- Köszönetek: 0
Gondolatok
- Cunnir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Snuffles írta:
engem csak egyszer, még negyedik általánosban. Azóta is így van De hidd el, hogy nem sírok értük. Nem nekem való társaság, nem is hiányoznak, így utolsó gimnáziumi évben nem is törődnek velem, és én se velük. Jól van ez így.Cunnir írta: Engem csak 3 szor közösítettek ki:D
Nohát:D engem csak V, illet VI osztály illetve ST klubból:D
NEm ütötttem meg az általuk elvárt mércét túl különc voltam:D
A gyenge soha nem képes megbocsátani.A megbocsátás az erősek tulajdonsága.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nessa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
én is lelkizős vagyok, csak ebből kifelé, az eddig leírtakhoz hasonló osztályunk felé nem látszik semmi. Engem sem hagynak békén, mindig is kilógtam az osztályból. 4en vagyunk kiközösítve, de mindig más emberek által. nem tudom, hogy most éppen ki utál, de nem is érdekel. komolyan, ez már szórakoztató...Galadriel14 írta:
Liliom írta: Ne torodjetek a cseszegetokkel. Azert csinaljak, mert oket is szivatja valaki es elegedetlenek magukkal. Nem eri meg idegeskedni miattuk.
akár a legjobb barátnőm mondaná. csak tudod én ilyen kis hülye lelkizős vagyok... brr... ez az egy tulajdonságoma mit szívből lecserélnék. dehát nem lehet. (nah most már túl sokat kellett javítgatni az elgépelésket. jele az álmosságomnak. jó éjt mindenkinek!)
*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Altaris
- Nem elérhető
Liliom írta: Ne torodjetek a cseszegetokkel. Azert csinaljak, mert oket is szivatja valaki es elegedetlenek magukkal. Nem eri meg idegeskedni miattuk.
akár a legjobb barátnőm mondaná. csak tudod én ilyen kis hülye lelkizős vagyok... brr... ez az egy tulajdonságoma mit szívből lecserélnék. dehát nem lehet. (nah most már túl sokat kellett javítgatni az elgépelésket. jele az álmosságomnak. jó éjt mindenkinek!)
Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/
- Liliom
- Nem elérhető
...
- Altaris
- Nem elérhető
Snuffles írta: jaj ne, ez az amitől irtóra fel tudom kapni a vizet. épp ezt csinálja velem hónapok óta két lány osztálytársam, fűnek-fának beszélnek rólam - jókat is, rosszat is - de hogy elém álljon, és nekem mondaná, azt már nem. és ha kérdőre vonnám, tudom, hogy tiltakozna és játszaná magát. pedig alapjában véve rendes lányzó mindkettő. optimista vagyok.
fúú, na ez a másik. ezt az évfolyamtársaim játszották el velem. én vontam kérdőre őket, hogy mik ezek a pletyók, ire ők: mik? mi nem is mondtunk semmit.. végülis...
Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
jaj ne, ez az amitől irtóra fel tudom kapni a vizet. épp ezt csinálja velem hónapok óta két lány osztálytársam, fűnek-fának beszélnek rólam - jókat is, rosszat is - de hogy elém álljon, és nekem mondaná, azt már nem. és ha kérdőre vonnám, tudom, hogy tiltakozna és játszaná magát. pedig alapjában véve rendes lányzó mindkettő. optimista vagyok.Galadriel14 írta: ekkora bunkót: nem mondaná meg szemtől szembe h nem. vagy mi.. értitek?
"Well, I'm back."
- Altaris
- Nem elérhető
Snuffles írta:
én nem osztálytárssal táncoltam, egy tizedikes srác jelentkezett, de nem is bántam meg. bár lett volna kivel osztályon belül, de nem akart egyáltalán résztvenni a szalagavatón, mint frakkos táncos.Galadriel14 írta: eh, nekem is utolsó előtti év. de szalagavatóra bizti kibékülnek velem, mert hát mégiscsak kell táncolni miegyéb.. stb..
nekem nincs ilyen mákom. megkérdeztem vkit (eddig süllyedtem.. de már bánom) hogy táncolna -e velem, és nem mondott semmit. reménykedtem míg nem egy reggel mondta az egyik oszt.társam hogy hát nem is tudtad? már van párja.. lestem bambán... hát ne tudjátok meg. ekkora bunkót: nem mondaná meg szemtől szembe h nem. vagy mi.. értitek?
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
én nem osztálytárssal táncoltam, egy tizedikes srác jelentkezett, de nem is bántam meg. bár lett volna kivel osztályon belül, de nem akart egyáltalán résztvenni a szalagavatón, mint frakkos táncos.Galadriel14 írta: eh, nekem is utolsó előtti év. de szalagavatóra bizti kibékülnek velem, mert hát mégiscsak kell táncolni miegyéb.. stb..
"Well, I'm back."
- Altaris
- Nem elérhető
Snuffles írta: engem csak egyszer, még negyedik általánosban. Azóta is így van De hidd el, hogy nem sírok értük. Nem nekem való társaság, nem is hiányoznak, így utolsó gimnáziumi évben nem is törődnek velem, és én se velük. Jól van ez így.
eh, nekem is utolsó előtti év. de szalagavatóra bizti kibékülnek velem, mert hát mégiscsak kell táncolni miegyéb.. stb.. meg a líceum szelleme.. (ja bocs h nem értitek.. majd elmesélem, ha érdekel titeket.. benneteket. )
- Missy
- Nem elérhető
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
engem csak egyszer, még negyedik általánosban. Azóta is így van De hidd el, hogy nem sírok értük. Nem nekem való társaság, nem is hiányoznak, így utolsó gimnáziumi évben nem is törődnek velem, és én se velük. Jól van ez így.Cunnir írta: Engem csak 3 szor közösítettek ki:D
"Well, I'm back."
- Altaris
- Nem elérhető
Cunnir írta: Az a zavaró amikor szét hordják a cuccaid vagy körbe állnak és ott cseszegetnek.
Vagy ha éppenséggel koncentrálni probálsz valamire és ha megkéred őket csak mégjobban csinálják tovább.
De van olyan óra ahol nem merik megtenni.
Ilyen például a matematika:D kemény és vaskezű tanárunk van nála nem mernek bohockodni.
most nagyon közszájú leszek: de ilyenkor tegyél rájuk! eskü abbahagyják. kipróbált módszer. és ha utána valaki beszélgetni megy oda hozzád ne kövesd el azt a hibát, hogy nem figyelsz rá. ez is kipróbált...
hajrá!
még lehet hogy utolérem a hármat is.. azt hiszem a második épp most kezdődik..(off: Cunnir te nem vagy véletlen gödöllői?.. annyira hasonlítasz valakire... bár lehet hogy csak nagyon emlékeztetsz rá.. de akkor is...)
- Cunnir
- Nem elérhető
Galadriel14 írta:
*Nessa* írta: ez kétségtelen. Embertől függ... csak mostanában a saját "korosztályomban" azt vettem észre, hogy azt tartják csak normálisnak, ami a többséget jellemzi. Ezzel azt akarom mondani, hogy nem is gondolják végig, szerintük mi a jó. az mindegy. azt kell gondolni, ami éppen divatos, nincs egyéni vélemény.
fúú, ezzel nagyon egyetértek. ne mondjak távolabbi példát, mint jómagam kiközösítése és visszafogadása az osztályközösségbe...
Engem csak 3 szor közösítettek ki:D
- Altaris
- Nem elérhető
*Nessa* írta: ez kétségtelen. Embertől függ... csak mostanában a saját "korosztályomban" azt vettem észre, hogy azt tartják csak normálisnak, ami a többséget jellemzi. Ezzel azt akarom mondani, hogy nem is gondolják végig, szerintük mi a jó. az mindegy. azt kell gondolni, ami éppen divatos, nincs egyéni vélemény.
fúú, ezzel nagyon egyetértek. ne mondjak távolabbi példát, mint jómagam kiközösítése és visszafogadása az osztályközösségbe...
- Cunnir
- Nem elérhető
Liliom írta: Na es miert kene veluk menni valahova? Vagy miert kene egyaltalan hozzajuk szolni?
Nem erzed ugy hogy csak sajat magadnak csinalsz problemat?
Ha zavarnak, ne torodj veluk.
Az a zavaró amikor szét hordják a cuccaid vagy körbe állnak és ott cseszegetnek.
Vagy ha éppenséggel koncentrálni probálsz valamire és ha megkéred őket csak mégjobban csinálják tovább.
De van olyan óra ahol nem merik megtenni.
Ilyen például a matematika:D kemény és vaskezű tanárunk van nála nem mernek bohockodni.
- Liliom
- Nem elérhető
Nem erzed ugy hogy csak sajat magadnak csinalsz problemat?
Ha zavarnak, ne torodj veluk.
Tessek emberekkel ismerkedni!
Ne erezd ugy, hogy azert mert egyszer beszelgettel valakivel, onnantol baratoknak kell lennetek. Nem kell kotodnod emberekhez, ha nem akarsz. Ha azonban sokat dumalsz masokkal, az fejleszti a beszedkeszseged, segit feloldodni idegen tarsasagban, konnyebbnek erzed a hetkoznapokat. A testverem beszedhibas es az iras se megy neki, neki nagyon jot tett a tarsasag meg a sport.
Probald ki, vesziteni valod ugy sincs.
...
- Cunnir
- Nem elérhető
Liliom írta:
Cunnir írta: Tisztelet a kivételnek.
De nálunk nagyon ez a példa van érvényben.
Én nem találtam nálunk olyat aki nem csinálna ilyeneket.
Akkor talan nyisd ki egy kicsit a szemed, ismerkedj meg jo sok emberrel es legyel nyitottabb a vilagra. Csak magaddal szursz ki, ha az embereket beskatujazod es igazsagtalanul itelsz.
A testverem csapatban jatszik es egyaltalan nem gyoker.
En harcmuveszetre jarok, es en sem vagyok az.
Amugy meg ha a focistak a kornyezetedben zoknival a fulukon jarnak suliba, ahoz sincsen semmi kozod, mert nem a te eleted, semmi jogod hogy eliteld oket, azt csinalnak amit akarnak.
Nem lehet velük menni sehova:S.
Mi az első dolguk leinni magukat:(, vagy van disco ott? Vagy kocsma, ez az első két kérdés.
Egyszer ülj be hozzánk órára és nézd meg mit művelnek.
Utánozzák az állathangokat és erre vevők nagyon sokan én nem tudok mit mondani rájuk.
És ha valaki mond rájuk valamit nem egyedül jönnek, hívják a haverokat is.
Jó kevés embert ismerek:)
Tudod én igyekszem elszigetelődni és csak akkor beszélni ha nagyon muszály mással.
Nézzük csak rokon,osztálytársakon meg a haverokon kivül ismerek még 3-4 embert:D Elég szűk körü az ismerettségi csoportom talán akikkel még beszélek is annak ez az egy negyede, talán kettő negyed
- Liliom
- Nem elérhető
Cunnir írta: Tisztelet a kivételnek.
Akkor talan nyisd ki egy kicsit a szemed, ismerkedj meg jo sok emberrel es legyel nyitottabb a vilagra. Csak magaddal szursz ki, ha az embereket beskatujazod es igazsagtalanul itelsz.
A testverem csapatban jatszik es egyaltalan nem gyoker.
En harcmuveszetre jarok, es en sem vagyok az.
Amugy meg ha a focistak a kornyezetedben zoknival a fulukon jarnak suliba, ahoz sincsen semmi kozod, mert nem a te eleted, semmi jogod hogy eliteld oket, azt csinalnak amit akarnak.
...
- Cunnir
- Nem elérhető
- Nessa
- Nem elérhető
persze előfordulhat, de szvsz nem az a jellemző.
- cortez71
- Nem elérhető
A focisták nevében ezt kikérem magamnak! 10 évig aktívan fociztam klubcsapatnak (Nyírség-Spartacus) az ifijében és úgy gondolom, egyáltalán nem tartozom a te általad említett kategóriába. Nagyon sok csapattársam is inkább hozzám áll közelebb, mint a partyface-életmódhoz. Akárhányszor mentünk bajnoki meccsre, könyvet olvastam és rajtam kívül is olvastak néhányan. Az, hogy valaki szereti a sportot, nem feltételezi azt, hogy egy bunkó gyökér lenne. Ezért nagyon pipa tudok lenniCunnir írta:
*Nessa* írta:
James írta: Az, hogy mi a normális, embertől függ. Ez olyan, hogy mi a szép. Kinek mi a szép? Szóval értitek.
ez kétségtelen. Embertől függ... csak mostanában a saját "korosztályomban" azt vettem észre, hogy azt tartják csak normálisnak, ami a többséget jellemzi. Ezzel azt akarom mondani, hogy nem is gondolják végig, szerintük mi a jó. az mindegy. azt kell gondolni, ami éppen divatos, nincs egyéni vélemény.
Hmm.)
Én korosztályomban legalábbis ha körülnézek az a normális.
Aki izmos, nem olvas mert minek.
Aki discozik , leissza magát.
Ráveti magát a lányokra.
Focizik ez a legtipikusabb nálunk.
Őt körbe ugrálják a lányok szó szerint:D. Ott legyeskednek körülötte, olyan szép szavakat mondanak egymásra a lányok is, hogy olyat én nem mondanok a testvéremnek sem az ismerőseimnek sem.
De nem visznek valami kúlturát az életűkbe, mert olvasni jó dolog.
És nálunk aki szeret olvasni tanul, azt megvetik és lenézik az a csicska azt ugráltatják stb.
Vannak azért nálunk is normális emberek, csak ők végzősök és ők a gimisek, de náluk is vannak olyan emberek akikről nem kéne beszélni.
Nálunk aki iszik, bagozik, focizik, discozik az a normális az elfogadott.
És nem tudunk olyan helyre menni ahol ne lenne valami.
pl: utánozza a majmot, a majom hangját testmozgását.
ugat mint egy kiskutya gurul a földön, egymásra másznak, törnek-zúznak.
Eddig pár gép let totál káros miattuk.
Én nekem ezt kell mindennap végig hallgatnom ha velük vannak.
Hogyan utánoznak emlősöket, nem lehet órát tartani mert fegyelmezetlenek.
Már nem is tudom mit akartam írni, csak a mostani helyzet kritikális és fájdalmas.
Régen más volt a normális ember és ők akik ezt csinálják voltak a nem normálisak. most pont fordítv van.
- Missy
- Nem elérhető
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- Nessa
- Nem elérhető
Snuffles írta:
?? sokat olvastam életemben, nem mondom, de ilyen szóval még nem találkoztam. ?? :shocked:Cunnir írta: kritikális
jéé..tényleg...nekem fel se tűnt...Cunnir mi vagy te? nyelvújító? honnan szedted ezt a szót? 8O
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
?? sokat olvastam életemben, nem mondom, de ilyen szóval még nem találkoztam. ?? :shocked:Cunnir írta: kritikális
"Well, I'm back."
- Cunnir
- Nem elérhető
*Nessa* írta:
James írta: Az, hogy mi a normális, embertől függ. Ez olyan, hogy mi a szép. Kinek mi a szép? Szóval értitek.
ez kétségtelen. Embertől függ... csak mostanában a saját "korosztályomban" azt vettem észre, hogy azt tartják csak normálisnak, ami a többséget jellemzi. Ezzel azt akarom mondani, hogy nem is gondolják végig, szerintük mi a jó. az mindegy. azt kell gondolni, ami éppen divatos, nincs egyéni vélemény.
Hmm.)
Én korosztályomban legalábbis ha körülnézek az a normális.
Aki izmos, nem olvas mert minek.
Aki discozik , leissza magát.
Ráveti magát a lányokra.
Focizik ez a legtipikusabb nálunk.
Őt körbe ugrálják a lányok szó szerint:D. Ott legyeskednek körülötte, olyan szép szavakat mondanak egymásra a lányok is, hogy olyat én nem mondanok a testvéremnek sem az ismerőseimnek sem.
De nem visznek valami kúlturát az életűkbe, mert olvasni jó dolog.
És nálunk aki szeret olvasni tanul, azt megvetik és lenézik az a csicska azt ugráltatják stb.
Vannak azért nálunk is normális emberek, csak ők végzősök és ők a gimisek, de náluk is vannak olyan emberek akikről nem kéne beszélni.
Nálunk aki iszik, bagozik, focizik, discozik az a normális az elfogadott.
És nem tudunk olyan helyre menni ahol ne lenne valami.
pl: utánozza a majmot, a majom hangját testmozgását.
ugat mint egy kiskutya gurul a földön, egymásra másznak, törnek-zúznak.
Eddig pár gép let totál káros miattuk.
Én nekem ezt kell mindennap végig hallgatnom ha velük vannak.
Hogyan utánoznak emlősöket, nem lehet órát tartani mert fegyelmezetlenek.
Már nem is tudom mit akartam írni, csak a mostani helyzet kritikális és fájdalmas.
Régen más volt a normális ember és ők akik ezt csinálják voltak a nem normálisak. most pont fordítv van.
- Nessa
- Nem elérhető
- James
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Nessa
- Nem elérhető
De ha az a normális, amilyen az emberek nagy része, akkor én nem akarok az lenni.
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Az emtétében, ahogy Tünde is írta, az a legelterjedtebb nézett, hogy mi "nem vagyunk normálisak", mert az átlagostól jelentősen eltérünk. Abban viszont igazatok van (ld. a Cunnir és Liliom szerinti "normális fiatalok" kifejezés), hogy ha a morális értékrendet nézzük, az általunk képviselt dolgok (pl. szeretünk olvasni) lennének a normális(abb)ak, mint ami manapság elterjedt a világban.
Ezek mellett a "normális" morális értékek mellett számos olyan vonás is megfigyelhető az emtétéseken, amilyet Galadriel is írt: szeretünk különcködni, hülyéskedni, "a közízlés határait feszegetni". (Ld. táborokban lepedő-"jelmezben" a falun átvonulás, nyilvános cucujézés és nemfogsztepillangószállni a pályaudvaron, és még sorolhatnám. ) Vagyis "mégsem" vagyunk normálisak.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Nessa
- Nem elérhető
De itt nincs jobb témánk, minthogy hogyan ír Cunnir?