Vimpár Gittegylet

Több
20 éve 5 hónapja - 20 éve 5 hónapja #197619 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
azt hiszem, teljes nyugalommal bejelenthetem, h a kedvenc "vámpíros" filmem a Vampire Hunter D második része lett.

Persze nem tudok dönteni, ki a kedvenc szereplőm, D, Meier, és Grove közt inkább nem is :roll:

azon gondolkodom, kitűnő egyestés szerepjátékot lehetne kitalálni... a fő tulajdonság a megjelenés lenne, és különféle tószokat lehetne vásárolni pontokból. :twisted: és persze bármivel lehetne játszani, akár dumpiellel is, csak a mesélőnek "kötelező" lenne kijátszatni az összes hátrányát mindenkinek.

need more brainz. yourz. now.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 5 hónapja #197602 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Valakitől kölcsönkérhetném a könyvet?? (Interjú a vámpírral) Mert azért jó lenne, ha el tudnám olvasni.
Louis nekem annyira nem tetszett mint karakter. Külsőre tökéletes. (Brad Pitt, na jó, rulez de csak most! :) ) Ő szerintem az a "tipikus áldozat".
Akkor is jó Armand. :) Lestat meg Pláne! :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 5 hónapja #197600 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Punch, engem az eléggé zavart, hogy a filmben kábé kéccer annyi idős (mármint ha a halandó életüket nézzük) Armand, mint a könyvben, éshát' eléggé más karakter...

Több
20 éve 5 hónapja #197586 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Morgana írta:
Galadh: Danielt Christian Slater játssza. Tehetséges srác, csak mindig becsukják, mert túl sokat verekszik. Láthattad még: Robin Hood, a tolvajok fejedelme (Skarlát Vili), Rés a pajzson, Tiszta románc, A rózsa neve. Ezek a legismertebb filmjei talán. (Én nagyon szeretem.)

Ne felejtsd ki az Adj rá kakaót! című filmet se, nekem az tetszett a legjobban. És sztem az Galadhnak is tetszene:)

[size=9:20wqr6ro]u.i.: írsz majd privit?? tudod miről..[/size]

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 5 hónapja #197550 Írta: Punch Junky
Punch Junky válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Boo!

ainawethien Írta

Armand az én szívfájdalmam.. Antonio Banderas??? nevetséges.. na mindegy..

Szerintem Ő jó volt Armandnak, Nekem a Kárhozottakban több bajom van a szereplőkkel....elméletileg Marius szőke kék szemű, és magas, ezért teszik vámpírrá, illetve véristenné. Erre egy kopaszodó alacsony emberke az...Szánalmas.... :cry:

Több
20 éve 5 hónapja #197542 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Galadh írta: Hm. Hát nekem nem nagyon teccett... főleg, mert olvastam a könyvet. Hogy tudták Armand-t így elrontani?! Uhh... Louis viszont nagyon jó volt, meg Claudia is. Jut eszembe: nem tudjátok, ki játszotta Danielt?

Armand az én szívfájdalmam.. :roll: :evil: Antonio Banderas??? 8O nevetséges.. na mindegy.. "azért" jó film lett ;)
Danielt Christian Slater játszotta nem?

*jól van, látom már megírta valaki h. Christian Slater, és tényleg ő az.. sebaj ;)

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Több
20 éve 5 hónapja #197521 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Diego de la Moota írta:

Morgana írta: És az uralkodói státusz még nem egyenlő a valós hatalommal.
:twisted:

Valahogy igy gondolkodnak A Nők... :evil2:

Miért is?

Galadh: Danielt Christian Slater játssza. Tehetséges srác, csak mindig becsukják, mert túl sokat verekszik. Láthattad még: Robin Hood, a tolvajok fejedelme (Skarlát Vili), Rés a pajzson, Tiszta románc, A rózsa neve. Ezek a legismertebb filmjei talán. (Én nagyon szeretem.)

Armand: sztem jó volt nagyon a Banderas-alak, csak valóban más, mint a Rice-féle figura. Ettől függetlenül egészen korrektül megállt a filmben. :)

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
20 éve 5 hónapja #197513 Írta: Drizzt

Morgana írta: Igen. :)
És az uralkodói státusz még nem egyenlő a valós hatalommal.

Pontosan, a valós hatalom nagyon sokszor azé, aki valahonnan a háttérből mozgatja a szálakat, vagy egyszerűen tudja hogy kell hatni arra, aki uralkodik...
Amúgy az Interjú film Armand alakja teljesen, és érthetetlenül elhibázott, főleg, hogy Anne Rice neve ott volt a forgatókönyvön is...
Végül is jó figura volt a filmbeli is, csak teljesen más, mint a könyvben.

Több
20 éve 5 hónapja #197509 Írta: Diego de la Moota
Diego de la Moota válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Morgana írta: És az uralkodói státusz még nem egyenlő a valós hatalommal.

Valahogy igy gondolkodnak A Nők... :evil2:

"Chaotic Evil means never having to say you're sorry"

Több
20 éve 5 hónapja #197508 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Hm. Hát nekem nem nagyon teccett... főleg, mert olvastam a könyvet. Hogy tudták Armand-t így elrontani?! Uhh... Louis viszont nagyon jó volt, meg Claudia is. Jut eszembe: nem tudjátok, ki játszotta Danielt?

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 5 hónapja #197502 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Végre valahára én is megtudam nézni az Interjú a vámpírral cimű kultuszfilmet. Hát ez leírhatatlan élmény!!!!! Nagyon tetszik az egész filmnek a felépítése!!!!!

Lestat és Armand Fan lettem!!!!! :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 5 hónapja #197498 Írta: Morgana

Drizzt írta: Egyik klánregényben van malkáv herceg...érdekes dolgokat művelt harc közben ;) , de amúgy semmi káosz nem volt ott, csak azé, mer malkáv volt. Ammúgy uralkodni én sem szeretnék ;) , aki uralkodik, az mindig célpont...

Igen. :)
És az uralkodói státusz még nem egyenlő a valós hatalommal.

S. P. Q. L.

a semmiből a létbe."

Több
20 éve 5 hónapja #197488 Írta: Drizzt
Egyik klánregényben van malkáv herceg...érdekes dolgokat művelt harc közben ;) , de amúgy semmi káosz nem volt ott, csak azé, mer malkáv volt. Ammúgy uralkodni én sem szeretnék ;) , aki uralkodik, az mindig célpont...

Több
20 éve 5 hónapja - 20 éve 5 hónapja #197487 Írta: Dodiee

Drizzt írta: A káoszt meghagyjuk a malkavitáknak...amúgymeg ők is simán elvesznének benne némi rendszer nélkül :P

így is elveszik minden benne, csak ezt rajtunk kívül nem látja senki;)

Laurelen írta: helyes! az uralkodást meg hagyjuk úgy általában. bár a malkikat úccse érdekli...

való igaz! mi csak röhögünk a háttérben:DD

Több
20 éve 5 hónapja #197480 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Drizzt írta: A káoszt meghagyjuk a malkavitáknak...

helyes! az uralkodást meg hagyjuk úgy általában. :twisted: bár a malkikat úccse érdekli...

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
20 éve 5 hónapja #197460 Írta: Morgana
Megcsináltam a Camarilla tesztet.

Egy kérdés nem tudok eldönteni, és számít...

Ha könyveket kapok ajándékba, akkor 36%-os Tremere vagyok.

Ha ékszereket, akkor 45%-os Toreador.

És igen, valóban ez életem nagy dilemmája...

:tongue:

ui.: akkor is Lasombra rulzik! :twisted:

ja, és changeling 12 :)

S. P. Q. L.

a semmiből a létbe."

Több
20 éve 5 hónapja #197447 Írta: Drizzt
A káoszt meghagyjuk a malkavitáknak...amúgymeg ők is simán elvesznének benne némi rendszer nélkül :P

Több
20 éve 5 hónapja #197445 Írta: Dodiee

Nólindir írta: Jóvan, szóljatok mán mindig be a Venture-ökre...! :evil:

Valakinek uralkodni is kell, wazze! 8)

de miért pont nekik? :twisted: Különben is, minek az a sok rend meg fegyelem.. a káosz rulzik. puszi neked Ventruetünc:DD

Több
20 éve 5 hónapja #197444 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Jóvan, szóljatok mán mindig be a Venture-ökre...! :evil:

Valakinek uralkodni is kell, wazze! 8)

argh

Több
20 éve 5 hónapja #197441 Írta: Dodiee

Nólindir írta:

Drizzt írta: végre valaki, aki rajtam kívül félig meddig Ventrue ;)

Shimán 8) Bár szerintem Ladislas is az...

És szegény Toma is...

Több
20 éve 5 hónapja #197435 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Csókolom, Vértesók! :D

Van egy új szörnyedvényem, de minthogy Lestat-ihletés, gondoltam, beteszem, elfér!

Alliterációs játékszösszenet -
avagy Aprószentek Temetője télen: (2004.05.29.)

Hajnalok halnak
nappalok nőnek
havát hevítve
karsztos kőnek

Hontalan holtak
énekes éjek
fakó freskója
tél-temetőnek

Száműzött szívek
átkos álma
szökött szegények
álnok árnya

Váltott vérengzők
léha lelkek
örök ördögnél
nyugtot nyertek

sosemszűnt sorsban
hűlt halálban
tágas temető
sár-savában.

Na, milyen? :twisted:

Siss, édes, de jó, hogy te is GangreAdor vagy! (Gangrel és Toreador korcs, akár szerénymagam.. :wink: :P )

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 5 hónapja #197431 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Én erre nem lennék büszke... :mrgreen: :evil2: :evil3:

Diego: :cool: Ez jó volt. Nagyjából én is ilyesmire számítok... Ehh, azért félelmetesn, h vannak olyan filmek, amiket letölteni se érdemes... :legyint:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
20 éve 5 hónapja #197430 Írta: Julcsi_

Shimán 8) Bár szerintem Ladislas is az...

argh

Több
20 éve 5 hónapja #197428 Írta: Drizzt
végre valaki, aki rajtam kívül félig meddig Ventrue ;)

Több
20 éve 5 hónapja #197415 Írta: Diego de la Moota
Diego de la Moota válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Dracula 3000.... hmm lelki szemeim előtt már látom amint a kiöregedő szexszimbólum, Erika Eleniak piros fürdőruhában végigriszálja habtestét az űrhajó folyosóin és nagyokat sikongat miközben Coolio a fővámpir csúnyán vicsorog mert ugye Van Helsing... :evil2: a Dracula 2000 is egy tévedés volt, de ezek szerint az "alkotóknak" nagyobb a tűrésküszöbük mint nekem... szegény Drakula... ha még nem karózták meg akkor ezek után biztos belepusztul a szégyenbe és átszokik a málnaszörpre :evil2:
A listámon már igy látatlanban esélyes jelöltként indul a "Vimpár-citrom dijért" a Van Helsinggel karöltve...
hihetetlen hogy mennyi szemetet akarnak velünk megetetni fogyasztókkal... :x :cry:

"Chaotic Evil means never having to say you're sorry"

Több
20 éve 5 hónapja #197338 Írta: Julcsi_
Ehhe... már megint elkésve...

/me 45% Venture! :mrgreen: (úrivámpír rulz)

Ja és: Vampire Score: -2 WereWolf Score: 1 Mage Score: 11 Wraith Score: -3 Changeling Score: 17 (asszem mégsem vagyok egészen vámpír... :roll: )

argh

Több
20 éve 5 hónapja #197337 Írta: Punch Junky
Punch Junky válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Boo!

Nem kell félni, a Van Heslingre is mint vígjáték érdemes beülni....annál csak jobb lehet....

:shake:

Több
20 éve 5 hónapja #197334 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Morgana írta: ui.: az a ciki, hogy úgyis megnézzük majd, mert vámpírok vannak benne.
Ha megnézitek a szereposztást, meg a stábot, látszik, hogy valszeg nem túl nagy a film költségvetése,

Hát igen.. a szereplőgárdából ítélve ez már nem is "B" kategóriás film.. 8O vicces lesz, az már biztos..

Ehh. Eszem... izé, Un-fucking-believable, hogy klasszikust idézzek.

OFF: Csak nem Ford Fairlane? 8O 8O sosem gondolta bele hogy a magyar "eszem..." hogyan lehet eredeti nyelven. :lol: 8) :roll: így is jól hangzik.

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Több
20 éve 5 hónapja #197331 Írta: Morgana

ainawethien írta: Én már félek.... 8O

www.imdb.com/title/tt0367677/

Te jó....

Ez csak az "ööö" kategróriával írható le...

Én is félek.
:closed:

ui.: az a ciki, hogy úgyis megnézzük majd, mert vámpírok vannak benne.
Ha megnézitek a szereposztást, meg a stábot, látszik, hogy valszeg nem túl nagy a film költségvetése, ergo a plázapatkányokra és ránk számítanak nézőknek - ebből meg visszajön a gyártási költség.
:P PP

S. P. Q. L.

a semmiből a létbe."

Több
20 éve 5 hónapja #197318 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

ainawethien írta: Én már félek.... 8O

www.imdb.com/title/tt0367677/

Ehh. :eek4: Eszem... izé, Un-fucking-believable, hogy klasszikust idézzek.

Pláne ilyen nevekkel, h Coolio meg Erika Eleinak. :roll: A fene essen beléjük, hogy nem tudnak csinálni egy normális filmet a vámpírokról... :( :? Pláne Van Helsing megint...

No comment. :x

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.770 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére