- Köszönetek: 0
Éomer (Karl Urban)
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Saint
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Fear from the best and hope for the worst
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Morana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Csak törpe nép felejthet ős nagyságot
Csak elfajult kor hős elődöket
- Saint
- Nem elérhető
www.karl-urban.de/index2.htm
ez a nemet Karl honlap es van rajta egy riddick visszaszamlalo:))Igaz, hogy csak "cirka" adattal, de ok 133 napot irnak most:)
- Artemisz
- Nem elérhető
Remélem, felirattal adják majd!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Magyarországi időpontok még nincsenek, de a Riddick szvsz augusztus vége - szeptember elejére tehető, a Bourne Supremacy meg szeptember vége felé vagy októberben várható a jelenlegi infók szerint.Artemisz (Celebthil) írta: Például Karl új filmjének M.O.-i bemutatója remek alkalom lenne. Tudja vki, ez mikorra esedékes?
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Artemisz
- Nem elérhető
Mivel itt olyan klassz rajongói társaság alakult, arra gondoltam, megvalósítható volna, hogy szervezzünk egy topictalit!
Mit szóltok hozzá?
Például Karl új filmjének M.O.-i bemutatója remek alkalom lenne. Tudja vki, ez mikorra esedékes?
[size=9:2s6wz1vy]Nil, Tin, ti úgyis pestiek vagytok, ha jól tudom, én is itt vagyok, Lyra, Saint, Lizett, Morana, ti hogy gondoljátok?
Megpróbálom Niquesse-t is nyakon csípni, Eleniel is sztem szívesen jönne, bár Szolnok kissé messze van, és sajna valszeg Silt is nélkülöznünk kéne, mert Baja se a szomszédban van, de tán így is megteszi.. [/size]
Nos?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Artemisz
- Nem elérhető
Mikor a múltkor felmerült ez, én is hasonlóképp észrevételeztem... :dead: :quasi:Saint írta: Tudtatok, hogy a kozepso neve Karlnak Heinz? Mint a kecsap?!
Morana, itt minden rajongónak örülünk! Üdv a topicban!! :cheers:
Nilraen, azt hiszem, fején találtad a szöget Éomer öregebb arcát illetően. Hisz emlékeztek, mit írtam:
És itt már 65 éves, csak úgy szólok! És ne feledjétek, miáltal ő nem dúnadán származású, éppolyan öregnek számít ilyen korban, mint egy mai ember!!!Éomer megváltozott, sőt, igen, bármily csúf szó is ez: megöregedett. Most, hogy nem mosolygott, ráncok szabdalták át az arcát. Szemei alatt a mély árkokat tán lehetett volna a kialvatlanságnak vagy szomorúságnak tulajdonítani, de a szeme sarkában megbúvó szarkalábakat már aligha. S dús aranyhajában ősz hajtincsek csillantak meg itt is-ott is.
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Saint
- Nem elérhető
Tudtatok, hogy a kozepso neve Karlnak Heinz? Mint a kecsap?!
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
www.warofthering.net/photoforum/ ... =1&cat=502
www.warofthering.net/photoforum/ ... =502&page=
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
- Nilraen
- Nem elérhető
Amikor olvastam a novelládat,simán el tudtam képzelni....Szóval az Én válaszom igen.Mondjuk a haját akkor is aranyszőkének képzeltem,pedig biztos megőszült.Én csak nagyobb barázdákat képzeltem az arcára....Artemisz (Celebthil) írta: A múltkor feltettem egy kérdést, de vhogy elsikkadt az infók közt, úgyhogy áttettem ide.
Egyik barátnőm, mikor a történetemet meséltem neki, megjegyezte, hogy nem tudná elképzeli Éomert öregebben. Én mondjuk minden további nélkül, de ti hogy vagytok ezzel?
Véleményeket kérnék!
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Lyra
- Nem elérhető
a saját fantáziám szerinti, könyv alapján megálmodott Éomer
és a Karl-féle
Persze mindkettőt imádom
A könyvbeli Éomert el tudom képzelni öregebben is, de a filmbeli az úgy jó, ahogy van .Így szoktam meg...
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Morana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Csak törpe nép felejthet ős nagyságot
Csak elfajult kor hős elődöket
- Saint
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
Egyik barátnőm, mikor a történetemet meséltem neki, megjegyezte, hogy nem tudná elképzeli Éomert öregebben. Én mondjuk minden további nélkül, de ti hogy vagytok ezzel?
Véleményeket kérnék!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Saint
- Nem elérhető
(ha eljonne Mo-ra el sem engednenk szvsz )
- Lyra
- Nem elérhető
Ha már nem császkál annyit, talán ráérne, hogy felugorjon hozzánk Bpre, esetleg Fótra... na jó, felébredekNilraen írta:
Szerintem egy együttest sem könnyebb utolérni mint Karlt...De ki tudja...azért megpróbálhatunk elmenni hozzá...Ki jön?Saint írta: es berlin nincs is olyan messze. Milyen kar, hogy mondjuk Becsben nem tartottak premiert! (vagy nalunk, de azert nem rugaszkodom el ennyire a foldtol) oda konnyu lett volna kijutni. Ez a rossz a szineszekben! Annyira nehez veluk talalkozni. Egy egyuttessel teljesen mas a helyzet, oket sokkal konnyebb utolerni. hat igen, a csaj mazlista! Sajna meg mindig rovid a haja, de kezdem megszokni
De tudjátok mi a szar?Hogy ugyebár nem lesz több GYU premier és ezért Karl sem fog túl sokat nagyközönség előtt mászkálni..Bár a többi filmjének a premierjén csak ott lesz...
Megkíséreltem lerajzolni: img22.photobucket.com/albums/v66 ... C01232.jpg
Na, milyen?
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Saint
- Nem elérhető
- Nilraen
- Nem elérhető
Szerintem egy együttest sem könnyebb utolérni mint Karlt...De ki tudja...azért megpróbálhatunk elmenni hozzá...Ki jön?Saint írta: es berlin nincs is olyan messze. Milyen kar, hogy mondjuk Becsben nem tartottak premiert! (vagy nalunk, de azert nem rugaszkodom el ennyire a foldtol) oda konnyu lett volna kijutni. Ez a rossz a szineszekben! Annyira nehez veluk talalkozni. Egy egyuttessel teljesen mas a helyzet, oket sokkal konnyebb utolerni. hat igen, a csaj mazlista! Sajna meg mindig rovid a haja, de kezdem megszokni
De tudjátok mi a szar?Hogy ugyebár nem lesz több GYU premier és ezért Karl sem fog túl sokat nagyközönség előtt mászkálni..Bár a többi filmjének a premierjén csak ott lesz...
- Saint
- Nem elérhető
- Saint
- Nem elérhető
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
www.warofthering.net/photoforum/ ... tkb-eo.jpg
- Nilraen
- Nem elérhető
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
Ezt azt hiszem, egyszer régen mások is felvetették a topicban.Éowyn írta: Figyi, a véleményetekre lennék kíváncsi.
Olvastam A Gyűrű keresése c. könyvet. Abban van egy lábjegyzet-féleségben, hogy Éomer haja sötét, Morwen miatt, aki köztudottan a nagyanyja volt. 8O Mit szóltok hozzá?
Ezzel szemben a GyU-függelékben ez áll:
"Éomer az őseihez hasonlított", tehát feltehetőleg aranyhaja volt!
Meg szvsz Aragornékkal való találkozásukkor is kiemelte volna Tolkien, ha a sok lenhajú rohír közül épp a vezérnek lett volna sötét haja (de csak azt emeli ki, hogy magasabb volt a többieknél is... nyammmmm... )
A Gyűrű Keresése más tekintetben is több ízben ellentmond a GyU-nak!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Saint
- Nem elérhető
f1.pg.briefcase.yahoo.com/bc/kat ... 06.02.2004
- Saint
- Nem elérhető
Here's the story:
I was kinda late in the game looking for him, because they had begun shooting already in November, and I only heard about it in January and thought I missed the whole thing. Anyway, I've been trying for the past 5 weeks to see him (pretty much doing a private eye's job trying to find out where they were filming each day), and while I ended up seeing quite a lot of the shooting, I always *just* missed Karl <bites into desk>
The first time I went to the set, it was darn cold and we waited for 5 hours next to the trailers, only to hear that he wasn't sure to come to the set at all that night (all night-shoots). this was a little hard, because a friend and I made a "Rohan"-cake for him to welcome the "King" to our city (a chocolate cake with green marcipan coating and a white horse on top, LOL), which we ended up giving to a production assistant asking her whether she could put it into his trailer. Oh well...
the following weeks, I got to see Matt DAmon (he was very nice, too), but still no Karl, and after missing him by 15 minutes two weeks ago and hearing he was *wrapped*, I lost all hope and just really hated myself.
Weeeeell... and then, last Friday, I was home from a long day at work and preparing to assault my couch and watch TV, when a friend (I got to know on one of my 'set-visits') called and frantically yelled into my ear: "Karl's shooting at the Kurfürstendam!! Come !!!"
Well, and 5 minutes later I had left my apartment and raced over (the location was about 30 minutes away)... and when I met my two friends there, one of them had that huge, glowing smile on her face and told me she met him when he just arrived at his trailer - 45 minutes ago, and that he was very nice and signed her photo and chatted with her for a few minutes, but then said he had to urgently go to the "Make up-trailer".
"Fine", I thought. "Too late AGAIN!" Well, we headed over to the trailers anyway, and there was still the sign with his name on his ("Kirrill"), and 5 more people were waiting there and looking at us rather cross. 10 minutes later, an assistant rushed out of the production trailer, ripped off the "Kirrill"-sign and replaced with a "Mathew" , bottomline being that Karl was finished for the night.
The other group left, and I was beginning to despair, but my friend said that it would be weird if he had already left, because why then was he urgently wanted in the Make-up trailer not so long before?
So we waited. Thankfully, it was a warm night.
We chatted with some of the security guys and asked some more of the production team, but of course nobody told us anything... until, around 9.pm, we happened to ask a very nice female member of the production team (maybe she could relate, LOL), and she told us that yes, he was on the set, and they would go on a break around 10.30, and he would come over. Imagine what we looked like hearing this!!!!
So, of course we waited, and at 10.00 pm, they started to get busy on his trailer. 15 minutes later, the top production guy came over to us (we were only 5 by then and nobody else around) and asked us whether he could make a deal with us: We'd be allowed to get our autographs if we would let Karl rest afterwards. No sooner had we agreed that a silver Mercedes pulled up and the man himself jumped out and bounced over with a huge smile on his face yelling
"Hi!!" ( I guess I almost fainted at that point).
He was simply incredible - by behaving like this he totally broke the ice and helped us in not getting too nervous and forget our English (it can be pretty tricky to remember your foreign languages once you're getting nervous), and was very active in the discussion - so active that I totally forgot to ask him about the cake! Oh my...
He signed a ton of personalized autographs for us, and was totally happy when I gave him my "Price-of-Milk"-DVD to sign. We chatted some more over "LotR" .I told him I was quite a bit disappointed that his part had been so greatly reduced, since Eomer - in the book - is actually a key-character, and that I would have loved to see him at Helm's Deep, and he said "Yeah, he would have liked to be there, too, but almost everybody had tons of their stuff cut."
*He* then asked whether we wanted to take pictures (!!) and of course we did, but we were totally surprised that the suggestion came from him! When I dug my camera out of my backback, something (a paper) fell out, and he was down faster than I to pick it up for me! I was totally charmed by that.
We then took our pictures with him (he put his arm around my shoulder, too ))), - but I had my darn eyes closed on the photo!!!! Argh! Anyway, the "karl-part" of it is great. He's got a buzz-cut that suits him very well, even if I like the long hair still better. You'll see it on the pic.
All in all, he took about 10-15 minutes off his breaktime to be totally available for us, and then said good-bye to us with a handshake and wished us a good night ("Are you going to a bar now?" LOL!!!
Needless to say, I *floated* home. My feet didn't touch the ground. After having met two autograph hunters on that first occasion weeks back who told us he was *complicated* and *unfriendly* (I guess it's just the way he behaves around their kind), he probably recognized us as true fans and was friendliness personified.
That's my little story. I still can't believe it!