- Köszönetek: 0
Éomer (Karl Urban)
- Fio
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
www.humina.com/kurban/karl-promo2.jpg
movies.yahoo.com/shop?d=hc&id=1804383477...otoid=159872&intl=us
www.lastwaltz.org/karl/images/06.jpg
www.lastwaltz.org/karl/images/08.jpg
www.lastwaltz.org/karl/images/12.jpg
www.much-ado.net/eomer/dl/karl_800.jpg
www.much-ado.net/blends/pelennor.jpg
www.much-ado.net/eomer/img/toy01.jpg 8O
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Vilya írta:
Agoura írta: Már kijött a vidón a Szellemhajó?Akkor meg kell nézni
Vilya,akkor anno találtam olyan karlos képet,amelyiken bogarak jönnek ki a száján...*fújj*az milyen rész volt?
Jajj! Ne is mond!!
Elkezdenek enni egy látszólag finom babkonzervet és egyszer csak kukacokká válnak a babszemek. :dead:
Nem volt annyira szörnyű... bár én nem bírtam utána elaludni és át kellett mennem anyukámékhoz, hogy elbírjak aludni... Na, jó azt is tegyük hozzá, hogy egyedül néztem!!Artemisz írta: Jajj, én a Szellemhajót végképp nem merem megnézni! Gyáva nyuszi vagyook!!!
Ezzel fosztom meg magam az újabb Karl-élménytől! Vilya, jó neked!
Jajj, igen, én is egyedül néztem, csak én néhány részt áttekertem
mondjuk közbe naon jókat szórakoztam (mondjuk inkább utána) szóval, alig tudtam megnézni a filmet, menjünk a rokonokhoz látogatóba...
szal szépen el üldögélek üldögélek, már alszom éppen 8nem érdekeltek a beszélgetéstémák) mikor hallom ám, hogy unokatesóm (fiú) mien jó chilis babot csinált, na igen én itt lefordultam a székről (bizonyos babkonzerv ) ahh enyhén hülyének néztek de nem számít...
másik: másnap jövök haza a suliból, pótnagyim vár finom sáfrányos rizzsel, ami mellesleg pont úgy néz ki, mint azok a bizonyos bogarak (brrrrrrrr) hmm.....a fejem elég érdekes lett, s ott is hagytam a tányéron az egészet brrrrrrrrrrr.....
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Vilya
- Nem elérhető
Agoura írta: Már kijött a vidón a Szellemhajó?Akkor meg kell nézni
Vilya,akkor anno találtam olyan karlos képet,amelyiken bogarak jönnek ki a száján...*fújj*az milyen rész volt?
Jajj! Ne is mond!!
Elkezdenek enni egy látszólag finom babkonzervet és egyszer csak kukacokká válnak a babszemek. :dead:
Nem volt annyira szörnyű... bár én nem bírtam utána elaludni és át kellett mennem anyukámékhoz, hogy elbírjak aludni... Na, jó azt is tegyük hozzá, hogy egyedül néztem!!Artemisz írta: Jajj, én a Szellemhajót végképp nem merem megnézni! Gyáva nyuszi vagyook!!!
- Agoura
- Nem elérhető
Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq
- Artemisz
- Nem elérhető
1 csöppet se haragszom!! Viccnek fogom fel az egészet!! Nekem, teccik, kész! Anyukám is gyakran szörnyülködik: Édes lányom, csak tudnám, honnan szorult beléd ilyen ízlés(ficam)!!!Ery írta: Artemisz ne haragudj! Igazán nem vagyok semmi jónak elrontója. Azonban vannak olyan esetek, amikor az ember szépérzéke lázad fel, s én is ennek adtam most hangot. Képek esetében a lehető legritkábban szoktam véleményt nyilvánítani (ez eddig kétszer történt meg).
Aranyos vagy, hogy megkérlelsz, de télleg nem haragszom!
Jajj, én a Szellemhajót végképp nem merem megnézni! Gyáva nyuszi vagyook!!! :bawling: :bawling:
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Vilya
- Nem elérhető
Képzeljétek tegnap kihoztam a videotékából a Szellemhajót (már moziba is megakartam nézni csak nem jutottam el.) na mindegy nem az az érdekes, hanem:
Elmélyülten nézzem a film elejét,a hol még a szereplők nevét írják ki... egyszer csak szép rózsaszín betűkkel:
Karl Urban
Na, ne! Ez ő? Vagy rosszul olvastam vagy valamilyen névrokona??
Visszapörgettem:
Karl Urban
Na... ez csak Ő lehet!!! És Tényleg! Ő is játszik a filmben! Majdnem dobtam egy hátast alig hittem el! Ugy, hogy minden Éomer és Karl rajongónak ajánlom ezt a filmet, mert nagyon jól néz ki benne! Bár nem szőke a haj színe, de barna hosszú!
[size=9:2csra2ig]/És ráadásul elég sokáig bírja a filmben, mert szinte mindenki meghal kivéve a főszereplő csaj. Egyébként feldarálja valami nagy fogas kerék, de ez már részlet kérdés!/ [/size]
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Artemisz
- Nem elérhető
Ery írta: De ez a kép, túl azon, hogy iszonyúan giccses, ráadásul durva hamisítvány is. Vettek egy lovgló férfit ábrázoló képet, s a fejét lecserélték (eléggé pocsék módon, mert aránytalan lett) Eomerre.
Jó, jó, jó..... Mindig csak a piszkos realitás... az embert már ábrándozni se hagyják...
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Ery
- Nem elérhető
Καναπή!
- Artemisz
- Nem elérhető
Na, jó, mértékkel!
De ez sztem még a mértéktartó giccs. És eszem ágában se volt párhuzamba vonni a könyvvel!
Egyébként meg miért ne? Oks, a tattoo nem stimm, de amúgy... Pl. Éomer elmegy úszni a folyóra, minimum lóháton. Olyan lehetetlen ez? És aztán úszás után körbekémleli a vidéket! Csak akkor meg a lova fejvédője nem illik a képbe...Morgana írta: [size=9:3gkacf1a](Most őszintén, el tudjátok képezlni, amint tetovált-mezítelen felsőtesttel rohangál egy rohír hadvezér... ) [/size]
Na, jó, leálltam!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Morgana
- Témaindító
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Szóval egy csöppet aránytalan is (az archoz viszonyítva a test), meg nem ettől lesz Éomer a dicső rohírfi...
Szóval attól tartok ez giccses és köze nincs a rohírokhoz - amilyenek 'valójában'.
[size=9:3g0kdgdk](Most őszintén, el tudjátok képezlni, amint tetovált-mezítelen felsőtesttel rohangál egy rohír hadvezér... )[/size]
És mielőtt megdobálnátok, nagyon szeretem a rohírokat, Éomer a kedvenc középföldi alakjaim közé tartozik, de hát ízlések és pofonok...
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Artemisz
- Nem elérhető
Igaz, igaz, megadom magam!!!! Valóban, Éomert sokkal inkább belső értékeiért kell becsülni. Sajnos, én is beleestem ebbe a hibába..., miszerint összekevertem a filmet és a könyvet. *bűnbánó arckifejezés* Pedig tök más reakciókat vált ki belőlem a film és a könyv...Aeglos írta: ( )
Közös nevezőre... Hm... akkor talán kanyarodjunk vissza a könyvbeli Éomerhez, neki már van legalább valami köze Ifjú Éorlhoz .
Mert szerintem Rohan ura nem egy lovon pózoló nőcsábász
Ebben Te is biztos egyetértesz, nem? Közös nevező
Felagund: TÖKÉLETESEN IGAZAD VAN!!! Én is gyakran mondogatom: itt a GyU-ban - már csak a maszkírozás miatt is - egyszerűen NEM SZABAD összekeverni a színészt meg a karaktert, mert más filmben se sok, de itt aztán végképp SEMMI KÖZE sincs a kettőnek! Így gondolom. Jó, hogy osztod a véleményem! Csak hát én is gyarló nőszemély vagyok... De talán el lehet nekem ennyit nézni...
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Már több topicban meg akartam kérdezni: ez most Éomer(/Aragorn/Legolas/Elrond) topic, vagy Karl(/Viggo/Orli/Hugo) : : :
[size=9:1oviebj5]Mert szvsz a kettőt (mármint a karaktert és a színészt) nem kéne összekeverni...[/size]
Our knees do not bend easily
- Aeglos
- Nem elérhető
Mert szerintem Rohan ura nem egy lovon pózoló nőcsábász
Ebben Te is biztos egyetértesz, nem?
[size=9:rke0ks1u]És ez is a véleményem része...tegnap irtam...[/size]
[size=9:rke0ks1u]De azért ne hidd, hogy direkt bántani akarlak... elvégre arra is vannak a topicok, hogy rúlzzon benne aki akar [/size]
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Nefadar
- Nem elérhető
Nefi
Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:
- Artemisz
- Nem elérhető
Nyertél. Így igaz. És ez egyáltalán nem humoros.... :crying:Felagund írta: Öööö... Ezek szerint apakomplexusod van?
Aeglos, persze, hisz engem is Éomer jelleme fogott meg, pár hozzászólással lejjebb olvashatod, hogy főként miért. De a filmbeli hapsik közül Karl-Éomer a legjobb sztem. Az olvadozás pedig megengedett sztem, de majd legfeljebb visszafogom magam 1 csöppet... habár vannak itt nálam durvábbak is....
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Aeglos
- Nem elérhető
ja igen... És semmi köze a könyv beli Éomerhez
Nem kéne rajta ennyire beolvadni...
elvégre nem a külső a lényeg
(Artemisz: apakomplexus )
- Felagund
- Nem elérhető
Artemisz írta: És nem mint férfi, hanem mint apa. Érted? Ennél bővebben nem fejteném ki, ezt az Elrond topicban már megtettem...[/color]
Öööö... Ezek szerint apakomplexusod van?
Felagund
<aki egy kis idő után mégis visszaóvakodott>
- Artemisz
- Nem elérhető
Gonoosz! Gonoosz!Aeglos írta: neked mindenki az
Ezt a Faramir topicba is beirtad...
Meg az Elrondba is...
Na szóval, az a helyzet, megmondom:
Faramir: nagyon helyes, csinos, aranyos, szimpatikus. Igazán nagyra tartom őt.
Éomer: ő A FÉRFI! Mind a külseje, mind a jelleme annyira kedves a szívemnek, és annyira közel áll hozzám! Ő a nagy kedvenc...
Elrond: háát... Elrond az Elrond . Nem kedvenc: a non plus ultra. És nem mint férfi, hanem mint apa. Érted? Ennél bővebben nem fejteném ki, ezt az Elrond topicban már megtettem...
Na, ebben tényleg egyetértünk. De attól még csodás!!!Aeglos írta: Szvsz ezt a képet kizárólag az ilyen hatás elérése végett készitették.
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Felagund
- Nem elérhető
<Felagund ennyi elalélt lányt látva kisétál a teremből...>
Navaer
- Nefadar
- Nem elérhető
Ery írta: Kár hogy hamisítvány
Egyetértek veled
Nefi
- Ery
- Nem elérhető
Καναπή!
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Nilraen
- Nem elérhető
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Aeglos
- Nem elérhető
Artemisz írta: Éomer a kiráály!!!!
neked mindenki az
Ezt a Faramir topicba is beirtad...
Meg az Elrondba is...
Szvsz ezt a képet kizárólag az ilyen hatás elérése végett készitették.
[size=9:vl5nmsq1]De azért ne hidd, hogy direkt bántani akarlak... elvégre arra is vannak a topicok, hogy rúlzzon benne aki akar [/size]
- Artemisz
- Nem elérhető
Jaj, de édes vagy!!!!!!Felagund írta: Hát igen... Nem az eszéért szeretjük
De legalább jó bunyós (a testéről - érthető okokból - inkább nem nyilatkozom )
Navaer!
Felagund
[size=9:2aumudid]Hát, ilyen szempontból télleg minden pasi 1forma..... *sóhaj* DE ÉOMER BIZTOS EBBEN IS MÁÁS!!!! [/size]
Egyébként tényleg jó bunyós! Hű, a TTT-ben hogy kaszabolta az orkokat!!!! :up:
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Felagund
- Nem elérhető
Artemisz írta: "Ami engem illet, én édeskeveset értek az ilyen magas értelmű dolgokhoz, de nem is kell, hogy értsek. Egyet tudok, s az nekem elég: Aragorn barátom megsegített engem és a népemet, tehát én is megyek és segítek neki, ha ő hív!"
Hát igen... Nem az eszéért szeretjük
De legalább jó bunyós (a testéről - érthető okokból - inkább nem nyilatkozom )
Navaer!
Felagund
- Artemisz
- Nem elérhető
:eek2: :eek2: :eek2: :eek2:
OLLLVADÁS MAGASFOKON!!! Komolyan, ilyen pasi nincs több a világon!! Éomer a kiráály!!!!
kep.tar.hu/arwena/index.phtml?ai ... id=3430105
Mit szóltok? Ugye, szenzációs!!!! Micsoda isteni teste van!! És a keze! Én mindig azt nézem meg 1 pasin. Na meg hát ugye, a tekintete... áááh.....[size=9:1p9y3vgx]Még az a tetkó se olyan gázos....nekem legalábbis tecc! [/size]
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Nefadar
- Nem elérhető
Nefi
- Artemisz
- Nem elérhető
"Ami engem illet, én édeskeveset értek az ilyen magas értelmű dolgokhoz, de nem is kell, hogy értsek. Egyet tudok, s az nekem elég: Aragorn barátom megsegített engem és a népemet, tehát én is megyek és segítek neki, ha ő hív!"
Hát nem tüneményes? Tömör, velős és igaz! Éomer egész jellemét megvilágítja ez a pár sor, amiért én annyira imádom! Ó, adná az ég, hogy a filmben benne legyen!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!