- Köszönetek: 0
Legolas (Orlando Bloom)
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Volt már, hogy tehernek érezted a hírnevet?
- Mennyire enged szabadon és köt le a hírnév?
- Vágyol-e csendes életre, egy házikóban, feleséggel, gyerekkel?
- Kit játszottál volna még el a GYUban?
- Mi volt a legnehezebb eddig az életedben?
Bocsi, ha valaki kérdezett már hasonlót.....
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Augustíne
- Nem elérhető
Get an Orly night
ORLANDO Bloom has got his hands on American actress Kate Bosworth - and he may have got her into trouble in the process!
The gorgeous star of The Lord Of The Rings has been dating the blonde Californian for several months and met up with her when she flew into London on Monday.
Kate, 20, was doing the publicity rounds all day for her new surfer chic flick Blue Crush - which is out on Friday - and was to join the rest of the cast for a party Monday night.
But the actress was suddenly hit by a mystery illness.
"She rang up saying she was feeling achy and sick," says an insider. "We told Kate to have an early night instead of coming out and partying. She agreed that it was a good idea."
Boy, does that girl recover fast!
Later that evening, Kate was spotted getting uproariously drunk with hunky Orlando at the restaurant in the Covent Garden Hotel.
"She seemed to have made a full recovery - although she was having difficulty staying in her chair," says our spy.
"Orlando was tending to her and was kissing her back to health.
"He then took her back to her room where she must have had a funny turn as she started moaning really loudly."
Good job Orlando was there to administer the kiss of life...
Újabb cikk Orliról és Kateről (enyhén idegesít már a csaj! ):
web.singnet.com.sg/~chewgc/ob/one.jpg
ORLANDO 4ever!!!!
- Ivó
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Layla Nénimë írta: héjj.... 8O nem tom megnézni a képeiteket...húúú de mérges vaok félmeszetelen Orli kép????????????Olyantam nekem is van ha megtalálom hogy honnan szedtem le beteszem okes?Amúgy be lehet tenni olyan képeket is amik nem netcímmel vannak ellátva?
www.orlandobloom.co.nz/images/legolas8.jpg
www.orlandobloom.co.nz/images/legolas11.jpg
kijavítottam
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:
Ivó
- Ryana
- Nem elérhető
Szóval úgy kb. Rayan-nal értek egyet, célratörő 5 kérdés.
Dee... Én is álmodtam egyszer Orlival [size=9:36cfnu9i](huhh, de szééép volt)[/size], és ha alkalmam lenne rá, én úgy közelíteném meg a dolgot, hogy egyetlen kér(d)ésem lenne: szeretnék a barátja lenni. Sokat beszélgetni vele. És akkor már sokmindent kérdezhetek és bemutathat a haverjainak, stb. Meg mert nálam a barátságokból nőnek ki a "komolyabb" kapcsolatok.
Najó, azért az 5 kérdésem:
Hogy van?
Nagyon zavarja-e, ha sokat beszélek?
(kérés) Tanítson meg rendesen angolul!
Itt csak néznék rá szépen a következő kérdésre koncentrálva.
Telefonszáma?
Ennyi. De ha megvan a telszáma, már sokmindent tudok kérdezni. :tongue:
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- ainawethien
- Nem elérhető
adastra írta: Az egyik "legfontosabb" kérdést senki sem tenné fel neki?
Hogy: nem jönne-e el valamikor Magyarországra mondjuk a M.Tolkien Társaság valamilyen ünnepi rendezvényére, lehetőleg karonöltve a többiekkel : : :
:dance:
Nem osztanám meg őt senkivel.
Amúgy ha túl lennénk az 5. kérdésemen és a következményén, (...)
simán elhívnám ide, jah.
Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.
- Misteq
- Nem elérhető
"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"
- adastra
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Vic írta: Behaltam ám a téma-válaszaitokon, köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólásokat! :hello:
Válaszolni természetesen még lehet bármikor, a kérdés az volt, hogy ha lehetőségetek lenne Orlival személyesen találkozni, mi lenne az az 5 kérdés, amit feltennétek Neki (bármilyen témával kapcsolatban).
Az egyik "legfontosabb" kérdést senki sem tenné fel neki?
Hogy: nem jönne-e el valamikor Magyarországra mondjuk a M.Tolkien Társaság valamilyen ünnepi rendezvényére, lehetőleg karonöltve a többiekkel : : :
:dance:
"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor
- Ivó
- Nem elérhető
www.orlandobloom.co.nz/images/legolas11.jpg -erdő
:
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Ivó
- adastra
- Nem elérhető
Amúgy ez a trójai mondakör annyira tutijó téma, hogy hatalmas kasszasikert lehet vele csinálni, de el is lehet cseszni...
Gondoljatok bele: Trójai faló-csel á la Boromir, Brad Pitt-et a végén majd jól sarkonlövik (lehet, hogy Orli lesz az), de a lényeg, hogy Orli megint nyilazhat kedvére :dance:
Szép Helénát még nem tudni, hogy ki alakítja- majd játszom én
(Orli engem fog elrabolni a film elején...)
Ez nagyon jóóóóó volt!!!
Szuperül összefoglaltad a trójai mondakör lényegét, ha ezt "Omeros" tudta volna, megcsinálja videóklippben, nem pedig mittudoménhányezer soros eposzban!
"Home is behind
the world ahead..."
- Vic
- Nem elérhető
Szerintem pontosan azért kerülnek be időnként a fórumra ilyen jellegű képek, mert ezek a karakterek a kedvenceink. És nagyon sok slash-kép valóban szép, ahogy ezt már elég sokan, elég sokszor megállapítottuk.
Témájától függetlenül is, de még a témájával együtt is ízléses és esztétikailag értékes fanartokról van szó. Én nem hiszem, hogy bármelyik is torz elme szüleménye lenne. Ha jól emlékszem, több, mint egy éve küzdünk azért, hogy bizonyos topikokban ne üsse fel a fejét a szexuális diszkrimináció. Vadul hirdetjük a toleranciát. Ez lenne az?
Egyébként nem hiszem, hogy ezeket bárki is komolyabban venné, mint a humor topik naplóit.
Az ilyen jellegű képeket pedig nem azért töröljük, mert "fújj", hanem azért, mert fiatalabb olvasóink is vannak. De ugyanezen okból egy hasonló témájú Arwen-Aragorn képet is törölnünk illene és törölnénk is.
Ezért ha bárki úgy érzi, hogy mégis be szeretne tenni egy ilyen képet, mert x-y-z okból méltónak érzi arra, hogy megossza a többi rajongóval, akkor kérem, hogy feltétlenül jelezze piros kivastagított betűkkel, bármilyen megfogalmazásban, hogy csak 21 év felett ajánlja.
És előre is kérem az illetőt, hogy ne sértődjön meg, ha ennek ellenére megszemlélés után mégis töröljük.
Vic
[size=9:614rrowx](ÉSzAH-val egyeztetve, mint moderátorok)[/size]
- Vic
- Nem elérhető
Válaszolni természetesen még lehet bármikor, a kérdés az volt, hogy ha lehetőségetek lenne Orlival személyesen találkozni, mi lenne az az 5 kérdés, amit feltennétek Neki (bármilyen témával kapcsolatban).
Eldafinde: én bízom abban, hogy normálisan fogják fordítani a neveket a Trójában, mert ez egy monumentális, nagy költségvetésű film lesz, úgyhogy nagyon ajánlom, hogy erőltessék meg magukat egy kicsit...
- Vic
- Nem elérhető
Augustíne írta: ÚJ POTC KÉPEK!!!: 8O :
orlandomultimedia.net/pirate/p50.jpg
Arany:
orlandomultimedia.net/pirate/p49.jpg
A többi Johnnyról van, innen:
www.orlandomultimedia.net/pirate ... mages.html
Huh, az a félmeztelen Orli kép!! Anyám!!! 8O :itscool:
Ha nem jönne be a feni link, próbáljátok meg innen:
klikk ide, és az első két képen van Orli
Vagy lsd. itt:
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... rates1.jpg
www.theorlandobloomfiles.com/pic ... rates2.jpg
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Diamond Rain
ezOP
(4/1/03 10:11:17 pm)
Reply Re: Seen any good movies lately?
I saw Ned Kelly recently, and I think it was brilliant. Wonderful cinematrography, good soundtrack and VERY impressive acting. Honestly, completely surpassed all expectations I had. The Australian cast is brilliant (Ledger, Rush and Watts) doing a fantastic job and handling their parts very well. Bloom was much under-used but did a great job of his part, and really played it up for the camera.
The film has a very 'dark' tone to it...both in its sombreity and also the actual colours and lighting used. Some people might find it a little serious for them but I think it works perfectly. There aren't a lot of bright moments, but there are some light-hearted fun scene (without revealing too much, a certain Elf and a bath-tub!!)
Anyway, I really recommend this movie to whoever is interested in the man behind the legend. Not everything is actual-factual, but a lot of it is based off real events. The book the movie was based on is called "Our Sunshine" by Robert Drew, so if you don't get some parts of the movie perhaps you might want to look into the book.
BTW: You might want to take some tissues!!
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Óhh!!! ( Álmodik a nyomor )
- Augustíne
- Nem elérhető
8O :
orlandomultimedia.net/pirate/p50.jpg
Arany:
orlandomultimedia.net/pirate/p49.jpg
A többi Jhonnyról van, innen:
www.orlandomultimedia.net/pirate ... mages.html
Az 5 kérdés (Remélhetőleg mind1ikre válaszoljon!):
1. Idegesítik-e a rajongólányok?
2. Mondjon L mindent a forgatásról, és a többi szereplőkről
3. Mi a telószáma?
4. Mutassa + a tetkóit!
5. Eljönne-e Görögbe velem pár 7re (mint álmomban)?
Most tényleg járnak Kate-tel??!!! 8O Vagy csak április 1.-je van?
ORLANDO 4ever!!!!
- Ivó
- Nem elérhető
1: A forgatás során Viggoval, vagy Elijahhal barátkozott össze jobban?
2: Bemutatna e engem valakinek a forgatáson?
3: Szedünk fel mi néhány jó csajt?
4: Ad e egy autógrammot, és megmondaná, hogy mennyibe került a kocsija?
5: Én is színész szeretnék lenni, bemutatna valakinek, aki tudna ajánlani valami filmet nekem?
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Ivó
- Eldafinde
- Nem elérhető
Például hogyan fordítják majd le a neveket?- Remélem görögösen, és nem az amcsik után rohanunk (mint szoktunk)...
Homérosz helyett azért nehogymá' Homért mondjunk, ja, és kiváncsi vagyok, Szép Helénából hirtelen Helen lesz-e, vagy Odüsszeuszból Ulysses (=Sean Bean!), Párisz lesz-e vagy Párizs, Akhilleusz vagy Achilles...
Ezek lehet, hogy más számára mellékes dolgok, de a plafonra fogok ugrani majd a moziban, előre látom
Amúgy ez a trójai mondakör annyira tutijó téma, hogy hatalmas kasszasikert lehet vele csinálni, de el is lehet cseszni...
Gondoljatok bele: Trójai faló-csel á la Boromir, Brad Pitt-et a végén majd jól sarkonlövik (lehet, hogy Orli lesz az), de a lényeg, hogy Orli megint nyilazhat kedvére :dance:
Szép Helénát még nem tudni, hogy ki alakítja- majd játszom én
(Orli engem fog elrabolni a film elején...)
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Eldafinde
- Nem elérhető
1. Milyen akkor, amikor szomorú (egyszerűen nem tudom úgy elképzelni)+gyorsan hozzátenném, hogy ha meg kell vigasztalni, készséggel állok rendelkezésére
2. Szívesen szerepel-e kosztümös filmekben (ezek után dögivel kap ilyen ajánlatokat a következő 100 évben , mondjuk a többi LotR-szereplő is, hiszen a forgatás során alapos kiképzésben vettek részt -a Hegylakó kardszakértőjétől első kézből vívni tanulni: ez nem semmi...)
3. Szokott-e álmodozni; ha igen, miről?
4. Hová szeretne eljutni, a világ melyik részére, és miért?
5. Elvinne-e engem is....
- Supersonica
- Nem elérhető
2. Miben alszik éjszakánként, mi a kedvenc viselete, milyen alsógatyát visel (én a szűk boxert szeretném hallani )
3. Miért nem szereti az internetet, tudja-e, hogy hány site szól róla, illetve Legolasról.
4. Hozzámköti-e az életét? (ha nem jövök be neki )
5. Megadná-e a tündét játszó színészek elérhetőségét (Rúmil, Orophin, Haldír, Silinde első e téren
Lenne még pár kérdés-ötletem, amit viszont tekintettel a kiskorú olvasókra nem írok ki
- Eldafinde
- Nem elérhető
Még a Trójára visszatérve: az biztos, hogy valahogyan így fog kinézni, mert már én is gondolkodtam ezen, és hasonló eredményre jutottam.
(Wow, micsoda agymunka volt ))
Biztosan nemszőke és kis fürtöske lesz...
Mindenesetre kasszasikergyanús lesz a film: a fél világ Brad Pitt miatt nézi meg, a másik fele (mi) meg... :legolas3:
- Rayan
- Nem elérhető
2. Adna-e egy autogramot?
3. Nincs-e kedve levetkőzni most azonnal?
4. Nem akar-e megcsókolni?
5. Nem akar-e esetleg...
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Misteq
- Nem elérhető
"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"
- ainawethien
- Nem elérhető
Supersonica írta:
ainawethien írta: Amúgy Orlando és Kate kapcsolatával kapcs ma frissítettem az oldalt:
www.orlando.rocks.it
ZSU, EZ KICSIT ERŐS VOLT 8O
(mert én a további linkeket is meg szoktam nézni... 8O )
Nem találtad viccesnek??
Amúgy az csak jó, hogy a további linkeket is megnézed.. sokan nem nézik meg... kíváncsi is vagyok, hogy mi lesz a dolog kimenetele
- Supersonica
- Nem elérhető
ainawethien írta: Amúgy Orlando és Kate kapcsolatával kapcs ma frissítettem az oldalt:
www.orlando.rocks.it
ZSU, EZ KICSIT ERŐS VOLT 8O
(mert én a további linkeket is meg szoktam nézni... 8O )
- ainawethien
- Nem elérhető
adastra írta:
Amúgy Orlando és Kate kapcsolatával kapcs ma frissítettem az oldalt:
www.orlando.rocks.it
Elvetted a kenyerem!!! Mármint gondolok itt a Fellowship-es forgatási naplóra! Most akartam én is lefordítani!!!!! De azért nagy puszi is érte, mivel az én angol tudásommal kicsit sokáig tartott volna. Az egész le van fordítva?
uhm... most igazából nem tudom mire gondolsz. :
- adastra
- Nem elérhető
(Ezt a kettőt Penngaladiel fantasztikus oldaláról megválaszoltam)adastra írta: Az 5 kérdésem (a sokból):
1. meséljen a családjáról
2. meséljen a balesetéről (mi a csudának esett v. ugrott ki a 2.ról?) :
3. mit akar elérni az életben, mi a célja
4. mi az amit már kipróbált extrém dolgokat és mit akar még kipróbálni
5. csak a Gy. U. forgatásán engedte úgy el magát (ölelkezések, puszik) vagy máskor is ez a stílusa?
+1: ki a stylistja, mert ilyen borzalmasan öltözködni....!
Szerintetek válaszolna?
"Home is behind
the world ahead..."
- adastra
- Nem elérhető
www.orlando.rocks.it
Elvetted a kenyerem!!! Mármint gondolok itt a Fellowship-es forgatási naplóra! Most akartam én is lefordítani!!!!! De azért nagy puszi is érte, mivel az én angol tudásommal kicsit sokáig tartott volna. Az egész le van fordítva?
"Home is behind
the world ahead..."
- adastra
- Nem elérhető
1. meséljen a családjáról
2. meséljen a balesetéről (mi a csudának esett v. ugrott ki a 2.ról?)
3. mit akar elérni az életben, mi a célja
4. mi az amit már kipróbált extrém dolgokat és mit akar még kipróbálni
5. csak a Gy. U. forgatásán engedte úgy el magát (ölelkezések, puszik) vagy máskor is ez a stílusa?
Szerintetek válaszolna?
"Home is behind
the world ahead..."
- ainawethien
- Nem elérhető
1. Először is, mikor már túl lennénk az ilyen szokásos bemutatkozásokon, megkérdezném, hogy nem idegesíti-e ez a felhajtás, ami a színészek, énekes (stb) körül van, és hogy nem fél-e attól, hogy egyszer ennek (remélem) vége lesz, mert nem fair, hogy egyes embereket ennyire Istenítenek. Persze hozzá tenném, hogy az olyan tehetséges emberek, mint ő, meg tudnának élni a színészetből simán, és a kérdésemmel nem azt akartam feszegetni, hogy most akkor jó lenne, ha nem lenne színész, mer az milyen izé már..
2. Hogyan képzeli el magát 10 év múlva... milyen körülmények között fog élni, életszínvonal, stb.. szal ált. jövőkép
3. Mit gondol a háborúról. (hmm.. jobb nem jut eszembe, de ez is sokat elárul egy emberről..)
4. Olvasta-e Anne Rice Vámpírkrónikáit. (ez nekem fontos bár ha nem olvasta azt is megbocsájtanám neki.. ha nehezen is, de menne asszem )
5. uccsó kérdés tuti valami szexuális kérdés lenne (persze nem azt mondom, hogy nem függene attól, hogy miket válaszol a fenti kérdésekre, de ha igent mondana, uhh.. asszem mindegy lenne, megérné. 8O Kétlem, hogy Orli csalódást okozna mondjuk..)
www.orlando.rocks.it