Vimpár Gittegylet

Több
20 éve 2 hónapja #215363 Írta: Punch Junky
Punch Junky válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Boo!

Csak a megoldás keresésébe szeretnék egy kis humort becsmpészni:
Mindenki ismeri a Kárhozottak királynője című könyvet?
Ott is egy féle megoldást kínál a királynő...
:roll:
/persze ha az Ősatyák összedugják a fejüket, abból biztos jobb fog származni....vagy nem.... :twisted: /

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hónapja #215314 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Üdvözletem!

Kedves Dodiee, aggodalmad (remélem) felesleges :wink:
Egyelőre nem mondok semmi konkrétumot. Csak annyit, hogy körvonalazódni látszik egy esetleges megoldási lehetőség. Egyvalamit, úgy hiszem, nyugodtan megígérhetek: a jelenlegi, tehát eddig beÖlelt vimpárok közül senkit nem fogunk kizárni, kiutasítani, etc. Sőt, még csak kiközösíteni se :)
Amint biztosat tudok mondani, közlöm veletek. Addig meg ne tessék aggódni, személy elleni szankciókra nincs nagy esély. Nem mészárlást akarok rendezni, hanem kulturált és minél többeknek megfelelő megoldást találni egy égetően sürgős problémára.

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hónapja #215288 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Abban igaza van Ickének, h döbbenet ami itt folyik, már lassan az se kell h valaki egyáltalán tudja mi az a vimpár, vagy h van Gittegylet és topic.. úgy is beölelik. Könyörgöm, legalább szeresse már az illető a Vámpírtörténeteket.. és ne zabáljon fokhagymát kilószám és döfködje magába a karót mert nem tudja mi fán terem a Végső Halál...
Viszont fogalmam sincs kedves Icke mit lehet ezügyben tenni, és aggódom magam, illetve gyermekeim miatt...

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 2 hónapja #215232 Írta: Zizzo
Zizzo válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Üdvözlet!

Bár "friss" vímpár vagyok, auzonban magas a generációm, és mivel kevesen ismernek ezért Yiqqe Linyaqussu hszét olvasva muszáj irnom vmit...mert szeretnék vímpár maradni.
A sötét oldal igen közel áll hozzám, leginkább az Interjú a vámpírral miatt, valamint a Vampire szerepjáték okán!
Ezért is értek egyet ickével, hisz a vímpár lét egy kiváltság. Tartsuk be a maszkabált ;)

Itélet csere van írva a vényre...

Több
20 éve 2 hónapja #215082 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Üdvözletem!

Sajnos igazad van, Atyám... Rettentő. Sebaj, még egy próbálkozás. Kitartó vimpár volnék, vagy mi a szösz.

Szóval testvéreim. Úgy vélem, itt egy alapvető félreértés forog fenn. A Vimpár Gittegylet, mint olyan, nem egy haveri társaság, ahova úgy megy a belépés, hogy "jaj, de jó barátom vagy úgy szeretlek, legyél már vimpár". Nem. A Vimpár Gittegylet egy hivatalosan nem bejegyzett, ám annál komolyabb szervezet. Mármint annak indult. Tagjainak közös vonása (volt) a vámpírok, a vámpírlét, illetve, általánosítva, a fantasy világának dötétebb oldala iránti érdeklődés. A beÖlelések hosszas megfigyelések, megfontolt döntések után zajlottak le, nem pedig találomra, mondhatni egyik napról a másikra. Nem tudom, mikor szaladt meg a dolog. Viszont ami itt megy, az már nem az a Vimpár Gittegylet, amelybe engem annak idején beÖleltek.
Tájékoztatni szeretném a népet, hogy ma - pusztán véletlen az időpont alkalmassága - találkozom több alacsony generációs vimpárral (Lestat, gillz, Bőregér, stb.), sőt, Bőregér révén magával Gusztávval is. A netes találkozón, amely miatt eredetileg összegyűltünk volna, rászánunk egy félórányi időt - vagy többet - arra, hogy átgondoljuk, mit lehet tenni ebben a helyzetben. Nem elképzelhetetlen, sőt, egyenesen valószínűnek látom, hogy komoly reformokról fog döntés születni. Ez egyszerűen nem mehet így tovább.
Gyermekeim. Pillanatnyilag a vimpárok száma száz fölött van. A táborban, illetve közvetlenül utána több, mint tíz beÖlelés történt. Ezt a számot egyszerűen vérfagyasztónak találom. Topicgazdaként a fórum moderálásán kívül nincs semmiféle külön fennhatóságom a vimpárügyek felett, mindazonáltal harmadik generációs vimpárként kézbe fogom venni a dolgokat. Nem ijesztgetni vagy fenyegetni akarok, csak figyelmeztetek a közeledő változásokra.

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
20 éve 2 hónapja #215068 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Eldamyn írta:

Ryana írta:
Morgoth/Anglachel írta:
1 kérdés: mikor kerülök fel a családfára?

Amikor a többiek.
Magyarul mikor Szürki majd annyira rá fog érni h frissíti. Ne kérdezd mikor. Egyelőre van épp dolga.

Én speciel február 16.-án lettem beölelve és azóta nem vagyok még rajta Szvsz Szürkének sosincs ideje, ha meg fogja csinálni az valami csoda lesz De ettől még vimpár vagyok, és ez a lényeg! Szóval mindenki aki még nincs fent a családfán: ne csüggedjetek!

Ja, ha már itt tartunk: Anglachel júli 14-én este beölelt. Csak jeleztem.

Kölyök! Jobb lesz ha feladod... ez szélmalomharc... dícséretes szándék így feneklik meg...

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 2 hónapja - 20 éve 2 hónapja #214947 Írta: Eldamyn
Eldamyn válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Ryana írta:
Morgoth/Anglachel írta:

Amikor a többiek.
Magyarul mikor Szürki majd annyira rá fog érni h frissíti. Ne kérdezd mikor. Egyelőre van épp dolga.

Én speciel február 16.-án lettem beölelve és azóta nem vagyok még rajta Szvsz Szürkének sosincs ideje, ha meg fogja csinálni az valami csoda lesz De ettől még vimpár vagyok, és ez a lényeg! Szóval mindenki aki még nincs fent a családfán: ne csüggedjetek!

Ja, ha már itt tartunk: Anglachel aug 14-én este beölelt. Csak jeleztem.

"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/

Több
20 éve 2 hónapja #214374 Írta: Punch Junky
Boo!

Igazándiból csak azért érdekelt, mert esetleg el lehetne küldeni, vagy meg lehetne mutatni. Pl.: Kinek milyen a témája, milyen a regénye.
Engem nagyon érdekelne, hogy kit ilyen szinten mi fogott meg ebben a témában.
:lol:

Több
20 éve 2 hónapja #214037 Írta: Ellana
Ellana válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

E. Eia Ayna írta: Amikor az ember már télleg feladja az életet, vagy már belefáradt a világba... úgy is lehet mondani, hogy kialudt a szemében a láng. már nem érdekli semmi, olyan mint egy gépezet. sokféle kultúrában előfordul főként az idős embereknél: kiközösítik őket, vagy az öreg már úgy érzi, hogy nincs rá szükség, neki már csak az a szerepe hogy meghaljon.

Huh, ezzel nagyon fején találtad a szöget, pontosan ezt akartam mondani. Ilyen esetben szvsz az ember már nem igazán tekinthető élőnek... ahogy mondtad, olyan, mint egy gépezet, amit az izmok mozgatnak, de érzelmek már abszolúte nem lakoznak benne.

"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/

Több
20 éve 2 hónapja #213639 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Én még várom hogy akit kértem hogy beöleljen hogy előbb ő legyen vimpár! Hüppp!!
Most vettem észre hogy átkerült e topik ide a Vegyesből!

Na valami érdemlegeset is írjak!
Aki látta a Van Helsinget mint én inkább jobb lett volna nem látni! Szerintem pocsék!!!!! Miért kell a vámpírnak ugy eltátani a száját mintha nem is tudom egy lo pofáját látni az ember!!!!!!!!!
:oops: :twisted: :evil: :oops:

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
20 éve 2 hónapja #213586 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Ryana írta:

Morgoth/Anglachel írta: 1 kérdés: mikor kerülök fel a családfára?

Amikor a többiek. :)
Magyarul mikor Szürki majd annyira rá fog érni h frissíti. Ne kérdezd mikor. Egyelőre van épp dolga. :P

Én speciel február 16.-án lettem beölelve és azóta nem vagyok még rajta :D Szvsz Szürkének sosincs ideje, ha meg fogja csinálni az valami csoda lesz :D De ettől még vimpár vagyok, és ez a lényeg! Szóval mindenki aki még nincs fent a családfán: ne csüggedjetek!

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
20 éve 2 hónapja #213443 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Előd:

[size=9:1ad202i4]szerinted ha vmi egyes betűmérettel van írva azt el lehet olvasni? mert szerintem rohadtul nem sőt még zavaró is az egész úgyhogy lécci ne írj ilyennel mert nagyonrohadtul idegesítőőő!!![/size]

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 2 hónapja #213436 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

gillz írta: hát, kéhlke, a szubkultúrák valójában a társadalom titkos vérkeringése ;) én csak tudom :lol:

Jelen szubkultúra meg a vérkeringése, nem? ;)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 2 hónapja #213421 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Áfonya írta: Na és a "humoros kisközösség"? :lol: :tongue:

Szvsz mi vérkomolyak vagyunk... :P

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 2 hónapja #213412 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Na és a "humoros kisközösség"? :lol: :tongue:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
20 éve 2 hónapja #213408 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
hát, kéhlke, a szubkultúrák valójában a társadalom titkos vérkeringése ;) én csak tudom :lol:

need more brainz. yourz. now.

Több
20 éve 2 hónapja #213407 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Na, szubkultúra lettünk.. ehhez mit szóltok? :lol: Azt hittem pedig a vimpárok a meghatározó tényezők... 8)=

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
20 éve 2 hónapja #213397 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
[size=9:d0aumex5]csókolom, majd énis.. de csak halkan[/size]

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 2 hónapja #213287 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Morgoth/Anglachel írta: 1 kérdés: mikor kerülök fel a családfára?

Amikor a többiek. :)
Magyarul mikor Szürki majd annyira rá fog érni h frissíti. Ne kérdezd mikor. Egyelőre van épp dolga. :P

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
20 éve 2 hónapja #213200 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Szijasztok!

Bejelentem, hogy beÖleltem Anglachelt (13.-án este) és Eglarcarient(14.-én délelőtt)

fogadjátok őket szeretettel! :)

Thaur

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
20 éve 2 hónapja #213048 Írta: Anglachel/Gurthang
Anglachel/Gurthang válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Nos most már én is be vagyok ölelve.
Vagyis Thaur beölelt. Szóval Boo

AURE ENZULUVA!

Több
20 éve 2 hónapja #213040 Írta: Remzy
Remzy válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Üdv !

Mau-val van 1 regényötletünk :P majd megirogatjuk :)
Az a Mazo-korboncnok-elmebajos-malkáw-karim története lessz :)
Addíg is mindenkinek : Good Hunting

OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?

neköss bele a hejesirásomba ;>

Több
20 éve 2 hónapja #213019 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Beöleltem DaroNightot aug. 14.én délután Pécsi talin.
tanúk: a számháborúsok. :) =

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 2 hónapja #212993 Írta: Daeadan/Bátor Fhéánor
Daeadan/Bátor Fhéánor válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Hát regényötletem van:a Pécsi talin sikerült annyira befordulnom hogy van egy-két gondolat itt... majd vhogy begépelem és majd megadom a címet! De ez mér fontos Punch Junky?

...De eljött a végzet és a nagy tettek ideje...

Több
20 éve 2 hónapja #212966 Írta: Halálvirág/Gemini
Halálvirág/Gemini válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Én is írtam firkálmányokat, de nem lettek túl fényesek. Egyébként inkább a magam "teremtményeiről" írok, az meg elég sajátos.

Szeretve ölelek mindenkit. (nem félreértendő, mindenkinek ezt mondom) :twisted:
GemO.

darált Halál
bang bang

Elvakít a napfény.

Több
20 éve 2 hónapja #212947 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Dodienak vannak vampire-ös novellái, őt nyugodtan megkeresheted ezzel kapcsolatban.

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 2 hónapja #212864 Írta: Punch Junky
Boo!

Nem tudom, h mennyire off, de végülis senki sem reagál a témával kapcsolatban, szóval van egy kérdésem.
Nem komoly a téma:
Vannak itt olyanok is, aki vlmilyen szinten affinitást éreznek, éreztek, hogy vámpír /vimpár/ storykat írjanak?
:?
Magam részéről, hogy válaszolja is, igen, és egy regényt is szerettem volna alkotni....persze nem lett belőle semmi, csak az eleje, meg egy story.
Érdekelne, hogy Ti mit alkottatok, ha van kedvetek megosztani.
:roll:

Több
20 éve 2 hónapja #212712 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Nem akarok nagyon offolni, de ezt nagyon szeretném vlkivel megosztani. Egy vámpír-hangulatú percemben írtam ezt a nem is tudom én mit. Továbbá remélem senkit nem bántok meg az utóbbi 2 sor alkalmi "ellopásáért".

És mire észbe kapsz, máris úgy hiszik, eljött számodra az idő. A rokonok siratnak, a pap írja a beszédét, a virágkötő készíti a koszorút ,az anyakönyvvezető tesz egy rövid bejegyzést...ELHUNYT.
És csak. Csak a kisleány, az a tisztalelkű kisleány, - kinek tiszta lelkét nem lehet becsapni, - tudja az igazat. S mivel szavakká nem tudja formálni gondolatait, - s mert a társadalom elveti az ilyesfajta okkult szemléletet, és mert még gyermek, tudja, érzi, nem is hinnének neki, - hallgat, s vár.
A gyermek felejt mondatokat, felejt eseményeket, de érzéseket soha. Azok ott keringenek a bőre alatt, s csak arra várnak, hogy egy apró emlék kirobbantsa őket. Majd egy nap az ifjú hölggyé serdült kisleány felül az ágyában. Fülét megcsapja egy ismerős nesz, orrát egy régen effeledett illat. És csak pár rövid, kapkodó, elmaszatolt sorban tudja a régi, ám el nem feledett érzéseket kimondani.

"Megszületett, virágzott
Eltemették, kimászott."

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"

Több
20 éve 3 hónapja #212133 Írta: Punch Junky
Boo!

hmmmm....
Drága Ellana!
Kívánom, hogy ne csalódj....
Egyébként örülök neki, hogy nem vagyunk közös nevezőn, már csak azért is, mert az igen szót hosszabb kiírni, mint a nem szót... :lol:
Icke:
van-e élet?
Van!
Néhány éve volt szerencsém egy halál közeli élményessel beszélgetni, és nagyon megindító volt ahogy elmesélte. Lehet racionálisan buta bizonyítás, de ha többen ugyan azt állítják, akkor lehet vlmi oka annak, nem?
:wink:

Több
20 éve 3 hónapja #212094 Írta: Zizzo
Zizzo válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Üdv!
Hát ez a lélek dolog nagyon érdekes... a legjobb megfogalmazás szerintem még mindig az, ahogy a tudat és a tudatt alatti összedolgozik. Mert ugye elvben vannak érzelmek, amiket kémiai reakciók váltanak ki, ez a tudatalatti, de aztán jön az, hogy az adott ember hogyan kezeli ezeket az érzelmeket. És ezt mindenki másképp teszi, hisz a tudatot az élet legapróbb rezdülései is változtatják!! Következésképp a halállal a léleknek annyi...azaz nincs tovább! vagy pedig megkéne próbálni egy totál elrugaszkodott gondolatot erre kitalálni, hogy van-e élet a halál után... node kérem, aki kiváncsi az korán megörekszik! Legyen az a kérdés, hogy van-e élet a halál elött! Mert erre van válasz és ha azt mondjuk igen (mert mi mást tehetnénk ily tudatlanul) akkor legalább meg van a helyünk! Igy könnyeb viszonyulni a dolgokhoz!!

Igaz barátság elvileg létezhet, de tényleg k#rva nehéz megtartani!! Most nem akarom elmondani a sablont, hogy ki az igaz barát!

Itélet csere van írva a vényre...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.757 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére