Éomer (Karl Urban)

Több
20 éve 9 hónapja #173140 Írta: Éowyn
Éowyn válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Figyi, a véleményetekre lennék kíváncsi.
Olvastam A Gyűrű keresése c. könyvet. Abban van egy lábjegyzet-féleségben, hogy Éomer haja sötét, Morwen miatt, aki köztudottan a nagyanyja volt. 8O Mit szóltok hozzá?
Én mindig, a Film elött is szőkének képzeltem... :(
:eowyn2:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #173093 Írta: KÁJ
KÁJ válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Tinúviel!Tinúviel! írta: Ahogy elnézem Éomer topicjában nagy öresség honol!!!!! Ami igencsak sajnálatos tekintve Karl és Éomer külsőségeit! Szerintem elég sok mindent lehet róluk pofázni na mindegy! Azért én jól elvagyok itt egyedül is! E dumálok itt egymagamban..... :wink: :lol: :twisted:

várjál, betársulok! Szerintem nagyon jól sikerült kiválasztani Karlt Éomér szerepére, pontosan úgy néz ki, és a jellemén sem változtattak túl sokat a könyvhöz képest. És olyan szép lovakat tettek alá! :D

*****by KÁJ*****

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #173067 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Ahogy elnézem Éomer topicjában nagy öresség honol!!!!! Ami igencsak sajnálatos tekintve Karl és Éomer külsőségeit! Szerintem elég sok mindent lehet róluk pofázni na mindegy! Azért én jól elvagyok itt egyedül is! E dumálok itt egymagamban..... :wink: :lol: :twisted:

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 9 hónapja #173061 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
www.warofthering.net/photoforum/ ... =514&page=

Szerintem ezekhez fölösleges kommentárt fűzni..... Azaz No comment!

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 9 hónapja #173058 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Szerintetek Karl ott lesz az Oscar-gálán???? Met szerintem az elég valószínű, hogy Elijah és Viggo és még néhány emberke ott lesz, de Karl is???? Vagy ő otthon fog kuksolni???? :roll:

Több
20 éve 9 hónapja #172943 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Timona írta: www.warofthering.net/photoforum/showphot...ort=1&cat=514&page=1

Boldog Valentin napot mindenkinek!

Boldoggá tetted a napom! :D *olvad-olvad*

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
20 éve 9 hónapja #172912 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Timona: Ennél szebb Valentin-napi ajándákot akkor sem kaphattam volna, ha ünnepelném a Valentin-napot! Köszönöm!!!!! :oops: :P

Több
20 éve 9 hónapja #172864 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
www.warofthering.net/photoforum/ ... 514&page=1

Boldog Valentin napot mindenkinek!

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
20 éve 9 hónapja #172189 Írta: Tinúviel!Tinúviel!

Nilraen írta:

Saint írta: img18.photobucket.com/albums/v55/jade_orchid/Karl_hula_hoop.jpg :D :D :D
www.leyak.com/images/rings6.gif (errol a keprol meg terjeng, hogy az a baratnoje, de ajanlom neki, hogy ne igy legyen :P )

A sztárokat mindíg mindenkivel összeboronálják,akivel meglátják.Szerintem ez a hír is kb. annyira igaz,hogy meglátták,hogy mellette áll.és akkor:"Na ez tuti a barátnője!"
Szóval szerintem nem sok az igazságalapja...de ha igen örüljünk,mert akkor biztos Karl is boldog!

Hát nem érted...lehet, hogy egy pszihopata gyilkos, sőt lehet, hogy Karl élete most ebben a pillanatban is veszélyben van... Lehet, hogy a csaj egy baltás gyilkos... jesszus..szegény Karl Vagy az is lehet, hogy most van az esküvőjük... És nekem/nekünk nem is szóltak.....

Több
20 éve 9 hónapja #172188 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Saint írta: img18.photobucket.com/albums/v55/jade_orchid/Karl_hula_hoop.jpg :D :D :D
www.leyak.com/images/rings6.gif (errol a keprol meg terjeng, hogy az a baratnoje, de ajanlom neki, hogy ne igy legyen :P )

A sztárokat mindíg mindenkivel összeboronálják,akivel meglátják.Szerintem ez a hír is kb. annyira igaz,hogy meglátták,hogy mellette áll.és akkor:"Na ez tuti a barátnője!"
Szóval szerintem nem sok az igazságalapja...de ha igen örüljünk,mert akkor biztos Karl is boldog!

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
20 éve 9 hónapja #171998 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Saint: szétfolyok! Azok a parázsló fekete szemek! (Na jó, biztos zöldek vagy barnák, de nekem feketék). Ha egyszer így pillantana rám, egyszerűen szublimálnék. :D A hullahopp pedig egyszerűen rulz.
www.tpu.fi/~c0000543/nenuial/wal ... /eomer.jpg
littlebearlotr.netfirms.com/wall ... 20bear.jpg

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
20 éve 9 hónapja #171993 Írta: Saint
Saint válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
vegem van.... img18.photobucket.com/albums/v55 ... _karl4.jpg
img18.photobucket.com/albums/v55 ... _karl2.jpg
img18.photobucket.com/albums/v55 ... n_karl.jpg

img18.photobucket.com/albums/v55 ... a_hoop.jpg :D :D :D

Fear from the best and hope for the worst

Több
20 éve 9 hónapja #171988 Írta: Saint
Tinuviel, en emlekszem a pancelos hozzaszolasodra es egyetertessel nyugtaztam, talan azert nem is reagaltam:)Mindig orom pancel nelkul latni! A tabortuzes jelenet is ezert kimagaslo nyalcsorgatas szempontjabol Es igen, a vegen a legszebb, teljesen kibontott hajjal!

Több
20 éve 9 hónapja #171962 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
www.bladesbybrown.com/catalog.htm?catego...+Of+The+Rings+Swords
Furi, de meg lehet venni Éomer kardját!!! Sil linkelte be az Aragorn topivba! Úgy féloldalon van! Tök ari a kardja, még soha nem láttam közelebbről! :wink:

Több
20 éve 9 hónapja #171953 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Ezt a páncélos dolgot én is említettem csak nem figyelt senki.... :cry: *hüpp-hüpp*! De minél kevesebbszer van rajta páncél annál jobb! Szerintem legalábbis jobban néz ki páncél nélkül! Bár mondjuk az ő páncélja még miondig jobb, mint Faramiré, annak olyan nagyon fura válla van! De a koronázási ruhája Éomernek nagyon ari! Ha jól emléxem akkor bordó és züld és ilyen arany szegélyes! *olvad-olvad* és ami a legjobb, hogy az egész haja ki van engedve..... :wink: :twisted:

Több
20 éve 9 hónapja #171853 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Artemisz (Celebthil) írta: Na, mer mit gondolsz, kire figyelek! :wink: :P :twisted:

Hát igen, mi mást figyelne Éomer egyik legnagyobb - [size=9:15wahbju]ha nem a legynagyobb - [/size]rajonója. :P

Több
20 éve 9 hónapja #171844 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Elza Eldaniella írta: Hogy te miket veszel észre Artemisz!

Na, mer mit gondolsz, kire figyelek! :wink: :P :twisted:

Szvsz jól kalkulálsz, az a vörös bőrrátétes páncéling ugyan eszméletlenül jól néz ki, és abszolút célnak megfelelő,
"..olyan tökéletes védelmet biztosított Éomernek, hogy szükségtelenné vált pajzsot viselnie"
/Fegyverek és hadviselés Középföldén/ :lol:
de egy koronázásra sajnos nem elég díszes, meg hát kicsit megviselt is lehetett ennyi bunyó után... :roll: :)

Azt azonban továbbra is fenntartom, hogy szvsz nem volt díszpáncélja, olyan, mint Faramiré. A rohaniak ennél praktikusabb nép....

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja #171841 Írta: Elza Eldaniella

Artemisz (Celebthil) írta: De kíváncsi vagyok, hogy fog kinézni királyi öltözetben!
Igaz is, ti értitek ezt: Faramir díszpáncélban feszített Aragorn koronázásán, Éomeren nem volt páncél...
Vajon azért, mert ugyebár nem hozhatta magával a diszpáncélját ( ha ugyan van neki, hisz Rohanban egyszerűbb öltözeteket viselnek, mint a númenoriak földjén ), s Rohan ifjú királya mégse állhat ki a nép elé gondori páncélban....!

Hogy te miket veszel észre Artemisz! 8O De így visszagondolva a filmre, tényleg nincs rajta a páncélja.
De ha bele gondolunk, őt még nem koronázták ekkor királyá lehet, hogy ezért nem viselt királyi páncélt, de az is lehet, hogy megsérüt v. tönkrement a háborúban a páncél, ezért nem viselte, elvégre egy koronázáson nem lehet megjelenni kopott páncélban egy királynak. :lol:

Több
20 éve 9 hónapja #171832 Írta: Artemisz

Elza Eldaniella írta: Belegondolva nem is volna rossz hallani a bővítettben, annyira szép.

Hújaj, ne is mondd!! :roll: :oops: :oops:

De kíváncsi vagyok, hogy fog kinézni királyi öltözetben!

Igaz is, ti értitek ezt: Faramir díszpáncélban feszített Aragorn koronázásán, Éomeren nem volt páncél...
Vajon azért, mert ugyebár nem hozhatta magával a diszpáncélját ( ha ugyan van neki, hisz Rohanban egyszerűbb öltözeteket viselnek, mint a númenoriak földjén ), s Rohan ifjú királya mégse állhat ki a nép elé gondori páncélban....!

Áhh..
Bocs a szárnyaló fogalmazásért, még mindig Adastra írásainak hatása alatt vagyok..

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja #171813 Írta: Elza Eldaniella

Artemisz (Celebthil) írta: Ha a pelennori énekére gondolsz:
"Éjkomor kételyből nap keltére jöttem,
dalom zengett, s kardom tündökölt fölöttem.
Lovagoltam, remény és szív tört köröttem,
Dúlj, düh! Kő, hullj rommá! Éj, roskadj le rőten!"

Igen erre gondoltam. Köszike.
Belegondolva nem is volna rossz hallani a bővítettben, annyira szép.

Több
20 éve 9 hónapja #171798 Írta: Artemisz
Ha a pelennori énekére gondolsz:

"Éjkomor kételyből nap keltére jöttem,
dalom zengett, s kardom tündökölt fölöttem.
Lovagoltam, remény és szív tört köröttem,
Dúlj, düh! Kő, hullj rommá! Éj, roskadj le rőten!"

(Angol:
"Out of doubt, out of dark to the day's rising
I came singing in the sun, sword unleashing.
To hope's end I rode and to heart's breaking:
Now for wrath, now for ruin and a red nightfall!"
)

Ez az ének Théoden temetésén is elhangzott, kicsit más szöveggel, úgymint:

"Éjkomor kételyből Nap keltére eljött,
lovagolt dalolva, tündökölt a kardja,
túl a halálon, túl minden átkon, vágyon,
futáson és akaráson: ragyog glóriásan."

Kimerítő voltam? :wink: :roll:

Különben meg, idessetek, mire leltem:

Klassz kis cikk Éomerről, forgatási infókkal - angol!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja #171793 Írta: Elza Eldaniella

Artemisz (Celebthil) írta:

Tinúviel!Tinúviel! írta:

:arrow:
Egyébként szerintetek ő is fog énekelni, mint Aragorn??? ASz nagyon állat lenne

Hát.. ez érdekes kérdés...
Nemigen hiszem.

Nekem úgy rémlik, mintha valami csatadalat énekelne - biztatásul az embereinek - a Pelanori ütközett közben, mielőtt Aragorn megérkezne a fekete hajókkal - [size=9:1h1bxlqx]de nem 100% - valaki erősítse meg, ha pontosabban emlékszik, mint én.[/size]

Több
20 éve 9 hónapja - 20 éve 7 hónapja #171776 Írta: Artemisz

Tinúviel!Tinúviel! írta:

:arrow:
Egyébként szerintetek ő is fog énekelni, mint Aragorn??? ASz nagyon állat lenne

Hát.. ez érdekes kérdés...
Nemigen hiszem.
De a könyvben emlékeztek:
"Egy dalnok elsorolta Lovasvég királyainak nevét......... s mikor sor került Théoden nevére, Éomer kiitta a kupát. .....s mind egyszerre mondták:
'Üdv Éomernek, Lovasvég királyának!'"
Áhhhhhhhh.. ezt így látom a lelki szemeimmel! Csodás! Hát nem?
[size=9:2f4nf5e7]Tin, isteni ez a pacis szmájli!! :lol: [/size]

Sil, a képen szétmállottam! Ez az imádnivaló mosoly!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja #171771 Írta: Saint
igen, amennyire en tudom nemet bevandorlok a szulei (Karl Urban, echte nemet nev) es o is beszeli a nemetet. (persze az infoim nekem is csak rajongoi lapokrol vannak, mivel nincs hivatalos oldala)

Több
20 éve 9 hónapja #171769 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Német szülők 8O ? Ez most Karlra vonatkozott :oops:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
20 éve 9 hónapja #171767 Írta: Saint
en is neztem az adatait es nagyon nem stimmeltek, gondolom emiatt talalta ki az a lap, hogy csak feltestverek. De ennek a palinak mondjuk eleg nemetes feje van, amit szerencsere Karl nem mondhat el magarol a nemet szulok ellenere :P

Több
20 éve 9 hónapja #171698 Írta: Lyra
Egyébként jut eszembe: Karlnak van testvére?

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
20 éve 9 hónapja #171696 Írta: Lyra
Ez valahogy megnyugtató :wink:

Lyra

Több
20 éve 9 hónapja #171690 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Lyra írta:

Saint írta: www.keithurbanfans.com/
allitolag Karl ennek a country enekes pasinak a testvere...hat ez eleg nem jol nez ki!ja, de csak feltestverek, legalabbis az IMBD.com szerint.

Maradjunk Karlnál, én azt mondom.... :roll: :wink:
Furcsa...

Semmi közük egymáshoz, nem testvérek... Az imdb infója ezúttal hibás. Ennek a Keith Urban-nak egy testvére van, akit Shane-nek hívnak, és semmi más adat sem stimmel...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 9 hónapja #171685 Írta: Lyra

Saint írta: www.keithurbanfans.com/
allitolag Karl ennek a country enekes pasinak a testvere...hat ez eleg nem jol nez ki!ja, de csak feltestverek, legalabbis az IMBD.com szerint.

Maradjunk Karlnál, én azt mondom.... :roll: :wink:
Furcsa...

Viszont ezek a kis képecskék ..... :eomer1: :up: *most kb. egy pocsolya vagyok a padlón*

Lyra

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.640 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére