Éomer (Karl Urban)

Több
20 éve 9 hónapja - 20 éve 9 hónapja #171676 Írta: Saint
Saint válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
www.keithurbanfans.com/
allitolag Karl ennek a country enekes pasinak a testvere...hat ez eleg nem jol nez ki!ja, de csak feltestverek, legalabbis az IMBD.com szerint.

Fear from the best and hope for the worst

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #171665 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Sil írta: img3.photobucket.com/albums/v12/Firefoot/Karl/pointing.jpg

Itt helyben lepetézek! ez nagyon-nagyon-nagyon édes! Olyan kisfiúsan néz ki! Nekem kell ez az ember! Ha már Éomer nem lehet az enyém, nekem Karl is megfelel....SŐT!!!!!

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #171663 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Sil írta: img3.photobucket.com/albums/v12/Firefoot/Karl/pointing.jpg

Először fel sem ismertem..De nagyon jó kép!

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
20 éve 9 hónapja #171661 Írta: Saint
ezen a kepen epp nekem ir autogrammot *ggggggggggggg*

Jaj, de jo lenne, ha benne lenne a koronazasa! De attol tartok PJ nem lesz velunk ilyen bokezu! Kulonben tenyleg vitathatatlan, hogy Gorni koronazasan nez ki a legeslegeslegjobban, kar, hogy nem mutatjak ott kb 30 perccel tovabb:-/

Több
20 éve 9 hónapja #171660 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 9 hónapja #171579 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Éomer koronázása!
Csuda jó lenne, ha benne lenne! És akkor majd így dobálják rá a virágokat :arrow:
:arrow:
Egyébként szerintetek ő is fog énekelni, mint Aragorn??? ASz nagyon állat lenne
Az nagyon csudi-csudi jó lenne...Már alig várom! Szerintem az egész filmben akkor néz ki a legjobban, amikor Aragorn koronázásán vannak, mert az egész haja ki van engedve és nincsen rajta páncél, csak gyönyörű ruha!!!!!! Akkor , ott és abban a szerkóban el lehet ájulni rajta, jobban, mint egyébként!!!!

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 9 hónapja #171518 Írta: Nilraen

Artemisz (Celebthil) írta: A bővített képek még nem szállingóznak?
Idegrohamot kapok, ha pont Éomer koronázása marad dobozban! Hiszen leforgatták!!!!! :evil: [/color]

Tényleg leforgatták?? 8O Ez aztán a jó hír!! :mrgreen:
Nagyon ajánlom,hogy benne legyen!!!

Több
20 éve 9 hónapja - 20 éve 9 hónapja #171516 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Nilraen írta: De hát pont Éomernek ne lenne népszerű topicja?Ez elképzelhetetlen... :wink: :)

Ahogy mondod!!!!! :D

Igaz is...
A bővített képek még nem szállingóznak?
Idegrohamot kapok, ha pont Éomer koronázása marad dobozban! Hiszen leforgatták!!!!! :evil:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja #171514 Írta: Nilraen
Na kitettünk magunkért! :D
Megvan a népszerű topicunk!!!! :itscool:
De hát pont Éomernek ne lenne népszerű topicja?Ez elképzelhetetlen... :wink: :)

Több
20 éve 9 hónapja #171492 Írta: Artemisz

Sil írta: És ezennel bejelentem... (and the Oscar goes to... ja nem :twisted: )
mivel ez az 1000. hozzászólás, ez azt jelenti, hogy van egy újdonsült népszerű topic -unk... :hello:

Hogy ezt miért nem én vettem észre!!!! 8O :twisted:

Kösz, hogy szólsz, Sil!! :P

Úgy, ahogy mondod, Tin, Éomer rég MEGÉRDEMELTE!!!!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja #171401 Írta: Tinúviel!Tinúviel!

Lyra írta: Sil:
Jó kép, de nekem egy kicsit, hogymongyam.. "túlbeállított" :roll:
Ettől függetlenül Karl nagyon édi :lol:

Mindkét dologban egyet rtek, de főleg a 2.ban!!!!!!!!! :twisted: :wink: Tegnap megnztem 4×re(az előző hozzászólásomba rosszul írtam :roll: ) a Rotk-ot ! Tegnap is feliratosan néztem és az Éomeres részeknél folyt a nyálam, de nagyon!!!! Ami gondolom érthető is!!!!!! :P

Több
20 éve 9 hónapja #171291 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Sil:
Jó kép, de nekem egy kicsit, hogymongyam.. "túlbeállított" :roll:
Ettől függetlenül Karl nagyon édi :lol:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
20 éve 9 hónapja #171285 Írta: Sil
Képecske (jobb egérgomb, cél mentése...):
www.warofthering.net/photoforum/ ... rban01.jpg

Tears unnumbered

Több
20 éve 9 hónapja #171248 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Saint: Ari ez a video! Én ma megyek 3× ra megnézni a Rotk-ot! Már alig várom, főleg az Éomeres részeket!!!! Annyira jó hangja van, mert én feliratosan nnézem és már előre izgulok!!!!!! Pedig már kétszer láttam :wink:

Több
20 éve 9 hónapja #171207 Írta: Saint
Sil, Sil, Sil! megint ezer hala!
theater.nifty.com/lotr/making.htm EZERT!
A jobb folsot nezzetek meg, ha meg nem lattatok!!!

Több
20 éve 9 hónapja #171206 Írta: Saint
Akkor unnepeljunk!!!!Jol megdolgoztunk ennek erdekeben!

Több
20 éve 9 hónapja #171143 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
A mi drága Éomerünk megérdemelete már a népszerű topicot és mi is megérdemeltük..... Ingyunk erre a nemes alkalomra..... Éomer nagyon édes...kb. 5 × mondja, hogy "human elements" meg hogy "honor" és hogy "courage".... hát gondolom rögtönzött valami okosat!!!!! Legalábbis megpróbálta....
Végül is ő már sztárnak számít....de még milyennek

Több
20 éve 9 hónapja - 20 éve 9 hónapja #171115 Írta: Sil
És ezennel bejelentem... (and the Oscar goes to... ja nem :twisted: )
mivel ez az 1000. hozzászólás, ez azt jelenti, hogy van egy újdonsült népszerű topic -unk... :hello:

Ennek örömére felraktam nektek a Karl interjú lementhető változatát (jobb egérgomb, cél mentése... 13MB):
hugoweaving.uw.hu/multimedia/int_14_karl.wmv

Tears unnumbered

Több
20 éve 9 hónapja #171110 Írta: Sil

Lyra írta: (Nekem bezzeg nem tud telepíteni vmi nyelvi csomagot a gép, úgyhogy elolvasni nem lehet, de a kopasztott csirke( :roll: ) kép az bejön.

Nem elolvasni kell (mert a szöveg japánul vagy hogy van...), hanem megnézni... Ugyanis videó... :wink: Ha rákattintasz a képe melletti szövegre, egy új oldalon látsz olyanokat, hogy valami izé, High, meg Low... meg lehet választani, hogy milyen lejátszóval akarod...

Tears unnumbered

Több
20 éve 9 hónapja #171109 Írta: Lyra
(Nekem bezzeg nem tud telepíteni vmi nyelvi csomagot a gép, úgyhogy elolvasni nem lehet, de a kopasztott csirke( :roll: ) kép az bejön.

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
20 éve 9 hónapja #171076 Írta: Saint
Silnek ezer hala ezert a linkert!
theater.nifty.com/lotr/interview.htm
Kis Karl is benne van, olyan a haja, mint egy kopasztott csirkenek:-/
es annyira gondolkozik, hogy valami ertelmeset mondjon! :P

Több
20 éve 9 hónapja #171064 Írta: Saint
Tinuviel! Jo kerdes :wink:

Artemisz :D en is tokre orultem, amikor megtalaltam azokat a kepeket! Egy leforgatott, de soha nem sugarzott asszem Xena epizodbol valoak. A mi kis dragaszagunk egy kannibalt alakit benne, ha jo tudom :D :D
Meg tudtad nyitni az atszinezett, tundefules, szokehajas kepet, amit csinaltam?

En is lattam azt a konyvet, de nejlonba volt csomagolva, ezert nem birtam belenezni:-/ Gondoltam nem baj, biztos amolyan fiuknak valo dolog es, hogy en a 3. filmkonyvet vartam mar epedve(vajon lesz egyaltalan?!), nem is baj, ha nem verem magamat ilyen koltsegekbe. De ezek szerint tevedtem! 8O

Több
20 éve 9 hónapja #171061 Írta: Tinúviel!Tinúviel!

Saint írta: naxa-noon.net/ku/Media/Bilder/Gr ... oup/10.jpg ( :oops: )

Ezen mit munkálkodnak éppen Viggoval????? Bizots valami nagyon roszban settenkednek.....

Több
20 éve 9 hónapja - 20 éve 9 hónapja #170988 Írta: Artemisz
Így nézett utánam Éomer, mikor végleg elbúcsúztam tőle... :cry: :cry:

Saint írta: naxa-noon.net/ku/Media/Bilder/Eomer/13.jpg

Á, Saint, ezt sose tudom neked megháláni, hogy ARCOT ADTÁL az eddig csak képzeletemben létező jeleneteknek..
Théoden "jobbkeze" amúgy Gamling!
Itt róla egy nagyon ütős kép 8O :
Gamling, avagy aki NEM halt meg a vargok elleni csatában!!
Na, ezek után végképp megjegyzed magadnak, gondolom! :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja - 20 éve 9 hónapja #170982 Írta: Artemisz

Lizett1 írta: Igaz ezen a képen háttal van, de legalább a haja látszik. Én már azzal is megelégegnék ha beletúrhatnék. (Igaz ez paróka, de az Ő fején van :) )
shop.decipher.com/TCG/Card.aspx? ... ardID=2617

Áhhhhhhhhhhhhh!! Micsoda HAJ! Akárcsak álmomban!
"Tán Finrod Felagund legendás arany hajzuhataga volna csak hozzá fogható!" :roll: :oops:

Amúgy most miből tart azt képzelni, hogy igazi? :wink:

Ebben megegyeztünk már Legsista barátnőmmel:
Legolas
SZŐKE.
Éomernek ARANYHAJA VAN!!!

Érzitek a különbséget?! UGYE? :wink: :o

Jaj, jut is eszembe!!!
Megjelent a FEGYVEREK ÉS HADVISELÉS KÖZÉPFÖLDÉN !!

Gyerekek, hát ez egy CSODA! Ha csak az idevágó részeit emelem ki, akkor is!
Minden Éomer-fannak kötelező!
Éomer kiváló és aprólékos karakterrajza mellett (amin majd elfolytam a gyönyörűségtől) a rohani páncélok, pajzsok, kardok, íjak, kopják jellegzetességei, a kard gondozásáról részletes tudnivalók, a rohani lovak jellemrajza, a kardforgatás technikái.... és még sorolhatnám..

Na meg persze Éomer fegyverzetének, páncéljának abszolút mikroszkopikus részletességű leírása!! Úújaj!!!! Csurog a nyálam!!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja #170964 Írta: Saint
Igen, en ezt a TTT-s verziot lattam a Coraban! A terkepeset meg nem!
En is szurkolok mindenkinek!!
na ja, a parokaval is megelegednek!:)

akkor par kep
naxa-noon.net/ku/Media/Bilder/Ka ... 200036.jpg
naxa-noon.net/ku/Media/Bilder/Ka ... 003512.jpg
naxa-noon.net/ku/Media/Bilder/Ka ... 002010.jpg
naxa-noon.net/ku/Media/Bilder/Eomer/07.jpg
naxa-noon.net/ku/Media/Bilder/Gr ... oup/10.jpg ( :oops: )
naxa-noon.net/ku/Media/Bilder/Gr ... oup/15.jpg
naxa-noon.net/ku/Media/Bilder/Eomer/13.jpg
Kepzeljetek, a Mikulas hozott nekem egy HATALMAS ROTK-os puzzlet! Gyonyoru! Az a jelenet van rajta, ahogy lovagolnak, az elso sorban legolas, na most elfelejtettem a nevet...Theoden jobbkeze, Theoden, EOMER es Aragorn. Mogottuk a sereg, zaszlok, stb, es a hatalmas hegyek! Annyira szep! Nem egy ilyen montazs, hanem olyan, mint egyfenykep! Asszem annal a resznel van ez a jelenet 1 mp-ig, amikor a taborhelyre menetelnek.

Több
20 éve 9 hónapja #170961 Írta: Lizett1
Lizett1 válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Igaz ezen a képen háttal van, de legalább a haja látszik. Én már azzal is megelégegnék ha beletúrhatnék. (Igaz ez paróka, de az Ő fején van :) )
shop.decipher.com/TCG/Card.aspx? ... ardID=2617

A poszteres témához hozzászólva: Szeged, mo.-i viszonylatban elég nagy város, de legnagyobb bánatomra egyetlen egy Éomeres posztert sem láttam!

Aragorn: Félsz?
Frodó: Igen.
Aragorn: Közel sem félsz eléggé!

Több
20 éve 9 hónapja #170893 Írta: Nilraen
Én is írok bioszt..nekem is szurkoljon valaki!Plíííz.
Éomeres poszterből egyetlen egy darab van,de 2 olyan is van amin ő IS rajtavan...A Középfölde térképes,és amikor a TTT majdnem összes szereplője egy poszteren van...Egy nagy Gandalf ,mellette Aragorn,és alatta a többiek..Tudjátok melyikre gondolok?

[size=9:2tbu1vuq](Tin:Ami a föci füzetemre van ragasztva...)[/size]

Több
20 éve 9 hónapja #170858 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Lyra: Szerintem az a poszter nagyon atom, csak kár, hogy Éomer nem nagyobb egy hangyányit...... Ha már a hangyáknál tartunk holnap biosztémazárót írunk és éppen arra tanultam jókislányok módjára és egy egészoldalt teleítam azzal, hogy ÉOMER! Tehát, most van egy Éomeroldalam, mellesleg manapság mindenről Ő jut az eszembe!!!!!! :oops:

Több
20 éve 9 hónapja #170801 Írta: Lyra
Artremisz, ha tudod, nekem is átküldhetnéd mind a kettőt :lol:
A naplóra különösen kivi vagyok. :wink:

Azt a posztert én is láttam, ha ugyanarra gondolunk: nagy bordó KF térkép, szélén a szereplők arca :?:

Lyra

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.673 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére