-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Középfölde
-
Nyelvek és írások
Nyelvek és írások
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #28060
Írta: Anonymous
De kijavították, meg van csillagozva - vagy lábjegyzetelve? Nemtom, valamelyik.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #28059
és a magyarban miért nem jaították ki akkor?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #28058
Nem omentilmo. Ez volt az eredeti alakja a szónak, de aztán Tolkien átírta.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #28057
de ha omentielvo, akkor a magyarban miért omentilmo....
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #28055
Természetesen elfogadom!<br> Mindig jó e rég elveszettnek hitt közös nyelvet hallani!<br> Ma már inkább az emberek nyelvét használjuk.
<br> Bár nemmindenki,mert vannak akik eléggé orknyelven beszélnek:-)))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #28054
Ugyan, én csak az elen síla lúmenn' omentielvo-t és a namáriét ismerem... De azért remélem a Közös Nyelven is elfogadod a köszönetet.
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #28053
<br> Ugyan már!<br> Lalaith:Egy királynak az a dolga,hogy a népet összetartsa,és segitse,megvédje,és a nép ezt meghálálja ,és így tökéletes a harmónia.
Hogyvan tündéül,hogy köszönöm?Tudod?<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #28052
Most valami tündéhez méltót kellene válaszolnom... valami nagyon bölcset... vagy nagyon szépet... mondjuk... köszönöm!!!
)))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #28051
Nem is tudom,lehet,hogy nemvagy olyan komoly,inkább egy picit visszafogottabb,érdeklődőbb,aki szereti fürkészni a dolgokat,tájékozódni,és csak aztán cselekszik.Bár meglehet,hogy teljesen az ellenkezője vagy:-))<br> De helyes aranyos,mosolygós:-)<br> Akár egy tünde!
))<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #28050
Így is mondhatjuk! Ez egy egészen korrekt megfogalmazás volt!<br> Mért is vagyok én ''komoly''?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #28049
Na ez jó!Akkor ha valami kérdésem van hozzád fordulok!
<br> A tapasztalt komolyan mosolygós nemtizenötéves leányzóhoz!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #28048
Na, hát mondom én! Bárkinek bármi kétsége akad, majd én megmagyarázom.<br> ''Minden bonyolult kérdésre van egy egyszerű, kézenfekvő, jól érthető, téves válasz.''
))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #28047
Szia Lalaith!
<br> Igen, nagyon jól fogalmaztad!<br> Pontosan így történt!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #28046
Szerintem ez csak a szinkron hibája - jobban mondva a hangsúlyé. Nem emlékszem pontosan a szövegkörnyezetre, de Szarumán valami olyat kérdez Gandalftól, hogy ''Ugye tudod, ki... (bla bla bla)?'' És erre mondja Gandalf, hogy ''Igen, Szauron.'' De a hangsúly miatt nem úgy érted a válaszát, hogy ''igen, tudom, Szauron az'', hanem ''igenis, Szauron''.<br> Na hát, én megpróbáltam megfogalmazni...
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #28045
Nem biztos, hogy Sarumánt szólítja..(Habár nekem is úgy tűnt..)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #28044
Svindler: most ezt nem ide kéne írnom, de máshova nem tom hova lehetne... tehát olvastam a GYU filmről szóló kritikád végét, és Gandalf tényleg Szauronnak szólítja Szarumánt! nem tudom, hogy ez hiba, vagy vmi jelentéssel bír, de ez így van...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #28042
(Ja és még azt is, hogy a lidérc rövid i...)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #28041
Akkor ki mondta? Na mindegy, akkor bocs, és mindenkinek üzenem, hogy A KILENC A GYŰRŰLÍDÉRCEKNÉL VAN!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #28040
Ilyet soha nem mondtam.<br> <br> ellenben: gyere be a retro oldalon a chat.hu-ra. Nem olyan szép, de műxik:<br> <br> <a href=http://chat.hu/retro/>
chat.hu/retro/
<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #28039
Oké, úgy látom, nemcsak rám hat így az éjszaka!
)))
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #28038
Ja, van számodra egy megrázó hírem:<br> Egyszer azt mondtad - legalábbis asszem, te voltál... -, hogy a Kilenc Szauronnál van. Nos, én is alig hiszem, de... TÉVEDTÉL!!! Merthogy a Gyűrűlidérceknél vannak.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #28037
OFF:<br> az semmi, most megy az RTL-en a Wyatt Earp.<br> Amikor bemondták, kapásból így értettem:<br> Wyatt Törp...<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #28036
Roppant viccesen az jutott eszembe, hogy ''chiga.hü'', szóval asszem, fáradt vagyok...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #28035
Lalaith<br> <br> nálam is áll... várjunk még egy picit... addig szóval tartalak
<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 9 hónapja #28034
''Van, amiről nem jó beszélni, míg a világ homályban van''? Na jó, akkor aludj jól!
)
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Középfölde
-
Nyelvek és írások
Oldalmegjelenítési idő: 1.518 másodperc