Éomer (Karl Urban)

Több
20 éve 8 hónapja #177169 Írta: Saint
Saint válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Fear from the best and hope for the worst

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #177164 Írta: Saint
itt latszik, hogy zoldes a szeme:
www.pollok-photographs.com/image ... 1_0151.jpg

itt egy uzenofuzettel:)
www.pollok-photographs.com/image ... 1_0155.jpg

www.pollok-photographs.com/image ... 1_0154.jpg
"meg hany autogrammot kell irnom?"

www.pollok-photographs.com/image ... 1_0152.jpg
azert ajanlom neki, hogy surgosen novessze vissza a hajat!:)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja - 20 éve 8 hónapja #177162 Írta: Saint
egy erdekes hir a riddickrol!

it looks like they'll be reshooting parts of "Riddick" in
Canada in the next weeks "because one of the
main characters,
whose death they already filmed, will not die now and
play an important part in Part 3"....

na, imadkozhatunk, hogy ez Karl karaktere legyen! Szegenyt mindig olyan csufos veget er...

Több
20 éve 8 hónapja - 20 éve 8 hónapja #177160 Írta: Saint
es megegy adag nyalanksag (na ezt a csajt irigylem rendesen :twisted: )
f2.pg.photos.yahoo.com/ph/mikkey ... .dir=/a229

huhh, az az utso kep! Sok a jobol!:)

Több
20 éve 8 hónapja #177156 Írta: Saint
Ilmarë! Nagyon tetszik, amit irtal!!!varjuk a tobbit!

Jo, hogy elsiklottunk Eomer vert-pancel "dolgai" folott...en szemely szerint megint az pofijat bamultam, aztan osszekanalaztam magam az ulesbol...

Több
20 éve 8 hónapja #177153 Írta: Ilmarë
Ilmarë válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Tinúviel!Tinúviel! írta: Páncél ide vagy oda Éomer felülhúlhatatlanul jól néz ki a koronázáson + amikor azt kiáltja a népnek, hogy "Riders of Rohan" Olyan gyönyörű és férfias hangja van, hogy az már fáj! Nagy kár, hogy nem volt ott az Oscar gálán.....de én odaképzeltem! :wink:
Ilmare: Nagyon jó lett...Szerintem folytatni kéne...

Nekem a második részben tetszett nagyon, amikor Gandalf mellé lép a Helm szurdok fölötti dombon, s elkiáltja magát
"Rohirrim, for the King" Na ez nálam azóta szállóige lett. :twisted:
De az a gyilkos pillantás sem volt semmi, amivel Grímára tudott nézni... Ez még megihletett, majd lesz ebből is story, talán az előző bevezetője...

Jó szívvel menjetek!A csillagok fénye ragyogja be arcotokat!

Több
20 éve 8 hónapja #177057 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Páncél ide vagy oda Éomer felülhúlhatatlanul jól néz ki a koronázáson + amikor azt kiáltja a népnek, hogy "Riders of Rohan" Olyan gyönyörű és férfias hangja van, hogy az már fáj! Nagy kár, hogy nem volt ott az Oscar gálán.....de én odaképzeltem! :wink:
Ilmare: Nagyon jó lett...Szerintem folytatni kéne...
Artemisz: Minden elismerésem....most is megerősítetted bennem azt az érzést, hogy mindenképpen tuddsz valamit, amit mi "halandók" nem.....főleg én nem! :wink:

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 8 hónapja #177051 Írta: Morana
Morana válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Ezt most nem kötözködésnek és okoskodásnak szánom csajok, de az szerintem "csak" mellvért és nem páncél. A kettő között van különbség. :wink:

Csak törpe nép felejthet ős nagyságot
Csak elfajult kor hős elődöket

Több
20 éve 8 hónapja #177035 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Ilmarë:Tetszik az írásod...szerintem folytatnod kéne. :wink:
Artemisz:Tééényleg.Ott a páncél. 8O Hmm..nem figyeltünk elég jól
:shake:

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
20 éve 8 hónapja #177031 Írta: Ilmarë

Morana írta: Ilmarie, ez nagyon jó, én is várom a folytatást, írj még! :itscool:

Ennek konkrétan nincs folytatása, de más biztos lesz még. Van egy két rész, ahol úgy érzem ki van hagyva Éomér, mint figura.

Több
20 éve 8 hónapja #177017 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Sil írta: img17.photobucket.com/albums/v50 ... k3_127.jpg

GYEREKEK!! 8O

Hova tettük mi a szemünket!!

Hiszen VAN RAJTA PÁNCÉL! Itt látni!!!
Csak palást van fölötte...

Ó, én dinnye!! *Artemisz a homlokára csap*

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 8 hónapja #176991 Írta: Morana
Morana válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Ilmarie, ez nagyon jó, én is várom a folytatást, írj még! :itscool:

Artemisz, megkaptam az Éomeres részeket. Mit mondjak, jaj, hihetetlenül-hihetetlenül hihetlen, nem tudom mit írjak, annyira magával ragadott.! :lol: :itscool: :hello: :hello: Zseni vagy és nagy adag írói vénával rendelkezel. Annyira elmerültem az olvasásban, hogy szinte rátapadtam a monitorra, még most is vakargatnak le róla. :D Írj még, minden írásod érdekel. Köszi!

Csak törpe nép felejthet ős nagyságot
Csak elfajult kor hős elődöket

Több
20 éve 8 hónapja #176965 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Hozz még Ilmare!!! Ez nagyon jó lett!!! :wink:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
20 éve 8 hónapja #176956 Írta: Ilmarë

Artemisz (Celebthil) írta: Ilmarë!!!! 8O

Hát, ez TÖKÉLY!!!!

Én sose tudtam volna ilyen gyönyörűen összeszedni... ez vhogy annak a kibontása, amit a cikkemben írtam:
[size=9:1vi4lt5y]"Ha nem lenne nyilvánvaló szilárdsága, akár tragikusnak is érezhetnénk sorsát, hisz nagyon fiatalon, szomorú veszteségek árán kellett felnőtté válnia és emberéleteket kockáztató döntéseket hoznia. "[/size]

Nagyon köszönjük!!!!!!

Nincs mit igazán szívesen. Örülök ha tetszett. De lesz még úgy sejtem, márha a jól érzékelem a motoszkálását a készülő történetnek odabenn...

Több
20 éve 8 hónapja #176930 Írta: Artemisz
Ilmarë!!!! 8O

Hát, ez TÖKÉLY!!!!

Én sose tudtam volna ilyen gyönyörűen összeszedni... ez vhogy annak a kibontása, amit a cikkemben írtam:
[size=9:2nkivx24]"Ha nem lenne nyilvánvaló szilárdsága, akár tragikusnak is érezhetnénk sorsát, hisz nagyon fiatalon, szomorú veszteségek árán kellett felnőtté válnia és emberéleteket kockáztató döntéseket hoznia. "[/size]

Nagyon köszönjük!!!!!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 8 hónapja #176916 Írta: Ilmarë
Na háp akkor... Bár előre bocsájtom, hogy a film iheltte s bár olvastam a könyvet ez a rész nagyon másként van leírva. Leginkább sehogy sem s zavart, hogy egy olyan összetett jellem, mint Éomér nincs kidolgozva lelki fejlődésében. Elindult az agyam és kikötött ennél:

Éomér utoljára nézett vissza Édoras kapuira, és a tépett zászlókra, majd az embereire emelte égő tekinteték, akik követték őt. Keserűség fűtötte a lelkét, szégyen a király miatt, akivé vált. Látta miként változott, ahogy Szarumán elragadta őt. Grímát, ahogy hazug szavaival körbefonta Théoden elméjét. Aztán megkeményítette a szívét. Éowynt féltette csak. Most, hogy egyedül marad, Gríma lecsap majd rá, akár sérülten vergődő prédára a vad.
’Éowyn, kishúgom. Boldogabb napokat kellett volna lásson két szép szemed.’, gondolta miközben vágtára kérte hű lovát. Eltökélte, ha a királyt már nem is, Rohant az utolsó leheletével védelmezni fogja. Legyen az ork, ember, vagy bármiféle szerzet, Éomér felesküdött, hogy élve nem jut át Lovasvég földjein. Vasudvard felé vette hát az irányt, s minden gyanús, settenkedő alakot kérdés nélkül legyilkolt, amelyik az útjukba akadt. A Fehér Mágus kézjelét viselő Urukhai-okat olyan megvetéssel vágta le, hogy társai alig ismertek rá. Beszélni kezdték, hogy a csalódás, a szégyen és a fájdalom elvették kapitányuk eszét. De a hajdan ifjú és heves suhanc, aki csak a király és az ország érdekeit tartotta szem előtt, s fennhangon érvelt az igaza mellett, lelkének terhe alatt lassan megedződött. Sisakja alól, a tűzben égő sötét szempár már nem keserű gyűlölettől táplálva kutatta a láthatárt. S este a táborban a szőke sörény már nem egy suhanc finom vonásait, hanem egy férfi rendezetlen borostáját keretezték, ahogy emberei között szétosztotta a fejadagot. Döntéseiben, szándékában, és lelkében is férfivé érett, bár apjuk Éomund, halála után elvárták tőle, hogy így viselkedjék. Éowynra mégsem tudott vigyázni, sem az anyjukra, akit elemésztett a gyász. Lelkét már csak ez a tudat gyötörte, a húga iránti szeretet és féltés, hogy megvédje őt bárki ellenében, aki ártani akar neki. De ezt is félre kellett tennie, amikor a falvaikat meglátta. A legtöbb ember elmenekült, sokuk halva, temetetlenül hevert a házak romjai között, s azok, akik még valahogy életben maradtak, rettegve húzódtak a leégett épületek maradványai közé. Éomér mindenhol segített, az embereket Helm Szurdokba irányította, aztán követte tovább annak a csapat orknak a nyomát, akiket nemrég fedeztek fel. Nem sokra rá a Fangorn erdő szélén bukkantak rájuk, egészen nyugaton, mert oly gyorsan haladtak, hogy a lovaik alig bírták tartani az iramot. Halkan körbevették a civódó rusnyaságokat és csak az alkalmas pillanatot várták a támadásra. Aztán Éomér jelére egyként rohanták le őket, végigsöpörve táborukon, vad csatakiáltással zavarva össze őket. Senkit sem kíméltek, s bár a csata gyors volt, mégis elveszítették két társukat. Egész éjjel hordták a hullákat egy halomba, és hajnalra máglyán égették el őket. Aztán otthagyták a fekete halmot Szarumánnak üzenetképpen az erdő szélén. Gyorsan haladtak, hisz Lovasvég szélesen terült el, s Éomér a határok mentén portyázott…

2004. január

Több
20 éve 8 hónapja #176877 Írta: Ilmarë

Artemisz (Celebthil) írta: Tudjuk, hogy Karl szeme mogyoróbarna. De akkor is FEKETÉNEK LÁTSZIK, és így, miáltal Éomer szeme színére nincs pontos utalás a könyvben sem, tehát ÉOMER nekem már örökre fekete szemű marad.. :wink:

:twisted: helyes, szeretem ha valaki foggal körömmel ragaszkodik az elveihez :twisted:

Nekem is van egy szösszenetem, ami Éomérhez kapocs. Ha érdkel vkit felnyomhatom

Több
20 éve 8 hónapja #176866 Írta: Artemisz
Tudjuk, hogy Karl szeme mogyoróbarna. De akkor is FEKETÉNEK LÁTSZIK, és így, miáltal Éomer szeme színére nincs pontos utalás a könyvben sem, tehát ÉOMER nekem már örökre fekete szemű marad.. :wink:

Lyra: NANÁ!! :D
És köszönöm!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 8 hónapja #176859 Írta: Ilmarë

Ilmarë, köszönöm az elismerést! Az Éomer regéje, amit említettél, szvsz a LEGJOBB vers, amit valaha írtam, alig hiszem, hogy még 1x képes lennék ilyenre... Vhogy úgy, mint Yavanna is csak 1x tudta megteremteni a legszebbet... [size=9:1kbsjfmg]huh, ez kissé túl beképzelt példa volt... [/size]:?

És AKKOR IS FEKETE A SZEME!!!!! Nézzétek csak meg a képet!

Van egy kép róla tavaly lőtték, a TTT bemutatóján. Ott premier pláne látható és határozottan sötétbarna alapon zöldes árnyalatú szeme van. Feltűnt, mert az anyámé ugyanilyen feketének hat, de rendes fényben látszik a különbség.

Több
20 éve 8 hónapja #176858 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Artemisz:Hódolatom!!!!!!!!!!!! :lol: :oops: :wink:
Végigolvastam az egész novit!

Annyira nagyon jó!!!!!
És ami a legjobb:nagyon tetszik, hogy végig azt írod fekete szeme volt!

Gratulálok!
[size=9:1kt22ztl]Ugye még látunk ilyen részeket? :lol: [/size]

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
20 éve 8 hónapja #176848 Írta: Artemisz
:D Viiihíííjjj!!! Sil, köszköszkösz, hogy ránk is gondolsz!!!!!!!!!!! :hello: :hello: :hello: :bounce:

Ilmarë, köszönöm az elismerést! Az Éomer regéje, amit említettél, szvsz a LEGJOBB vers, amit valaha írtam, alig hiszem, hogy még 1x képes lennék ilyenre... Vhogy úgy, mint Yavanna is csak 1x tudta megteremteni a legszebbet... [size=9:olbt01sa]huh, ez kissé túl beképzelt példa volt... [/size]:?

És AKKOR IS FEKETE A SZEME!!!!! Nézzétek csak meg a képet!

Saint, gondolod, megállom vörösödés nélkül, ha EZEK a szemek néznek rám ÚGY, ahogy leírtam? :wink: :oops: :P

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 8 hónapja #176833 Írta: Saint
nagyon jo!!!!!
Vicces, en mar kozben azt gondoltam, hogy " en az o helyeben mar reg elvorosodtem volna", aztan a vegen ot is utolerte a "vegzete":)))

Hat igen, a Sil altal berakott jelenetnel a film kozben azt kivantam, barcsak kb 1 oraig tartana az a kameraallas:)

Több
20 éve 8 hónapja #176826 Írta: Ilmarë
Ja még valami, az a vers sebes szárnyú sólyommadárról, az is nagyon tetszett, van még ilyened?

Több
20 éve 8 hónapja #176824 Írta: Ilmarë
Artemisz jól írsz :D Ahogy olvastam láttam az ünnepséget, a Rohírok érkezését. Aragornt, ahogy ráncolja a szemöldökét, mielőtt rájön megtréfálták. :twisted:

Több
20 éve 8 hónapja #176807 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 8 hónapja #176753 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Artemisz(Celebthil) írta: Szeme szénfekete volt.

Köszönöm, köszönöm! örök hákla Artemisz drága! Teljes elismerésem és egyet értésem! Senki nem hisz nekünk, de mi azért kitartunk a magunk igaza melett! :lol:

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 8 hónapja - 20 éve 8 hónapja #176752 Írta: Artemisz

Nilraen írta: Artemisz:Nagyon jó,ez a rész is..Gratula. :wink: bár Én eddig azt hittem először a temetésen találkoztál Éomerrel... :oops:

Én is... :roll: :wink:
Eleinte.
De másképp jött az ihlet...

Amúgy ALIG VÁROM, HOGY ÚGY PÖRÖGJETEK SZEMÉLYESEN IS, MINT A TOPICON!! :lol: :twisted:

Örülök, hogy tecc a story!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 8 hónapja #176748 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Nagyon jól éreztem magam Veletek..bár kicsit halgatag voltam,de ez csak a látszat!Majd ha legközelebb találkozunk(ugye összefutunk még?)akkor már lehet,hogy elegetek is lesz belőlem... :)
Artemisz:Nagyon jó,ez a rész is..Gratula. :wink: bár Én eddig azt hittem először a temetésen találkoztál Éomerrel... :oops:

Majdhogynem tüntető lassúsággal fejet hajtott, de nem sütötte le szemét,

Ahogy a filmben sem... :wink:

Szeme a lány nagy meglepetésére szénfekete volt, szemöldöke is sötétebb, vonzóan ütött el bőre és haja színétől. Dacos vonalú, telt ajkát még inkább kiemelte bajusza és sűrű szakálla. Maga volt a vadság és szabadság; a Nap, a végtelen síkság fia.

Tökéletes ez a leírás..ahogy megjelenik a lelki szemeim előtt...*olvad-olvad*

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
20 éve 8 hónapja #176628 Írta: Ilmarë

Artemisz (Celebthil) írta: Különben meg: be is tehetnél ilyen képeket! :wink:

Hát az még nem megy, mert a kép a gépemen van, slideshowval jön be, szoktam is élvezni, ahogy beúszik :) , ha megmondod hova küldjem, menni fog és te felteheted

Több
20 éve 8 hónapja #176615 Írta: Artemisz
Szia, Ilmarë! :D
Üdv köztünk!

Pontosan tudom, hogy az a kép fotomanip... :wink:
Csak én mindig hozzáadom kicsit a fantáziámat, osz kész van...

Különben meg: be is tehetnél ilyen képeket! :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.628 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére