Vimpár Gittegylet
- icke
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Anyukám, ezért egyszer már lehordtalak, de most megint felhúztam magam Ezért 8-án nagyon nagyot kapsz, azt ígérem... Méghogy nincs diablerie...
Mi a szép a vámpírokban? Az erejük. Hatalom van a kezükben, hiszen tagadhatatlanul erősebbek bárki halandó embernél. Az, hogy ezért látszólag oly csekély árat kell fizetniük, még vonzóbbá teszi az üzletet. Egy halandó egyszerűen nem láthatja át az öröklét magányát, a folyamatos öléssel járó lelki változásokat, az eltávolodást minden korábbi értéktől. A fizikai pozitívumok képe lenyomja a szellemi/lelki negatívumokét.
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Lestat
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Jah és mindenkitől elnézést a tetgnapiért, de nem bírtam kihagyni
"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Szürke írta:
Nyugi, tényleg csak napok kérdése.... és most nem hitegetek!gillz írta: noh, csináljunk honlapot, ok. mondjuk valaki frissítse fel a családfát, valaki szedje össze a tudnivalókat a fórumról, meg az emlékezetéből, aztán hajrá
Dehogynem. Max. van alapja...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- sebcsaba
- Nem elérhető
Nyugi, tényleg csak napok kérdése.... és most nem hitegetek!gillz írta: noh, csináljunk honlapot, ok. mondjuk valaki frissítse fel a családfát, valaki szedje össze a tudnivalókat a fórumról, meg az emlékezetéből, aztán hajrá
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- gothpunk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Az első bátor jelentkező kívánságára a játék valószínűleg a modern korban fog játszódni. Hogy kis hazánk méltán hangulatos fővárosában, vagy valami ütős ámerikai metropoliszban, esetleg valamely nagymultú éurópéer városban, az még eldől...
Fiúk... valaki? Egyelőre két lány játékos van.
- gillz
- Nem elérhető
Ery: nem lett volna semmi, mai hiszékeny és ingerült hangulatomban vetődtem volna a flémbe
noh, csináljunk honlapot, ok. mondjuk valaki frissítse fel a családfát, valaki szedje össze a tudnivalókat a fórumról, meg az emlékezetéből, aztán hajrá
gothpunk: semmiféle tradícióba nem tiportál bele... az rpg-t egyelőre nem övezi semmi vimpár misztérium
és a lényegi elem tényleg a vimpár szó tegyünk úgy, mintha... egy olyan társaság lennénk, aki vonzódnak a vámpír mitológiához (pozzzőrség rulez )
tényleg, ha vkinek van kedve filozofálgatni: mi a jó a vámpírokban? mér van értük oda az a sok ember? (Jó, ez még a tegnap esti játék hatása kissé, bevallom, de azért tényleg, kíváncsi vagyok a véleményetekre)
uff
gillz
need more brainz. yourz. now.
- Artemisz
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
A FRÁSZT HOZOD RÁM!!!!
[size=9:jnvmuj3e]Én már a könyvből is tudtam, hogy a humorod a negatív irányba túlfejlett, na de hogy ennyire!!! [/size]
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Lestat
- Nem elérhető
[size=9:2o3150y2]Keltezés időpontja: április első napja. Ez az egész pedig csak egy tréfa[/size]
"Tisztán, tömören visszhangzott a szűk szobában, úgy sírt könyörögve, ahogyan egyedül a hegedű képes. "
- Nellas
- Nem elérhető
Kösz, icke ...icke írta:
Nellas: dicsérendő elhatározás Szerintem egy művelt Ifjút bárki szívesen beÖlel innen
Mit tudtok egy bizonyos Van Helsing című filmről? Tegnap moziban voltam, és ott láttam a plakátját. Elég bizarr volt maga a plakát (amolyan Penge-típusú szerelésben egy férfi, mögötte nagy, szárnyas fekete szörnyek...). Volt már szó itt erről?
"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."
- gothpunk
- Nem elérhető
- icke
- Nem elérhető
Dodiee: nyilvánvaló, hogy nem fogunk senkit ostorral körbekergetni, amíg el nem olvasta az összes jelentősebb vámíprkönyvet. És nem is fogunk kiirtani minden vimpárt Atyáik hibáiért. Inkább szeretnénk azt kijavítani. Azok a bizonyos "szabályok" egy mintegy kétoldalnyi dokumentuot jelentenek, melyet Estel többször is bemásolt ide. Leírják a vimpárlét jellegzetességeit, a beÖlelés, a kitagadást, efféléket. Igazán nem sok, pusztán a legalapvetőbb információk.
A vimpároldallal pont az lenne a cél, hogy azok is megtudhassák a szükséges dolgokat, akiket Atyjuk nem tájékoztatott. Számomra nem az a cél, hogy elfogyjanak a vimpárok; sokkal inkább az, hogy egy koherens, egységes közösséget alkossunk, amelyet nem csupán néhány smiley és köszöntés tart össze.
icke
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Na, mára ennyi, bocsi ha olyanokért háborogtam, amik fel sem merültek, vagy ha félreértettem valamit..
üdvözlettel:
Dodie
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- gillz
- Nem elérhető
Gothpunkot én is lelkesen ajánlom, fontoljátok meg, szerintem nagyon jó mesélő
- gothpunk
- Nem elérhető
Engedelmetekkel nem rágtam magam végig a 90+ oldalon, a lényegi mondandóm úgyis újdonság lesz.
Röviden (szerep)játékosokat, vagy érdeklődőket keresgélnék szinte bármiféle játékra, köztük pölö vámpírra is (Vampire: the Masquarade). Jómagam már nagyon régóta játszom egy jól összekovácsolódott társasággal, és most szívesen látnék új arcokat az asztal körül. Referenciaként kérdezzétek gillz-t és Marvin-t (nem tudom, ő mennyire aktív errefelé).
Dolgozó emberként hétvégenként mesélnék szívesen bármi World of Darkness-t (Vampire, Mage főleg, esetleg Changeling), Call of Cthulhu-t, DnD-t, vagy amire igény van. Nem kell feltétlenül ismerned a (szerep)játékokat, szívesen el is magyarázom, hogy mi az. Nyilván nem fogsz jelentkezni, ha fogalmad sincs arról, hogy mi az.
Helyszínt tudok biztosítani, ha nem gond, hogy a Nyugatiból vonatozol fél órát, aztán átvágsz egy vérszomjas, gyilkos németjuhászokkal benépesített kerten. 3-4 ember kellene, nem ragaszkodom a nemek reprezentatív megjelenéséhez, párom is játszik majd.
Nem akarok csúnyán előítéletesnek tűnni, de már csak a játékok jellegéből fakadóan is szívesen látnék érettebb személyeket.
Uff. Ha valakit érdekelne a dolog, akkor írjon bátran mailt.
gothpunk
gothpunk.deviantart.com
- icke
- Nem elérhető
Niph/Elentári: a "tagsággal kapcsolatos dolog" az a küzdelem, amely a Vimpár Gittegylet... minőségi javításáért folyik. Nevezetesen azért, hogy a tagok ne nyakra-főre ölelgessenek minden, a foguk ügyébe kerülő ismerőst, hanem valamivel körültekintőbben szaporítsák Gusztáv utódainak számát.
Igen, lehet, hogy elnézted a topic címét Vimpár, és nem vámpír gittegylet
icke
- Lestat
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
Niph/Elentári írta: Üdvözletem!
Igaz hogy már régota fel vagyok jelentkezve de enyhe elfoglaltságaim miatt csak egy két topikban olvasgattam.
Én imádok vámpíros könyveket olvsani, szó mi szó ha mondjuk ha heti egyszer fenn logok itt is remélem belejövök a hozzászolásokba???
Ugye??
Ez a tagsággal kapcsolatos dolog amít icke írt micsoda???
(Bocsesz tudatlanságomért!)
Most kivételesen pörgős a vimpár fórum, tehát bele fogsz jönni heti eléréssel is, ha visszalassulunk az átlagtempóra
Milyen vámpíros könyveket olvastál eddig?
(Én most olvasom a P. Z. Britetól a Lost Souls--t, és egész jó, még így angolul is. Kicsit más vámpírfelfogás, mint akár a WoD vagy rizs néni, de jó!)
- Niph
- Nem elérhető
Igaz hogy már régota fel vagyok jelentkezve de enyhe elfoglaltságaim miatt csak egy két topikban olvasgattam.
Én imádok vámpíros könyveket olvsani, szó mi szó ha mondjuk ha heti egyszer fenn logok itt is remélem belejövök a hozzászolásokba???
Ugye??
Ez a tagsággal kapcsolatos dolog amít icke írt micsoda???
(Bocsesz tudatlanságomért!)
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- icke
- Nem elérhető
Szürke: sajnos tartok attól, hogy Elros elhatározása végleges. Bár egyszer ne lenne igazam... Az ötletedet teljes kiszáradt szívemből támogatnám, ha tudnám, Elros megváltoztathatja döntését.
Nellas: dicsérendő elhatározás Szerintem egy művelt Ifjút bárki szívesen beÖlel innen
icke
- Nellas
- Nem elérhető
Lestat írta: És lenne egy olyan javaslatom, hogy készítsünk Vimpár oldalt, ahová minden fontos tudnivalót fel tudunk tenni.
Támogatom eme ötletet, mert én szinte semmit sem tudok a VG-ről, de szeretnék minél többet ! S majd egyszer, talán engem is beölel valaki ...
(De míg Ann Rice-szal nem végzek, nem. Nem szeretnék esetleges összetűzésbe kerülni másokkal amiatt, hogy tudatlan vagyok. ((megj: nagyon-nagyon érdekelnek a vámpírok és vimpárok!)))
"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."
- sebcsaba
- Nem elérhető
Mivel nem akarunk elveszíteni potenciális érdeklődőt, szerintem egyszerűen kivárhatjuk hogy elteljen a holdhónap és automatikusan megszűnjön Elros virtuális vimpársága. Ezzel nem válik kitagadottá, és ha tényleg megismerte a társaságot (és nem sértődött meg, hiszen hangsúlyoznám semmi problémánk vele, csupán a beÖlelése módjával) akár újra felkeresheti Fionát hogy ismét beÖlelje - immár felelőssége teljes tudatában.Fiona írta:
Elros írta: Mélyen Tisztelt Vimpárok!
Döntöttem. Gondolkodtam a dolgon és arra a következtetésre jutottam, hogy nem tudnák aktív része lenni társadalmatoknak, és mivel vimpárlétem ezzel a kis afférral kezdődött nem tudnák teljes jogú tagként köztetek létezni. Ezért kilépnék, már persze, ha az ilyesmi lehetséges, ha nem akkor kérném tagságom megszűntetését.
Köszönöm
Jóváhagyom, mint beölelő!!!!!
- icke
- Nem elérhető
A vimpároldalt támogatom. Ugyanis nekem se az a célom, hogy minél kevesebben legyünk, hanem az, hogy minél jobb minőségűek. Tehát ha lesz kétszáz vimpár, de mind ismeri a Gittegylet történetét nagy vonalakban, tisztában van a különböző vámpírváltozatokkal (Vampire, Anne Rice, etc.), és egyáltalán, érdeklődő tag, egy rossz szavam se lesz.
Tehát anyukám, megvan a cél az Aprószentek Temetője számára
Elros: sajnálattal hallom, de elfogadom döntésed. Mivel ebben egyedül te és Ölelőd vagytok illetékesek, semmiképp nem szólhatok bele. Azt azonban leszögezném, hogy nem személyed vagy vimpárságod ellen volt kifogásom, csupán az Ölelés módszere ellen. És Estelnek válaszul: nem hiszem, hogy jobb így. Elvesztettünk egy potenciálisan értékes tagot - mindenképp sajnálatos esemény.
icke
- Lestat
- Nem elérhető
Minden esetre azt hiszem lesz még itt mit megbeszélni a későbbiek során. :look:
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Szerintem nem.
De hát ti akartátok így.
Több szerencsét a következő beÖleltnek! :closed:
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Fio
- Nem elérhető
Elros írta: Mélyen Tisztelt Vimpárok!
Döntöttem. Gondolkodtam a dolgon és arra a következtetésre jutottam, hogy nem tudnák aktív része lenni társadalmatoknak, és mivel vimpárlétem ezzel a kis afférral kezdődött nem tudnák teljes jogú tagként köztetek létezni. Ezért kilépnék, már persze, ha az ilyesmi lehetséges, ha nem akkor kérném tagságom megszűntetését.
Köszönöm
Jóváhagyom, mint beölelő!!!!!
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Elros
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Köszönöm
- Arwena
- Nem elérhető
Szürke írta:
Nem az kell hogy aktív vagy bemagolni minden szabályt... Az kell, hogy az ide megérkező először legyen tisztában az egész gittegylentnek a lényegével, és csak utána legyen - ha akar - beÖlelve. Ne pedig fordítva.Arwena írta: na ez már jobban hangzik.
nekem az volt a bajom h lejjebb úgy van megfogalmazva hogy minden új vimpárnak előre be kell magolbnia minden szabályt meg hogy le kell tennie a nagyesküt hogy ő aktív vimpár lesz meg ez a vérhígulás dolog se igen tetszik... egyszóval hogy ez már kezdett olyan lenni mintha valami véresen komoly dolog lenne és nem csak szórkozás (jaj de nem tudok fogalmazzni.. de azért remélem értitek) azzal mondjuk énis egyetr értek hogy olyat nem kell beölelni aki még sose hallott felőlünk, de azért azt se kéne h csak úgy lehet vki vimpár hogy minden egyes szabályt ismer.
Én egyébként több mint fél éve vimpár vagyok és igazából biztos hogy van szabály amit még én sem ismerek... ugyhogy az oldal sem rossz ötlet
és még a vampire dologhoz: döntsük már el hogy vimpárok vagy vámpírok vagyunk...
de ez jött le abból ami lejjebb van
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- gillz
- Nem elérhető
Lestat írta: Véleményem szerint csak az legyen vimpár, akit a téma mélyebben érint a " A vámpír? Tudom, vér és fokhagyma" -témánál.
És lenne egy olyan javaslatom, hogy készítsünk Vimpár oldalt, ahová minden fontos tudnivalót fel tudunk tenni.
egyetértek (és jó az avatarod )
- sebcsaba
- Nem elérhető
Nem az kell hogy aktív vagy bemagolni minden szabályt... Az kell, hogy az ide megérkező először legyen tisztában az egész gittegylentnek a lényegével, és csak utána legyen - ha akar - beÖlelve. Ne pedig fordítva.Arwena írta: na ez már jobban hangzik.
nekem az volt a bajom h lejjebb úgy van megfogalmazva hogy minden új vimpárnak előre be kell magolbnia minden szabályt meg hogy le kell tennie a nagyesküt hogy ő aktív vimpár lesz meg ez a vérhígulás dolog se igen tetszik... egyszóval hogy ez már kezdett olyan lenni mintha valami véresen komoly dolog lenne és nem csak szórkozás (jaj de nem tudok fogalmazzni.. de azért remélem értitek) azzal mondjuk énis egyetr értek hogy olyat nem kell beölelni aki még sose hallott felőlünk, de azért azt se kéne h csak úgy lehet vki vimpár hogy minden egyes szabályt ismer.
Én egyébként több mint fél éve vimpár vagyok és igazából biztos hogy van szabály amit még én sem ismerek... ugyhogy az oldal sem rossz ötlet
és még a vampire dologhoz: döntsük már el hogy vimpárok vagy vámpírok vagyunk...