Faramir (David Wenham)

Több
20 éve 9 hónapja #166921 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
David a Van Helsing-ben 8O :
www.gryphonsmith.com/davidcaps11 ... lsing1.jpg

És érdemes megnézni a többi képet is, mert frissültek, vannak már képek az After the Deluge-ből és a Russian Doll-ból is többek között (ezekben Hugo-val együtt játszott):
www.gryphonsmith.com/davidcaps1103/
Megtaláltam közben a hozzájuk tartozó Livejournal-t:
www.livejournal.com/users/fileg/
Azon belül is:
www.livejournal.com/users/fileg/ ... tml#cutid1
www.livejournal.com/users/fileg/ ... tml#cutid1
És még mindig képek... (a kádbanfekvősök külünösen jók :wink: ):
www.gryphonsmith.com/photos/david/
www.gryphonsmith.com/davidcaps1103/bts/d53.jpg - Hűűűha... 8O :oops: khmm... 18 O (És van még ennél durvább verzió is... :oops: )

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #166766 Írta: Shaya
Shaya válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Szerintem Faramir az egyik legjóképűbb pasi a filmben. Kár, hogy olyan kevés szerepe van... :(

<i>"Ha az élet csak citromot ad, csinálj belőle limonádét!"</i>

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #166603 Írta: Niniel Nienor
Niniel Nienor válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Tényleg zavarbaejtően jó szinkronhangja volt, de rengeteg érzelmet nem adott vissza. Ráadásul a gyengém a mély férfihang :oops: Szóval az eredeti a legjobb :D

Több
20 éve 9 hónapja #166593 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Másodszorra amikor megnéztem a filmet, sokkal közelebb állt
a szívemhez, mint bármelyik szereplő
(Frodót és Samut kivéve)!
Fantasztikusan játszott!!
mondjuk, szerintem Faramirhoz a magyar hangja jobban illet.

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 9 hónapja #166547 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
A 180 cm az tök rulz! Viggo is 180cm! (ezt csak úgy mellékesen jegyeztem meg! de kitörölhetitek!) Egyébként a filmben istenkirály volt David!!!!!! Leírhatatlanul aranyos és szomorú!!! :wink:

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 9 hónapja #166534 Írta: Niniel Nienor
Az tök jó!! Végülis Gondor kapitánya nem lehet alacsony!

Több
20 éve 9 hónapja #166532 Írta: Lizett1
Lizett1 válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
imdb.com:
David Wenham 5'11"" (180 cm)

Aragorn: Félsz?
Frodó: Igen.
Aragorn: Közel sem félsz eléggé!

Több
20 éve 9 hónapja #166490 Írta: Niniel Nienor
David magasságára én is kíváncsi lennék :) Olvastam róla biot, de a magasság pont üresen volt hagyva, viszont a haja színétől (idézem: "red") kezdve minden benne volt, még az is, hogy a kislányát Eliza Jane-nek hívják.

Gyémánt, nem is tudom ki kerget téged a halálba azokkal a képekkel :lol:

Több
20 éve 9 hónapja #166473 Írta: fehér Aredhel
fehér Aredhel válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Bocs, de lenne egy elég izé kérdésem. Nem tudja valaki, hogy David milyen magas? :D

"I amar prestar aen...
han mathon ne nen...
han mathon ne chae...
a han noston ned gwilith."

Több
20 éve 9 hónapja #166454 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

adastra írta: Kedves Gyémántom,
nagyon ari vagy, 1000 köszi a dícséretért, sokat jelent ez nekem'

Nem t'om, ezt a Davides oldalt ismeritek?
www.wenham-wonderland.net/gallery.html
Itt szupi képek vannak Faramirról és Davidről is!
:D

Óhh, Adastra :) ))))))

Néha úgy érzem, engem valaki meg akar őlni - meg nem csak engem - ezekkel a David/Faramir képekkel. Nagyon ott vannak :D Meg persze a hangja is :D Sztem mindenkinek a valódi hangja a legrúúúlzabb

[size=9:3lk0tozc]Gyémi megsúgja: David+Kréjgi hangja a legrúúlzzabbb[/size]

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
20 éve 9 hónapja #166416 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

adastra írta: Kedves Gyémántom,

Én ismerem,nem is olyan régen kb 20 képet is beszúrtam onnan...de senki nem reagállt rá... :? Mindegy legalább magamnak örömet szereztem. :D

Ja és ha már Faramir szinkronjáról van szó...az övé még nem is olyan rossz,de Haldíré és Legolasé...Brrr...azoktól a hideg ráz.Persze az original David 1000x jobb.... :wink: :)

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
20 éve 9 hónapja #166299 Írta: adastra
adastra válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Kedves Gyémántom,

"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor

Több
20 éve 9 hónapja #166281 Írta: Niniel Nienor
Gwaleriol köszi!!!! :D

Kincső! nem tudom, mért ne beszélhetnénk meg Faramir szinkronját a Faramir topicban. Ja! Ha félreütném a billentyűzetet, akkor tőled külön elnézést kérek.

Több
20 éve 9 hónapja #166278 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Adastra: Végre eltudtam olvasni, és olyan de olyan büszke vagyok rád! Nagyon eltaláltad! Én így is mindig sírok azon a részen!

Pláne ma! Épp Niniellel néztük a filmet és óhh a drága! Az a tekintet, mikor apja a halálba küldi! De olyan drága, mindezek ellenére a magamódján szereti apját és nyítottan áll felé, mert vágyik apja szeretetére. :oops: :(

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
20 éve 9 hónapja #166270 Írta: Gwaleriol
Gwaleriol válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Niniel Nienor írta: Nagyon jó képek! :) Viszont nekem a koronázás piszkálja a fantáziámat, nem találok róla sehol képet :(

Az említett oldalon fent van az összes Faramiros jelenet a RotK-ból, így a koronázás is (utolsó oldal). Tessék a link, még1*: minas.mythicdesigns.net/rotk/faramir.html

A közeledő vihar elől a bátorság a legjobb menedék, meg a remény.

Több
20 éve 9 hónapja #166269 Írta: Niniel Nienor
Teljesen igazatok van szinkron ügyben, de van, ami még a GyUénál is sokkal silányabb. Csak sajnos a premier minden évben szinkronizált volt, így nem lehetett kikrülnöm

Több
20 éve 9 hónapja #166266 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Nilraen írta: Én csak feliratosan láttam a FILMET,és csak feliratosan fogom megnézni is az elkövetkezendő időkben.A szinkron nekem sosem lesz elég jó.Azok az emberek akik szinkronizálnak nem tudják annyira beleélni magukat a szituációba,mint a színészek ,akiknek el is kellet játszaniauk a jelenetet.A magyar szöveg nincs tele érzelmekkel,viszont az original hang az igen...Én ezért nézem meg a filmeket mindíg feliratosan.

Ezzel én is igy vagyok eddig csak angolul láttam eredetiben és néha még a felirat is elég silány. Ami a szinkront illet azért meg fogom nézni, de már előre sejtem, hogy úgy nem olyan jó, viszont utánna majd jól megkritizálhatom :lol:

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
20 éve 9 hónapja #166262 Írta: Nilraen
Én csak feliratosan láttam a FILMET,és csak feliratosan fogom megnézni is az elkövetkezendő időkben.A szinkron nekem sosem lesz elég jó.Azok az emberek akik szinkronizálnak nem tudják annyira beleélni magukat a szituációba,mint a színészek ,akiknek el is kellet játszaniauk a jelenetet.A magyar szöveg nincs tele érzelmekkel,viszont az original hang az igen...Én ezért nézem meg a filmeket mindíg feliratosan.

Több
20 éve 9 hónapja #166255 Írta: Niniel Nienor
Nagyon jó képek! :) Viszont nekem a koronázás piszkálja a fantáziámat, nem találok róla sehol képet :(

Tényleg! Ti láttátok már feliratosan a Király visszatért? Nekem pont ma volt hozzá szerencsém és meglepett mennyi minden nem jön át a szinkronból. Pedig a Gyűrűk Ura filmek viszonylag jó szinkronnal büszkélkedhetnek. Mégis: eredetiben nézve az az ominózus jelenet, amikor Denethor visszaküldi Faramirt Osgiliathba, sokkal többmindent elárul. Nem rossz a szinkronhangja, de nem adja vissza azt a végtelen de méltóságteljes szomorúságot, amit David olyan jól eljátszott....

Több
20 éve 9 hónapja #166237 Írta: Nilraen
adastra:Teljesen egyet értek veled,David arcmimikáját illetően...Ha ezért adnának Oscart,tuti Ő kapná meg!Valami hihetetlen ahogyan nézni tud...olyan meghatóan ember nem tud nézni mint Ő...Talán csak Viggo!

Íme a képek,az említett jelenetből:
minas.mythicdesigns.net/rotk/screen/25.jpg
minas.mythicdesigns.net/rotk/screen/26.jpg
minas.mythicdesigns.net/rotk/screen/27.jpg
minas.mythicdesigns.net/rotk/screen/28.jpg
minas.mythicdesigns.net/rotk/screen/29.jpg
minas.mythicdesigns.net/rotk/screen/30.jpg :cry:
minas.mythicdesigns.net/rotk/screen/33.jpg :bawling:

Több
20 éve 9 hónapja #166118 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Van Helsing előzetes (jobb egérgomb, cél mentése..., Quick Time-os):
www.hardwired.hu/dl2/2/9/van_helsing_m480.mov
Sajnos David-et nem láttam a trailerben. Egyébként ő egy szerzetest fog játszani a filmben.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 9 hónapja #166116 Írta: adastra
adastra válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Timona írta: Tényleg jól sikerült ez a versike! Tetszik! :up: A refrén a legsokatmondóbb: (az apja csak evett)

Köszike, nagyon arik vagytok! Ugyanis én írtam a hivatkozott verset. A refrénen gondolkoztam, mert brutálisnak éreztem, deépp ezért tetszett (a filmben is). Ugyanis szintén a legesleges-legkedvencebb jelenetem a halálba rohanó sereg Osgiliathért. Meg Faramir, amikor az apja elküldi: az a könnyes szem, az a nézés, az a lemondó elfordulás.... (David fantasztikusan tud játszani az arcával a szemével: 1-1 villanás és seperc alatt átalakul az egész arca, az érzelmek amit tükröz!)

Egyébként a Boromirral való búcsújukról is írtam egy verset, az még nincs fönn, mert az a másik nagy kedvenc, ahogy ott fölnéz a bátyjára: hát az szédületes!!!!! 8O Azért OSCART kaphatna, mint "mellékszereplő"!
De gondolom, ezt már kitárgyaltátok! :)

Ja, és még valami: nem tudja valaki hogy lehet feltölteni képet a vers mellé, mert van egy tutim, ahol épp lovagolnak és Faramir vezényli a rohamot...de nem engedi a rendszer feltölteni, pedig másnak is van fenn képe a verséhez :cry: :x

"Home is behind
the world ahead..."
www.tar.hu/captainofgondor

Több
20 éve 9 hónapja #166049 Írta: Timona
Tényleg jól sikerült ez a versike! Tetszik! :up: A refrén a legsokatmondóbb: (az apja csak evett)

Fodor Ákos

Több
20 éve 9 hónapja #166043 Írta: Gwaleriol

Timona írta:

Galadriel,a Fák Úrnője írta: Hát még én!!
Amikor Faramir elment visszaszerezni Osgiliatht, folytak a könnyeim.

Szerintem ezzel midenki igy volt nagyon jó sikerült ez a rész főleg Pippin énekével alatt ahogy a halálba rohannak :bawling: Szivszorongató volt!!!

Erről a jelenetről írt valaki egy verset, szvsz mindenkinek érdemes elolvasni, nagyon szép. A főoldalról el lehet érni (Írások/Faramir siratója). Nem tudom, ki volt a szerző, mert nem írta oda a nevét, de gratulálok neki! :itscool:

Több
20 éve 9 hónapja #166041 Írta: Timona

Galadriel,a Fák Úrnője írta: Hát még én!!

Szerintem ezzel midenki igy volt nagyon jó sikerült ez a rész főleg Pippin énekével alatt ahogy a halálba rohannak :bawling: Szivszorongató volt!!!

Fodor Ákos

• Anonymous
  • Látogató
  • Látogató
20 éve 9 hónapja #166015 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Hát még én!!

Több
20 éve 9 hónapja #165876 Írta: Nilraen

Tinúviel!Tinúviel! írta: Faramir, aki mindenféle kínt elszenved! De jól áll neki! [size=9:2ei760ck](Sebaj Nil! Majd szombatra mégjobban megedzem a kezem! :wink: )[/size]

[size=9:2ei760ck]Jó, én majd megint jól megszoritom a kezed a félhulla Faramiros jeleneteknél...[/size]

A máglyás jelenetnél én is megijedtem,hogy elkésnek! 8O 8O

Több
20 éve 9 hónapja #165873 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Faramir, aki mindenféle kínt elszenved! De jól áll neki! [size=9:1uenznml](Sebaj Nil! Majd szombatra mégjobban megedzem a kezem! :wink: )[/size]

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 9 hónapja #165768 Írta: Timona
Hát az tuti, hogy amikor a ló behúzza a kapunk több, mint megrázó :eek2: , de amikor a máglyán feküdt kicsit megrettentem, hogy nem ér oda időben Pippin Gandalffal, még akkor is ha jól tudtam, hogy csak az apja fog megégni. :oops:

Fodor Ákos

Több
20 éve 9 hónapja #165567 Írta: Gwaleriol

Nilraen írta: Faramir két nyillal a mellkasában elég megrázó élmény...

Ezen az oldalon megnézhetitek ezt a megrázó élményt... meg a kevésbé megrázóakat is :wink:

Itt pedig egy filmrészletet Faramir-Gandalf-Pippin találkozásáról. (The film/videos menüpont).

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.698 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére