Éomer (Karl Urban)

Több
20 éve 8 hónapja #174407 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Ahhhh, de gyönyörűűű képek a mi kicsikénkről!Az 1.n a szeme! 8O
Van még? :lol:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #174401 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Új Decipher-kártyák:
shop.decipher.com/Images/CardIma ... N08087.jpg
shop.decipher.com/Images/CardIma ... N00049.jpg

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #174203 Írta: Saint
Saint válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Mindenkinek bejottek a kepek mostanra? remelem igen, mert olyan viccesek!:)
Artemisz, a hullahoppozast megtanulni sosem keso:)Es nem is nehez! :D

Ja a nemettudasa. Allitolag beszel, legalabbis ez kovetkezik abbol az elemnybeszamolobol is, amit bemasoltam par napja! Mikor a nemet lanyok taliztak vele. Mintha emlitenek, hogy hallottak beszelni, de ok angolul kommunikaltak vele. Arra meg meg regebben utaltam, hogy allitolag a papajara EGYALTALAN nem hasonlit, legalabbis aszerint a lany szerint, aki talalkozott vele Uj-Zelandon. O irja a beszamolojaban, hogy olyan voroses szinu a bore a palinak! 8O

Igen, en is emlekszem az utbaigazitos tortenetre! Huuu, ha velem tortenne!:) De nem azt irta az a lany, hogy azert nem ismertek fel, mert ez meg a GYU elott volt? Lehet, hogy most hulyesegeket beszelek, vissza kene keresni.

Persze nehez (lehetetlen :D ) ilyen tavlatbol jellemrajzot keszitenunk rola, de szvsz, aki kepes alsogatyara vetkozni, hullahoppozni, minden egyes rajongoval (mar, akiknek a beszamoloja olvashato a neten) iszonyu udvariasan viselkedni, az nem lehet rossz ember :P :P :P

Ja a bourne rejtelyben valami Kyrillnek fogjak hivni, tuti valami maffiozo es attol felek, hogy nem eli meg a kovetkezo reszt :roll:
Es a riddicknel is felo, hiszen azt is trilogianak tervezik.

ja, a talirol senki nem maradt le, mert majd mozizassal szeretnenk osszekotni, szoval addig sajnos meg igen hosszu ido van!

Lizett, hol jarsz? reg voltal erre!

Fear from the best and hope for the worst

Több
20 éve 8 hónapja #174191 Írta: Morana
Morana válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Drukkolni fogok akik Londonba mennek, hogy melléjük is álljon a szerencse és "elkapják" Karlt legalább egy közös fotó erejéig. Ha sikerül, akkor légyszi azért járjatok el a mi érdekünkben is, szóljatok neki, hogy legalább egyszer jöjjön el Mo.-ra, persze úgy, hogy mi is tudjunk róla. :)

Csak törpe nép felejthet ős nagyságot
Csak elfajult kor hős elődöket

Több
20 éve 9 hónapja #174133 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Elza Eldaniella írta: Lányok én is benne lennék egy ilyen topic taliban - igaz ritkán járok erre, de imádom a fiúkát - ha összejön a mozizás ne hagyjatok ki. Köszi.

Teli?
Én mindig lemaradok :(
Azért ha tényleg összejön, nekem is szóljatok :)
Eygébként, már nem tudom ki írta, de az a hullahoppos kép tényleg nem semmi :lol:
Egyébként, ez a londoni tali Karllal, nem tudom elhinni, hogy nem ismerte fel, de hát, én már lemondtam róla, hogy ilyen szerencsém legyen :roll:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
20 éve 9 hónapja #174110 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Nekem is pont ez a fura! Ha összefutnék Karllal valószínüleg rögtön felismerném és egy-két tonna papírt az orra alá dugnék, hogy írja alá, és lefényképezkednék vele..... Tehát, mivel én is megyek Londonba, majd végig fényképezővel fogok mászkálni... :wink: Hátha :twisted:

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 9 hónapja #174107 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Ha minden igaz jövő tavasszal megyek Angliába....Hát majd Én is eltévedek,és akkor majd jön Karl hogy útba igazítson.... :D
Én csak azt találom hihetetlennek,hogy azok a lányok nem ismerték fel rögtön! 8O Egy ilyen embert??Én tuti rögtön felismerném. :wink:

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
20 éve 9 hónapja #174094 Írta: Morana
Talán valóban nem is a jellemével kapcsolatban lennének kétségeim, hanem hogy nem-e érintette meg egy kicsit a sztárság, mert ha igen, akkor bárkivel megesik, hogy "átesik a ló túlsó oldalára" (bár mint ahogy írtad Karl jó lovas, úgyhogy vele ez talán nem fordul elő :D :D ) és beképzelté válik.
Ez a londoni útbaigazításos történet végülis nem elképzelhetetlen, viszont annak a lánynak akkor tényleg iszonyatosan nagy szerencséje volt, ellentétben velünk. :(

Több
20 éve 9 hónapja #174065 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Morana írta: Mindenesetre igaz az a mondás, hogy "a puding próbája az evés", úgyhogy életemben legalább egyszer tényleg jó lenne valahol összefutni vele. :lol:

Összefutni?

Egy lány írta be anno a topicba (lehet, hogy nem is ebbe, de vhová), hogy úgy emlékszem, tán Londonban épp Karl igazította útba valami nevezetességhez. És tök édes volt, meg készséges, és a csajszi csak később jött rá, hogy kivel beszélt.
8O
Ti ezt elhiszitek?
Mert én igen, hisz a világon minden lehetséges, de MÉRT NEM VELEM FORDUL ELŐ ILYESMI? :? (mert én nem járok Londonban.. :roll: :evil: )

Nézd, Morana, Karl imád lovagolni, és remek lovas. Mint ilyen, biztos nem lehet túl rossz ember!
Aki igazán tud a lóval bánni, az már rossz ember bajosan lehet.. beképzelt az esetleg.. de az se túl valószínű.

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja #174064 Írta: Morana
Tényleg jó lenne egyszer (mit egyszer, sokszor :D ) beszélgetni személyesen is Karlal, én olyan típusú fickónak találom, akinek biztosan van humora és inteligens is. Na persze lehet, hogy erre teljesen rácáfolna és teljesen más lenne, mint amilyennek én elképzelem. Mindenesetre igaz az a mondás, hogy "a puding próbája az evés", úgyhogy életemben legalább egyszer tényleg jó lenne valahol összefutni vele. :lol:
Sil a képeid nekem sem jönnek be sajnos mindig :cry: , de én értékelem a jó szándékodat és küzdöm a gépemmel. :lol:

Több
20 éve 9 hónapja #174061 Írta: Artemisz

Sil írta:

Artemisz (Celebthil) írta: Saint, csinálj valamit a képekkel, mert nem jönnek be!! :cry: :cry:

Pontosan melyik képek nem jönnek be? Nekem mind bejön simán...

Már műxenek, lehet, hogy csak a gép vacakolt reggel, mikor néztem!

Az a hulahoppos valami haláli! Én még ehhez se értek.. :roll: :(

És ahogy nevet!! Meg az a satyesz!! ZABÁLNIVALÓ!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja #174060 Írta: Artemisz

Morana írta: Nem tudom, hogy milyen különleges dolgot vethettek be Karl szülei

Hű, most megindítottad a fantáziám!
Kíváncsi volnék, anyukájára vagy apukájára hasonlít jobban! :roll:

Jaj, úúúúgy szeretnék egyszer személyesen is beszélgetni vele!!!!!!! :oops: :(

Jut is eszembe, hisz echte német származású, vajon beszél németül? Én ugyan nem, de hátha valakinek jobban megy ez, mint az angol (perspec. Rabyn), és akkor az is tudna vele dumálni.

Ámbár ha olyan nagy kötődése lenne Németországhoz, lehet, hogy a RingConon is ott lett volna... :? :roll:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja #174057 Írta: Morana
Artemisz, részemről nem is kérdés tárgya, hogy ki néz ki jobban, Orlando v. Karl. Nem tudom, hogy milyen különleges dolgot vethettek be Karl szülei, amikor megfogant, de mindenesetre jó "technológia" volt :D , mert az eredmény (jaj szegény Karlt csak így le "eredményeztem" :wink: ) tökéletes lett! :itscool: :hello:

Több
20 éve 9 hónapja #173985 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Artemisz (Celebthil) írta: EZ GYÖNYÖRŰ!!! Ilyen pofikát!!!! KOmolyan mondom, szvsz SOKKAL CSINOSABB, mint Orli!!![/color]

Artemisz, csak meg ne hallja egy Orli fan. :P :D :lol:
Egyébként meg igazad van. :itscool:

Több
20 éve 9 hónapja #173925 Írta: Artemisz

Tinúviel!Tinúviel! írta: www.warofthering.net/photoforum/ ... EE-med.jpg Ez mindig is az egyik kedvenc képem volt Karlról!

8O
Jájjjjjj!!
EZ GYÖNYÖRŰ!!! Ilyen pofikát!!!!
KOmolyan mondom, szvsz SOKKAL CSINOSABB, mint Orli!!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja #173920 Írta: Saint
www.stykera.com/hm/bally/road2.jpg vicces!
img18.photobucket.com/albums/v55 ... a_hoop.jpg ezt beraktam mar? NEM SEMMI!
img2.photobucket.com/albums/v11/ ... 2001-2.jpg a kis tancoslabu akrobata!
img2.photobucket.com/albums/v11/ ... 2001-1.jpg jo kedve van:)
img18.photobucket.com/albums/v55 ... rlpic3.bmp itt bebizonyitotta, hogy milyen alsogatyat hord (mert asszem ezzel a kerdessel bombaztak:)))

Több
20 éve 9 hónapja #173918 Írta: Saint
de jo!Egyre tobben vagyunk! :D

Az a baj Karllal, hogy igazabol nincs rola sok kep:-/ meg hivatalos lapja sincs...interjukat sem ad eleget. Orlie rajongok konnyen tudnak szupi honlaot gyartani, hisz annyi anyag van rola, de Karl eseteben ez nem menne ilyen konnyen.

Több
20 éve 9 hónapja #173915 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)
Lányok én is benne lennék egy ilyen topic taliban - igaz ritkán járok erre, de imádom a fiúkát - ha összejön a mozizás ne hagyjatok ki. Köszi.

Több
20 éve 9 hónapja #173906 Írta: Saint
sosem tudtam eldonteni vajon kit sirathat!!!!Szupi vagy Sil!!

Azon ne bankodjatok, hogy 133 napot irnak a nemetek! Az csak akkor gaz, ha az amcsi bemutatora utal (nem tudom hivatalosan mikor lesz egyebkent). Hiszen van ugy, hogy europaban hozzank hamarabb kerul egy film, mint a nemetekhez, de nagyon sokszor egyidoben. Persze olyan is volt, hogy kesobb, de ez egyaltalan nem altalanos!

na most neztem meg, a hivatalos honlapon summer 2004-et irnak, szoval szvsz a 132 nap erre utalhat...

Több
20 éve 9 hónapja #173882 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Éomer (Karl Urban)

Sil írta: Picike kép, most lopkodtam, de legalább most már látszik, hogy kit sirat Éomer :wink: :
hugoweaving.uw.hu/multimedia/cap ... er_cry.jpg

Hű a mindenit én végig azt hittem, hogy Theodent siratja, erre tessék ez Eoweyn buksija ott a képen!!! 8O :oops: :D

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
20 éve 9 hónapja #173856 Írta: Sil
Picike kép, most lopkodtam, de legalább most már látszik, hogy kit sirat Éomer :wink: :
hugoweaving.uw.hu/multimedia/cap ... er_cry.jpg

Tears unnumbered

Több
20 éve 9 hónapja #173828 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Na, akkor pár kép, reméljük számotokra még ismeretlen:
www.warofthering.net/photoforum/ ... er-med.jpg
www.warofthering.net/photoforum/ ... er-med.jpg A kis szerény! Mázlista az a kutya! :wink: :lol:
www.warofthering.net/photoforum/ ... npromo.jpg
www.warofthering.net/photoforum/ ... 04_pic.jpg Ez talán már volt! Ha igen akkor sorry.. :roll:
www.warofthering.net/photoforum/ ... 92_400.jpg Hú, apám...khmmmm. nem rossz :twisted: 8O
www.warofthering.net/photoforum/ ... ng-med.jpg
www.warofthering.net/photoforum/ ... up-med.jpg ez már biztosan volt, de ezt nem lehet kihagyni....
www.warofthering.net/photoforum/ ... 1682k9.jpg
www.warofthering.net/photoforum/ ... EE-med.jpg Ez mindig is az egyik kedvenc képem volt Karlról!
www.warofthering.net/photoforum/ ... or-med.jpg Hú...ez még nekem is sok....

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 9 hónapja #173821 Írta: Tinúviel!Tinúviel!

Sil írta:

Artemisz (Celebthil) írta: Küldjetek még képecskéket!!!! Nehogymá ennyi az össz-vissz?!!!

Na jó, screencapek a japán interjúból :wink: :
hugoweaving.uw.hu/multimedia/caps/int_karl.htm

Ez a haj kifejezetten jól áll neki! Legalábbis szerintem! Bocsi, de most nem találtam csak nagyon régi képeket! De óriási erőket mozgatok meg a cél érdekében..... :wink: :twisted:

Több
20 éve 9 hónapja #173810 Írta: Sil

Artemisz (Celebthil) írta: Küldjetek még képecskéket!!!! Nehogymá ennyi az össz-vissz?!!!

Na jó, screencapek a japán interjúból :wink: :
hugoweaving.uw.hu/multimedia/caps/int_karl.htm

Tears unnumbered

Több
20 éve 9 hónapja #173794 Írta: Artemisz

Nilraen írta: Majd még keresek,most csak egy új hátteret hoztam:
wall.mythicdesigns.net/movies/eomerwall1.jpg

Az egészalakos képe kicsit nyomi, de amúgy naggyon szép! :oops: :roll:
Kösszke!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja #173784 Írta: Nilraen

Pl. az uccsó képsoron is milyen DRÁGA ÉS ZABÁLNIVALÓ!!
[/color] UGYE?!

Majd még keresek,most csak egy új hátteret hoztam:
wall.mythicdesigns.net/movies/eomerwall1.jpg

Több
20 éve 9 hónapja #173776 Írta: Artemisz

Nilraen írta: De ha a németek most írnak 133 napot,akkor az itt M.o.-n még több! :(

:? :roll: :heu: :triste: :| :crap:
Legalább ne juttasd eszembe! :evil:
Küldjetek még képecskéket!!!! Nehogymá ennyi az össz-vissz?!!!
Pl. az uccsó képsoron is milyen DRÁGA ÉS ZABÁLNIVALÓ!!
UGYE?!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja #173773 Írta: Nilraen
Én is benne vagyok a topic találkozóban! :D

De ha a németek most írnak 133 napot,akkor az itt M.o.-n még több! :(

Több
20 éve 9 hónapja #173770 Írta: Artemisz
Morana, mi Sillel 1x taliztunk a LEP-en, de a többielkhez még nem volt szerencsém.
Örülök, hogy ilyen lelkesek vagytok! Majd megdumcsizzuk! :wink:

A kép ISTENI JÓ! Imádom, mikor osztja az embereket!!! :roll: :P

Juj! 8O
Ezen a screencapen kissé hátrahőköltem! Brutááál!!! :lol:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 9 hónapja #173762 Írta: Saint

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.624 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére