-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Középfölde
-
Nyelvek és írások
Nyelvek és írások
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #27831
Írta: Anonymous
Nem is rossz ötlet, ha emléxek lyól, a filmben Legolasnak is van.<br> (valaki mondta )
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #27830
te jó isten, itt mindenki tünde tetoválásokat akar magára vésetni?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #27829
Emberek hogy van tündéül a Harc/Küzedel és a Béke , valamint az Élet szavak?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #27828
Hülye vagyok, már megtaláltam a különbséget
(<br> Sajna mindíg hamarabb járt a szám, mint az eszem
(((
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #27827
óra az gyenge R, mint az angolban<br> rómen az pergetett<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #27826
Mármint naponta egyszer ömlesztve.<br> Most eltévedtem a tengwák között.<br> Mi a különbség az óra és a rómen között?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #27824
nem, hanem anca (nc)<br> <br> tehát Á + Rómen, rajta I + Anca, rajta E
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #27825
napi egy levél? már ma íródott vagy öt-hat
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #27823
Az árince-ben a c az egy calma lenne? Éz azt eddig k-nak gondoltam(nyilván tévesen)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #27822
napi egy levélre állítottam be magam úgyhogy mélt még nem kaptam, de WEB-en meg nem látom a csatolmányt
(
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #27821
nos, jó kérdés<br> éjszaka: <i>húre, móre, lóme</i><br> ebb?l éji: lómea<br> szél: <i>súre</iy<br> <br> így éji szél: lómea súre; súre lómea
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #27818
bocsi...abraxas<br> a listán küldött feliratomat megkaptad?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #27817
ha lehet hogy mondják/irják hogy: <br> Éjji szél<br>
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #27815
Kedves amanibhavam,<br> nem elégedetlennek kívántam látszani, csak egy kicsit kínlódtam volna a fordítással a szószedet alapján. Most majd inkább a leírással fogok bíbelődni.<br> Az se piskóta egy magamfajta amatőrnek
)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #27812
ne viccelj, én is csak az ötödik leckénél tartok, most kezdem az ige jelen idejét... ugyanolyan kezd? vagyok, mint más, nem kell itt kötelez? penzumot el?írni
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #27813
Dínchamion: ne haragudj, hogy egy egészen más témával megzavarlak titeket, de 18-a óta nem jeleztél vissza, hogy tényleg jössz-e velünk a moziba. Ha igen, akkor kérlek, írj egy sort a Nézzük meg együtt a filmek topicba. Köszi és mégegyszer bocsi.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #27814
Hányadik kiadásból készült a magyar? Huszadik? Na, ezért nem bízom benne (bár minden tiszteletem Árpi bácsié, a tünde szövegeket jobb az eredetiből kiírni)...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #27811
az Ardalambion szerint a LotR els? kiadásában <i>omentielmo</i> szerepel, kés?bb Tolkien ezt kijavította <i>omentielvo</i>-ra, és az okosok szerint nyelvtanilag is így helyes
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #27810
Boreger: ometielvo. Mióta félreírták, nem bízom a fordításban... De ez a kiejtésből is kiderül...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #27809
aman: egyetértek! De akkor azt is beszéljük meg, hogy a teljesen kezdők is iratkozzanak levlistára, vagy először sajátítsanak el egy kellő alaptudást (ennek mibenlétéről is kellene tárgyalni)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #27806
Abraxas: Nem szétrobbantani, hanem áttekinthetően különválasztani... Ez lett volna a javaslatom...
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #27807
nos, én szeretném, ha a levlista a Quenya nyelvvel is foglalkozna, mert a szövegátírás, mint téma hamar kimerül, ha egyszer megegyeztünk a megfelel? tengwákban... onnantól kezdve legfeljebb szép feliratokat küldözgethetünk egymásnak<br> tehát sztem a listának át kellene mennie quenya és kés?bb sindarin önképz?körbe
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #27804
Na, valami ilyesmi van nekem is, csak angol-quenya (ill. tünde, mert egy csomó szó sindarin)
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #27805
egy kérdés: elen síla lúmenn omentilmo v. omentielvo???? Mert mindkettőt láttam már, és most nem tudom, melyik a helyes. esetleg nem is ugyanazt jelentik?
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #27803
Köszönöm a segítséget, bár kedves amanibhavam kissé túlteljesítette a tervet, lelővén ezzel a poent, de sebaj! Majd találok új célpontot
)<br> Ja és Dínchamion:<br> bár az én szavam nem sokat ér, de engem személy szerint mindkét téma érdekel. SZVSZ kár lenne szétrobbantani.
-
Anonymous
-
Témaindító
-
Látogató
-
22 éve 10 hónapja #27801
Nekem semmi bajom vele, hogy erről beszélgettek... És a levlista CSAK erről fog szólni?
-
Közösség
-
Fórum
-
Tolkien HU Fórumok
-
Középfölde
-
Nyelvek és írások
Oldalmegjelenítési idő: 1.472 másodperc