gyönyörű dedikált lapot fotó nélkül.

Amúgy tudtátok, hogy Az utolsó esélyben a fia Henry is szerepel?

"Dartho guin Beriain.
Rych le ad tolthathon."

Több
22 éve 6 hónapja #57688 Írta: AK
AK válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sziasztok rajongó társak!!
A jövő héten találtam még egy Viggo filmet!!
Május 22. szerda RTL Klub 20.25-kor: Az utolsó esély ( Crimson Tide )
Nem tudjátok rossz fiút játszik?
:D :D
Az Egy hölgy arcképét se ne hagyjátok ki! Jó film.
Az ne tévesszen meg benneteket, hogy valaki azt írta az előbb,hogy N.Kidman szeretője. (szerintem nem is az, csak udvarol neki.Rajong érte, éveken át viszonzatlanul ) Mivel kosztümös film, nem lesz pucér hátsó.
Kicsit hosszú a film, de tartstok ki a végéig, mert az utolsó jelenet az Övé!!
:P :P
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy az MTV-n június 6.-án hánykor kezdődika díjátadás :?:
:lol: :lol:

Több
22 éve 6 hónapja #57575 Írta: Undómiel
Drága Pipike! Sajnos nem vettem fel, az első negyed óráról én is lemaradtam. :cry:
Adelard! Köszi, hogy elmondtad mi volt a vége!
Szerintem sem volt éppen rossz a film, Viggo pedig megint hozta a formáját.
Aki nem látta, az se keseredjen el, amilyen fantasztikusak a magyar csatornák, pár hónapon belül úgyis újra leadják! :wink:

Több
22 éve 6 hónapja #57573 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Viggo MINDENHOL jól néz ki! :D
Egyébként tényleg jó volt tegnap a film!
Undómiel:szerintem az indián halála után már csak annyi történt hogy lelőtték Billy-t...
Valaki javítson ki ha nem, tegnap a film végénél már kicsit álmos voltam :)
Ja! Akinek van kedve mehet az IM-Net fórumba is írkálni mert végre már ott is van Viggo-s topic! :D
A cím: www.im-net.hu/forum/

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
22 éve 6 hónapja #57565 Írta: xany
Én fölvettem, de még nekem sem sikerült visszanéznem. Csak pár pillanatot láttam belőle, Viggo itt is jól nézki mondjuk holnem? :wink:

Több
22 éve 6 hónapja #57557 Írta: Narië
Én nem láttam,nem vetted véletlenül föl?

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 6 hónapja #57520 Írta: Undómiel
Mit szóltok a tegnap esti filmhez??? :lol: 8O :lol:
Szerintem kész volt!!! A szarvasmarha védegylet képviselője vagy mi!!! :wink: De a bajuszka is egész jól áll neki, bár én ,,szőrösen" jobban szeretem!!! Ha valaki tudja mi lett a vége, írja le légyszi!!! Addig láttam, hogy az indián elmegy meghalni. :cry:
Én nem szeretem a westerneket, de ez egész jó volt. :wink:

Több
22 éve 6 hónapja #57413 Írta: Narië
Húúú,mennyi Viggos film lesz!!!!!A családom már tuti idegbajt fog kapni tőle... :) De nem érdekel,a vb alatt úgyis csak a tesóm fog a tv-n lógni(nem baj addigra meglesz a GyU DVD-n és azt a számítógépen nézhetem :D )ÚÚÚÚÚÚgy bírom azt a pasit!!

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 6 hónapja #57280 Írta: xany
Na ha már így bele jöttem akkor itt van még egy film május 13-án az RTL klubbon A vadnyugat fiai 2. ebben is játszik Viggo bár nem sok szerep jut benne neki, de játszik benne :wink: ja 22.05-kor.

viggo.parisangel.com/gallery/ew-top12.jpg
viggo.parisangel.com/gallery/empire.jpg
viggo.parisangel.com/gallery/elle.gif

Itt van pár kép! Bocsi ha már volt valamelyik.

Több
22 éve 6 hónapja #57253 Írta: Minerva
Igen, szerencsére. Valahol azt olvastam, hogy Viggo a feltörekvő, ifjú sztár. Bwwwhahahahahaha, hisz nem fiatal, se nem feltörekvő, hiszen már a csúcson van! :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 6 hónapja #57248 Írta: Ragoran
Mostanában elég sok filmjét adják! (Szerencsére!)

Több
22 éve 6 hónapja #57243 Írta: Minerva
Nicole Kidman? Böáááá.... :P De köszi, xany, kösziiii! :) Még vmi filmje esetleg? ;) )

Több
22 éve 6 hónapja #57203 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Egy hölgy arcképe?? REMEK!
Én is Nicole Kidmant tudom, Vig asszem az ő szeretője v. vmi ilyesmi (Hé ez jól kezdődik!! :) )
Egyébként mi van a TV adókal? Lehet, hogy Viggo mégiscsak sztár? :)
ja pénteken láttam a 28 napot, és ELVONÁSI TÜNETEIM VANNAK!!!!!! MÁR MOST! Ma a család Ep1-et akar nézni és megint leszavaztak (én a 28-at javallottam :) ), holnapra ha meghalok a Viggo-elvonástól, majd gondoskodjaot vmi Viggos sírfeliratról :mrgreen:

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Több
22 éve 6 hónapja #57181 Írta: Ragoran
Azért itt egy kép:
giraf.elte.hu/~orlando-bloom/lotr/317.jpg

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.141 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére