Élménybeszámolók

Több
20 éve 10 hónapja #162648 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Fuh, ez a tegnapi nap fantasztikusra sikerült, főleg a szinkronos két óra, hogy azt mennyire élveztem... nagyon! Köszönet érte, a szervezésért, hogy ott lehettünk, meg, hogy a szinkronhangokat is meghívtátok...életreszóló élmény volt, komolyan. Főleg Csőre Gábort volt élvezet megismerni, már a hangja is megfogott korábban, de most látni is, hát egyáltalán nem volt csalódás, sőt. Kerekes József is hozta a formáját, nagyon jófej volt. A Gollum hangját ado pasi (sorry, hogy a nevét nem tudom) is nagyon szimpi volt nekem, utólag jutott eszembe, hogy tőle nem is kértem aláírást, pedig szerettem volna. Na mindegy nem is ez volt a legfontosabb. A szinkronparódia is nagyon tetszett, olyan ari volt, hogy Gábor elrontotta az elején, na meg a "Drágaság"... :D Az egész beszélgetés nagyon tetszett, és hogy olyan közvetlenek voltak, és sok jó dolgot megtudtunk szerintem.
Ezen kívül persze a többi előadás is jó volt, igaz azokból nem sokat láttam, 10-kor az angol ismeretterjesztőt... aztán elmentünk Tarthal kipróbálni a számítógépes játékot, illetve Ő nem játszott csak Én... bénáztam pontosabban... Samu voltam meg Gandi... Frodo sajnos nem, de így is nagyon élveztem. Aztán persze mire visszamentünk már elkezdődött a nyertes mozgóképek vetítése (amit nem tudtuk mikor vetítenek, mivel az előtte lévő angol cuccos is késett és a papíron úgy látszott, hogy a kettő között van egy kis szünet, de ezek szerint nem volt). Mindegy, láttuk Haldír halálát, ami meg kell hagyni nagyon szép lett szerintem, aztán még valamit, Búcsúzás Középföldétől, ami (elnézést a készítő(k)től), de nekem nem tetszett... A kiállított rajzokat is megnéztük, végülis azok is szépek lettek. Na meg persze körülnéztünk lenn a könyvek között...jó lett volna venni valamit, de minden nagyon drága volt, mivel nagyon szépek is voltak azok a könyvek és nagyok.
Szóval összességében az egész nagyon tetszett... persze nem bírom megállni, hogy mégegyszer ki ne emeljen a szinkron színészekkel való találkozást, mert szuper volt!!! :D

Már csak egy kérdés: Azt szeretném tudni, hogy a Tolkien oldaláról volt-e olyan, szóval aki készíti az oldalt, aki fotozott? Felkerülnek képek az oldalra? Pld. erről a szinkronos cuccról? Meg a többiről?
Köszi a választ.

Lij, you are my life!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #162645 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Nos. Én is két példányban fogom postolni az üzenetem, mert tényleg mindkét topicba illik...

December 30. délután

Teljesen véletlenül ránézek a privijeimre, és látom Brisa üzenetét, miszerint ilyen meg olyan beosztás van, ebbe és ebbe a teremben... No, telefon Lamoraknak h mégis mit kell csinálnom. Megbeszélünk mindent, nagy kő esik le a szívemről.

Január 2.

Megérkezem a Corvinba, nyüzsgés, kevés ismerős, sok ismeretlen. Beosztás kiosztása (tényleg olyanok voltak, mint a vizsgatételek -- jujj! :) ), hidegzuhany ("Reggel 9-től este nyolcig nonstop ügyelet??"), barátok meleg vigasztalása...

Mindenki lelassul, két-három óráig nem nagyon történik semmi, épül a network, a laptopom csak jó, h ott volt :) , aztán beindul a műsor: megbeszélések, építkezés, bontás, renezkedés, koordinálás, kreativitás, mi szem-szájnak ingere... Előjön a "ma sem alszunk"-feeling.

Január 3.

Kemény egy órás szundikálás után (Ankalimonnak köcce a lehetségért) indulás az Alexandra kiadó raktárához könyvekért, két óra helyben toporgás, másfél órás késéssel beesünk a Corvinba. Reggelit nem sikerül abszolválni, ellenben kezdődnek az előadások, az első szekción el-elalszom. :roll: Léli megmenti az életem és hoz egy kávét, a műsor beindul, egyre jobban megy minden. Az előadókat kimondottan nehéz lelőni (Léli, remélem elraktad a papírokat!! :D ). Egyszercsak vége van, el se hisszük, irány kajálni, aztán ténferegni. A köszöntőn megfelelően elérzékenyülök, aztán mennem kell, így lemaradok az előadásról :( ...

Összegezve: frenetikus volt! Összeszokott csapat, remek munka, profi szervezés.

Néhány embert szeretnék kiemelni, mert velük kommunikáltam a legtöbbet, és ezernyi dolguk közben is volt idejük az én hülyeségeimre: Telcontar Léli, Lamorak, Brisa, Ankalimon és _Neo, köszönöm nektek! És persze mindenkinek, aki ott volt, eljött és jelenlétével emelte az esemény fényét.

Imádlak benneteket :wink: :

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 10 hónapja #162635 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Elkezdtem begépelni egy hosszú beszámolót, de a felénél feladtam. úgysem lenne teljes, kihagynék valamit, ami fontos, vagy lényegtelen dolgokat hangsúloznék ki.. Azthiszem a sok idegeskedés, holmik eltűnése, ingerültség, fejeltlenség és ilyesmik dacára megint sikerült egy halál jó kis rendezvényt csinálnunk:) persze most is lehetne előszedni, hogy mi nem volt jó, de eső után gombakalap, tök fölösleges:D ami miatt nagyon örülök, hogy megcsináltuk(persze azon túl, hogy jó lett az összes előadás) az az, hogy nagyon összehozta a társaságot:) Soha annyit még nem röhögtem, mint néha a próbákon, és OneRing képes volt megríkatni a gyönyörű hegedűjátékával:) Viszont nem ússzátok meg(hogy szintén a teljesség igénye nélkül, de) köszönetet ne mondjak:

:arrow: Idén is Svinnek a Tolkien.hu-ért
:arrow: Ankalimonnak hogy nem harapott mikor Ancynak hívtuk
:arrow: Esgalnak hogy hősiesen varrt:)
:arrow: Anának hogy (bár néha a maga néha nyers stílusában) tartotta bennünk a lelket, és ösztönzött minket
:arrow: Póknak és Rayannak az NHE-ért
:arrow: Lélinek, Kenzának, Véniának, Belegnek, gillznek,Aranymagnak, Elanornak, Nimnek és Ringnek a HC-ért(ugyehogymivagyunkalegjobbak :!: :!: :D )
:arrow: Belegnek külön a mentő Samu jelmezért
:arrow: Nodleenak a nadrágért, azért, mert az utolsó pillanatban is sok mindent magára vállalt, és úgy egyáltalán:) ja és a mentő melegszendóért és az NHE-s frizkóért
:arrow: Minden énekkarosnak, Leguannak és OneRingnek külön is:)
:arrow: Rayannak(külön köszi a kalapért),Rabynnak(k.k. a teáért),Galadhnak(k.k. hogy vagy :D ),Lélinek( Gazdi! :D ),Szürkének(hogy könnyesre röhöghettem magam rajtad :) ),Gandalfnak(a sok fárasztó poénért),Brandirnak(mégis láttunk kisminkelve :) ),Estelnek(szintén a fárasztó poénok :) ), _Neo-nak(szenzációs Elrond voltál, és végre láthattunk Nightwish póló nélkül is),Irunak(Arwenért :) ),gillznek(mindenért ;) ),Mogyinak(szexi kis benszülött),Erynek(tudod ki az undorító kis törpicsek!!),Anának(kell itt még bármit mondani? hisz úgyis tudod :) ),Petinek( 8O az a smink...),Szúnak(senki nem tud annyi ideig a víz alatt maradni mint te :wink: )és a Rohírjainknak(JÖN A HULLÁÁÁÁÁM) megintcsak az NHE-ért
:arrow: Az összes Feanorosnak a Feanorért, csodásak voltatok, olyan szépek, hogy majdnem elsírtam magam...
:arrow: Mogyinak a HC-s frizuráért
:arrow: Telunak és Ithilgaladnak hogy fotóztak nekem:)
:arrow: Finnek a sok kedvességért:)
:arrow: Lothnak a puha ágyért és a reggeliért
:arrow: A Tüncöknek hogy vannak
:arrow: Morgana-nak a háremért:)
:arrow: Angie-nek és Darkynak hogy eljöttek;)
:arrow: Mindenkinek hogy szépek, okosak kedvesek és egyáltalán, nagyon a mineink vagytok:)
:arrow: És persze Tolkiennek, már nem is tudom miért :wink:

Ha kihagytam volna valakit, ne haragudjon érte. a hála tuti ottvan bennem, legfeljebb most túl fáradt vagyok:) Köszönöm nektek ezt a csodás rendezvényt:)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 10 hónapja - 20 éve 10 hónapja #162625 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Kedvesek!

Végre tudtam aludni... :D

Kicsit stresszes volt az utóbbi néhány nap. Reggel arra gondoltam, hogy mikor lesz ennek vége - kilátástalannak tűnt, hogy egyszer eljön az este. Aztán elkezdtek pörögni az események, s egyszer csak Lamorak rámvigyorgott (kezében az aznapi belépettek nyilatkozatai); hogy mindjárt vége - már 6 óra volt.

Néha kicsit akadt az információ-áramlás, de végül megoldódtak a problémák, s nagyon olajozottan tudott együtt dolgozni a csapat.
Profik vagytok!
Köszönöm minden infopultosnak, hogy ott volt, hogy mosolygott, hogy türelmes volt - és elviselt, mikor dirigáltam... :roll:
Külön köszönet Áfinak, akivel - úgy érzem - nagyon jól összerázódtunk a munka közben.
Szép nap volt!

Ana, Rayan, Silmeniel, Galád, Aeglos, Ádám, Cueddo és Felagund, köszönöm, hogy vagytok és köszönet az öleléseitekért!

Azon túl, hogy létrehoztuk és végigcsináltuk ezt a rendezvényt, azt hiszem, még mindig az a legfantasztikusabb, sőt, csodálatra méltó, hogy megtaláltuk egymást a világban.

Sok szeretettel,
Anna/Morgana

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
20 éve 10 hónapja #162619 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Január 3

Reggel 8 körül nincs hálózat, nem műxik a netes részleg, akárcsak tavaly. Ezzel valahogy nincs szerencsénk... Jópár ember szorgos munkájával sikerült feléleszteni a rendszert. Válságmenedezslésben jó a csapat! _Neo egész jól fest öltönyben :D

A Kalandjáték egész népszerű volt, kicsit lassan indult, de sokan játszottak. Hogy a rohani kérdések hogyan tűntek el a díszletről, még mindig nem értem :? Szerencsére pótoltuk. A díjkiosztó kicsit kapkodósan indult (hol legyen az átadó, egyáltalán hol a nyertesek névsora 8O), de sikerült.
A Műveltségi Vetélkedő kicsit talán túl erősre sikeredett, de azért sikerült megtartani. Előbb-utóbb talán lesz gyakorlatom ebben... Gratula az első 3 helyezettnek. És Felagund, neked külön is ;)
Az SMS-játék tökéletes improvizáció, elejétől a végéig. Nahát, két MTT-s is nyert :)

Az infopultosok kitartását csodálom. Ennyi mindennel ilyen türelmesen foglalkozni, ez igen! És igen, ti vagytok a legszebbek, legkedvesebbek, legaranyosabbak ;) [size=9:1k6z9wjk](persze csak egyvalaki után)[/size]

Este színielőadások. Érdekes hely a vetítőszoba...Érdekes látvány, ahogy készülnek a díszletek, ahogy a Corvinosok védik a vásznat :) Remélem, a Fëanoros előadásban nem volt sok hang-baki. Kezdő hangmérnök vagyok :oops: A lezárás viszont tökéletes volt, gratula a Valáknak az időzítéshez! :itscool: Nagyon jó a darab, jók a színészek, jó a szöveg, jó minden!
Várom, hogy kezdődjön a Móriai gixer...sötét a színpad...egyszer csak hallom Léli hangját...már rég menni kéne a barlangi aláfestésnek! Na mindegy, megoldjuk :) Hiába láttam már kétszer a darabot, röhögök folyamatosan. Szürke, a jelmezed halálos volt! :lol: :mrgreen: Bocsi, hogy a ráadás-tánc kicsit lassan indult, nem tudtam, mikor akarjátok kezdeni :oops:

Mindenki nagyon profi volt, köszönet mindenért! Főleg a páromnak, hogy nem hagyott éhen/szomjanhalni, és hogy mellettem volt, amikor kellett.

CSAK ÍGY TOVÁBB MTT!

Több
20 éve 10 hónapja #162607 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Most elkezdhetném írni, hogy mi minden történt, mit csináltunk, meg ilyenek, de úgy érzem, nem lenne értelme... Inkább csak annyit mondok, hogy amit mi tegnap csináltunk, az profi munka volt. Az előadások, a színműves előadások, az énekkar...
Mindenkinek köszönet, aki részt vállalt ebben a munkában, bíztatta az embereket, és mindent beleadott.

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK EZT A CSODÁS NAPOT!

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 10 hónapja #162602 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Kedves tolkienesek, fórumozók, segítők, mindenkik!

A tegnap fantasztikusan sikerült! Igazán. Meglátszott benne az elmúlt hónapok munkája, a 2-a éjszaka és hajnal, meg az hogy mindenki önmagán felül teljesített - feszegetve a szülői jóindulat és végkimerülés határait – mind tegnap, tegnapelőtt és október óta folyamatosan. Olyan összetartás és szeretet van ebben a csapatban, ami nem tud nem megmutatkozni a közös munkán. Joggal lehetünk büszkék magunkra, mert megcsináltuk a lep-t, méghozzá nagyon jól! Akkor tudatosult ez bennem, amikor a feanor utolsó jelenete alatt álltunk a függöny mögött és tudtuk, hogy igen…megcsináltuk, megcsináltuk!!
Köszönöm nektek, hogy részt vehettem a közös munkában és a közös sikerben!

Laurelen

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
20 éve 10 hónapja #162575 Írta: gandala
gandala válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Nagyon nagyon tetszett a Tolkien-nap! Remekül szórakoztam! Sajnos csak két előadást sikerült megnéznem + a paródiát, ami állati klassz volt! Nem volt túlcsinálva abszolút. Gratulálok hozzá!

Aragorn kiparodizálása volt a legkirályabb! Az nagyon remek volt. :itscool:

Haldíron és Elrondon is nagyon röhögtem :mrgreen:
És az a beszólás Éowintól, hogy szeretne már megszabadulni a páncélinges szüzességétől... :lol: , meg, hogy "Nem azt mondtad, hogy a nyakláncos bige elhajózott?":D

Több
20 éve 10 hónapja #162574 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Hol is kezdjem? Mikor is kezdődőtt ez az egész számomra?
Talán akkor amikor Léli megkérdezte, hogy lennék-e Pippin. Egyből igent mondtam bár még nem is tudtam mire jelentkezem. Nem sokkal később volt az énekkari meghallgatás, amire csak úgy mentem el, aztán még is énekeltem Anának és bekerültem. (pedig abszolute nem számítottam rá).
Szóval nekem itt kezdődőtt a LEP. Teltek a hónapok, a próbák, túl gyorsan közeledett a január3. Pár héttel ezelőtt még anyagért rohangáltunk Nudlival, és mivel egyetlen rölltex sem volt nyitva utolsó elkeseredésünkben azt találtuk ki, hogy veszünk 10 méter fekete csipketangát s megvarrjuk abból. Paraván kalapácsolás, deszkafestés. Szilveszterkor döbbentem rá véglgesen, hogy úristen mingyárt vége is lesz.. a több hónapos munkának. Aztán eljött a január másodika. Reggel próba, röhögés, este hatra visszamászás a Corvinba. (mostmár csukott szemmel is eltalálok oda). Beosztások Ancy beszéde, készülődés. A paravánokra ragaszgatás, A jelmezben, kifestve járkáló Feanorosok, majd az énekkari próba. Az utolsó.. Később NHE próba aztán félkóma, és reggel haza. 4 óra alvás után rohanás vissza a Corvinba és ámulás, hogy milyen sok az ember, s milyen szép lett a díszlet!HC-s előadás megnézése újboli, rohangálás egésznap. Túl gyorsan jött el az este 6 óra. Újabb beéneklés, jó hangulat, mindenki izgul is. Elkezdődik a Feanoros előadás, megtelik a terem emberekkel. Ámulás mindenki játékán (csodásak voltatok!!!) de olyan hirtelen lett vége, hogy még időm se volt felócsudni már is a színpadon álltam s kezdett az énekkar. Magamban attól féltem, hogy hamis leszek, vagy, hogy elrontom a fürdőnótát. Meghatódás az Öreg országútin (majdnem elsíram magam) Ego song, óriási taprsvihar. Kitörő öröm. Amíg kint köszöntő volt mi rohantunk öltözni. Mindenki sík ideg "hol a ruhám, nem láttáok az ingem, VALAKI KERESSE MÁR MEG A PARÓKÁMAT!!, GALADH GYERE MÁR IDE KIBONTJUK A HAJAD". Pók megérkezik, hogy függök lesz.. Hurrá dejo.. Felrohanás a teremhez, oldalbejáró. Tömeg taps. Gandalf elindul befelé. Oh itt volt az, hogy nem tudtam mikor jövök. Nembaj nem rontottam. Tánc, fergeteges tasp Szurke vetkőzésénél. Olyan gyorsan ment le a darab, hogy észre se vettem és már vége is volt. Taps újból. Mégegyszer a tánc, és rohanás öltözködni. Zsebeltük befelé a lépten nyomon érkező gratulációkat.
Aztán a szüleim szóltak, hogy menjek velük haza, így nem maradtam takarítani (meg nagyon álmos voltam)

Számomra ez volt a LEP (s még mennyi de mennyi élmény, kép amit nem tudok leírni/azért párat: Ery sminkje és alakítása, Szürke tapsvihara, A Feanorosok tánca, a HCsek előadása, Arwen lánykérése a NHEben. CSODÁSAK VOLTAK!!!)

Én végigcsinálnám mégegyszer, és mégegyszer és mégegyszer, mégegyszer s mégegyszer.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 10 hónapja #162572 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Aiya melda meldonyar!

Ket topicban is megjelenik majd ez az uzenet, ugy gondolom, akiket erint, megerdemlik.
Szoval, ez az ev eleg gyorsan kezdodott, most fogok eloszor ket oranal tobbet aludni es vegre kikapcsolom a mobilom. Ha jol belegondolunk, a mai nap (illetve mar a tegnapi) egy tobb honapos komoly szervezomunka eredmenye es rengeteg elszant es lelkes ember munkajanak gyumolcse. Termeszetes, hogy ennyi ido alatt rengeteg feszultseg halmozodott fel mindenkiben, ami sajnos a LEP-en csapodott le es csak generalta onmagat es sok konfliktust szult. Hala az egnek, pentek estere ezen gyorsan tultettem magam, koszonhetoen annak a nehany kedves mosolynak es szonak, amelyeket Toletek kaptam, valamint a rengeteg segitsegnek.
Szeretnek szemelyes koszonetet mondani:
Supersonicanak a rengeteg csudafinom kavet, mosolyt, biztatast es pozitiv energiat, fotokat, hogy az asztalokat es (el)szallitasukat ne is emlitsem...
Svindlernek, hogy beallt segiteni es potolhatatlan szakertelmevel hozzajarult a Tolkien netcafe mukodesehez es tehermentesitett, nem is kicsit, valamint a mailcimet.
Turdusnak, hogy felkonfiguralta a routert es segitett halozatot epiteni, nelkule nem lett volna netcaff...
Brandirnak, Ulmonak, Sirgonnak, Aralataionnak es Dinchamionnak az asszisztenciat; Silnek, Hegyirablonak es mindenkinek, aki a netcafeba volt beosztva, nagyon halas vagyok a segitsegetekert! (Sil, honnan van ennyi turelmed? ß))
Battinak a kabelekert.
Lamoraknak a rengeteg turelmeert, tanacsert es bizalomert.
Gumipoknak mindenert, es bocsi, hogy sok probara nem mentem el... ß)
Adanak a "lelek-beonto" beszolasait es a segitokeszseget (sorry a sok szaladgalasert a VIP szobaba/bol), valamint a Port.hu-s kontaktot.
Esgalnak a jelmezert (az, hogy nem tudtam benne jarni, valami eszmeletlen jol elohozta Elrond ugynokot)
Rayannak es Poknak a szindarabert, valamint az osszes szereplonek, segitonek a kozremukodest.
Finwenek a diszleteket.
Csudinak es Gabornak a szallitast es az autot, valamint a merhetetlen turelmet.
Wevynek (ugye jol irtam) a kocsit.
Brisanak a beosztast.
Jacoponak az ezrest ß)
Galadhnak, hogy tamasztotta az ajtot ß)
Mogynak a masszazst ß)
Orsinak, hogy mindig akkor szolt hozzam, amikor mely depresszioba keszultem zuhanni...
Alcar batyamnak es Ninniach noverkemnek, hogy eljottek, biztattak (es hogy megigertek, hogy lesz meg "sztrapacskas tundebarat talalkozo")
Rozsanak a kotelidegeit, s hogy a sok lotas-futas kozben mindig szamithattam ra.
Mindenkinek, aki a pakolaszasban segitsegemre volt.
Meliannak es Viragnak a segitokeszseget.
Ancalimonnak a hazafuvarokat ß)
Orlando Bloomnak, hogy meg sem fordult a fejeben, hogy eljojjon ß)
Lelinek, hogy elvesztette a fenykepezogepet ß)
Mindenkinek, aki elviselt... Bocsanatot kerek, ha neha nyers voltam, de sajnos nem tudtam ugy kezbentartani a dolgokat, ahogy szerettem volna (ennek sokszor az idobeni csuszasok es a feszitett tempo volt az oka).
Akiket kihagytam, azoktol szinten elnezest, de a hullanal is hullabb vagyok, es nekik is koszonom!
Ja igen, Iruniennek a szendvicsert ß)
Vegul, de nem utolso sorban John Ronald Reuel Tolkien Professzornak az eletmuveert (de miert pont Januar 3-an szuletett??? ß)).

Summa summarum: a sok szivas, idegeskedes, keresztbeszervezes, informaciohiany, stb mellett kituno lett a 2004-es LEP, franki kis tarsasag ez az MTT ß)

Szal kosz es szep almokat mindenkinek, pihenjetek sokat!

_Neo, az alvajaro zombi
(ja, es mostmar Nightwish poloban vagyok ß))))

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
20 éve 10 hónapja #162546 Írta: anNamärie
anNamärie válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Na a kép lemaradt, szal nagy puszi:

Any

Több
20 éve 10 hónapja #162544 Írta: anNamärie
anNamärie válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Nagyon nagyon nagyon jó volt a LEP! :D :D Fél 9-kor érkeztem meg, és rögtön ismerősökkel találkoztam (még a sulimból is :!: ), aztán egy barátnőmmel megnéztük a GYU 2.-t, amire jegyet nyertem, utána végigmentünk a Kalandjátékon, megnéztük a kiállított képeket, beültünk a szinkron-előadásra (kaptam autogrammokat is :D ), majd a Csak egy maradhat paródiára, végül a díjkiosztóra. Az egyetlen probléma az volt, hogy nem minden előadásra fértünk be.. De amúgy mindenki irtó kedves volt, és nagyon jól éreztem magam! Nagy puszi a szervezőknek!

Any

Több
20 éve 10 hónapja #162506 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Hol is kezdhetném az élménybeszámolómat? Talán ott, hogy KÖSZÖNET A SZERVEZŐKNEK A SOK FÁRADOZÁSÉRT!!!!!
Egy nap mind fölött – ami talán az év egyik legjobb napja – ezt érzem most, hogy már itthon vagyok. :D
Vagyis vagyunk. Mivel szerény személyemen kívül a Kiskunfélegyházi Tolkien Klub is teljes létszámmal jelen volt a rendezvényen (most az ő nevükben is írok).
Szóval:
:arrow: 7:45 – idegeskedés a félegyházi vasútállomáson, hogy hol vannak, akik még nincsenek itt.
:arrow: 10 óra körül – érkezés a Corvinba
Innentől összefolynak az időpontok :arrow: a kiállítás megtekintése, majd valaki rámkiabál, hogy „Szia, Olosta!” [size=9:zr00b0n5](bocsi, h nem tom ki volt)[/size], jó érzés, hogy emlékeznek még rám a nyári győri tali óta.
:arrow: Találkozás Olorin.papa-val. :D
:arrow: A klubtagok fel-alá rohangásznak valami vetélkedő miatt, és minden fordulónál kérdésekkel bombáznak.
:arrow: Séta a galérián, majd a vitrinek megtekintése közben, a legjobb, ami a mai napon történhetett velem: „Ott a terítőm!!!!!” (már csak azért, mert azt hittem, hogy nem érkezett meg, és elkallódott a postán).
Szinkron bemutató, ami egyszerűen fantasztikus volt (főleg, hogy a második sorból nézhettem) :D
:arrow: Találkozás Nimdorc-kal, cd-csere.
:arrow: Az aulában Olorin.papa-val egyszerre kiáltottunk rá Szofira, hogy „Szia Szofi!”, aki odafordult, majd értetlen képpel rohant tovább, talán nem esett le neki, h kik vagyunk [size=9:zr00b0n5](ami nem csoda, mert még csak egyszer találkoztunk, de akkor szobatársak voltunk!)[/size]
:arrow: Rengeteg ember, néhány ismerős arc (akiknek fele szerintem nem ismert meg…)
:arrow: Ja, és elhatározásommal ellentétben befizettem a tagdíjhátralékomat. :D
:arrow: 18-óra indulás haza.
:arrow: Sajnos a legjobb előadásokról (színpadi produkciók) lemaradtunk. De a klubtagokkal együtt megfogadtuk, hogy jövőre ismét megyünk!

Tehát, még egyszer köszönet, ezért fantasztikus napért!

[size=9:zr00b0n5]Csak azt sajnálom, hogy egyszerre nem lehetek több helyen, így egy csomó érdekes előadásról lemaradtam![/size]

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
20 éve 10 hónapja #162466 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Sziasztok!
Nekem nagyon tetszett a mai Tolkien-rendezvény.
Ha ott léptem be a klubba (mármint a rendezvényen), kb. mikorra várhatom a tagsági kártya megérkezését? Ja, és Lassí Laure is jár hozzá?
Bocsi, de még kezdő vagyok. Viszont gratula annak, aki a pólót kitalálta, mert irtó jó!
Üdvözlettel:

Milendoria

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.

Több
20 éve 10 hónapja #162440 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Mae govannen!

(Bocs, hogy ilyen későn írok, de nem volt jó a gép...)

Tehát Kismaros...
Én először is nagyon örülök neki, hogy elmentem, meg annak előre örültem, hogy Alyr is jön...ugye ő azt ígérte, hogy szombat reggel jön, én meg egész szombaton mondogattam viccből, hogy na csak nem jön, erre Nóli kitalálta, hogy nekem kóros Alyr-hiányom van... :) na mindegy...aztán Alyr mégis jött szombat délután (ja, egyébként bocs, hogy nem válaszoltam a sms-dre, hogy ki kéne menjen eléd valaki...) akkor jött Fiona harca a sütiért...aztán lent társasjáték (karácsonyra kaptam egy olyan játékot, és Léli, szerintem rájöttem, hogy mit jelent a megfejthetetlen Gandi-kártya... :D )majd ajándékosztás...tényleg nem jó mindent csak kívölről nézni...aztán gyilkosozás...tök jó, 3-szor voltam nazgúl, de mindig csak 1-es számú nazgúl...aztán jött az, hogy ezt meguntam, és mentem a szobába beszélgetni...a beszélgetőpartnerek egyre fogytak, míg végül csak Alyr, Estel meg én maradtam, na meg az alvó, és néha föl-föl riadó Ryana...képzelem milyen rémálmai lehettek szegénynek...6-kor lefeküdtem...8 körül felkeltem...aztán 10-ig olyan félálomban feküdtem az ágyamon...aztán tűzés el a szálláshelyről...aztán haza kocsival... Kösz mindenkinek minden jót! :P

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Több
20 éve 10 hónapja #161749 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Sziasztok!! na megjöttem alvinról:))
Sajnálhatjátok, hogy nem voltatok, rúlz volt...
Naszóval: először jöttek a vendégzenekearok. Az első a Brian volt, akinek kicsit sem nézett ám úgy ki az énekese, mint ha a saját neméhez vonzóna :D aztán Sokol 403, ők istenek voltak, már ott kipogóztuk magunkat. Aztán fürgerókalábak, szerintem ide nem is kell kommentár ;)
Aztán ALVINÉK!!!!! Elvileg a punkpopsuperstar lemezbemutató koncertje volt, gyakorlatilag minden :)
Tele volt a Pecsa ismerős arcokkal, és jó pasikkal:DD
A pogó elég kemény volt, kaptunk ám rendesen, de az utolsó 4 számot az első sorból hallgattam :dance:
Aztán elkaptam Görgő dobverőjét, de sajna egy k*csög egyén mellettem -mikor már a kezemben volt- elkapta, és nem engedte el, hiába rúgdostuk és harapdáltuk... ejj, ez a mai fiatalság. Aztán jött a b*nkó szekuritis emberke, és kettétörte... hörr. de nem baj, van egy fél Gergő-dobverőm:DDDD Nembaj, utána felkerestük a mélyen tisztelt szekuritis egyént, és a szemébe énekeltünk egy kedves alvin számot. (nem hiszem, hogy svin örülne, hogyha idéznék: szóval a "Büszke lenne..." c. szám végét énekeltük, az "Azt hitted..." résztől egyészen az "...anyukád!!!" részig) Aztán beszélgettünk alvinnal, aki nagyoooon ari volt:DDD Kb olyan magas, mint én, ha nem alacsonyabb, és kis sörpocija van :) aztán aláírattuk vele a pólónkat, aztán feltünt Viki, úgyhogy vele is... A kedves szekuritisok már épp készültek kihajítani minket, mikor végre elődugta a feját Gergő, és ő is aláírt minket:DD Úgyhogy teljes boldogságban, énekelgetve hazamentünk. Na ennyi, ezer puszi és akármi, ja és hamarosan megjelenik az új lemezük!

Pussz,
Galadh (és Szörcsög:D)

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 10 hónapja #161715 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Hozzátenném még, hogy közben ráérő idejében Alyr vívott velem néhány élethalálharcot a plakátomért... :wink:

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
20 éve 10 hónapja #161656 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Nahát akkor énis beírok ide...

-Mennék Kismarosra ámde elalszom+ideoda mennem kell, süti odaég,hipphopp délután van mire odaérek
- Bárkit felhívok nem ér rá kijönni elém...
-Ryanáék állítólag elindultak, de csak várok és fagyok... aztán amikor már majdnem nekiálltam megenni a sütimet végre odaérnek...
- megérkezés, jé, ez előtt a hely előtt minden évben soxor elmentem már
- Sütiosztás, senkit sem tántorít hogy mérgezett...
- Beszélgetés, ilyesmi, Fio magának akarja a sütit, de khm... lebeszélem
- Nimdorc és a kávé
- Ajándékozás, jövőre nekem is húznom kell mert szép dolog az ajándékozás de ha az ember csak nézi az nem jó...
- Fioék énekelnek kint a hidegben, a dalok egyre fárasztóbbak...
- Később beszélgetés fogyatkozó szereplőkkel
- Csoda, tudtam 2 órát aludni...
- Másnap pakolás, harc a karácsonyfával

Sajna túl rövid volt...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 10 hónapja #161342 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Nimdorc: Én a digitális gépekkel nagyon nem boldogulok...
Ha vakuzok, az a baj, ha nem akkor meg az :roll:
Meg teljesen mások a színek...
De azok a képek, amiket a vonatban odafelé készítettél irtó jók!

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
20 éve 10 hónapja #161246 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Aeglos írta: Nimdorc: A képeid Győrből nagyon tetszenek!!! Egy kicsit olyan művészfotó jellegű némelyik :D Nagyon visszaadják az ottani hangulatot!

Ez azért van, mert ha egy mód van rá, nem vakuzom. [size=9:1q7yvqy8](Ez Oisinra nem vonatkozik!!!)[/size] Kismarosról is van néhány vaku nélküli, de azokból még ennyi se látszik, ugyh a felét ki fogom törölni. :?
Ja, meg Galadh képei a vonatról... :D

Kösz, Dodiee!

Több
20 éve 10 hónapja #161095 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Toma: jó, de ezt szvsz a beszélgetősbe akartad írni :roll: :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 10 hónapja #161085 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
öö
most nincs senki akinek elmondhatnám de a nagybátyám b.nője valószínűleg szülni fog az elkövetkező :?: 48 :?: órában

úgynézki :roll:

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
20 éve 10 hónapja #161026 Írta: Aeglos

Angwen írta: Te beszélsz?! :roll: Nem is tudom, ki állt elő hajnali négy tájban a legváratlanabb pillanatokban világmegváltó célzatú filozófiai problémákkal! :P

Azokat már csak direkt azért mondtam, h érezzétek a kontrasztot az ultraidegesítő recsegő fapoén, és a világmegváltó létfilozófia között. Egyetértek abban, hogy valamikor mindegyiknek megvan az ideje, de semmiképpen sem hajnalban :mrgreen:
de hát én is fáradt voltam... :oops:

Nimdorc: A képeid Győrből nagyon tetszenek!!! Egy kicsit olyan művészfotó jellegű némelyik :D Nagyon visszaadják az ottani hangulatot!

Több
20 éve 10 hónapja #160969 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Aeglos írta: És hazafelé Szürkével nagyon jót beszélgettünk (köszi Szürke :) ) ami azért is volt jó, mert túl sok tömör hülyeséget kényszerültem végighallgatni, 24 óra alatt. (Gondolhatjátok: hajnali 1/2 3-ra időzített fájdalmas fapoénok... :quasi: )

Te beszélsz?! :roll: Nem is tudom, ki állt elő hajnali négy tájban a legváratlanabb pillanatokban világmegváltó célzatú filozófiai problémákkal! :P
Amúgy jobbulást! (Remélem, nem a patak-vászoncipő kombináció a hibás a betegségedért... :oops: )

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
20 éve 10 hónapja #160920 Írta: nido
Aeglos, Fio: Azé! :wink: :lol:

Éppen nevezem át a szép hottentotta sorszámokból a képeket...
Vmikor majd felkerülnek. [size=9:3o3qqohv](nézzétek, már itthon is van ékezetem!)[/size]

Több
20 éve 10 hónapja #160919 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók
Megkésve bár, de törve nem, így karácsonyi ajándékként itt vannak Nimdorci győri képei(elnézést, gyengélkedett a tar.hu..):)
kep.tar.hu/dodie/index.phtml?aid=27616211
saja az utcsó 15 db még kicsinyítés alatt áll, de ha az ikonra kattintotok, kiteszi nagyba a képet:) jó nézegetést:)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 10 hónapja #160837 Írta: Aeglos

Galadh írta: Hát hiába, mint azt Ery is megjegyezte, egyre szőkébb vagyok

És ezt még Ery mondja :roll: :mrgreen:

Nimdorc: Szerencsére lelkileg jobban vagyok, a depi a sötéttől a csoki hiányától, az alvás hiányától, és az élet nehézségétől következett be.
Aztán hazajöttem, és belázasodtam, így most fizikailag sikerült rosszul lenni :mrgreen: Hát ilyen gizda vaok én 8)

És hazafelé Szürkével nagyon jót beszélgettünk (köszi Szürke :) ) ami azért is volt jó, mert túl sok tömör hülyeséget kényszerültem végighallgatni, 24 óra alatt. (Gondolhatjátok: hajnali 1/2 3-ra időzített fájdalmas fapoénok... :quasi: )
Amikor hazajöttem a szüleim egy óriási hamburgerrel vártak a peronon. (Mondom ezt nyugtatólag Angwennek, Maunak, és Felagundnak, akik súlyosan aggódtak az egészségem miatt...)

Egyébként nagyon aranyosak voltatok, külön köszönetem
:arrow: Artemisznek a bebiztosított jó hangulatért (miután elment, lettem rosszkedvű)
:arrow: Ringbearernek, meg Nimdorcnak, mert olyan jók voltak hozzám.
:arrow: Galadhnak és Beának a beszélgetésekért.
:arrow: Ardennek az összegyűrt szilveszteri szalagért, amit azért adott, hogy emlékezzek rátok, és még mindig megvan, mert olyan édes, hogy nem bírom kidobni.
:arrow: Angwennek, csak azért mert ott volt, és ennek már önmagában örültem, meg persze a bozóttúráért, meg a vászoncipővel patakbalépésért RÚÚÚÚÚLZ!!!!
:arrow: És mindenkinek, aki kikísért engem a vonathoz, és integetett

Több
20 éve 10 hónapja #160812 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Élménybeszámolók

Nimdorc írta:

Fiona írta: - Lefeküdtünk Démennel! :D

Es engem kihagytatok...

Majd legközelebb te is jöhetsz!!! :wink:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 10 hónapja #160800 Írta: nido

Fiona írta: - Lefeküdtünk Démennel! :D

Es engem kihagytatok...

Több
20 éve 10 hónapja #160796 Írta: nido
Szinte mindent leirtatok!

Csatlakozom szomszedasszonyom nagy, rozsaszin megjegyzesehez.

:arrow: rohanas Nolival a Nyugatiba
:arrow: kedves mosoly a jegyautomataszerelobacsinak, igy ot perc, jegy es mar zakatolunk is...
:arrow: egy ora varakozas, kozben ilyen telefonok: "20-30 perc es ott vagyunk" (Cueddo, amikor azt hittuk, h most fogunk meglatni titeket) "hol vagytok?" (Meleth_lin) "Kitartas" (Arden)
:arrow: Vegre, vegre, vegre... varhatjuk Oisint!
:arrow: Caplatas a szallasra, leendo Bratztarsaim befogadnak a szobajukba
:arrow: Vegre megismertem Artemiszt, akire mar nagyon kivancsi voltam. :D
:arrow: Kaptam zsebdogot. (A kesobbi Voldemort nagyurat)
:arrow: Arden mint karacsonyfa
:arrow: Egy igazi Bratzbuli Einsteinnel, Fio es Fim vicceivel, egy aljas konyvvisszaadassal, stb. (kosz a 4-es szoba tobbi lakojanak)
:arrow: Masnap reggel felkomasan, kave, Fio teaja, lembas.
:arrow: boltba menes, enekles, Eowyn! telefonja es kicsivel utana a beolelese
:arrow: Fio kolbasza es Arden levese
:arrow: turistak kameraval
:arrow: acelbetetes bortanga
:arrow: Szurke es Aeglos kikiserese (remelem jobban vagy)
:arrow: depizes Fimmel es Ringgel
:arrow: Alyr sutije, meg az a gazsag, h majdnem kitekerte a karomat
:arrow: soksok instantkave (egy ido utan viz nelkul)
:arrow: Osszemosodo este a 4-es szobaban aztan lent
:arrow: Eowyn! alvopoza
:arrow: masnap reggel, azthittem hanyok, de megse
:arrow: vonat, ilyen rajzolos-iros jatek
:arrow: telefon haza: megis jol vagyok, mehetek-e KV-ba?
:arrow: hazaut Silmeniellel
:arrow: es itthon kialudtam magam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most igy ennyi jutott eszembe. Jocakkat, koszi mindenkinek, foleg Cuenek!, Boka mindenkinek!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.684 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére