Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
22 éve 5 hónapja #58861 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Xany! Véletlenül sem akartam lenyúlni a kérdésedet! Csak olvastam, meg azt is, hogy nem jött rá válasz, de mivel engem is nagyon érdekel, gondoltam megkérdezem ismét!
Hát, én is remélem, hogy az értelmes lányokat szereti! És aban is igazad van, hogy az exe nem pont egy szépség! Viszont idősebb,mint ő! Mármint a nő Viggónál!!! Remélem ennyi idős fejjel már inkább a frisshúsokra bukik!!!! :D :wink: :D

Buzgó kutatásomnak lett eredménye! Azt olvastam egy ehavi interjúban, hogy annyi mindent csinál, délelőtt fotózik, délután fest, este verst ír, hogy szerinte nem lenne szép az ő életformáját bárkire is ráerőltetni...
Én mondjuk asszem meghoznám érte ezt az áldozatot!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #58858 Írta: xany
xany válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ezt a nős kérdést én vettem föl. Azóta nézelődtem de semmit nem találok.
Mondjuk megtudom érteni Viggot, hogy nem újságolja el minden lapnak ha vanna neki most egyáltalán. Hisz tudjuk milyenek ezek az újságok mindent átalakítanak és mint tudjuk Viggo ezt nem szereti. De gondolom volt neki, hisz 4 éve váltak el, és egy ilyen pasinak , mint ő biztos nem nehéz csajt találni.Csak Viggo sztem az értelmesebb lányokat keresi, nem pedig a szépség királynőket pl. rá az exfelesége nem egy szépség ideál.

Szerintem is rövidebb a haja, de hogy mit akar jelenteni nem tudom. Itt egy kép nézdd meg : www.numenoreen.com/viewpic.php3?image=I ... rn-roi.jpg
itt is más szerintem ezek az apró változások tényleg a királlyá válást jelenit majd. A fekete csuklyás csaj meg Arwen és ő viszi majd az újjá kovácsolt kardot Aragornnak.

"Elmúlt, mint száz más pillanat,
De tudjuk mégis, hogy múlhatatlan,
Mert szívek őrzik, nem szavak."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #58857 Írta: Undómiel
Na most itt tényleg nem tud senki semmi nőről???!!! Én egy csomó új interjút és cikket is olvastam, de erről speciel senki sem ír, ő meg nem szól egy árva szót sem!!!

Még szeretnék kérdezni!
Most láttam (ill. folyamatában töltöm le) a TTT előzetesét! Tudom, ciki meg minden, de tegnap betojt a Quicktime-om! :oops:
Csak én látom így, vagy Aragorn tényleg máshogy néz ki ott! Gondolok arra, hogy a haja rövidebb, ezáltal az arca karakteresebb, stb.
Ti mit gondoltok? És ha ez így van, akkor ezzel PJ mit akart bizonyítani? Aragorn királlyá érését?
Ja, és még valami! Van egy fekete csuklyás nő egy villanásra! Az Éowyn vagy Arwen? És ha Arwen, hogy a fenébe kerül ide?

Több
22 éve 5 hónapja #58848 Írta: xany
Udómiel én várom az inerjút. :) Az nem baj, hogy nem a legfrissebb az a lényeg, hogy Viggo adta :P .

Több
22 éve 5 hónapja #58840 Írta: Undómiel
Köszönöm előre is! Én voltam az amazonon, de nem találtam köteteket! :cry: Ha valaki szerencsével járna, szóljon legyen szíves!

Engem is érdekelne, hogy Viggónak van-e barátnője! Ha van, remélem szebb, mint Elijah-é!!! Tud valaki erről valamit?

Ja! Ha szeretnétek és nekem lesz elég időm, felrakhatom Viggo a Virginnek adott interjúját!!! Na, mi legyen! :oops: Bár nem pont a legfrissebb! Vagy decemberben vagy januárban adta! :oops:

Több
22 éve 5 hónapja - 21 éve 6 hónapja #58810 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Undómiel: Persze, csak nem biztos, hogy én is meg tudom szerezni a verseskötetét.
Pipike: köszi, megpróbálom az amazont!

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 5 hónapja #58738 Írta: xany
Ragoran: a képek szokás szerint jók :) .
Gemini az az kis filmecske a dedikálásról viszont óriási :D . Hozzánk is jöhetne dedikáni? Csak ha ott állnék vele szemben nem hiszem hogy sok minden értelmes dolog jutna az eszembe, és állati hülyének nézne. :oops:

Több
22 éve 5 hónapja #58728 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Szasztok!!
www.houseoftelcontar.com/images/autograph.jpg
Ez egy dedikált kép! Remélem, nemsokára Nekünk is lesz ien!

Több
22 éve 5 hónapja #58687 Írta: Gemini
Gemini válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ha a www.houseoftelcontar.com-on már jártatok akkor ezt is biztosan láttátok. Aki nem az feltétlenül látogasson el és nézze meg, mert a látvány önmagáért beszél. :lol:

www.houseoftelcontar.com/multimedia/virgin240.html

Találtam Henryről képet

"Dartho guin Beriain.
Rych le ad tolthathon."

Több
22 éve 5 hónapja #58636 Írta: xany
Henry nem nagyon hasonlít Viggora ( reméljük csak egyelőre :) ).
Ezekből a képekből ( www.specialrealms.com/VM/pics3.html ) erre következtettem. Itt az exfeleségéről is volt pár kép, és hogy mondjam elég fura volt. Erről jut eszembe, Viggonak van/volt barátnője azóta?( kicsit hülye kérdés hisz 4 éve váltak el)

Több
22 éve 5 hónapja #58608 Írta: Undómiel
Viggo kisfiáról én is csodálkoztam, hogy nincs több kép, pedig Viggo kedvenc témája kiskölyök, amikor fotózik! Én annyit tudok a kissrácról, hogy a válás után az anyjával maradt és hogy ő is színészkedik. Ja, és még valami fontos: ő beszélte rá Viggót, hogy vállalja el Aragorn szerepét!!! Mert ugye ő már olvasta akkor a könyveket, és sokat dumáltak róla az öregével!

Tényleg lehet, hogy jobb lenne mondjuk a yahoora felrakni, ha az tényleg úgy van, ahogy mondtátok!!! Én nem nagyon értek hozzá... :oops:

Több
22 éve 5 hónapja #58588 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
A vivaviggo nekem is tetszik,de lehet,hogy valami nemzetközibb sitera kéne tenni(pl.yahoo)mert ha esetleg egy külföldi kíváncsi rá(pl.Viggo),akkor a magyar site-ok nem nagyon futnak az ő gépükön.

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 5 hónapja #58571 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

xany írta: Ti tudtok Viggo fiáról valamit? Mert én kerestem de nem találtam semmit, pedig megnézném képeken az apukájával :D

Kerestem, de nem találtam képet. Csak hogy 1988-ban született, és Henrynek hívják.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
22 éve 5 hónapja #58429 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
tényleg, jut eszembe. Viggo a szép zöld hegyeket szereti. menjünk a Kékesre :)
Esetleg János-hegy?
Na jó.. végül is, azért nem a táj a legfontosabb....
Esetleg lehetnénk fürdőruhában :) na ez csak poén volt :) :lol:
És milyen képet fogjunk??????

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Több
22 éve 5 hónapja #58415 Írta: Undómiel
Szerintem jó a tar, a vivaviggo is teszik! De lehetne simán viggo is, bár az eléggé snassz!

Más topicok is így ficeregnek? Vagy mi leszünk az elsők, akik fanatikusok gyanánt mítelünk???!!!

Nyomulunk, mi! Eszméletlen! Amikor először jártam itt, kb. 700-nál tartottunk. Ez volt két hete! Jók vagyunk, csajok!

Több
22 éve 5 hónapja #58373 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sziasztok!
Gyerekek, hát ti aztán írtok mint álat! :)
Nem csoda, hogy így megy föl a topic az égeb! :)
Szóval:

NAGYSZERŰ!!!!
Akkor benne vagytok a weblapban? Nem akarok ígérgetni :) ,de talán hét végére felrakok egy-két designtervet valahova. Én a tar.hu-ra gondoltam, mert az elég normális. De:
MI LEGYEN AZ OLDAL CÍME????? ( www.tar.hu/.... . )
Nekem egy elborult pillanatomban az jutott eszembe, hogy ,,Viva Viggo!"
Na jó :) :) :) ( www.tar.hu/vivaviggo ) :mrgreen:

Na mindent bele, lendítsük fel még jobban a topicot!!! VIVA VIGGO! :)

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Több
22 éve 5 hónapja #58368 Írta: xany
Ez a kép: www.vincev.com/viggo/moon.html itt az alsó kép( gondolom még emlékeztek rá).
Ez a jelenet nincs is benne a filmben valamilyen oknál fogva kivágták( mondjuk megértem :oops: ), de hogfy miért azt sehova nem írják le csak azt, hogy kivágták.

Több
22 éve 5 hónapja #58351 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sziasztok!

Tudom, hogy eddig itt nem láthattatok, de már rég óta olvaslak titeket. Az igazat megvallva az elmúlt néhány napban nem volt időm ide jönni, ezért nem reagáltam még az elhangzottakra.

1. A levél: Nagyon jó ötlet, és, esetleg segíthetek megírni (magyarul (angolul nem igazán tudok))
2. autogramm: én is nagyon szeretnék egyet, ha lehetne.
3. Kép Mo-ról: Hol készülne? (szerintem lehetne a háttérben Parlament a Dunával) Én is rajta lehetnék?

Most így hirtelen ennyi (és rohannom is kell). Pápá!

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
22 éve 5 hónapja #58332 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Különben Minerva:Próbáld meg az amazon.comról megrendelni!Ott szinte minden van és aránylag olcsó!

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 5 hónapja #58301 Írta: xany
Nem ide tartozik: Látta valaki Viggonak az Amerikai Yakuza című filmjét?

Több
22 éve 5 hónapja - 22 éve 5 hónapja #58294 Írta: Undómiel
Gyerekek! Top5 lett a topic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: 8O 8O 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :idea:

Több
22 éve 5 hónapja #58291 Írta: Minerva
Lehet, hogy meg tudom szerezni a verseskötetét Amcsiból... de még nem biztos. :? 8O :? :roll: :wink:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 5 hónapja - 22 éve 5 hónapja #58288 Írta: Undómiel
musingsofviggo.nstemp.com
Ezt találtam! A képeket nézzétek meg!
Szerintem meg kellene csinálni azt a képet! Én pl. nem vagyok pesti, de a nyáron biztos megyek! Tehát jelezze az, aki vidéki és egy előre megbeszélt időpontban nem tud feljönni Pestre, pedig szeretne! Ilyen nem lesz, igaz?
A dátumban most meg kellene egyezni, hogy mindenki úgy intézhesse a dolgát. Szóval írjátok meg, mikor lenne jó, aztán keresünk valami köztes megoldást! Nekem július1-jétől bármikor jó! Sőt! Júni 27-től is! De ha jól tudom, júli első hetében még vizsgák vanak. Nem tudom, hányunkat érint ez!
Szóval ha megvan a dátum, olllyan képet csinálunk csajok, hogy ezentúl nem kizárólag LA-ben fog dedikálni a Drága!!!! :wink:

Több
22 éve 5 hónapja #58286 Írta: Minerva
Amúgy a honlapban benne vagyok, tudok szolgálni némi (nyers)fordítással a verseit illetően... :roll:

Több
22 éve 5 hónapja #58285 Írta: Undómiel
Minerva! Szívemből szóltál! Mintha magamat hallottam volna! Naná, hogy jobb nők vagyunk, mint az a ..., akiről korábban már kifejtettem a véleményemet! Ez nagyon jó! :P :P :P
Viszont! Többen jelezték, hogy nem jó nekik a tali! Többek között nekem sem. Nem mintha én számítanék, de tényleg vagyunk egy páran, akik nem tudnak elmenni! Szóval valami mást kellene kitalálni!

Több
22 éve 5 hónapja - 21 éve 2 napja #58282 Írta: Minerva
Az tuti, hogy itt mindenki jobb csaj, mint a volt felesége... :P :D

Ragoran írta: Valszeg nem sokat hallott erről az országról és talán tetszene Neki??

Hogyne tudna róla, elvileg Dánia nincs olyan nagyon messze, csak ismeri már az európai országokat... vagy nem? :roll: :(

Több
22 éve 5 hónapja #58281 Írta: Undómiel
Mi lenne, ha más, Aragornról szóló topicocat is bevennénk? Pl:Királyi kéz, gyógyító kéz?

Több
22 éve 5 hónapja #58272 Írta: xany
ÁÁÁÁÁ!!!!! Most olvasom az oldalakat, kicsit sok, de a végére lehet jutni, csomó helyen csak chat jellegű a dolog, vaéahol Viggot istenítjuk és a testéről áradozunk, valahol pedig arról , hogy milyen jó színész.
Szerintem az olyan oldalakat kéne lefordítani ahol arról beszélgetünk milyen színész, milyenek a versei stb.....

Több
22 éve 5 hónapja #58262 Írta: Undómiel
Szerintem úgy kellene kiválasztani, hogy melyik oldalakat fordítsuk le, hogy mindenki böngészget itt egy kicsit (nézzétek át légyszi az összes oldalt), aztán elénk tárja a javaslatát! Nem lenne túl célszerű darabra megmondani, hány oldal legyen, meg egyébként is össze kell majd vágni, nem igaz? De nem lehet túl sok sem, ugye? Szóval ahol jó hozzászólást találunk, azt szerintem adjuk meg az oldal számával, meg ugye, hogy ki mondta!!!
Akkor hajrá mindenki, én is nekilátok!!! :wink:

Ragoran: Nem értem, miért nem megy ez nekem (brühühü) :cry: !!!
Pedig úgy próbáltam eredetileg is, ahogy elmondtad! Na mindegy, teszek be én még nektek képeket!!! :wink:
De azért ugye jókat találtam!!! Ugyeugyeugye!!! :D 8O :D

Több
22 éve 5 hónapja #58259 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Kézírás:
az enyém....hár inkább ne is beszéljünk róla! kicsi és olvashatatlan. :D de nekem megfelel. :D most olvasom, h a tali itt a fórumon most lesz 2 óra múlva...jókor jöttem fel *morog*
honlap:
ez tényleg jó ötlet!
de én teljesen hülye vagyok hozzá! nemtudom, mit h segíthetnék....inkánn laot fordítok...ki kéne választani, melyikeket fordítsuk le, és h mennyit. sztem oylan 3-at kéne átvarázsolni angolra, az elég lesz neki bizt
Gemini:én is büszke lennék rá! igazad van....de akkor is, biztos érted miket zagyválok.
mindenképpen valami mást fogunk alkotni és ez jó! bizt örülni fog neki.
tehát:
küldünk neki egy pár lapot, amit innen fordítunk, egy képet, ha minden igaz, mellé egy kézzel írt kis üzenetet, vagy nagyot 8) , h küldjön nekünk pár aláírt képet. szóljatok, ha kihagytam valamit!
Undómiel: oksa. :D

n8n returns

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.045 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére