Éomer (Karl Urban)

Több
20 éve 8 hónapja #176610 Írta: Ilmarë
Ilmarë válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Artemisz (Celebthil) írta:

Erda niire (Area) írta: ez a kép szerintem sok embre fantáziáját megmozgatja.... :twisted:

Először is: ÜDV A TOPICON, AREA!!!!

Másodszor:JÚÚÚJ, EZ A KÉÉÉÉP!!!! Én PONT ilyennek képzeltem Éomer testét.. huhhh... :roll: :oops: :oops:
[size=9:22c1phlc](egyet leszámítva: EGY HARCOS NEHOGYMÁ ILYEN CSUPI LEGYEN !! :? :evil: Nemtom, ti hogy vagytok vele, de egy embernél (tündénél nem!) a szőrös mellkas elengedhetetlen a szexi imázshoz.. legalábbis sztem...) :roll: [/size]

Édesek vagytok, ahogy így lelkesedtek Karl-ért tényleg aranyos. De mostan nagyon ki kell ábrándítsalak kedves drága Artemisz, ez a kép sajnos hamis. Bár igazi lenne, de nem az. Nézzed meg az arc és a test közötti kirívó különbséget... Nagyításban kijön.
1. Arcnál ott a fényviszony, testen sehol
2. Arc színe világosabb, test bőre tompa barna
3. Hajvégnél látszik hogy ott el van mosva a kép éle
4. Nyaknál látszik az aplikáció

Bocsánat, ha mos belemásztam a lelkedbe, de van olyan kép, ahol szépen látszik hogy néz ki, van egy összevagdosott háttér, ahol szőke, rövid ütökkel a Xénában játszik, na az az ő teste...

Jó szívvel menjetek!A csillagok fénye ragyogja be arcotokat!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja - 20 éve 8 hónapja #176608 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Morana írta: Artemisz, nekem elküldenél mail-en az írásaidból, mert én kíváncsi lennék rájuk.

[size=9:obj3es8q]Add meg a mailed, priviben, lécc, holnap legkésőbb átdobom az Éomeres epizódokat![/size]

Addig is, tessék, az új rész: :wink:
[size=9:obj3es8q](a kifejezést és jelentését Silme Uralta jóvoltából merészeltem felhasználni.. az ő fordításait átloptam egyszer ide is, a topicba... látatlanban is hála neki!!)[/size]

*aktualitásvesztés miatt kiszerkesztve*

Milyen? :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #176595 Írta: Morana
Morana válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Artemisz, nekem elküldenél mail-en az írásaidból, mert én kíváncsi lennék rájuk.

Csak törpe nép felejthet ős nagyságot
Csak elfajult kor hős elődöket

Több
20 éve 8 hónapja #176587 Írta: Artemisz

Saint írta: na egyet a Czukorfalatrol!
img17.photobucket.com/albums/v50 ... tk2_14.jpg

Áijjj!!!!!! 8O

*taccs* - elájultam!

Hajnali háromig írtam azt a fejezetet, amiben megismerem Éomert. Érdekel vkit, lányok?

Bocs, ha nagyon brutál voltam vasárnap, de hát így van ez: vki, ha meg van illetődve, hallgat, van, aki meg foilymatosan pofázik....

NAGYON JÓ VOLT VELETEK!! Köszönöm!!!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 8 hónapja #176471 Írta: Saint
Saint válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
na egyet a Czukorfalatrol!
img17.photobucket.com/albums/v50 ... tk2_14.jpg

Fear from the best and hope for the worst

Több
20 éve 8 hónapja #176469 Írta: Saint
En is nagyon orultem, hogy talizhattam veletek! AZT HISZEM MELTOKEPP UNNEPELTUK MEG AZ OSCAR ESOT!!!!!!!!!!!!!!!!!

[size=9:1rlcapvl]hadd ne mondjam, hogy valami rejtelyes okbol a video nagy feketeseget vett fel, biztos vmi drot nem stimmelt...na mind1, majd este nezem az ismetlest.[/size]

mondjuk az oscar hagy kivannivalot maga utan...nem osztottak ki az Eomernek jaro kulondijat!:))

Több
20 éve 8 hónapja #176468 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
A tegnapi közös film nézést nagyon élveztem. Mindenki nagyon aranyos és szimpatikus volt. Éomer meg Isteni. Nem csak Aragorn a Király, hanem Ő is!!!

Több
20 éve 8 hónapja #176378 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Morana írta: Jó filmnézést mára csajok. Majd meséljetek, hogy éreztétek magatokat?

Köszi, nagyon jó volt! a film felülmúlhatatlan volt mind mindíg, mindenki zseniálisan lenyűgöző volt! Éomertől még mindig kicsit sokkos állapotban vagyok, teljesen a hatalmába kerített! Minden nézésnél egyre és egyre gyönyörűbb lesz! Köszönöm neketek ezt a gyönyörű délutánt, remélem lesz még sok alkalmunk találkozni...és bocsi, hogy picit meg voltam szeppenve :oops:

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 8 hónapja #176233 Írta: Morana
Morana válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Jó filmnézést mára csajok. Majd meséljetek, hogy éreztétek magatokat?

Csak törpe nép felejthet ős nagyságot
Csak elfajult kor hős elődöket

Több
20 éve 8 hónapja #176173 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Tinúviel!Tinúviel! írta:

Saint írta: es ertunk!? 8O :P :P :P
Nem leszel azert olyan sokaig tavol es nem is kezdodik keson, szoval nyugtasd ezzel a szuleidet!:)

Értetek is! de én megyek! Elengedtek, csak nem örültek! de azért arik, mert nem gondoltam volna... :lol: Ilyenkor bírom komálni őket! de nagyon! :P

Ja..ja.Én is bírom mikor ilyenek a szüleim :D Már nagyon várom!Jó lesz,végre talizni veletek. :D

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
20 éve 8 hónapja #176171 Írta: Tinúviel!Tinúviel!

Saint írta: es ertunk!? 8O :P :P :P
Nem leszel azert olyan sokaig tavol es nem is kezdodik keson, szoval nyugtasd ezzel a szuleidet!:)

Értetek is! de én megyek! Elengedtek, csak nem örültek! de azért arik, mert nem gondoltam volna... :lol: Ilyenkor bírom komálni őket! de nagyon! :P

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 8 hónapja #176167 Írta: Saint
es ertunk!? 8O :P :P :P

Több
20 éve 8 hónapja #176166 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Én már nagyon várojm a holnapo! Meglehet a szülők nem nagyon örülnek, hogy egész nap nem leszek otthon.... De Éomerért mindent! és a többi szereplőért is!!! :oops:

Több
20 éve 8 hónapja #176056 Írta: Nilraen

Saint írta: Szerintem egy premieren poen a taps, ahol csak fanatikusok vannak, de egyebkent en nem vagyok nagy hive, mert olyan amcsis, ott minden film vegen tapsolnak :roll:

de most nem csak egyedül leszel,hanem leszünk 5en.És akkor majd lehet tapsolni ,és sikítozni,veszettül! :twisted: :wink:

Több
20 éve 8 hónapja #175949 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
hát, én a premieren ugyan nem voltam, csak másnap néztem meg, de mikor kiírták a nevét, azért jó nagyot sikítottam :wink:
hmmmm, asszem volt egypár ember, aki enyhén hülyének nézhetett :oops:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
20 éve 8 hónapja #175945 Írta: Saint
Szerintem egy premieren poen a taps, ahol csak fanatikusok vannak, de egyebkent en nem vagyok nagy hive, mert olyan amcsis, ott minden film vegen tapsolnak :roll:

Több
20 éve 8 hónapja #175828 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
A poszter nagyon jó, csak most láttam.

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
20 éve 8 hónapja #175814 Írta: Tinúviel!Tinúviel!

Nilraen írta: Én is tapsoltam

Amikor mi voltunk premieren éjjel 00:01-kor akkor óriási tapsvihar volt a végén....teljesen elérzékenyültem, hogy milyen ararnyosak az emberek...olyan magható volt! :oops: Rajtam nem tudom mi lesz...de Evenstar mindenképpen a nyakamban fog lógni...mert annak ott a helye! :wink:

Több
20 éve 8 hónapja #175804 Írta: Nilraen
Na akkor részemről egy összefoglaló,hogy mindent jól tudok-e.
Tehát,most vasárnap,negyed kettőkor,a MOM parkban a bejáratnál(annál amelyikhez a 61-es villamos van legközelebb).

Jegyek megvannak már?Ha igen hanyadik sor?

Ja,és ha esetleg nem ismernétek fel minket,nálam lesz egy Cinema újság amin Aragorn és Gandalf van!És hatalmas betükkel virít rajta:Gyűrűk Ura-A Király Visszatér.

Artemisz írta: és tapsolni is alig tapsolt vki...

Én is tapsoltam!! :) :wink:

Több
20 éve 8 hónapja #175739 Írta: Artemisz

Saint írta: A fuggeleket elegge ad hoc jelleggel olvastam es a rohirok egyaltalan nem erdekeltek :P

AKKOR MÉG!! :D

Na de MOST? :wink:

Morana, sajnáljuk, de majd gondolunk Rád!!

Hühűű, mekkorát fogunk sikítani a végén, mikor kiírják! UGYE? :twisted:

(a premieren én sikítottam egyedül a teremben, és tapsolni is alig tapsolt vki... :evil: )

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 8 hónapja #175733 Írta: Saint
:oops: :oops: :oops:
hat, mit ne mondjak, bennem aztan semmi meg nem ragadt errol a fejedelemrol :P
de most mar legalabb ezt is tudom!
A fuggeleket elegge ad hoc jelleggel olvastam es a rohirok egyaltalan nem erdekeltek :P

Több
20 éve 8 hónapja #175732 Írta: Artemisz
Ja, Te nem olvastad a könyvet? 8O
Vagy csak a Függeléket nem? De hár annyiszor emlegetik a Király Visszatérben! Én első olvasatra beleszerettem!

Imrahil fejedelem (az eredetiben herceg), Dol Amroth-ból, Gondor déli részéből származott, ott "igazgatta hatalmas birtokát". Bizonyíthatóan tünde-vér is folyt az ereiben, és Denethor felesége, a korán elhunyt, Dol Amroth-i Finduilas révén rokonságban állt a Helytartókkal (ha jól tudom, sógora volt Denethornak)
A Gyűrű-Háború során kék hattyús zászlaja alatt nagyszámú sereggel érkezett a Város megsegítésére, ő vitte vissza a megsebesült Faramirt a városba (többek közt ezért tartom megbocsáthatatlannak kihagyását a filmből :x ), ő sietett a rohírok segítségére a pelennori csatában, ő nevezte elsőként hűbérurának Aragornt, és ott volt Morannonnál is.
"Ragyogó" melléknéven emlegették, szálfatermetű, szürke szemű, fekete hajú férfi volt.

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 8 hónapja #175729 Írta: Saint
Es ki az az Imrahil? :oops:

Több
20 éve 8 hónapja #175727 Írta: Artemisz
Éomer felesége a Dol Amroth-i Lothíriel volt, Imrahil fejedelem lánya. A Harmadkor utolsó évében vette el, tehát két évvel a Gyűrűháború után.

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 8 hónapja #175722 Írta: Saint
ki volt Eomer felesege?

Több
20 éve 8 hónapja #175720 Írta: Artemisz
Visszanéztem a topicot az imént, és rábukkantam pár poszterre, amiket Tin rakott be anno..

Megnéztem őket, és MIT LÁTOK!

EZEN a poszteren végre NEM úgy emlegetik Éomert, hogy "marshal" meg "third marshal of Riddermark", hanem: KING OF THE MARK!!!!!

Na, végre! :roll: :twisted:
Nem csak Aragorn ám a Khirály! :nono: :P

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 8 hónapja - 20 éve 8 hónapja #175715 Írta: Artemisz
Jut eszembe, egy infó:
Régebben volt erről szó egyszer.

Éomer fiacskájának nevét NEM "Elfvájn"-nak kell ejteni!

Éomer kardja ugyebár a Gúthwinë ("wine" jelentése óangolul barát, s mint tudjuk, a rohírok nyelve az óangol)

:arrow: Elfwine = Tündebarát, és akkor úgy kell mondani, ahogy írják!

De cuki Éomer, hogy ilyen nevet adott a fiának! :D

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 8 hónapja #175700 Írta: Nilraen
Tinnek és Nekem megfelel a C terv.
Minket fel lehet ismerni arról,hogy Tinnek 'Aragorn nyaklánca' fog lógni a nyakában. :wink:
MOM pakban hánykor találkozunk?

Több
20 éve 8 hónapja #175669 Írta: Saint
OK, de mennyit rendeljek? Es hova? Gondolom rajtam kivul mindenki hatul szeret ulni.

Ha a tobbieknek is jo, akkor szerintem talizzunk a mozi elott, ez a legfelso emeleten van (nem lehet elveszni, ne egy westend meretre gondoljon az, aki meg nem jart itt) Koralaku jegypenztar mogott ulnek a jegyesek, mogotte nagy lepcso vezet a termekhez. Ezen a szinten vannak a kajaldak is, le lehet ulni asztalokhoz stb.

Több
20 éve 8 hónapja #175665 Írta: Artemisz
Oké, csajok!

C-TERV? :wink:

Részemről okés...

Saint, akkor átveszed a jegyrendelés feladatát?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.614 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére