Kérdések

Több
21 éve 10 hónapja #84661 Írta: Idril Celebrindal./Fenrir
Idril Celebrindal./Fenrir válaszolt a következő témában: Kérdések
Ulmo! Tudom, hogy minden filmhez készült külön zene de én naiv azt hittem, hogy egy kazin lesz az összes és nemrég gyanítani kezdtem, hogy mégsem. Nadon hüle tudok lenni néha... De szerintem ezt kezditek megszokni... :oops:

"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #84598 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Kérdések
Csak beírod a linket és annyi :) De szerintem a technikai kérdések nem ebbe a topicba illenek.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 10 hónapja #84574 Írta: Antares
Antares válaszolt a következő témában: Kérdések
Még egy kérdésem van: hogyan lehet hozzászólásban weboldalt közölni?

Tégy amit akarsz, csak ne árts másoknak

Több
21 éve 10 hónapja #84572 Írta: amanibhavam
amanibhavam válaszolt a következő témában: Kérdések
egy számomra kedves fantasy regényből való, egy növény neve

love is the shadow that ripens the wine

Több
21 éve 10 hónapja #84566 Írta: A Fák Úrnője
A Fák Úrnője válaszolt a következő témában: Kérdések
Amanibhavam: (remélem jól írtam a nevedet) A neved jelent valamit? Vagy csak egy úgymond halandzsa? :?

Nin o Chithaeglir, lasto beth daer,
Rimmo nin Bruinen dan in Ulaer!

Több
21 éve 10 hónapja #84549 Írta: amanibhavam
abból a /quote-ból tudja a fórum-szoftver, hogy vége az idézetnek

Több
21 éve 10 hónapja #84548 Írta: Antares
Rájöttem Ring-bearer!

Az adott hozzászólás jobb felső sarkában rákattintasz az "idézet"-re, és a teljes szöveg megjelenik a te megírandó hozzászólásodban. Innen már egyszerű: amit nem akarsz idézni a szövegből, azt kitörlöd. (Csak tudnám, mit keres az üzenetem végén az a "quote" felirat?)

Több
21 éve 10 hónapja #84547 Írta: Antares

Ring-bearer írta: Nos, bevallom azt nem tudom, hogy névre szólóan hogyan kell, de hogy írja ki azt
Idézet:
blabla...
kijelölöd a szöveget, és felül van egy Quote gomb, és voilá kész!

Üdv Ring-bearer!

Köszi a segítséget, most kipróbálom! Mindjárt meglátjuk![/quote]

Több
21 éve 10 hónapja #84545 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Kérdések
Nos, bevallom azt nem tudom, hogy névre szólóan hogyan kell, de hogy írja ki azt
Idézet:
blabla...
kijelölöd a szöveget, és felül van egy Quote gomb, és voilá kész!

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
21 éve 10 hónapja #84531 Írta: Antares
"Léccí" segítsetek!

Hogyan lehet egy hozzászólásba idézetet beszúrni? Mer' én nem jöttem rá.

Több
21 éve 10 hónapja #84413 Írta: Antares
Üdv Néktek!

Itt és most ünnepélyesen elnézést kérek Tőletek durvaságomért! :oops: Ugye megbocsájtotok??? Egyébként nem gondoltam komolyan, amit írtam, (hogy magyarázzam a bizonyítványom)...

Több
21 éve 10 hónapja #84395 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Kérdések
Antares! Attól, hogy nincs végig kiírva, még ott van...Légyszíves mellőzd még ezt is. Köszönjük!

Türelem! És nem is biztos, hogy a rendező tehet róla. Addig lehet olvasni, DVD-t nézni, videózni, fordítani, képet nézegetni, Tolkien- konferenciára készülni. :)

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 10 hónapja #84383 Írta: Antares
Ba'meg, ez a hüle "hálivúdi" gondolkodás fogja szét.....b.szni a januáromat??? Nem tudjátok megadni Jack fia Peti e-mail címét? Lenne hozzá egy-két szavam.... Huumm-bumm-brummm-burárum! :evil:
(Most ne olvassátok el a mottómat.)

Több
21 éve 10 hónapja #84352 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Kérdések
jajóóóó! :oops: :oops: Ma már másodszor keverem össze a topicokat, talán egyszerre nem hármat kellene nézni... :oops:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 10 hónapja #84349 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Kérdések
Min: a kérdésed a "Rejtélyek Középföldén" topicban van :) A válaszokat is megtalálhatod ott (ha még megvannak)

Több
21 éve 10 hónapja #84341 Írta: Minerva
Hüjje fórum nem rakta be a kérdésem??
Glorfindellel mostakkomivaaan? :hein: Újjászületett, visszaengedték, vagy a gondolini és völgyzugolyi Glorfinak semmi közük egymáshoz? :hein:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 10 hónapja #84334 Írta: Ulmo
Jó kérdés. Korábban Théodredre tippeltem, de semmi sem biztos.

Több
21 éve 10 hónapja #84329 Írta: Minerva
Már naon várjuk, igaz, drágaszágom? :tongue:
Kérdés: Théoden kit sirat az egyik trailerben? A fiát, vagy Hámát?

Több
21 éve 10 hónapja #84326 Írta: Ulmo
Antares: a TTT nagyon máshol fog befejeződni, mint a könyv (és itt most nem csak a Banyára gondolok :roll: ) Nagyon sötét film lesz.

Több
21 éve 10 hónapja #84265 Írta: amanibhavam
a TTT tudtommal közel fog befejeződni a Banyapókh odújához, de Banyapók nem lesz benne; azt dramaturgiai okokból a harmadik részre tartják

Több
21 éve 10 hónapja #84262 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Kérdések
Anta: Ha jól tudom, csak a 3. részben lesz Banyapók... :roll:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 10 hónapja #84243 Írta: Antares
Valaki tud arról valamit, hogyan fog befejeződni a "Két Torony" filmváltozata? Ugye benne lesz a Banyapók? Nehogy nekem PJ átvariáljon valamit! Ha tudtok erről valamit, "lécci" szóljatok! Köszi

Több
21 éve 10 hónapja #84113 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Kérdések
Akkor jó helyen jársz, mert szoktunk mi ám (ha nem is árnyas fák ölén... :roll: ) találkozni! Nézz körül a Közösségek témában, és főleg a Találkozások topicban :)

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 10 hónapja #84111 Írta: Antares
Estel Adániel! Ha már így belemerültünk ebbe a témába, elárulom, hogy a Szilmarilokat is feldolgozták már, nevezetesen az Avantasia nevű német együttes, Mandrake címen. Sajnos, ez nincs meg. :(
(Bocs, ha ezt is tudtátok már...)

Több
21 éve 10 hónapja #84109 Írta: Antares
Üdv Néked, Elanor! Tetszik ez a hely, az itt "lakókkal" jól fogom majd érezni magam! Szomorú napjaimban ide menekülök majd a valóságból, ahol Mordor jószágainál is gonoszabb dolgok vesznek körül. Ám az igazi az lenne, ha nem virtuálisan kéne érintkezni, hanem mondjuk árnyas fák ölén, hol tündék vigyázzák minden léptünket. :o

Több
21 éve 10 hónapja #84105 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Kérdések
:D CB-t szeressük, igen! :hello:

Cross Borns írta: Utunk nem tart örökké, és Gollam jó.
Egyszer, mint minden hobbit... ó-halihó!
Mezőn szalad, kék ég alatt, egyszer talán,
Az eljövendő új nap hajnalán.

;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
21 éve 10 hónapja #84104 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Kérdések
Antares: először is üdvözöllek itt a fórumon, és örülök, hogy hasonló az ízlésed, mint nekünk, ugyanis a fél fórum már Cross Borns rajongó! :wink:

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 10 hónapja #84103 Írta: Antares
Ithil! Van egy Cross Borns nevű magyar együttes, amely nemrég kiadott egy dupla CD-t. Összesen 20 számot tartalmaz (magyar nyelven), és a Gyűrűk Ura történetét beszéli el, persze zanzásítva. Nos, ezek közt is van egy ilyen című szám: Gollam dala. Ha érdekel a dolog, szívesen leírom Neked a szövegét! Egyébként jó szívvel ajánlom az egész albumot, MINDENKINEK! Csupán 3.199 Ft-ba kerül a dupla anyag, az album címe: Kalandozások Középföldén. Be fog jönni, garantálom! :wink:

Több
21 éve 11 hónapja #84073 Írta: Ulmo

Idril Celebrindal. írta: Nem tudja valaki a Gy. U. filmzenéjének csak egy része van? :?:

Mit értesz az alatt, hogy "csak egy része van" :hein: Mindhárom filmhez készül külön zene.

Több
21 éve 11 hónapja #84070 Írta: Idril Celebrindal./Fenrir
Idril Celebrindal./Fenrir válaszolt a következő témában: Kérdések
Nem tudja valaki a Gy. U. filmzenéjének csak egy része van? :?:

"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.026 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére