- Köszönetek: 0
Vimpár Gittegylet
- Namarie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Jól látom, vagy rosszmájúan feltételezem a koppintást?
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ery
- Nem elérhető
A Csoki iskolaújság 1986/2.évf. 2. száma írta:
Ismeretlen szerző: Békét a vámpíroknak!
A film pereg,
A szék hideg,
A vetítő már jó meleg,
A néző pedig megremeg.
Igen! A Ford ablaka
És a vámpír fehér foga.
Jule papa ül kocsijába...
De lám! Beszorul a lába!
Rátapos a gázpedálra,
S ránéz kedvenc kutyájára.
Kutyája szép németjuhász,
Ha ugat, a hideg kiráz!...
Megáll, hátranéz és hátrál,
Hiszen ott jön a vámpírpár.
Egy mesterlövész lövi őket,
De a felügyelő rájuk förmed:
"Rosszabb a harc, mint a béke!"
Itt a vége, fuss el véle!
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- gilloth
- Látogató
Kalibur írta: [size=9:hjh427kv]
[/size]gilloth írta: Bocsánat, h mint kíváncsi kívülálló, belekotyogok, de már megint lenne egy kérdésem.
Az Anne Rice könyvben olvasom, h mikor Louis meghal és vámpírrá válik, eltávoznak a felesleges emberi anyagok a testéből.
Lestat mondja."...szabadulj meg a testedben lévő összes emberi hulladéktól..."
"minden cseppfolyós emberi anyag kipréselődött belőlem" (24.o)
Ez mit jelent?
Remélem, nem gond, h kérdezek!
Bár vimpár nem vagyok (bocs, hogy az ügyeitekbe kotyogok, nem fordul többé elő...) de erre azért válaszolnék, mint elhivatott és örök Anne Rice rajongó (megvan a krónikák egészen Memnochig ^^): A felesleges ca mindaz, amitől természetes úton te is nap mint nap megszabadulsz a kétbetűs kitérőn... de ha elolvasod Lestat krónikáját is, ő részletesebben elmondja, milyen kellemes élmények érték nyakig "vizes" gatyában...
Elég finom és körmönfont voltam?
/me sem vimpár, csak egy kíváncsi halandó... Csak nem haragszanak már meg, amiért mi is érdeklődünk... :
Amúgy, igen, értem, mire gondoltál... kiválasztás...
Nem volt még szerencsém olvasni a további köteteket, mert sem nem kapható itt, sem a kvtárban nincs meg , ezt is kvtárközivel küldték Kmétről.
Mindenesetre, nagyon szépen köszi a segítséget!!
- Zizzo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Szürke írta: Amíg itt csendesen elvitatkozgattok arról, vajh aluszik-e icke és az ő nagyapja, addig én bizonyíthatóan nem aludtam hanem helyette hasznos dolgon fáradoztam.
A mai napon ünneplem, hogy egy éve vagyok Vimpár. Köszönöm, Mami!
Gondolta, e nemes alkalmat megünneplendő, (és mivel néhány napja megígértem) frissítem a Vimpárok weboldalát. Nos ez megtörtént.
Pontosabban ami tőlem tellett, azt megtettem, de az oldal még nem teljesen naprakész. Hogy miért? Tudok néhány egyénről, akik vimpárnak vallják magukat, azonban nem rendelkezem írásos feljegyzéssel (privi, email, fórum stb) arról, hogy ki által, mikor, hol, hogyan, stb lettek beÖlelve.
Ezért kérek mindenkit, aki vimpárnak érzi magát és nem találja meg magát az oldalon, az minél előbb szóljon nekem!
(És természetesen fordított esetben is...)
Ez alól kivételt képez Eldamyn, akiről pontosan tudom hogy Anglachel ölelte be, sőt a részletekről is van némi fogalmam, de Anglachelt még nem sikerült felvenni a családfára, ezért egyelőre Eldamyn sem kerülhet fel.
Akikről tudom, hogy vimpárok, tehát mindenképpen várok tőlük adatot: Andariel, Natalee, Anglachel, Előd.
Továbbá kérdésem, hogy Arwena által beölelt Amarie tagja-e a fórumnak, s ha igen milyen névvel?
Egyelőre ennyi.
Drága Szürke! Köszönjük neked ezt az önfeláldozó munkát! A hugodat meg kérdezd meg, hogy mikor lettem vimpár...
Itélet csere van írva a vényre...
- Kalibur
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Iszom szavaidat, mester :3Artemisz (Erenya) írta:
Six, rajtam nem múlik!
OFF end...
"Ah, the taste and feel of blood, when all passion and greed is sharpened in that one desire!"
- Lestat
- Holtak vezére
- Nem elérhető
1: lehet vele vimpárt/vámpírt hatástalanítani
2: ugyanannyit nyom mint egy kacsa
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Artemisz
- Nem elérhető
Kalibur írta: Bár vimpár nem vagyok
Six, rajtam nem múlik!
OFF end...
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Kalibur
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Bár vimpár nem vagyok (bocs, hogy az ügyeitekbe kotyogok, nem fordul többé elő...) de erre azért válaszolnék, mint elhivatott és örök Anne Rice rajongó (megvan a krónikák egészen Memnochig ^^): A felesleges ca mindaz, amitől természetes úton te is nap mint nap megszabadulsz a kétbetűs kitérőn... de ha elolvasod Lestat krónikáját is, ő részletesebben elmondja, milyen kellemes élmények érték nyakig "vizes" gatyában...gilloth írta: Bocsánat, h mint kíváncsi kívülálló, belekotyogok, de már megint lenne egy kérdésem.
Az Anne Rice könyvben olvasom, h mikor Louis meghal és vámpírrá válik, eltávoznak a felesleges emberi anyagok a testéből.
Ez mit jelent?
Elég finom és körmönfont voltam?
"Ah, the taste and feel of blood, when all passion and greed is sharpened in that one desire!"
- Lestat
- gilloth
- Látogató
Ez mit jelent? 8O És van köze ahhoz a vitához, amit pár oldallal korábban folytattatok a kiválasztásról, meg a szervek elhalásáról?
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Yiqqe Linyaqussu írta: Üdvözletem!
Alyr, testvérem. Legalább ötleteket ne adj nekik!
Másrészről. Volt az a beszélgetés (?) egy másik topicban a vimpárok esetleges alvási szokásáról. Az eredeti célkitűzés mellőzésével (tudjátok ti azt) lehetne itt folytatni, mert érdekes dolgok hangzottak el. Nem, nem az élveboncolós részre gondolok Tessék tekintetbe venni, hol is vagyunk
icke
Nem tudom, most inkább THK-s vagyok, vagy inkább vimpár?
Meghasonoljak? (vagy hogy kell ezt mondani)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- icke
- Nem elérhető
Alyr, testvérem. Legalább ötleteket ne adj nekik!
Másrészről. Volt az a beszélgetés (?) egy másik topicban a vimpárok esetleges alvási szokásáról. Az eredeti célkitűzés mellőzésével (tudjátok ti azt) lehetne itt folytatni, mert érdekes dolgok hangzottak el. Nem, nem az élveboncolós részre gondolok Tessék tekintetbe venni, hol is vagyunk
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Ery írta: Kölyök! Ne kezdj ki a THK-val... nem egészséges... Én csak jót akarok...
Teljesen egyetértek. Sőt.
Figyelmeztetnélek hogy a bo(k)ken amivel a THKsok egyre nagyobb hányada rendelkezik (akinek nincs annak meg kölcsönzünk) egy hegyes fa tárgy.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Yiqqe Linyaqussu írta: Nézzenek oda a kis kényes THK-sra...
Kényes ám a....
Our knees do not bend easily
- Orsie
- Nem elérhető
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- icke
- Nem elérhető
Fordítok: tessék folytatni az eddigi beszélgetést, amíg nem szólok explicite! Nézzenek oda a kis kényes THK-sra...
icke
- Felagund
- Nem elérhető
HV-nek igaza van (hiába, egy AVE-tagot is megszállhat a szentlélek ), amíg vimpárokról van szó, nem kezdek moderálni... Visszaélni nem fogok a jogaimmal, majd ősvimpárként hallgattatom el a zavaró egységeket.
Malkavita ősvimpárként...
icke
Ámen
- icke
- Nem elérhető
HV-nek igaza van (hiába, egy AVE-tagot is megszállhat a szentlélek ), amíg vimpárokról van szó, nem kezdek moderálni... Visszaélni nem fogok a jogaimmal, majd ősvimpárként hallgattatom el a zavaró egységeket.
Malkavita ősvimpárként...
icke
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Jé... 8O én meg tegnaphoz két éve... Köszi, deagol!Szürke írta: A mai napon ünneplem, hogy egy éve vagyok Vimpár. Köszönöm, Mami!
:dance:
[size=9:2b0m9vqc]P.S.: (Re: családfa) ...és Zizzo? Húgod beÖlelte, nem?[/size]
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Holtak vezére
- Nem elérhető
ez egy vimpár topic, és mi egy vimpár(icke) tulajdonságait elemezzük, nem?
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Felagund
- Nem elérhető
Artemisz (Erenya) írta: Várjatok csak, míg icke szétcsap köztetek!
Na und?
Jöhet ő is a THK-tpicba
- Artemisz
- Nem elérhető
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Holtak vezére
- Nem elérhető
- Felagund
- Nem elérhető
Well-of-Souls írta: Ha már Nature-cikkről van szó: nálunk van alváslabor, úgyhogy némi társszerzőségért szívesen besegítek
OK, köszi
- Well-of-Souls
- Nem elérhető
Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre
- Holtak vezére
- Nem elérhető
gratula Szürke!(vagy nemtudom h ilyenkor gartulálni kell-e mindenesetre én nem vagyok vimpár de azért gratula)
- Felagund
- Nem elérhető
Na, akkor itt folyok bele megint egy picit a dologba, ugyanis Felagundnak nincs igaza HV már-már kóros érdeklődése az iránt, hogy vajh' alszom-e én, mint vimpár, egy régi beszélgetésünkből fakad. (Kíváncsi vagyok, emlékszik-e még rá, miért kezdett el nyomozni.) Ennek során kilátásba helyezte, hogy álmomban lekaróz, mire én megkérdeztem tőle: honnan tudja, hogy alszom-e? Azóta mániákusan próbál hitelt érdemlő információt kicsikarni akár belőlem, akár a vimpártanokban kompetens egyéb személyektől. Tehát nem az én feladatom a bizonyítás, hiszen nekem semmi érdekem ne fűződik hozzá. Ha kíváncsi rá, tudja meg ő valahonnan, nehogy már én magyarázkodjak az AVE egy tagjának
Sok sikert, fiacskám!
icke
Ahha...
Értem...
Akkor a kísérletet majd HV nevére írjuk
Az én dolgom csak a kírérlet mikéntje..
[size=9:2ug87tcn](Ja, és én írom majd a cikket a Nature-be, ha valami falrengetőt fedezünk fel )[/size]
- sebcsaba
- Nem elérhető
A mai napon ünneplem, hogy egy éve vagyok Vimpár. Köszönöm, Mami!
Gondolta, e nemes alkalmat megünneplendő, (és mivel néhány napja megígértem) frissítem a Vimpárok weboldalát. Nos ez megtörtént.
Pontosabban ami tőlem tellett, azt megtettem, de az oldal még nem teljesen naprakész. Hogy miért? Tudok néhány egyénről, akik vimpárnak vallják magukat, azonban nem rendelkezem írásos feljegyzéssel (privi, email, fórum stb) arról, hogy ki által, mikor, hol, hogyan, stb lettek beÖlelve.
Ezért kérek mindenkit, aki vimpárnak érzi magát és nem találja meg magát az oldalon, az minél előbb szóljon nekem!
(És természetesen fordított esetben is...)
Ez alól kivételt képez Eldamyn, akiről pontosan tudom hogy Anglachel ölelte be, sőt a részletekről is van némi fogalmam, de Anglachelt még nem sikerült felvenni a családfára, ezért egyelőre Eldamyn sem kerülhet fel.
Akikről tudom, hogy vimpárok, tehát mindenképpen várok tőlük adatot: Andariel, Natalee, Anglachel, Előd.
Továbbá kérdésem, hogy Arwena által beölelt Amarie tagja-e a fórumnak, s ha igen milyen névvel?
Egyelőre ennyi.
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Holtak vezére
- Nem elérhető
- icke
- Nem elérhető
Várom a próbálkozásokat, Vezér
De azt ugye tudod, hogy is megy egy beÖlelés? Nem örülnél, ha a fiam lennél... netán kifelejteném a befejező fázist a dologból, és akkor meglepi...
icke