Haldír (Craig Parker)

Több
21 éve 4 hónapja #128972 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Érdemes körülnézni a lengyel fansite-on: www.haldir.prv.pl/

Egész jó háttérképek:
www.strony.wp.pl/wp/slashy_witch/tapeta4.jpg - bár ezen valahogy naon borostásnak tűnik :lol:
www.strony.wp.pl/wp/slashy_witch/tapeta1.jpg - imádom ezt a gőgös tekintetet :)
www.strony.wp.pl/wp/slashy_witch/tapeta2.jpg - VÉÉÉÉR 8)

Ami a videózást illeti: lesz. Hogy mikor, kinél, és mit nézünk meg, az megbeszélés tárgyát képezi ;) Várom a javaslatokat! 8) [size=9:36itf4e9]Nem szeretnék még egyszer úgy Mercy Peaket vagy bármi más angol nyelvű cuccot nézni, hogy folyamatos trécselés megy a háttérben :twisted: [/size]

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hónapja #128948 Írta: Penngaladiel
Egyetértek, Lyra :lol: Kell egy macis tünde is, nem? Egyesek szerint Haldír úgy néz ki, mint aki kicsit túl sok lembast eszik :lol: De akkor is imádnivaló. És ha nem Craiget választották volna a szerepre, akkor nem ismerném őt... az életem szegényebb lenne... bár kétségkívül egyszerűbb :lol: :lol: :lol: 8)

Jaaaaj, ez a kép :lol: :D
www.bagendinn.com/Group/images/p ... ecraig.gif

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hónapja #128931 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Hát az lehet hogy találhattak volna tündésebb alkatot is, de ha találtak volna, mi se lennénk most itt :roll:
Úgyhogy én személy szerint vhogy örülök h nem találtak :oops: :lol:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
21 éve 4 hónapja #128925 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Voronve írta: Mae govannen!
Köszi, Penngaladiel, a képeidet is megnéztem, és néhány egész jó. Nekem a legelején főleg a magyar hangja miatt nem tetszett, az borzasztó; és talán Legolas miatt, mert szerintem ő sokkal szebb és tündésebb. De most már értem.

Amúgy sztem Craig tényleg nem tündés. Vhogy ezt nem mondanám rá. És mondom, nekem "normálisan" jobban tetszik, mint a filmben. (Persze ott is imádnivaló 8))
De attól még édes, cukorfalat, aranyos, stb.... :oops: 8)

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 4 hónapja #128884 Írta: Voronve
Voronve válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Mae govannen!
Köszi, Penngaladiel, a képeidet is megnéztem, és néhány egész jó. Nekem a legelején főleg a magyar hangja miatt nem tetszett, az borzasztó; és talán Legolas miatt, mert szerintem ő sokkal szebb és tündésebb. De most már értem.

"Felnőttél, félszerzet...
Úgy van, igencsak nagyra nőttél. Bölcs vagy. És kegyetlen"

Több
21 éve 4 hónapja #128810 Írta: Lyra

Penngaladiel írta: Mmmmmmm..... Alistair.......... 8)

www4.online.rtlklub.hu/forumkepek/1704512.pict

De édes!!!!!!!!!!!

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
21 éve 4 hónapja #128772 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Szevasztok!
Nem tudom, hogy láttátok-e, de a Kószák Könyvébe irtam egy novellát Haldir haláláról. Kiváncsi vagyok, mit szóltok hozzá...

Üdv!

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
21 éve 4 hónapja #128771 Írta: Elanor

Penngaladiel írta: Mmmmmmm..... Alistair.......... 8)

Nagyon cuki 8)

Amúgy én a Xena részekből a For Him The Bell Tolls-ban imádom! Olyan gyönyörű benne! Mint valami jelenés... :oops:
Sajna nem láttam, csak képeket belőle... télleg nem lesz vmikor megint olyan közös videózás? 8) Arról sajna lemaradtam... :cry:

Több
21 éve 4 hónapja #128733 Írta: Penngaladiel
Mmmmmmm..... Alistair.......... 8)

Több
21 éve 4 hónapja #128720 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Penngaladiel írta: Nem szokásom fanartot hozni, de ez egész tűrhető:
www.echui.com/HaldirHD.htm
...bár Haldírnak kicsit vékonyka :lol:

Jajjjjjjjj, nekem nagyon tetszik ez a fanart!!! :roll:
Annyira szépen van megrajzolva :)
Ja, csak annyi, hogy tényleg lehetne egy kicsit mackósabb :P

Több
21 éve 4 hónapja #128710 Írta: Penngaladiel
Köszönöm, hogy ennyit írtatok, már frusztráló volt folyton csak a saját avataromat látni a topikban :P Csak így tovább!!! :D

Nem szokásom fanartot hozni, de ez egész tűrhető:
www.echui.com/HaldirHD.htm
...bár Haldírnak kicsit vékonyka :lol:

Több
21 éve 4 hónapja #128705 Írta: Lyra

Supersonica írta: Na végre, valami, hogy én is rendesen hozzászóljak ;)

Szóval, nekem Haldír a bővítettben tűnt fel először, természetesen ismertem a karakterét a könyvből, de ugye nem sok szerepe volt.

Igazán a Helm szurdoki bevonulásnál ejtette rabul a szívemet, EKKOR

Az egész Helm Szurdoki bevonulásnál libabőröztem (lévén a tündék a kedvenceim, és az a zene, jajj), és aztán a hősi halál :bawling: minden alkalommal megsiratom :bawling:

Amúgy a TTT képei nem a legelőnyösebbek szerintem, civilként sokkal de sokkal helyesebb ;) , részemről EZ az egyik nagy kedvencem.

Tündék rúlz :lol:

A kedvenc képeiddel teljes mértékben egyetértek 8)
Különösen a civillel :arrow: az nekem is ea kedvencem :wink:

Lyra

Több
21 éve 4 hónapja #128612 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Tényleg, Craig szinkronhangja tényleg szörnyű volt :) ! Erre csak akkor jöttem rá, amikor elcibáltak megnézni feliratosan, és ég és föld volt a kettő között a különbség, az eredeti javára ;) (hogy tudták ennyire elszúrni a magyar szinkront, amikor általában szuperek szoktak lenni a magyar szinkronok... jól eltaláltak, humorosak, stb...)

Több
21 éve 4 hónapja #128606 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Sziasztok!

Hogy miért is szeretem Haldírt?
jó kérdés, komolyan elgondolkozom rajta, hogy vajh' miért?

Miért kedveltem meg őt, ki a könyvben teljesen hidegen hagyott, s a FOTR-ban egyszerűen gyűlöltem....
De a bővítettben feliratos vált ;) már tetszett.
De az igazi áttörés az a TTT volt, a tündék bevonulása, a zene, s az egész jelenet, Aragorn ölelése, elindították könnyeimet:
"Remény a reménytelenségben,
fény a sötétségben".
Nem tudtam, hogy meghal, s ott a premieren s utána is megkönnyeztem. Sírtam halálán, hogy miért? Igazán nem tudom, egyszerűen szimpatikussá vált.
Felmentőként, öleléstől és a haláltól.
Ahogy áll a várfalon, elszántan s halálra készen.
Craigről, meg: Engem nagyon megfogott a személyisége, s a közvetlen viselkedése, ami kitűnt az interjúkból, és ugye jól is nézett ki :)

Ennyi....

Elanor: hmm....látom hallgattál rám, s mint már mondtam szép a vers ;)

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 4 hónapja #128596 Írta: Orlando
Orlando válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Supersonica írta: Na végre, valami, hogy én is rendesen hozzászóljak ;)

Szóval, nekem Haldír a bővítettben tűnt fel először, természetesen ismertem a karakterét a könyvből, de ugye nem sok szerepe volt.

Az egész Helm Szurdoki bevonulásnál libabőröztem (lévén a tündék a kedvenceim, és az a zene, jajj), és aztán a hősi halál :bawling: minden alkalommal megsiratom :bawling:

Amúgy a TTT képei nem a legelőnyösebbek szerintem, civilként sokkal de sokkal helyesebb ;) , részemről EZ az egyik nagy kedvencem.

Egyet vagy értve!
A Helm szurdoki bevonulás nekem is nagyon tetszik.(yelmezek sirályak!)

A kép szuper!

Több
21 éve 4 hónapja #128572 Írta: Elanor
Az is nagyon aranyos jelenet, amikor Aragorn megöleli... az a mosoly... :oops:
Amúgy amit még imádok benne az a hangja. A TTT-ben is, meg amilyen hang fájlokat még hallottam pl. a Xena részekből. Nemtom, ilyen hanghoz hogy tudtak ilyen béna magyar szonkront választani :evil:

Itt van a vers, remélem, teszik [size=9:wd936vo0](természetesen a film alapján írtam 8) )[/size]

Amikor kellett,
Te parancs nélkül mentél.
Hogy a bajbajutottaknak,
Új reménye legyél.
A csillagtalan éjbe
Elhoztad a Hajnalt,
Midőn a fekete félelem
Már mindent végignyalt.
Hosszú nyelvével
Mindenhova elért,
De Te megérkeztél,
S magaddal hoztad a fényt.
A fáradt arcokra
Félszeg mosolyt loptál,
A megtört karokba
Újult erőt csaltál.
S harcoltál a csatában,
Mint ki tudja, mi a dolga,
Nevetted a halált,
Ölted az ellent halomra.

De hiába minden –
A végén úgyis ő nevet,
Eljött érted is...
Társad karjaiban haltál meg.
A szépséges győzelem
A gyászt elsöpörte,
Aztán az ünneplés
Hősi nevedet elfeledtette.
És már csak egy
Domborodó halom mutatja:
Te jöttél, s elhoztad
A Hajnalt az éjszakába.

Több
21 éve 4 hónapja #128551 Írta: Supersonica
Na végre, valami, hogy én is rendesen hozzászóljak ;)

Több
21 éve 4 hónapja #128546 Írta: Lyra
VLhol egyetértek Elanorral, mert én az első részben tényleg nem túlzottan kedveltem Haldírt. A szinkronhangja pedig!! Hú, hát nem nagyon illik... Viszont a TTTben! Ahogy ott áll a várfalon 8) és feszíti az íját!!! 8) 8) 8) attól el lehet olvadni! A halála ezek után nekem is elég megrázó volt :cry:
Ezután én is ellátogattam ide a topicba, nézegettem a képeket, és egyre jobban szeretem!

Lyra

Több
21 éve 4 hónapja #128519 Írta: Penngaladiel

Elanor írta: Na, úgy látszik, eljött az idő, amikor ide is írok 8) úgy tűnik, nem kerülhetem el a végzetem 8) (...) Igazából nem Haldírt szeretem elsősorban, hanem Craiget. Megfogott a személyisége, ahogyan kezeli az ismertségét, a kedvessége, humora.

Hehe, igen, megállapítottuk már a CPF fórumon, hogy Craig veszélyesen addiktív, és a veszélyre figyelmeztető címkékkel kell teleragasztgatni, mint a cigarettásdobozokat :lol:
Elanor, üdvözöllek az anonim craigaholisták között! :lol: 8) :P

A verset nyugodtan berakhatod a topikba, ha úgy érzed. :)

Több
21 éve 4 hónapja #128516 Írta: Elanor
Na, úgy látszik, eljött az idő, amikor ide is írok 8) úgy tűnik, nem kerülhetem el a végzetem 8)
Szóval egy ideje Haldír/Craig rajongónak mondhatom magam. És mivel most ez a téma, h miért is szeretjük, leírom, h is történ ez 8)
Szóval eleinte a filmekben egyáltalán nem fogott meg Haldír. Jó, ott volt, semmi különös, szörnyű magyar szinkron, nem vmi helyes pasi. Azért a halálakor én is meghatódtam…szipp 8)
Aztán amikor a Sci-fi napon Beleg előadta Haldír nagyon titkos naplóját, vhogy elkezdett érdekelni a személye. Jó, ez így hülyén hangzik, h egy paródia miatt szerettem meg, de akkor eszembe jutottak a részek a filmből, a halála, stb… aztán egy üres órámban benéztem ebbe a topicba. Olvasgattam az interjú fordításokat, nézegettem a képeket. És akkor megtörtént a baj :D
Igazából nem Haldírt szeretem elsősorban, hanem Craiget. Megfogott a személyisége, ahogyan kezeli az ismertségét, a kedvessége, humora. Meg aztán eddig nem láttam róla civil képeket, csak a filmbeli külseje alapján ítéltem, de itt nagyon édes képeket találtam róla, és nekem „civilben” jobban tetszik 8) de már Haldírként is persze :8)
Azóta végig olvastam szinte az egész topicot, és most megírtam az első hozzászólásomat is 8) nagy áttörés 8)
Amúgy Haldírról írtam is egy verset, ha érdekel vkit, betehetem, v elküldhetem priviben.
Na, kicsit hosszúra nyúlt, remélem, nem bánjátok 8)

Most vette észre, nem is arról írtam, ami az eredeti kérdés volt, h miért tetszik a filmben, de most már csak azért is elküldöm ezt a hozzászólást 8)

Több
21 éve 4 hónapja #128512 Írta: Luine Baenre
Na szóval.....

Miért is szeretem Haldírt a filmben? Én pl akkor szerettem meg amikor bevonult a tünde sereggel a Helm szurdokba! Húúú...hát az fantasztikus volt! :D Ahogy harcolt! Ahogy az a szép szőke haja összekócolódik....ahogy az íját megfeszíti a csata előtt.... 8) De amikor meghalt akkor majdnem sírva fakadtam a moziban! :cry: Annyira váratlanul ért!
Az első részben a rendes változatban a magyar hang nem tetszett nem tetszett,egyébként ari volt olyan nagyképüen :P , a bővítettett még sajnos nem láttam :cry: , úgyhogy arról nem tudok véleményt mondani.

Két kedvenc képem:
Ez az egyik
Hát ezen meg végképp kihalok.... :D

[size=9:sfiaaxak]Bocs pennie, hogy a tiedről linkeltem, csak már lusta voltam máshonnan keresni :) [/size]

Több
21 éve 4 hónapja #128482 Írta: Penngaladiel
Kedves Voronve!

Megértem a megütközésedet :lol: Haldírról sajnos sok rossz kép van, és a FOTR moziváltozatában - különösen a magyar hanggal súlyosbítva *brrr* - tényleg nem volt túl vonzó. De a bővítettben már sokkal de sokkal jobb 8) , és aztán ahogy a TTT-ben ott áll a várfalon a csata előtt *sigh* :oops: , meg ahogy harcol 8O 8) , és aztán a halála... :cry:

Ide kigyűjtöttem a kedvenc képeimet Haldírról, ezeken mind szép - legalábbis szerintem ;) :
Pennie kedvenc Haldír képei

Az első kép az, ami nálam a nagy áttörést hozta, és Legolast kisöpörte az elmémből :lol: A könyvben meg egyébként is szerettem a karakterét.

Egyébként ez egy nagyon jó témafelvetés, szerintem jó lenne, ha mindenki leírná, miért szereti Haldírt.

Több
21 éve 4 hónapja #128435 Írta: Voronve
Voronve válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Mae govannen!
Nem tudom , hogy írjam, ne sértésnek vegye senki: Ezt már rég meg akartam kérdezni valahol, hogy mi tetszik nektek annyira a filmbeli Haldirban?( Civilben még elmegy.)
Előre is kösz a felvilágosítást. :crap:

"Felnőttél, félszerzet...
Úgy van, igencsak nagyra nőttél. Bölcs vagy. És kegyetlen"

Több
21 éve 4 hónapja #128009 Írta: Supersonica
:lol: ezt nem mondod komolyan, hogy még a Xénának is van kártyajátéka :) !

Több
21 éve 4 hónapja #127978 Írta: Penngaladiel
Egy Xena trading card - Craig mint Sarpedon:
www.craig-parker.net/index.php4? ... llery=sarp
Utolsó kép :D

Imádom Sarpiként 8) Ha valaki esetleg még nem látta a galériámat, klikk ide ! :D

Több
21 éve 4 hónapja #127911 Írta: Penngaladiel
Mit találtam!!!!!!!!!!

Craig Parker actually joined LOTR project very early. "Many years ago," he comments, "when Peter, Fran, and Philippa were putting together the script, they got a group of us in to make a radio play." You can hear Craig narrate the prologue (as Frodo) if you have the FOTR Extended DVD: on the first disc of the appendices, navigate to 'Visualizing the Story' on the main menu. Then go to 'Early Storyboards' and finally select 'The Prologue'.

Magyarul: Craig hallható narrátorként (mint Frodó) a FOTR bővített verziójában, az első extra lemezen, 'Visualizing the Story' -> 'Early Storyboards' -> 'The Prologue'.

Lecsekkoltam, és tényleg!!!!! Más a hangja, mint azokban a szerepekben, amikben eddig hallottam, de kétségkívül Craig az!!!!!

Több
21 éve 4 hónapja #127792 Írta: Luine Baenre

Penngaladiel írta: A legalsó sorban az első kép 8O 8O 8O

Huhhhhh, ez a kép elég megrázó élményt nyujtott! 8O

Na felüdülésként egy pár kép: :)

de.geocities.com/deleske_michelle/fotos.htm

Több
21 éve 4 hónapja #127636 Írta: Supersonica
www.geocities.com/anelith03/index.html

Craig Parkers Birthday Project

Több
21 éve 4 hónapja #127632 Írta: Supersonica

Penngaladiel írta: A legalsó sorban az első kép 8O 8O 8O

A két szakadt transzvesztita közöttire gondolsz? Mert a két nő igen sokat von le a kép élvezeti értékéből :lol:

Több
21 éve 4 hónapja #127625 Írta: Rándzsa
Rándzsa válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Mimóna írta: Ha valakit érdekel, itt az első novellám:

www.tar.hu/linwe/Nariel.htm

Légyszi írjatok véleményt... Beadtam egy pályázatra...

OFF:
Szerintem megérdemli Mimóna, hogy dícsérjem.... A pályázatra beadott novellája lett a díjazott (én emléklapot kaptam, de ezzel meg vagyok elégedve) Szóval Mimóna vitte el a pálmát... Gratula, na meg Drakula.. :twisted: Ugye jövőre is megyünk!!?????
ON: Penni azok a képek..... :wink:

Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.671 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére