Vimpár Gittegylet

Több
20 éve 6 hónapja #191378 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
icke: mivel éjszaki programról lenne szó, ezért nem feltétlenül célszerű vasárnapra rakni... :roll:

need more brainz. yourz. now.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #191375 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Üdvözletem!

Neeem, Alyr, 15-e a Vimpare Live lett volna... grr.
gillz: 15-e után nekem gyakorlatilag minden nap jó, kivéve május 22-ét :P Mit szólnátok mondjuk 16-hoz? :twisted:

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #191359 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

gillz írta: ujjajj. uff. van egy kis problémám.... május 15ére közbe jött vmi... :( most mit tegyek? tudunk találni másik időpontot? (kéne, kéne...) légyszi, mondjatok vmi másik időpontot esetleg megminden

Interjúnak csak a hajóig néztem meg tegnap, most újra Lestatrévületben élek :mrgreen: szép film.

Máj 15 a közösmozi?
Ha hétvége nekem nemjó, meg addigra egyébként se lesz pénzem, én szervezek erre v jövő hétre egy pótnézést... mitszóltok?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 6 hónapja #191357 Írta: gillz
ujjajj. uff. van egy kis problémám.... május 15ére közbe jött vmi... :( most mit tegyek? tudunk találni másik időpontot? (kéne, kéne...) légyszi, mondjatok vmi másik időpontot esetleg megminden

Interjúnak csak a hajóig néztem meg tegnap, most újra Lestatrévületben élek :mrgreen: szép film.

Több
20 éve 6 hónapja #191344 Írta: Alyr Arkhon
Mikor lesz közös mozi? Végre van pénzem jegyre, úgyhogy mielőbb legyen, amíg még van... :D

Tegnap végre megnéztem rendesen az interjút...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 6 hónapja #191288 Írta: icke
Üdvözletem!

Hát a "nagyon jó"-tól azért messze van :P De egykétszer nézhető, maradjunk annyiban...

Dodiee: ha a közös mozi miatt aggódsz, szvsz leszünk elegen :)

icke

Több
20 éve 6 hónapja #191216 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Nemér h már mindenki látta csak énnem:PPP

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 6 hónapja #191197 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Sziasztok!
Láttam pénteken az Underworldot és nagyon jó. Mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg. :twisted:

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
20 éve 6 hónapja #191120 Írta: icke
Üdvözletem!

Kivéve, ha lejárt a 29 napos határidő, mert onnantól kezdve más vimpár is beÖlelhet. Természetesen ZUGYI is, de bárki más teljes jogú vimpár is. Figyelem: csak teljes jogú vimpár Ölelhet, úgy a chaten, mint személyesen.

icke

Több
20 éve 6 hónapja #191085 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Ancalima Anarórë írta: Kérdésem van: ha virtuálisan beölel mondjuk ZUGYI (csak példa... :lol: ) Akkor a valóságban is neki kell? :oops:

igen.

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 6 hónapja #191058 Írta: Punch Junky
Punch Junky válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Boo!

Drága Nagyszülőm, Gillz!
Mit hozzunk, atyám meg én a Live Vimpárra?
:twisted:
Unokád, Punch Junky

Több
20 éve 6 hónapja #190989 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Niph/Elentári írta: Apropó Én se régota kukantgatok be ebbe a topikkba!Valaki légyszi árulja el mi az a "beölelés"!Kövezettek meg de nem tudom!

Olvasd el a topikot az elejétől. ;)

Röviden és sarkosan: a beÖlelés az, amikor egy vimpár egy halandót vimpárrá emel.

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
20 éve 6 hónapja #190984 Írta: Nellas
Nellas válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Niph/Elentári írta:

Diego de la Moota írta: Amúgy mindjárt startol a Van Helsing!Első olvastra leírásból tipice az hogy van egy Főhős -nem emlékszik a multjára- aztán felbérlik nyírja ki a gonoszokat!Majd meglátjuk!

!

De jó! Végre valaki leírta minek is készül a Van Helsing. Ugyanis én még hetekkel ezelőtt megkérdeztem ezt, de senki sem válaszolt. :cry:

"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."

Több
20 éve 6 hónapja #190943 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Diego de la Moota írta: Annyira azért nem rossz a helyzet, mint ahogy lefestik. Egyszer-kétszer nézhető filmről van szó. Amit egyszer mindenképp érdemes megnézni. Ha nem moziban, akkor máshol... 8)

gillz: jövünk! ;)

Szerintem mindenki nézze meg a filmet vagy amit akar,aztán akkor alkosson véleményt! :clown:
Amúgy mindjárt startol a Van Helsing!Első olvastra leírásból tipice az hogy van egy Főhős -nem emlékszik a multjára- aztán felbérlik nyírja ki a gonoszokat!Majd meglátjuk!

Apropó Én se régota kukantgatok be ebbe a topikkba!Valaki légyszi árulja el mi az a "beölelés"!Kövezettek meg de nem tudom!

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
20 éve 6 hónapja #190890 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Kérdésem van: ha virtuálisan beölel mondjuk ZUGYI (csak példa... :lol: ) Akkor a valóságban is neki kell? :oops:

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
20 éve 6 hónapja #190684 Írta: Ladislas
Ladislas válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Boo :twisted: !
Cicát farsangon én öleltem be...úgy éjfél, és hajnali 1 tájékán. Tanuk? Voltak...még fénykép is készült... :roll:
Reboo!

Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!! :evil:

Több
20 éve 6 hónapja #190053 Írta: icke
Üdvözletem!

Annyira tényleg nem rossz. A kritikusok szokás szerint azt hiszik, ők itt az okosok, és megmondják a frankót. A film szvsz használható; történeti defektek bőven vannak benne, de egyébként nézhető alkotás. A döntés a tiétek.

gillz: hol, pontosabban mikor? :twisted:

icke

Több
20 éve 6 hónapja #190041 Írta: Diego de la Moota
Diego de la Moota válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Annyira azért nem rossz a helyzet, mint ahogy lefestik. Egyszer-kétszer nézhető filmről van szó. Amit egyszer mindenképp érdemes megnézni. Ha nem moziban, akkor máshol... 8)

gillz: jövünk! ;)

"Chaotic Evil means never having to say you're sorry"

Több
20 éve 6 hónapja #189896 Írta: Alyr Arkhon

Ery írta:

Felagund írta: Ezt olvassátok el... index.hu/kultur/mozi/underworld34/

:lol:

Biztos hogy meg akarjuk nézni?

A szövegen jót derültem, s nem tartom elképzelhetetlennek, hogy ez így is van.

Érdekes, hogy a mozinet, ami eléggé le szokta szólni a rosszabb filmeket, egyértelműen dícséri...
(Más részről a mozinet kritikusának gőze nincs az "irodalmi" háttérről...)

Én is jót derültem az íráson, főleg Alexander Corvinuson...
Viszont így kétségtelen, hogy a világ minden vámpírja és vérfarkasa magyar származású :D
Ha belegondolok, ez nem is rossz... :D

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 6 hónapja #189767 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Én most szedtem le Dcről és nekem amennyit láttam belőle nagyon tetszett, szvsz a héten még meg is nézem a moziban is

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
20 éve 6 hónapja #189762 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Felagund írta: Ezt olvassátok el... index.hu/kultur/mozi/underworld34/

A szövegen jót derültem, s nem tartom elképzelhetetlennek, hogy ez így is van.

[size=9:3izktbul]Azt azonban sietek leszögezni, hogy a cikkhez az AVE-nak semmilyen közvetett és közvetlen köze nincs. [/size]

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 6 hónapja #189726 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Ezt olvassátok el... index.hu/kultur/mozi/underworld34/

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 6 hónapja #189720 Írta: gillz
Május 15 éjszaka
Vimpare Live

Gondoltam, beírom mégyegyszer ...

Diego: üdvözlöm unokámat, és a Live-ra is várom :twisted:

Több
20 éve 6 hónapja #189688 Írta: Diego de la Moota
Diego de la Moota válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
boo!
Márc. 5-e éjszaka beöleltem Punch Junky-t.
Helyszín: Csepel :pimp:

"Chaotic Evil means never having to say you're sorry"

Több
20 éve 6 hónapja #189669 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Alcarcalimo az én fiam, beÖleltem január 2-án a Corvin moziban, a tanúkat nem tudnám felsorolni, de vannak páran.

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
20 éve 6 hónapja #189664 Írta: icke
Üdvözletem!

Léli: köszönjük a beszámolót, elég is lesz. Én pedig elnézést kérek. Gandalf kevéssé szabatos fogalmazása félrevezetett. Az előadott eseményekkel semmi probléma nincs, csupán a némiképp... elhamarkodott lépéssel szemben lehetnek kifogásaim (-ink). De ez legyen a legkevesebb.

Más. A közgyűlésen magukat vimpárként nevezték meg az alábbiak: Alcarcalimo, Cicafül, Gumipók, viszont se a családfában, se a névsorban nem szerepelnek. Vimpárok egyáltalán a nevezettek? Van információ a vérvonalukról?

icke

Több
20 éve 6 hónapja #189564 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Szerintem nem hangzik túl vimpárul ez a reakció, de sebaj. Ha az anyagyilkosságon túl van, ő se lesz már vimpár, tehát nem is lesz a családfának több kiírtandó tagja... :roll: :D :twisted:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 6 hónapja #189529 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Boo, nép!

Noigen, vasárnap beÖleltem Battit (hajnali 1 körül, tanú: Dín), de ő cseppet sem ellenkezett, és utána sem mondta soha, hogy nem akar vimpár lenni. Csak közölte, hogy anyagyilkos lesz, meghogy az egész családfát kiírtja, a leges legfeljebbvalókig (ez szerintem egész vimpárul hangzik, nem?) .Ma elküldöm neki a tudnivalókat (igen, még a kitagadásról is), és ha akarja, kitagadom. Igen, előtte meggondoltam a tettemet (gillz: (idősebbik) Fiamtól kérdeztem, hogy Ő mit akar, kije legyen Batti, ugyanis Ő akarta eredetileg beÖlelni, csak gondoltam, akkor már ne annyira higuljon a vér).

Ennyi elég, vagy mondjak még valamit?

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 6 hónapja #189521 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

gillz írta: családkiirtás amolyan hangulatkeltő elem, nem?

mihez hangulatkeltő? :P

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 6 hónapja #189503 Írta: gillz
hm... nekem nem tűnt ellenkezésnek :D . mintha meg is kérdezte volna Léli, h most kinek a terstvére szeretne lenni :P .a családkiirtás amolyan hangulatkeltő elem, nem?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.747 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére