- Köszönetek: 0
Haldír (Craig Parker)
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Egész jó háttérképek:
www.strony.wp.pl/wp/slashy_witch/tapeta4.jpg - bár ezen valahogy naon borostásnak tűnik
www.strony.wp.pl/wp/slashy_witch/tapeta1.jpg - imádom ezt a gőgös tekintetet
www.strony.wp.pl/wp/slashy_witch/tapeta2.jpg - VÉÉÉÉR
Ami a videózást illeti: lesz. Hogy mikor, kinél, és mit nézünk meg, az megbeszélés tárgyát képezi Várom a javaslatokat! [size=9:36itf4e9]Nem szeretnék még egyszer úgy Mercy Peaket vagy bármi más angol nyelvű cuccot nézni, hogy folyamatos trécselés megy a háttérben [/size]
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Jaaaaj, ez a kép
www.bagendinn.com/Group/images/p ... ecraig.gif
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Lyra
- Nem elérhető
Úgyhogy én személy szerint vhogy örülök h nem találtak
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Elanor
- Nem elérhető
Voronve írta: Mae govannen!
Köszi, Penngaladiel, a képeidet is megnéztem, és néhány egész jó. Nekem a legelején főleg a magyar hangja miatt nem tetszett, az borzasztó; és talán Legolas miatt, mert szerintem ő sokkal szebb és tündésebb. De most már értem.
Amúgy sztem Craig tényleg nem tündés. Vhogy ezt nem mondanám rá. És mondom, nekem "normálisan" jobban tetszik, mint a filmben. (Persze ott is imádnivaló )
De attól még édes, cukorfalat, aranyos, stb....
I feel complete when I feel sick inside
- Voronve
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Köszi, Penngaladiel, a képeidet is megnéztem, és néhány egész jó. Nekem a legelején főleg a magyar hangja miatt nem tetszett, az borzasztó; és talán Legolas miatt, mert szerintem ő sokkal szebb és tündésebb. De most már értem.
"Felnőttél, félszerzet...
Úgy van, igencsak nagyra nőttél. Bölcs vagy. És kegyetlen"
- Lyra
- Nem elérhető
De édes!!!!!!!!!!!Penngaladiel írta: Mmmmmmm..... Alistair..........
www4.online.rtlklub.hu/forumkepek/1704512.pict
"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Nem tudom, hogy láttátok-e, de a Kószák Könyvébe irtam egy novellát Haldir haláláról. Kiváncsi vagyok, mit szóltok hozzá...
Üdv!
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Elanor
- Nem elérhető
Penngaladiel írta: Mmmmmmm..... Alistair..........
www4.online.rtlklub.hu/forumkepek/1704512.pict
Nagyon cuki
Amúgy én a Xena részekből a For Him The Bell Tolls-ban imádom! Olyan gyönyörű benne! Mint valami jelenés...
Sajna nem láttam, csak képeket belőle... télleg nem lesz vmikor megint olyan közös videózás? Arról sajna lemaradtam...
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Penngaladiel írta: Nem szokásom fanartot hozni, de ez egész tűrhető:
www.echui.com/HaldirHD.htm
...bár Haldírnak kicsit vékonyka
Jajjjjjjjj, nekem nagyon tetszik ez a fanart!!!
Annyira szépen van megrajzolva
Ja, csak annyi, hogy tényleg lehetne egy kicsit mackósabb
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Nem szokásom fanartot hozni, de ez egész tűrhető:
www.echui.com/HaldirHD.htm
...bár Haldírnak kicsit vékonyka
- Lyra
- Nem elérhető
A kedvenc képeiddel teljes mértékben egyetértekSupersonica írta: Na végre, valami, hogy én is rendesen hozzászóljak
Szóval, nekem Haldír a bővítettben tűnt fel először, természetesen ismertem a karakterét a könyvből, de ugye nem sok szerepe volt.
Igazán a Helm szurdoki bevonulásnál ejtette rabul a szívemet, EKKOR
Az egész Helm Szurdoki bevonulásnál libabőröztem (lévén a tündék a kedvenceim, és az a zene, jajj), és aztán a hősi halál :bawling: minden alkalommal megsiratom :bawling:
Amúgy a TTT képei nem a legelőnyösebbek szerintem, civilként sokkal de sokkal helyesebb , részemről EZ az egyik nagy kedvencem.
Tündék rúlz
Különösen a civillel az nekem is ea kedvencem
Lyra
- Supersonica
- Nem elérhető
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Hogy miért is szeretem Haldírt?
jó kérdés, komolyan elgondolkozom rajta, hogy vajh' miért?
Miért kedveltem meg őt, ki a könyvben teljesen hidegen hagyott, s a FOTR-ban egyszerűen gyűlöltem....
De a bővítettben feliratos vált már tetszett.
De az igazi áttörés az a TTT volt, a tündék bevonulása, a zene, s az egész jelenet, Aragorn ölelése, elindították könnyeimet:
"Remény a reménytelenségben,
fény a sötétségben".
Nem tudtam, hogy meghal, s ott a premieren s utána is megkönnyeztem. Sírtam halálán, hogy miért? Igazán nem tudom, egyszerűen szimpatikussá vált.
Felmentőként, öleléstől és a haláltól.
Ahogy áll a várfalon, elszántan s halálra készen.
Craigről, meg: Engem nagyon megfogott a személyisége, s a közvetlen viselkedése, ami kitűnt az interjúkból, és ugye jól is nézett ki
Ennyi....
Elanor: hmm....látom hallgattál rám, s mint már mondtam szép a vers
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Orlando
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Supersonica írta: Na végre, valami, hogy én is rendesen hozzászóljak
Szóval, nekem Haldír a bővítettben tűnt fel először, természetesen ismertem a karakterét a könyvből, de ugye nem sok szerepe volt.
Az egész Helm Szurdoki bevonulásnál libabőröztem (lévén a tündék a kedvenceim, és az a zene, jajj), és aztán a hősi halál :bawling: minden alkalommal megsiratom :bawling:
Amúgy a TTT képei nem a legelőnyösebbek szerintem, civilként sokkal de sokkal helyesebb , részemről EZ az egyik nagy kedvencem.
Tündék rúlz
Egyet vagy értve!
A Helm szurdoki bevonulás nekem is nagyon tetszik.(yelmezek sirályak!)
A kép szuper!
- Elanor
- Nem elérhető
Amúgy amit még imádok benne az a hangja. A TTT-ben is, meg amilyen hang fájlokat még hallottam pl. a Xena részekből. Nemtom, ilyen hanghoz hogy tudtak ilyen béna magyar szonkront választani
Itt van a vers, remélem, teszik [size=9:wd936vo0](természetesen a film alapján írtam )[/size]
Amikor kellett,
Te parancs nélkül mentél.
Hogy a bajbajutottaknak,
Új reménye legyél.
A csillagtalan éjbe
Elhoztad a Hajnalt,
Midőn a fekete félelem
Már mindent végignyalt.
Hosszú nyelvével
Mindenhova elért,
De Te megérkeztél,
S magaddal hoztad a fényt.
A fáradt arcokra
Félszeg mosolyt loptál,
A megtört karokba
Újult erőt csaltál.
S harcoltál a csatában,
Mint ki tudja, mi a dolga,
Nevetted a halált,
Ölted az ellent halomra.
De hiába minden –
A végén úgyis ő nevet,
Eljött érted is...
Társad karjaiban haltál meg.
A szépséges győzelem
A gyászt elsöpörte,
Aztán az ünneplés
Hősi nevedet elfeledtette.
És már csak egy
Domborodó halom mutatja:
Te jöttél, s elhoztad
A Hajnalt az éjszakába.
- Supersonica
- Nem elérhető
Tündék rúlz
- Lyra
- Nem elérhető
Ezután én is ellátogattam ide a topicba, nézegettem a képeket, és egyre jobban szeretem!
Lyra
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Hehe, igen, megállapítottuk már a CPF fórumon, hogy Craig veszélyesen addiktív, és a veszélyre figyelmeztető címkékkel kell teleragasztgatni, mint a cigarettásdobozokatElanor írta: Na, úgy látszik, eljött az idő, amikor ide is írok úgy tűnik, nem kerülhetem el a végzetem (...) Igazából nem Haldírt szeretem elsősorban, hanem Craiget. Megfogott a személyisége, ahogyan kezeli az ismertségét, a kedvessége, humora.
Elanor, üdvözöllek az anonim craigaholisták között!
A verset nyugodtan berakhatod a topikba, ha úgy érzed.
- Elanor
- Nem elérhető
Szóval egy ideje Haldír/Craig rajongónak mondhatom magam. És mivel most ez a téma, h miért is szeretjük, leírom, h is történ ez
Szóval eleinte a filmekben egyáltalán nem fogott meg Haldír. Jó, ott volt, semmi különös, szörnyű magyar szinkron, nem vmi helyes pasi. Azért a halálakor én is meghatódtam…szipp
Aztán amikor a Sci-fi napon Beleg előadta Haldír nagyon titkos naplóját, vhogy elkezdett érdekelni a személye. Jó, ez így hülyén hangzik, h egy paródia miatt szerettem meg, de akkor eszembe jutottak a részek a filmből, a halála, stb… aztán egy üres órámban benéztem ebbe a topicba. Olvasgattam az interjú fordításokat, nézegettem a képeket. És akkor megtörtént a baj
Igazából nem Haldírt szeretem elsősorban, hanem Craiget. Megfogott a személyisége, ahogyan kezeli az ismertségét, a kedvessége, humora. Meg aztán eddig nem láttam róla civil képeket, csak a filmbeli külseje alapján ítéltem, de itt nagyon édes képeket találtam róla, és nekem „civilben” jobban tetszik de már Haldírként is persze :
Azóta végig olvastam szinte az egész topicot, és most megírtam az első hozzászólásomat is nagy áttörés
Amúgy Haldírról írtam is egy verset, ha érdekel vkit, betehetem, v elküldhetem priviben.
Na, kicsit hosszúra nyúlt, remélem, nem bánjátok
Most vette észre, nem is arról írtam, ami az eredeti kérdés volt, h miért tetszik a filmben, de most már csak azért is elküldöm ezt a hozzászólást
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Miért is szeretem Haldírt a filmben? Én pl akkor szerettem meg amikor bevonult a tünde sereggel a Helm szurdokba! Húúú...hát az fantasztikus volt! Ahogy harcolt! Ahogy az a szép szőke haja összekócolódik....ahogy az íját megfeszíti a csata előtt.... De amikor meghalt akkor majdnem sírva fakadtam a moziban! Annyira váratlanul ért!
Az első részben a rendes változatban a magyar hang nem tetszett nem tetszett,egyébként ari volt olyan nagyképüen , a bővítettett még sajnos nem láttam , úgyhogy arról nem tudok véleményt mondani.
Két kedvenc képem:
Ez az egyik
Hát ezen meg végképp kihalok....
[size=9:sfiaaxak]Bocs pennie, hogy a tiedről linkeltem, csak már lusta voltam máshonnan keresni [/size]
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Megértem a megütközésedet Haldírról sajnos sok rossz kép van, és a FOTR moziváltozatában - különösen a magyar hanggal súlyosbítva *brrr* - tényleg nem volt túl vonzó. De a bővítettben már sokkal de sokkal jobb , és aztán ahogy a TTT-ben ott áll a várfalon a csata előtt *sigh* , meg ahogy harcol 8O , és aztán a halála...
Ide kigyűjtöttem a kedvenc képeimet Haldírról, ezeken mind szép - legalábbis szerintem :
Pennie kedvenc Haldír képei
Az első kép az, ami nálam a nagy áttörést hozta, és Legolast kisöpörte az elmémből A könyvben meg egyébként is szerettem a karakterét.
Egyébként ez egy nagyon jó témafelvetés, szerintem jó lenne, ha mindenki leírná, miért szereti Haldírt.
- Voronve
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Nem tudom , hogy írjam, ne sértésnek vegye senki: Ezt már rég meg akartam kérdezni valahol, hogy mi tetszik nektek annyira a filmbeli Haldirban?( Civilben még elmegy.)
Előre is kösz a felvilágosítást. :crap:
"Felnőttél, félszerzet...
Úgy van, igencsak nagyra nőttél. Bölcs vagy. És kegyetlen"
- Supersonica
- Nem elérhető
- Penngaladiel
- Nem elérhető
www.craig-parker.net/index.php4? ... llery=sarp
Utolsó kép
Imádom Sarpiként Ha valaki esetleg még nem látta a galériámat, klikk ide !
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Craig Parker actually joined LOTR project very early. "Many years ago," he comments, "when Peter, Fran, and Philippa were putting together the script, they got a group of us in to make a radio play." You can hear Craig narrate the prologue (as Frodo) if you have the FOTR Extended DVD: on the first disc of the appendices, navigate to 'Visualizing the Story' on the main menu. Then go to 'Early Storyboards' and finally select 'The Prologue'.
Magyarul: Craig hallható narrátorként (mint Frodó) a FOTR bővített verziójában, az első extra lemezen, 'Visualizing the Story' -> 'Early Storyboards' -> 'The Prologue'.
Lecsekkoltam, és tényleg!!!!! Más a hangja, mint azokban a szerepekben, amikben eddig hallottam, de kétségkívül Craig az!!!!!
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Penngaladiel írta: A legalsó sorban az első kép 8O 8O 8O
Huhhhhh, ez a kép elég megrázó élményt nyujtott! 8O
Na felüdülésként egy pár kép:
de.geocities.com/deleske_michelle/fotos.htm
- Supersonica
- Nem elérhető
- Supersonica
- Nem elérhető
Penngaladiel írta: A legalsó sorban az első kép 8O 8O 8O
A két szakadt transzvesztita közöttire gondolsz? Mert a két nő igen sokat von le a kép élvezeti értékéből
- Rándzsa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Mimóna írta: Ha valakit érdekel, itt az első novellám:
www.tar.hu/linwe/Nariel.htm
Légyszi írjatok véleményt... Beadtam egy pályázatra...
OFF:
Szerintem megérdemli Mimóna, hogy dícsérjem.... A pályázatra beadott novellája lett a díjazott (én emléklapot kaptam, de ezzel meg vagyok elégedve) Szóval Mimóna vitte el a pálmát... Gratula, na meg Drakula.. Ugye jövőre is megyünk!!?????
ON: Penni azok a képek.....
Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.