Kérdések

Több
21 éve 10 hónapja #88654 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: Kérdések
Ennyi 8O ??Hupsz :oops: ...
Köcc :D

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #88653 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: Kérdések
hat beirod a weboldal cimet,draga :D !

'a prayer for the wild heart,kept in cage'

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #88628 Írta: [Nerwen]
Na, tessék kinyögni :evil: !Vagy olyan bonyorult 8O ?Épp elég volt ezt az üzit leírni, most mki tudja mien tudatlan vok :oops: :x !

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #88616 Írta: [Nerwen]
Tom h ez hüleség, de h a fenébe lehet képeket felrakni :oops: :oops: :oops: :oops: ?

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #88512 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Kérdések
Igen valszeg a rendezői fog menni...hogy hogyan...hát a film 3 és fél órás ;) Mmint a rendezői...éppen csak az kell hgy néhány ember végig rohanjon a sorok között és felszedje a nagyobb szemeteket ;) Meg lesz oldva :)

Több
21 éve 10 hónapja #88486 Írta: Ghargoqurk
Ghargoqurk válaszolt a következő témában: Kérdések
Ja és nem nincs a hobbitokon cípő, de akkor miég egy költői kérdés...Vajon lábnyomuk miért nincsen amikor távolról mutatják őket :) ?

Vita Verus Nunquam Com Morte Sum

Több
21 éve 10 hónapja #88485 Írta: Ghargoqurk
:cry: Nemegyáltalán nem sértődtem meg. Sőt én is nagyon örülök annak hogy a kérdések olyanoknak szoltak akik ismerik a történetet. Nem örülnék tulzottan ha helyettem vagy esetleg helyettetek primitív emberek hülye kérdések megválaszolásával eloroznák előlem a helyet. Azt hiszem csak egyet rontottam remélem elég lesz. Különben meg az hogy itt parázok össze vissza az azért van mert nem nekem fontos a jegy, én már láttam a filmet vagy 10-szer...meg a könyv amúgy is jobb és ahhoz jegy se kell. Csak az zavar hogy vannak itt a fórumon olyan emberek akik kifejezetten pengéznek azzal hogy ismerik a komlett Középföldét.
Valaki azt mondta nekem hogy a bővitett változatot vetítik, de ha 10-koe és 13:30-kor is kezdenek egyet akkor nem lehet rendezői változat nincs rá idő. Erről tudtok ti valamit ?

Több
21 éve 10 hónapja #88401 Írta: [Nerwen]
Na én meg rossz címet adtam meg :x :oops: :oops: !

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #88399 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Kérdések
Eia: :up: megy ez nekünk :!:

Na,egyköltői kérdés következik:
A hobbitokon volt cipő,mikor átkeltek a Caradhason?[size=9:2kdw6o3e](remélem jól írom)[/size]

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 10 hónapja #88380 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Kérdések
zsoffija: Én két kérdést is elrontottam.. az egyiket azért mert tippeltem, a másikat meg azé' mert félrenyomtam... 8) de utána apámmal is megcsináltattam :twisted: (és ő se tud figyelmesen olvasni... :P )

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 10 hónapja #88349 Írta: Telumehtar
Ghargoqurk: Szerintem se sértődj meg ;) Ilyeneken igazán nem kell...és én megmondom hogy igenis volt benne néhánx kérdés ami nehéz volt.. (bár az utolsót én nagyon könnyünek találtam ;) )

Több
21 éve 10 hónapja #88333 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Kérdések
Gondolom azért nehezek a kérdések(azaz nehéz az utolsó kérdés...),hogy ne tudja mindenki a választ... :roll:
[size=9:xgqci2r0]ami engem illet-sz'tem el is rontottam... :( :oops: [/size]

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 10 hónapja #88316 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Kérdések
Ghargoqurk, azért nem kell megsértődni. A kvízjáték ismeretre épül, annak hiányában szerencsére: hogy jól tippelsz-e, illetve hogy elég kérdésre válaszolsz-e helyesen, hogy bekerülj az 500 nyertes közé. És hangsúlyozom: játék 8) És hát mint minden kvízjátékban, előnyben vannak azok, akik ismerik az adott témát annyira, hogy tudják a válaszokat. Itt-ott én is bizonytalan voltam - az a csillagképes tényleg kitolás :wink: - de akkor is csak egy játék.

Több
21 éve 10 hónapja #88310 Írta: Ghargoqurk
Ulmo: Szerintem egy kicsit el vagy szállva magadtól mert ismered a történetet... Nem tudom miért dicsőség az hogy valaki sokat tud egy könyvről vagyis egy életműről. Ez olyan mintha játszanám itt az okos gyereket mert érdekel a csillagászat. Semmi szükség erre...
Amúgy szerintem igen nehéz kérdés az hogy mi volt a végső csatára figyelmeztető csillagkép, mivel még csak nem is a GY.U.-ban van megírva és a Szil.-ben is csak 5 sor szól erről.
Abban igazad van hogy nem itt kellene megkérdeznem nekem sem meg másoknak sem hogy mi a válasz a kérdésekre...

Több
21 éve 10 hónapja #88207 Írta: [Nerwen]
Mien ingyenélők akarnak lenni itt egyesek :twisted: ![size=9:34lxxv3l]Csak vicceltem, senki ne vegye magára :wink: [/size]

I hate my pathetic life"

Több
21 éve 10 hónapja #88205 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Kérdések
Most mondjátok meg őszintén: tényleg ennyire nehezek a kvíz kérdései :hein: (pedig a Hobbitos kérdések ki is maradtak...)

Aquil: ha tovább olvasod szerény Szil-fordításomat, néhány kérdésedre megtalálod benne a választ ;)

Több
21 éve 10 hónapja #88167 Írta: Telumehtar
Aquil: Erre a kérdésre én nem vagy hajlandó válaszolni mert:

Dodiee írta: Ghargoqurk:Én erre sajnos nem válaszolok, és kérdzned se itt kéne...mert ugye ennek az oldalnak a nyereményjátékán vannak ezek a kérdések, és nem hiszem, hogy az üzemeltető örüléne, ha közös megfejtés születne...

Szóval ;)

Több
21 éve 10 hónapja #88162 Írta: Aquil
Aquil válaszolt a következő témában: Kérdések
Hi
Lenne pár elég nehéz kérdésem de ha vki válaszolna akkor nagyon hálás
lennék:Hány fia volt Feanornak?
Ki Rohan második seregvezére?
Mi Gandalf eredeti neve Valinorban?
Mi annak a csillagképnek a neve Melyet Varda A Végső csatára való figyelmeztetéskénthelyezett az égre?
Ha akár 1 választ is tudsz akkor légyszi küldj emailt az aquil@freemail.hu ra
Köszöni 1 bajban lévő tünde

Több
21 éve 11 hónapja #88000 Írta: Ghargoqurk
Jójó Teljesen igazad van Dodiee....csak tudod ez most tényleg nagyon fontos. A Szilmarilokat csak egyszer olvastam és akkor is csak kölcsönben volt ezért nem emlékszem már a válaszolra. Most a Gy.U. sincs nálam ezért abban sem tudtam megnézni Théodredet. Mindegy tényleg hülyeség volt megkérdeznem, de azt hiszem megvannak a válaszok..remélem jól emlékeztem rájuk....Na jóéjt mindenkinek

Több
21 éve 11 hónapja #87972 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Kérdések
Ghargoqurk:Én erre sajnos nem válaszolok, és kérdzned se itt kéne...mert ugye ennek az oldalnak a nyereményjátékán vannak ezek a kérdések, és nem hiszem, hogy az üzemeltető örüléne, ha közös megfejtés születne...

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 11 hónapja #87970 Írta: Ghargoqurk
Üdvözlet !!!

Nagyon fontos lenne hogy segítsetek! Ti biztos nagyon vágjátok a GYu.-t ugyhogy ezekre is biztos tudjátok a választ. Gondolom tudjátok honnan valóak ezek a kérdések . 1.hány fia volt Féanornak
2. Mi volt Gandalf eredeti neve ?
3. Mi volt a csillagkép neve amit Varda helyezett az égre?
És ugye a második rohani sereg vezére Théodred volt ?

Több
21 éve 11 hónapja #87847 Írta: Ulmo
A harmadikat Maedhros magával vitte, amikor belevetette magát egy tüzes szakadékba.

Több
21 éve 11 hónapja #87759 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Kérdések
Ház az egyiket Earendil magával vitte az égbe... Azt hiszem... :oops: Egy másik a tengerbe esett, a harmadik???? Hmmm... hát ezzel nem sokra mész... :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 11 hónapja #87681 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Kérdések
Üdv! Nagyon fontos kérdésem van, sajnos könyv hiányában nem tudok utánanézni :( :: Pontosan mi történt a három szilmarillal?

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 11 hónapja #86989 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Kérdések

Idril Celebrindal. írta: Trufa karácsonyt mindenkinek!!! Ez a -Trufa a Merry-ből jött?

Igen! Sztem tök jó 5let!

Több
21 éve 11 hónapja #86987 Írta: Idril Celebrindal./Fenrir
Idril Celebrindal./Fenrir válaszolt a következő témában: Kérdések
Trufa karácsonyt mindenkinek!!! Ez a -Trufa a Merry-ből jött?

"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."

Több
21 éve 11 hónapja #86906 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Kérdések
Köszönöm. Azért a hűséges látogatókat továbbra is elvárom a Fórumra!

Több
21 éve 11 hónapja #86735 Írta: Ulmo
Gandalf: részvétem :( Én tegnap azt hittem, elírtam az oldal címét, azért nem jön be.

Több
21 éve 11 hónapja #86718 Írta: Gandalf

Több
21 éve 11 hónapja #86711 Írta: amanibhavam
amanibhavam válaszolt a következő témában: Kérdések
Gandalf! Völgyzugoly meghótt?

love is the shadow that ripens the wine

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.551 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére