Éomer (Karl Urban)

Több
20 éve 9 hónapja #169336 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Hát nem is tudom.... az a baj, hogy nem mi lennénk az egyetlenek akik el akarják csábítani...elég sokan lennénk, de az ötletet én is teljes mértékben támogatom! :wink:

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #169328 Írta: Saint
Saint válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
most, hogy mondod! :lol: :wink: :lol: Bar a harmat ossze is lehet hozni! :wink:

Fear from the best and hope for the worst

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #169299 Írta: Lizett1
Lizett1 válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Igen támogatom az ötletet.
Bár nekem a csábításról és Karlról nem a Tolkien-nap jut eszembe :oops: .

Aragorn: Félsz?
Frodó: Igen.
Aragorn: Közel sem félsz eléggé!

Több
20 éve 9 hónapja #169250 Írta: Saint
csatlakozom az unneplokhoz!:))))

Lizett, milyen jo kis kep! Valami fanatikus rajongo keszithette!

OK, karogast abbahagyjuk, el kene csabitani jovore a Tolkien napra! (hat gondolom erre vajmi keves esely van, de akkor is:)

Több
20 éve 9 hónapja #169247 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
BOLDOG NÉVNAPOT KARL!!!!!!!!

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 9 hónapja #169245 Írta: Lizett1
Lizett1 válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Habár ez a kép nem túl jó, de azért jól látszik, hogy fantasztikusan szép, zöld, sötét zöld szeme van.
www.bagendinn.com/Group/images/e ... rban03.jpg
Tényleg jó lenne, ha Mo-n élne. Mondjuk Szegeden 8) Vagy, hogy ne legyek annyira önző, akkor itt is ott is lakjon egy kicsit szép országunkban.

Aragorn: Félsz?
Frodó: Igen.
Aragorn: Közel sem félsz eléggé!

Több
20 éve 9 hónapja #169241 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Ne károgjatok már, inkább sikítsunk BOOOLDOOG NÉÉVNAPOOOT KARLNAK!! :D

Még ha Új-Zélandon nem is jelzik a névnapokat... :roll:

Sil, a háttér csodás! Mostantól ez lesz e gépemen!!!!
(bár szívesebben látnám A1esben a szobám falán :? )

MÉG MINDIG NEM LÁTOTT SENKI ROTK-ÉOMER POSZTERT?:bawling:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja #169222 Írta: Saint
Tenyleg nagyon szepek a hatterek!
Hat Tinuviel, a "karos" hozzaszolasoddal teljesen egyetertek....
Jok a fanartok is! Az OK, hogy azokat nem lehet belinkelni, amik a joizles hatarat nemcsak suroljak, hanem tul is lepik [size=9:lmq7x67e]slashek?[/size], de az olyant sem lehet, ahol mondjuk mas testet adnak neki? ha lehet, akkor legkozelebb belinkelek egy olyant, mert eszvesztoen vicces! ha nem, akkor csak a kepzeletetekre bizom :wink:

Több
20 éve 9 hónapja #169131 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Sil, ez nagyon-nagyon-nagyon szépséges.......Kár, hogy Karl nem itt lakik Mo-n mert akkor még lenne is esélyem, hogy talán 1× találkozunk és az nón jó lenne....de az is kár, hogy én nem Középföldén lakom, mert akkor Éomerrel találkozhatnék....Mennyi a kár...de ez van :cry: :evil: :?

Több
20 éve 9 hónapja #169129 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Háttérkép (jobb egérgomb, cél mentése...):
www.warofthering.net/photoforum/ ... 7Eomer.jpg

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 9 hónapja #169096 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Nagyon arika fanartok.....És Éomernek akkor is fekete szeme van!!!! Csak gondoltam közlöm.... :wink:

Több
20 éve 9 hónapja #169087 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Nagyon jók a fanartok.Tökre hasonlítanak Karlra...
Artemisz:Már nem az a hátterem.Most egy Faramiros van... :wink:

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
20 éve 9 hónapja #169012 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Ugyan ezek csak rajzok, de itt is jól néz ki

Milyen véletlen lányok, hogy többünknek u.a. hátere van Éomerről. Nekem is ez volt egy darabig a háttér a gépemen.

Több
20 éve 9 hónapja #169005 Írta: Artemisz
EZEN a képen jól látszik, hogy valóban zöldesbarnák a szemei, de én jobb szeretem azt hinni, hogy feketék!!! :oops: :roll: [size=9:nbgo5w6s](˙úgy is írtam..)[/size]

Egyébként a legtöbb képen tényleg annak tűnik!!

Nil, a hátterem u.a., mint a tied!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja #168879 Írta: Tinúviel!Tinúviel!

Nilraen írta: És én?????!! :evil: :)

Neked már nem jut.... :twisted:

Nilraen írta: www.shipofdreams.btinternet.co.uk/jpgs/eomer7_800x600.jpg *olvad*

[/url]

Nekem most pont ez van!!!!!! És már olvadozom, de nagyon........ :oops:

Több
20 éve 9 hónapja #168874 Írta: Nilraen

Saint írta: (na jo, osztozom rajta Tinuviellel :wink: :cheers: )

És én?????!! :evil: :)
A képek sirályosak,nekem most épp Faramiros hátterem van,de előtte ez volt:
www.shipofdreams.btinternet.co.uk/jpgs/eomer7_800x600.jpg *olvad*

Ja,és még Éomeres hátterek:
www.shipofdreams.btinternet.co.uk/eomer.htm

Több
20 éve 9 hónapja #168859 Írta: Saint
jo kerdes! :lol:
Szerintem nem feketesbarnak a szemei, hanem zoldesbarnak! Figyeld meg azon a kepen, amihez odairtam, hogy a hatterkepem! Ott jol latszik!

Több
20 éve 9 hónapja #168847 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Eszem azt a gyönyörű sötét szemeit! Hát nem gyönyörű feketésbarna szemei vannak?????? Én élek halok a sötét szemű pasikért! Artemisz: Fordult már elő, hogy a barátodat le Éomerezted???? :roll: :oops:

Több
20 éve 9 hónapja #168786 Írta: Artemisz

Saint írta: De en nem PJ-t csokolnam meg azert a jelenetert! :oops: :twisted: :oops: :twisted:

Igaz,ami igaz..... :roll: :lol:

Találtam még párat....
www.subreality.com/eomer/gallery ... movie7.jpg *szétfolyás újfent... :oops:
www.subreality.com/eomer/gallery ... ovie66.jpg
www.subreality.com/eomer/gallery ... ovie57.jpg
De drága!!!! Hát nem? :cry:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja #168759 Írta: Saint
Ha mar van valasztottad, akkor legalabb meghagyod Eomert nekem! :dance: :itscool: :tongue: (na jo, osztozom rajta Tinuviellel :wink: :cheers: )

Hat a Te hatterkeped is szuper! De en nem PJ-t csokolnam meg azert a jelenetert! :oops: :twisted: :oops: :twisted:

Több
20 éve 9 hónapja #168755 Írta: Artemisz
Nézd, Saint, én a majdnem 20 évemmel se hiszem, hogy túl fiatal lennék hozzá, de nekem már van választottam! :wink: :roll:

Az én hátterem az otthoni gépen EZ
Hát nem gyönyörű? :wink:

JÚJAJ, MILLEN KÉPEK!! A kedvenc jelenetem!
Már önmagában ezért a részért meg tudnám csókolni PJ-t. EZT SZUPERÜL CSINÁLTA!! :up:

www.stykera.com/hm/karl/web/lotr ... cap045.jpg
www.stykera.com/hm/karl/web/lotr ... cap046.jpg
www.stykera.com/hm/karl/web/lotr ... cap048.jpg

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja #168661 Írta: Saint
persze, hogy ertjuk! Szivesen megmondanad neki hany ora van! :wink:

Több
20 éve 9 hónapja #168660 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Ezeket a képeket köztéren kéne mutogatni, hogy a primitív embereknek is legyen 1 jó napjuk!!!!!!! Egyébként nekem is Éomeres a háttérképem és szerintem nagyon ari! Éomer tényleg jobban néz ki, de a félhosszú baran hajú, borotás Karlt sem utasítanám vissza..... :wink: MJárha értitek mire gondolok......... :twisted: ( semmi rosszra :lol: )

Több
20 éve 9 hónapja #168653 Írta: Saint
sziv Artemisz! :wink:

Igazatok van, Eomer felulmulhatatlan, de a felhosszu haju, borostas Karl sem megvetendo! ([size=9:3ku23f9j]hozzam nem is lenne tul oreg :P :P [/size]
de rovid hajjal, sima keppel meg szoknom kell! :lol:

Na jo, ha Eomert akartatok, kaptok tobbet is!:)))
www.subreality.com/eomer/gallery ... ovie11.jpg (itt nem a baloldalit kell nezni :twisted: )
www.subreality.com/eomer/gallery ... paper1.jpg (ez a hatterem, hogy mar akkor olvadjak, mikor bekapcsolom a gepet:)
www.subreality.com/eomer/gallery ... ovie25.jpg (milyen kis tanacstalan! :cry: )
www.subreality.com/eomer/gallery ... ovie55.jpg (huh!)
www.subreality.com/eomer/gallery/magazine05.jpg (ezt meg el kell olvasnom van-e benn vmi erdekes)
www.subreality.com/eomer/gallery ... sdeep1.jpg (arwen vhogy odakerult!)
www.glyphweb.com/arda/default.ht ... eomer.html -itt az elettortenete olvashato

Több
20 éve 9 hónapja #168590 Írta: Nilraen

Artemisz (Celebthil) írta: ÉOMEERT KÉÉÉRÜÜNK!!!!!
Karl télleg édes, de nekem Éomer jobban bejön!! :D

Nekem is jobban tetszik Éomerként.De semmi bajom nincs a civil képekkel sem! :wink:
Lassan én is pszichiátert hivatok.De:
MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG ÉOMERT!!!!

Több
20 éve 9 hónapja #168582 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Éljen Artemisz!!!! Ja, és kösszencs és Éljen Éomer! Kár, hogy Éomer nem létezik, Karl pedig túl idős! Hát ez az én formám. Úgy látszik muszáj leszek beérni egy földi halandóval........... :cry: :crying: :bawling: :shake: :triste: :closed:

Több
20 éve 9 hónapja #168574 Írta: Artemisz

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja #168572 Írta: Saint
Sajnos igazad van Tinuviel :cry: :cry: :cry: Jo lenne klonozni es valami novekedes-serkentot is beadni neki, hogy ne kelljen 30 evet varni, hogy ilyen legyen! :lol: Na jo, kisse le vagyok faradva asszem

naxa-noon.net/ku/Media/Bilder/Ka ... 003512.jpg
naxa-noon.net/ku/Media/Bilder/Ka ... 002010.jpg

csak hogy kinozzalak meg egy kicsit Titeket :P [size=9:2jtyzjmv](es persze magamat...)[[/size]

Több
20 éve 9 hónapja #168569 Írta: Artemisz

Nilraen írta:
ÉOMERBŐL SOSEM ELÉG!!! :D :D

Méééééééééééééééééééééééééég!!!!!! Plííz!!! :oops:

Oké, Tin, ha túl tudod magad azon tenni, hogy a fia mindössze 10 évvel fiatalabb nálad, emlékeztetnélek: KARL MÉG NŐTLEN!!!! :wink: :D

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja #168553 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Asszem defibrillátorra lesz szükség, ha még élni akarok............. Nem bírom! Egyszerűen túl nagy a nyomás! Nem értem, az összes jó pasi külföldön él! Ez nem fair! :evil: ÉOMERT AKAROM!!!!!!!! Valaki, mondjuk Éomer, szánjon meg!!!!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.107 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére