Faramir (David Wenham)

Több
20 éve 9 hónapja #165550 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Niniel Nienor írta: De szegénykét amikor a lova húzza be Minas Tirithbe....

Na én attól teljesen kész lettem. 8O A kezem is elgémberedett...Tinuviel hiába próbálta megmarkolni a kezem,nem igazán sikerült neki...mert igazából attól a képtől is a szívem szakadt meg,én nem igazán koncentráltam mi is történik mellettem,aztán mire magamhoz tértem úgy megszorítottam Tin kezét...[size=9:2ez98o63]tényleg bocs,de Faramir két nyillal a mellkasában elég megrázó élmény...[/size] :oops:

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #165325 Írta: Niniel Nienor
Niniel Nienor válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Nekem az is tetszett, amikor Gandalffal találkozik és meglátja Pippint.
De szegénykét amikor a lova húzza be Minas Tirithbe....

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 9 hónapja #165284 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Nilraen írta: A legjobb az volt, amikor megkérdezte,hogy Kivánnád,hogy bárcsak lennék én a heyében?És D. azt mondja,igen....Aztán elindul,megáll,visszafordul, és könnyes szemekkel ránéz az apjára.Hát én attól a nézéstől lehidaltam...Olyan szívszorító volt. :bawling: :bawling:

Az a jelenet tényleg nagyon szép lett és David nézése nagyon el lett találva! Gratula DW!!!! De nálam még mindig az a nyerő amikor Pippin éneke közben Osgiliath felé lovagol, és az apja paradicsomot eszik! Fújj! (meg kell jegyeznem, hogy nagyon utálom a paradicsomot, úgyjhogy ezt a részt kicenzúrázhatták volna! Szerncsére a barátnőm eltakarta a szememet film közben, tehát nem ért olyan sokkolóan!)

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 9 hónapja #165274 Írta: Nilraen
Sziasztok!
Még nem tudtam írni a premier óta,pedig ott voltam ( :) ) ,csak technikai problémákkal küzdöttem....

Imádtam a Faramiros jeleneteket,a legjobb az volt, amikor megkérdezte,hogy Kivánnád,hogy bárcsak lennék én a heyében?És D. azt mondja,igen....Aztán elindul,megáll,visszafordul, és könnyes szemekkel ránéz az apjára.Hát én attól a nézéstől lehidaltam...Olyan szívszorító volt. :bawling: :bawling:

Az Ispotály nekem nagyon hiányzott,de a bővítettben úgy is benne lesz.

Több
20 éve 9 hónapja #165190 Írta: Ellana
Ellana válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Niniel Nienor írta: Íme egy újabb lelkes Faramir rajongó! :)

David Wenham valóban nagyon jó volt a Király Visszatérben! De nálam a karakter a TTTbővítettje alapján vágódott be. Előtte se a könyv, se a film alapján nem figyeltem fel rá különösebben.
Viszont az ispotályos jelenetekért a szívem szakad :( De a bővítettet is el kell majd adni valamivel!

Én már a könyvben is fontosnak éreztem. Nekem az a változat jobban tetszett, mert ugye a becsület...

A filmes változat sem volt rossz, csak az meg egy kicsit más megvilágításba helyezte a dolgot. Ott Faramirnak az apja elismerése fontosabb, mint a becsület. A TTT bővített viszont szerintem is többet elárul a háttérről, Faramir jelleméről azoknak, akik nem olvasták a könyvet.

És az Ispotályt én is nagyon-nagyon hiányoltam.

"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/

Több
20 éve 9 hónapja #165184 Írta: Niniel Nienor
Niniel Nienor válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Íme egy újabb lelkes Faramir rajongó! :)

David Wenham valóban nagyon jó volt a Király Visszatérben! De nálam a karakter a TTTbővítettje alapján vágódott be. Előtte se a könyv, se a film alapján nem figyeltem fel rá különösebben.
Viszont az ispotályos jelenetekért a szívem szakad :( De a bővítettet is el kell majd adni valamivel!

Több
20 éve 9 hónapja #164993 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Az a jelenet az apjával....nem találok szavakat! Fantasztikusan jó! De nekem az is tettszett amikor az apja eszik és Pippin énekel és közben Faramir az életét kockáztatva lovagolt az orkok ellen Osgiliathba... szomorú egy rész...de igaz

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 9 hónapja #164635 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
David egy kicsit furi a Moulin Rouge-ban... 8O :roll: :?

de attol még fantasztikus :)

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
20 éve 9 hónapja #164611 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Az apjával való jelenet az nekem is nagyon tetszett, annyira szívbemarkoló volt!!!! De mondjuk ha Faramir ugyanolyan lenne mint amilyen a könyvben volt, nem lenne miről ennyit beszélgetni :wink:
Sajnálom, hogy a TTTben olyan negatív szereplőt játszott, meg hogy nem fekete a haja, meg hogy nincs ispotlyos jelenet, de Faramir akkor is belopta magát a szivembe :lol: és a ROTKban egyszerűen fantasztikus volt. 8)

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
20 éve 9 hónapja #164541 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Csak annyit szerettem volna írni, hogy nekem személy szerint nagyon tetszett David alakítása. Talán az egyik legjobb (persze nem könnyű azokkal összehasonlítani, akik végig szerepelnek a filmben). Kritikusabb ismerőseim egyből azzal jöttek, hogy Faramir más, mint a könyvben, dehát most nem is ezzel foglalkozunk, nem?:) Ami a filmben volt...az tökéletes volt. Meg lehetett figyelni a figura folyamatos jellemfejlődését is.
Nem lehet könnyű még eljátszani sem (hitelesen) azt a jelenetet például, amikor megkérdezte az apját, hogy azt szeretné-e, hogy ő legyen halott Boromir helyett, és reagálni a válaszra...Szintén remélem, hogy a bővítettben lesz még vele plusz jelenet.Csak ennyi :)
Jóéjt...

Több
20 éve 9 hónapja #164362 Írta: Gyémánt_Hajnal
Gyémánt_Hajnal válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Hát el kell mondanom, David a maga nemében szívdöglesztő, de persze ez már a TTTben is nyílvánvaló volt 8)
Nekem akkor tetszett naon, mikor a máglyánál kinyította a szemét.... óhh, egyem a szívét!

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
20 éve 9 hónapja #164326 Írta: Lyra
Jessszusom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8O 8O 8O 8O
Most padlót fogtam!!!!!!!!!!!!!!!!!! :?
Ez nem lehet igazzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8O 8O :? :? 8O :lol: :lol: :lol:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
20 éve 9 hónapja #164322 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Lyra írta:

Fiona írta:

Ringbearer írta: Az igaz, hogy a Moulin Rouge-ban ő játszotta Audrey-t a rendezőt? 8O
Mert ezt az egyik bnőm mondta, de nem tudom elhinni...

Igen, majdnem lányom, ő az. :wink:

És az az a kopasz??? Ugye? :oops:

Nem, nem éppen... :wink:
:arrow:

Palimir írta: Kiszedtem egy pár képet a Moulin Rouge-ból...
1 2 3 4 5

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 9 hónapja #164319 Írta: Lyra

Fiona írta:

Ringbearer írta: Az igaz, hogy a Moulin Rouge-ban ő játszotta Audrey-t a rendezőt? 8O

És az az a kopasz??? Ugye? :oops:

Lyra

Több
20 éve 9 hónapja #164317 Írta: Lyra
A Rotkban ő is csodálatos volt, csak az ispotályos jeleneteket hiányoltam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:
De az apjával való jelenet az vmi gyönyörű volt!!!!!!!! 8)
Olyan megható volt, én annyira tudtam sajnálni! Annyira jól játszott!!!
Bár azt azért meg kell mondani, a könyvben nem egészen így képzeltem el!!!!!!!!!De azért nagyon jó volt!!!!!!!!!!!!!

Lyra

Több
20 éve 9 hónapja #164266 Írta: Findulias
Findulias válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
HAli!

Soha nem írok, de most kivételt teszek.
CSodálkozom, hogy én vagyok az első hozzászóló Faramir topicjában a premier óta.
Pedig egyszerűen felejthetetlen volt!
Az ominózus jelenet az apjával, majd a csata, miközben Pippin énekel!
Teljesen magával ragadt. Zokogtam.
DW csodálatosan játszott.
Már csak azért is sajnáltam, amikor megsérült, mert onnantól alig van szerepe.
Remélem a bővítettben azért még találkozunk vele. (És Éowynnal)
De az egész film lenyűgöző volt.
Sőt, nincs is rá szó.

"Az emberek jóakarata kisérjen utadon!"

Annon edhellen, edro hi ammen!
Fonnas nogothorim, lasto beth lammen!

Több
20 éve 10 hónapja #163458 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Találtam 2 jó hátteret, SLASH-OLDALon van, viszont normális, de kitörölhetitek :roll: :
www.squidge.org/~praxisters/faramir2.html
www.squidge.org/~praxisters/faramir.html

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
20 éve 10 hónapja #162734 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"

Több
20 éve 10 hónapja #162140 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
BOLDOG ÚJ ÉVET DAVID!!!!!!!!! Neketek is b.u.é.k!

Több
20 éve 10 hónapja #162136 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 10 hónapja #162135 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Az igaz, hogy a Moulin Rouge-ban ő játszotta Audrey-t a rendezőt? 8O

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 10 hónapja #162107 Írta: Nilraen
B.U.É.K. drága David! :D :D
És nektek is... :wink:

Több
20 éve 10 hónapja #162094 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Nilraen írta: Ezen a képen ( www.theonering.net/scrapbook/view/11578 ) nekem nagyon tapsolásnak tűnik,amit csinálnak. :wink:

Ami azt illeti, nem találtam olyan képet, amin ne tapsolnának. Minden valószínűséggel rosszul emlékeztem, bocs. :oops:
De így legalább még reménykedhetek. :roll:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 10 hónapja #161990 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Ezen a képen én nagyon elájultam! Faramir k***a jól néz ki rajta!!! Itt tényleg tapsonak, de van egy másik amin nem és azon sem fogják egymás kezét! :twisted:

Több
20 éve 10 hónapja #161985 Írta: Nilraen
Ezen a képen ( www.theonering.net/scrapbook/view/11578 ) nekem nagyon tapsolásnak tűnik,amit csinálnak. :wink:

Több
20 éve 10 hónapja #161984 Írta: Tinúviel!Tinúviel!

Nilraen írta:

Nimrodel Melian írta:

Nilraen írta: Nem lehet,hogy csak azért nem fogják egymás kezét,mert éppen tapsolnak? :roll:

Hmm... van egy másik kép, ahol nem tapsolnak...

jah..azt nem láttam...de egyenlőre nem is akarom! :)

Szerintem nemk tapsolnak rajta...... :roll:

Több
20 éve 10 hónapja #161975 Írta: Nilraen

Nimrodel Melian írta:

Nilraen írta: Nem lehet,hogy csak azért nem fogják egymás kezét,mert éppen tapsolnak? :roll:

jah..azt nem láttam...de egyenlőre nem is akarom! :)

Több
20 éve 10 hónapja #161973 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 10 hónapja #161970 Írta: Nilraen
Nem lehet,hogy csak azért nem fogják egymás kezét,mert éppen tapsolnak? :roll:

Több
20 éve 10 hónapja #161969 Írta: Robert B
Robert B válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Tinúviel!Tinúviel! írta:

Nilraen írta:

Tinúviel!Tinúviel! írta: Szerintem az a zöld ruha Éowynen sokkal jobb! De a sárga se olyan rossz! Azért megfoghatnák egymás kezét,nem? Az legalább jelezne valamit! Na mind1!

Nem is fogják egymás kezét???Felháborító. :evil:
De nem baj,akkor sem nézem meg a képet! :P

Szerintem nem! Az a gáz, hogy szerintem akui nem olvasta a könyvet nem fogja ebből pont azt a következtetést levonni, hogy szerelmesek!!!!!!! :roll:

Nem is baj, hiszen csak összezavarná az embereket... úgy éreznék, hogy valami nagyon kimaradt a filmből. A bővítettben meg majd úgy is benne lesz a Faramir-Éowyn románc.

The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.669 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére