Éomer (Karl Urban)

Több
21 éve 1 hónapja #143035 Írta: Fio

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #142894 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Vilya írta:

Agoura írta: Már kijött a vidón a Szellemhajó?Akkor meg kell nézni :D
Vilya,akkor anno találtam olyan karlos képet,amelyiken bogarak jönnek ki a száján...*fújj*az milyen rész volt?

Jajj! Ne is mond!!
Elkezdenek enni egy látszólag finom babkonzervet és egyszer csak kukacokká válnak a babszemek. :dead:

Artemisz írta: Jajj, én a Szellemhajót végképp nem merem megnézni! Gyáva nyuszi vagyook!!!
Ezzel fosztom meg magam az újabb Karl-élménytől! Vilya, jó neked!

Nem volt annyira szörnyű... bár én nem bírtam utána elaludni és át kellett mennem anyukámékhoz, hogy elbírjak aludni... :oops: :oops: Na, jó azt is tegyük hozzá, hogy egyedül néztem!! 8)

Jajj, igen, én is egyedül néztem, csak én néhány részt áttekertem :)
mondjuk közbe naon jókat szórakoztam :) (mondjuk inkább utána) szóval, alig tudtam megnézni a filmet, menjünk a rokonokhoz látogatóba...
szal szépen el üldögélek üldögélek, már alszom éppen 8nem érdekeltek a beszélgetéstémák) mikor hallom ám, hogy unokatesóm (fiú) mien jó chilis babot csinált, na igen én itt lefordultam a székről (bizonyos babkonzerv :D ) ahh enyhén hülyének néztek de nem számít...
másik: másnap jövök haza a suliból, pótnagyim vár finom sáfrányos rizzsel, ami mellesleg pont úgy néz ki, mint azok a bizonyos bogarak (brrrrrrrr) hmm.....a fejem elég érdekes lett, s ott is hagytam a tányéron az egészet brrrrrrrrrrr.....
:mrgreen: :mrgreen:

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #142847 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Agoura írta: Már kijött a vidón a Szellemhajó?Akkor meg kell nézni :D
Vilya,akkor anno találtam olyan karlos képet,amelyiken bogarak jönnek ki a száján...*fújj*az milyen rész volt?

Jajj! Ne is mond!!
Elkezdenek enni egy látszólag finom babkonzervet és egyszer csak kukacokká válnak a babszemek. :dead:

Artemisz írta: Jajj, én a Szellemhajót végképp nem merem megnézni! Gyáva nyuszi vagyook!!!

Nem volt annyira szörnyű... bár én nem bírtam utána elaludni és át kellett mennem anyukámékhoz, hogy elbírjak aludni... :oops: :oops: Na, jó azt is tegyük hozzá, hogy egyedül néztem!! 8)

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 1 hónapja #142800 Írta: Agoura
Agoura válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Már kijött a vidón a Szellemhajó?Akkor meg kell nézni :D

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Több
21 éve 1 hónapja - 21 éve 1 hónapja #142725 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Ery írta: Artemisz ne haragudj! Igazán nem vagyok semmi jónak elrontója. Azonban vannak olyan esetek, amikor az ember szépérzéke lázad fel, s én is ennek adtam most hangot. Képek esetében a lehető legritkábban szoktam véleményt nyilvánítani (ez eddig kétszer történt meg).

1 csöppet se haragszom!! Viccnek fogom fel az egészet!! Nekem, teccik, kész! Anyukám is gyakran szörnyülködik: Édes lányom, csak tudnám, honnan szorult beléd ilyen ízlés(ficam)!!! :lol: 8)
Aranyos vagy, hogy megkérlelsz, de télleg nem haragszom!

Jajj, én a Szellemhajót végképp nem merem megnézni! Gyáva nyuszi vagyook!!! :bawling: :bawling:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #142690 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Üdv! Üdv! Üdv! :hello:

Képzeljétek tegnap kihoztam a videotékából a Szellemhajót (már moziba is megakartam nézni csak nem jutottam el.) na mindegy nem az az érdekes, hanem:
Elmélyülten nézzem a film elejét,a hol még a szereplők nevét írják ki... egyszer csak szép rózsaszín betűkkel:
Karl Urban
Na, ne! Ez ő? Vagy rosszul olvastam vagy valamilyen névrokona??
Visszapörgettem:
Karl Urban
Na... ez csak Ő lehet!!! És Tényleg! Ő is játszik a filmben! Majdnem dobtam egy hátast alig hittem el! Ugy, hogy minden Éomer és Karl rajongónak ajánlom ezt a filmet, mert nagyon jól néz ki benne! Bár nem szőke a haj színe, de barna hosszú! :wink:
[size=9:2csra2ig]/És ráadásul elég sokáig bírja a filmben, mert szinte mindenki meghal kivéve a főszereplő csaj. Egyébként feldarálja valami nagy fogas kerék, de ez már részlet kérdés!/ [/size]:lol: :wink:

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 1 hónapja #142352 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Artemisz ne haragudj! Igazán nem vagyok semmi jónak elrontója. Azonban vannak olyan esetek, amikor az ember szépérzéke lázad fel, s én is ennek adtam most hangot. Képek esetében a lehető legritkábban szoktam véleményt nyilvánítani (ez eddig kétszer történt meg).

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 1 hónapja #142349 Írta: Artemisz

Ery írta: De ez a kép, túl azon, hogy iszonyúan giccses, ráadásul durva hamisítvány is. Vettek egy lovgló férfit ábrázoló képet, s a fejét lecserélték (eléggé pocsék módon, mert aránytalan lett) Eomerre.

:? :? :? :? :? :? :roll: :roll:
Jó, jó, jó..... Mindig csak a piszkos realitás... az embert már ábrándozni se hagyják... :cry: :cry:
:wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #142344 Írta: Ery
De ez a kép, túl azon, hogy iszonyúan giccses, ráadásul durva hamisítvány is. Vettek egy lovgló férfit ábrázoló képet, s a fejét lecserélték (eléggé pocsék módon, mert aránytalan lett) Eomerre.

Καναπή!

Több
21 éve 1 hónapja #142286 Írta: Artemisz
Neked is abszolút igazad van, Morgi, de a fenébe is, én szeretem a giccset!!!!
Na, jó, mértékkel! :wink:
De ez sztem még a mértéktartó giccs. És eszem ágában se volt párhuzamba vonni a könyvvel!

Morgana írta: [size=9:3gkacf1a](Most őszintén, el tudjátok képezlni, amint tetovált-mezítelen felsőtesttel rohangál egy rohír hadvezér... :? ) [/size]

Egyébként meg miért ne? Oks, a tattoo nem stimm, de amúgy... Pl. Éomer elmegy úszni a folyóra, minimum lóháton. Olyan lehetetlen ez? És aztán úszás után körbekémleli a vidéket! Csak akkor meg a lova fejvédője nem illik a képbe... :roll: :oops:
Na, jó, leálltam! :lol:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #142281 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Hááát, nem tom'... Én az ilyen képektől...
Szóval egy csöppet aránytalan is (az archoz viszonyítva a test), meg nem ettől lesz Éomer a dicső rohírfi...
Szóval attól tartok ez giccses és köze nincs a rohírokhoz - amilyenek 'valójában'.

[size=9:3g0kdgdk](Most őszintén, el tudjátok képezlni, amint tetovált-mezítelen felsőtesttel rohangál egy rohír hadvezér... :? )[/size]

És mielőtt megdobálnátok, nagyon szeretem a rohírokat, Éomer a kedvenc középföldi alakjaim közé tartozik, de hát ízlések és pofonok...

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
21 éve 1 hónapja #142234 Írta: Artemisz

Aeglos írta: ( :mrgreen: )
Közös nevezőre... Hm... akkor talán kanyarodjunk vissza a könyvbeli Éomerhez, neki már van legalább valami köze Ifjú Éorlhoz :wink: .
Mert szerintem Rohan ura nem egy lovon pózoló nőcsábász :evil:
Ebben Te is biztos egyetértesz, nem? :arrow: Közös nevező :)

Igaz, igaz, megadom magam!!!! Valóban, Éomert sokkal inkább belső értékeiért kell becsülni. Sajnos, én is beleestem ebbe a hibába..., miszerint összekevertem a filmet és a könyvet. *bűnbánó arckifejezés* Pedig tök más reakciókat vált ki belőlem a film és a könyv...

Felagund: TÖKÉLETESEN IGAZAD VAN!!! Én is gyakran mondogatom: itt a GyU-ban - már csak a maszkírozás miatt is :wink: :roll: - egyszerűen NEM SZABAD összekeverni a színészt meg a karaktert, mert más filmben se sok, de itt aztán végképp SEMMI KÖZE sincs a kettőnek! Így gondolom. Jó, hogy osztod a véleményem! Csak hát én is gyarló nőszemély vagyok... :oops: De talán el lehet nekem ennyit nézni...

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #142181 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Bocsi!

Már több topicban meg akartam kérdezni: ez most Éomer(/Aragorn/Legolas/Elrond) topic, vagy Karl(/Viggo/Orli/Hugo) :?: :?: :?:
[size=9:1oviebj5]Mert szvsz a kettőt (mármint a karaktert és a színészt) nem kéne összekeverni...[/size]

Our knees do not bend easily

Több
21 éve 1 hónapja - 21 éve 1 hónapja #142180 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Hm... akkor talán kanyarodjunk vissza a könyvbeli Éomerhez, neki már van legalább valami köze Ifjú Éorlhoz :wink: .
Mert szerintem Rohan ura nem egy lovon pózoló nőcsábász :evil:
Ebben Te is biztos egyetértesz, nem?

[size=9:rke0ks1u]És ez is a véleményem része...tegnap irtam...[/size]

[size=9:rke0ks1u]De azért ne hidd, hogy direkt bántani akarlak... elvégre arra is vannak a topicok, hogy rúlzzon benne aki akar [/size]

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
21 éve 1 hónapja #142176 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Nyugodtan imádhatja Artemisz Karlt, senkit sem zavar, ha téged igen akkor ne olvasd a topicot :evil:

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
21 éve 1 hónapja #142169 Írta: Artemisz

Felagund írta: Öööö... Ezek szerint apakomplexusod van? :D

Nyertél. Így igaz. És ez egyáltalán nem humoros.... :( :crying:

Aeglos, persze, hisz engem is Éomer jelleme fogott meg, pár hozzászólással lejjebb olvashatod, hogy főként miért. De a filmbeli hapsik közül Karl-Éomer a legjobb sztem. Az olvadozás pedig megengedett sztem, de majd legfeljebb visszafogom magam 1 csöppet... habár vannak itt nálam durvábbak is....

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #142165 Írta: Aeglos
Szerény véleményem szerint nagyon gusztustalan :roll:
ja igen... És semmi köze a könyv beli Éomerhez :?

Nem kéne rajta ennyire beolvadni...
elvégre nem a külső a lényeg :D

(Artemisz: apakomplexus :twisted: )

Több
21 éve 1 hónapja #142164 Írta: Felagund

Artemisz írta: És nem mint férfi, hanem mint apa. Érted? Ennél bővebben nem fejteném ki, ezt az Elrond topicban már megtettem...[/color]

Öööö... Ezek szerint apakomplexusod van? :D

Felagund
<aki egy kis idő után mégis visszaóvakodott>

Több
21 éve 1 hónapja - 21 éve 1 hónapja #142162 Írta: Artemisz

Aeglos írta: neked mindenki az :twisted: :twisted:
Ezt a Faramir topicba is beirtad...
Meg az Elrondba is... 8)

Gonoosz! Gonoosz! :cry: :cry:
Na szóval, az a helyzet, megmondom:
Faramir: nagyon helyes, csinos, aranyos, szimpatikus. Igazán nagyra tartom őt.
Éomer: ő A FÉRFI! Mind a külseje, mind a jelleme annyira kedves a szívemnek, és annyira közel áll hozzám! Ő a nagy kedvenc...
Elrond: háát... Elrond az Elrond :wink: . Nem kedvenc: a non plus ultra. És nem mint férfi, hanem mint apa. Érted? Ennél bővebben nem fejteném ki, ezt az Elrond topicban már megtettem...

Aeglos írta: Szvsz ezt a képet kizárólag az ilyen hatás elérése végett készitették. :roll:

Na, ebben tényleg egyetértünk. De attól még csodás!!! :roll: :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #142144 Írta: Felagund
Na, én már nem szólok semmit...

<Felagund ennyi elalélt lányt látva kisétál a teremből...>

Navaer

Több
21 éve 1 hónapja #142113 Írta: Nefadar

Ery írta: Kár hogy hamisítvány :)

Egyetértek veled :wink:

Nefi

Több
21 éve 1 hónapja #142028 Írta: Ery
Kár hogy hamisítvány :)

Καναπή!

Több
21 éve 1 hónapja #142021 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Ez a kép!!!!! Áííííííííííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!! Ez a pasi maga a megtestesült Eru!!!!!

:P :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 1 hónapja #141995 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Nem semmi ez a kép!!!! 8O :D [size=9:3lwi6s9z](ide most egy olvadós emotikont tessék elképzelni!)[/size]A haja olyan furcsa,meg egy kicsit olyan "számítógépesnek" tűnik.Nem úgy gondolom,hogy sz.géppel van ilyen teste..az kizárt! :wink: csak olyan furcsa a kép,nem igazán tudom elmagyarázni..de mindegy!a lényeg,hogy Karl már megint naon jól néz ki. :D :D

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 1 hónapja #141956 Írta: Aeglos

Artemisz írta: Éomer a kiráály!!!!

neked mindenki az :twisted: :twisted:
Ezt a Faramir topicba is beirtad...
Meg az Elrondba is... 8)

Szvsz ezt a képet kizárólag az ilyen hatás elérése végett készitették. :roll:
[size=9:vl5nmsq1]De azért ne hidd, hogy direkt bántani akarlak... elvégre arra is vannak a topicok, hogy rúlzzon benne aki akar :D [/size]

Több
21 éve 1 hónapja - 20 éve 7 hónapja #141924 Írta: Artemisz

Felagund írta: Hát igen... Nem az eszéért szeretjük :mrgreen:

De legalább jó bunyós :wink: (a testéről - érthető okokból - inkább nem nyilatkozom :D )

Navaer!
Felagund

Jaj, de édes vagy!!!!!! :D :lol: 8) :roll:
[size=9:2aumudid]Hát, ilyen szempontból télleg minden pasi 1forma..... *sóhaj* :wink: DE ÉOMER BIZTOS EBBEN IS MÁÁS!!!! :lol: :lol: :lol: :roll: :twisted: [/size]

Egyébként tényleg jó bunyós! Hű, a TTT-ben hogy kaszabolta az orkokat!!!! :up:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hónapja #141923 Írta: Felagund

Artemisz írta: "Ami engem illet, én édeskeveset értek az ilyen magas értelmű dolgokhoz, de nem is kell, hogy értsek. Egyet tudok, s az nekem elég: Aragorn barátom megsegített engem és a népemet, tehát én is megyek és segítek neki, ha ő hív!"

Hát igen... Nem az eszéért szeretjük :mrgreen:

De legalább jó bunyós :wink: (a testéről - érthető okokból - inkább nem nyilatkozom :D )

Navaer!
Felagund

Több
21 éve 1 hónapja #141922 Írta: Artemisz
Huhú, lányok, mire bukkantam!!!! 8O
:eek2: :oops: :eek2: :oops: :eek2: :oops: :eek2:
OLLLVADÁS MAGASFOKON!!! Komolyan, ilyen pasi nincs több a világon!! Éomer a kiráály!!!!
kep.tar.hu/arwena/index.phtml?ai ... id=3430105

Mit szóltok? Ugye, szenzációs!!!! Micsoda isteni teste van!! És a keze! Én mindig azt nézem meg 1 pasin. Na meg hát ugye, a tekintete... áááh.....[size=9:1p9y3vgx]Még az a tetkó se olyan gázos....nekem legalábbis tecc! [/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 2 hónapja #141380 Írta: Nefadar
Artemisz: nagyon az :wink:

Nefi

Több
21 éve 2 hónapja #141295 Írta: Artemisz
Remélem, PJ beteszi a filmbe Az utolsó haditanács-jelenetet! Ott van a legkedvencebb beszólásom Éomertől, szeretném, ha valóban elhangzana a szájából:
"Ami engem illet, én édeskeveset értek az ilyen magas értelmű dolgokhoz, de nem is kell, hogy értsek. Egyet tudok, s az nekem elég: Aragorn barátom megsegített engem és a népemet, tehát én is megyek és segítek neki, ha ő hív!"
Hát nem tüneményes? Tömör, velős és igaz! Éomer egész jellemét megvilágítja ez a pár sor, amiért én annyira imádom! Ó, adná az ég, hogy a filmben benne legyen! :roll:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.390 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére