Éomer (Karl Urban)

Több
21 éve 6 napja #151937 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Tinúviel!Tinúviel! írta: A Fair első jelentése az hogy becsületes, tisztességes, korrekt igazságos és pöártatlan!! Nem? lEGALÁBBIS AZ ÉN FEJEMBEN ÉS A SZÓTÁRAMBAN! Az mondjuk jól hangzik, hogy igazságos Elfwine! Nem? :lol: :roll:

Hümmm.. most hogy mondod.... :? Egész jó... :D

De sztem ez az úgymond "modernebb" jelentése...
Hogy egy kissé vulgáris példával éljek, a "gay" is eredetileg azt jelentette: "víg, vidám". De most már mindenki csak a "homokos" jelentésű verziót ismeri.... :roll: :roll: És pl. az Old Black Joe c. spirituálé szövegében: "When my heart was young and gay"; nyilván szó sincs homoszexuálisokról...

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hete #151814 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
A Fair első jelentése az hogy becsületes, tisztességes, korrekt igazságos és pöártatlan!! Nem? lEGALÁBBIS AZ ÉN FEJEMBEN ÉS A SZÓTÁRAMBAN! Az mondjuk jól hangzik, hogy igazságos Elfwine! Nem? :lol: :roll:

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hete #151767 Írta: Eleira
Eleira válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Szerintem is inkább úgy van értelme, hogy Szép Elfwine. Merthogy ha nézed a szótárt, akkor a fair elsősorban a széppel egyenlő. Meghát az is igaz igen, hogy minden rohir szőke. Ez logikus, nem? :!:

Maybe I can find a place
I can call my home
Maybe I can find a home
I can call my own

Több
21 éve 1 hete #151731 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Ja, ezt én se tudom...

'Elfvine', vagy 'Elfvájn' (angolosan)????
Sajna rohírul egy cseppet se tudok...

Our knees do not bend easily

Több
21 éve 1 hete #151726 Írta: Artemisz

Sil írta: Artemisz: Itt azt jelenti, szép...

Nem szívatni akarlak,de honnan tudod ilyen biztosan?

Amúgy télleg, hogy is kell kimondani a nevét? :?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hete #151690 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Artemisz: Itt azt jelenti, szép...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 1 hete - 21 éve 1 hete #151675 Írta: Artemisz
Tündék, rohírok, vándorok, de főképp angolul tudók, lenne 1 kérdésem:

Na, ugyebár a Sil beszerezte rohír családfán ott vannak az eredeti ragadványnevei a királyoknak. És ott áll fehéren-feketén:
ELFWINE, THE FAIR.
Ezt ugyebár úgy fordította Árpi bácsi, hogy: Szép Elfwine.
De ha engem nem csal meg az emlékezetem, angolul a fair azt is jelenti: SZŐKE!! No, most akkor hogyan van?
Ámbár tudom, az összes rohír szőke volt, de ez most mégis szöget ütött a fejembe... Ti mit gondoltok?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hete #151613 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Üdv újra! Talán még nem említettem, hogy vasárnap az aluljáróban láttam egy nénit aki óriás transzparenst vonszolt és ki volt rjta? Éomer és Faramir! Nagyon édik voltak! Éomerről iszonyt ari és iszonyt nagy kép! :lol:

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
21 éve 1 hete #151499 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
De régen voltam már erre... :roll:
Juj azok a képek fantasztikusak Éommerről, imádom az ilyen képeket Róla :D

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
21 éve 1 hete #151389 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Nekem afilm elején eláll a lélegzetem és a film végén újra fellélegzem és utána nagyon kiújus a hiány érzetem és mindig azt érzem, hogy milyen messze van a jan8! Mindig azt szoktam számolni, hogy addig hányszor tom még megnézni a Lotr-ot! :twisted:

Több
21 éve 1 hete #151386 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Filmnézés közben ezeknél a részeknél,mindíg eláll a lélegzetem... :oops: :oops:

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 1 hete #151382 Írta: Tinúviel!Tinúviel!

Artemisz (Celebthil) írta: Suilad, Drágaszágaim!!!
Végre sikerült pár képet leszednem Éomerről.
Emlékeztek még pl. ERRE a képre?!

MICCSODA SZEMEK!! És ez a gyöööönyörű aranyhaj!!!!

Vagy ERRE ?!! :eek2: :eek2: :oops:

Esetleg ERRE ?!!

De EZ is lehalás!!!!

Még szép, hogy emlékszünk rá! Van aki ILYET el tud felejteni! *olvad* *olvad* :wink:

Éjlen Éomer! :wink:

Több
21 éve 1 hete #151357 Írta: sherry
sherry válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Artemisz (Celebthil) írta:
ERRE a képre?!

www.ninecompanions.net/gallery_pics/tttp...mer/ttt_eomer_21.jpg

Lehidalok!!!!!!!!! Hogy lehet valki ennyire jóképű??? :oops: :D

Mindenben egyetértek Veled Artemisz, (különben a piszok még jóképűbbé teszi!!) :D :D

Vezess, és én követlek. Ne álljon közénk viszály.

Több
21 éve 1 hete #151328 Írta: Artemisz
Még vmi:
Jól emlékszem, hogy nekem Halloweenen vki azt mondta, hogy Éomer másik neve, az ÉADIG azt jelenti: ÁLDOTT?! És hogy én ezen háromszor lehidaltam?! HÁT NEM CSODÁLATOS?!! Aaannyira ILLIK!!!!! :roll: :oops: :oops: :oops:

Sil, amúgy EZER KÖSZI A CSALÁDFÁÉRT!! :hello: Már rég szerettem volna!! :up:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hete #151325 Írta: Artemisz
Suilad, Drágaszágaim!!!
Végre sikerült pár képet leszednem Éomerről.
Emlékeztek még pl. ERRE a képre?!

Vagy ERRE ?!! :eek2: :eek2: :oops:

Esetleg ERRE ?!!

De EZ is lehalás!!!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hete #151195 Írta: Mornambar
Mornambar válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Még jó tökös csávó! Én inkább lennék ő mint az a kis puhány Aragorn! :D :lol:

Több
21 éve 1 hete #151074 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Ezt a képet még nem láttam, de örülök, hogy nem hagytam ki! Kár lett volna! :lol:

Több
21 éve 1 hete #151051 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Láttátok már ezt a képet?
www.auto-mania.com/K%20Urban%20030206.jpg

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
21 éve 1 hete #150969 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Végignézegettem az imént az utóbbi képeket, és arra a köv.re jutottam, hogy baromi jól néz ki ez a pasi!!(Éomer a könyvben is szimpatikus volt, a film után meg még inkább :roll: )

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
21 éve 1 hete #150935 Írta: sherry
sherry válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Húú! Ez tök kircsi!! Honnan szeditek ezeket?? 8)

Vezess, és én követlek. Ne álljon közénk viszály.

Több
21 éve 1 hete #150896 Írta: Sil
Ugye jól emlékszem, hogy valaki múltkor családfát keresett a lovasvégi királyokról? (De hogy melyik topicban... :roll: Na mindegy, addig beteszem ide...)
katt ide

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hete #150821 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Ez a film jó volt jó és mindig is jó lesz ! Ez volt a 6., hogy láttuk! Mármint nem vagyok skizo, annyira, hanem Nil és én is most láttuk 6.×- :wink: ra!

Több
21 éve 1 hete #150818 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Tinúviel!Tinúviel! írta: Most láttam a TTT-t angolul felirat nélkül! Mikor meghallottam Éomer hangját egy kicsit leolvadtam a székről! :lol: :roll: :wink: :twisted:

Ja-ja én is... :D
Még mindíg nagyon jó ez a film. :wink:

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 1 hete #150813 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Most láttam a TTT-t angolul felirat nélkül! Mikor meghallottam Éomer hangját egy kicsit leolvadtam a székről! :lol: :roll: :wink: :twisted:

Több
21 éve 1 hete #150702 Írta: Sil

Artemisz (Celebthil) írta: Sil, azt ne mondd, hogy ez is RITKA!!! :bawling: :bawling: :bawling:

Akkor jó hírem van, ez nem ritka, hanem prémium lap. Ez azt jelenti, hogy minden Éomeres RotK kezdőpakliban lesz belőle 2db... :wink: (De csak az Éomeres kezdőpakliban, másban nem... Bár tuti meg lehet majd venni külön is, laponként...)

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hete #150671 Írta: Artemisz

Sil írta: Hoztam egy kártyát is:
www.moc3.com/thunderbolt/RotK/07365.jpg

JESSZUS!!!!!!!!!!!!!!
Sil, azt ne mondd, hogy ez is RITKA!!! :bawling: :bawling: :bawling:
Ezért a képért BÁRMIT!!! Egyszerűen tökély!!!!! Miccsoda féérfi!! Ahogy nééz... :roll: Az ádáz pusztai barbár harcos!!!

Viggo képe is isteni! Olyan mély.. Drága kis gondterhelt Éomer!
[size=9:2ra8y8bb]Sil, ezért hálából privi megy neked!![/size] :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hete #150657 Írta: Sil

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hete #150633 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tényleg nagyon aranyos! Tegnap találtam egy olyan honlapot ahol Viggo fotózoot Éomert, de ilyen lesifotó szerű! Nagyon ari és vagy 3-4 Éomer va 1 képen 3-in-1! Majd megkeresem! :lol:

Több
21 éve 1 hete #150630 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Sil írta: Éomer, by Viggo:
katt ide

*liheg* *liheg* De mennyei ez a kép!!!!!!! *liheg* *liheg* :D :P

Ezt nem festette, ezt fényképezte.... :)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 1 hete #150629 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Sil írta: Éomer, by Viggo:
katt ide

azt ne mondd hogy ezt Viggo festette? vagy fénykép? bár valszeg az...

Örökké nem eshet...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.042 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére