BESZÉLGETŐS topic

Több
17 éve 6 hónapja #323492 Írta: Gandalf

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 6 hónapja #323489 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ulmo írta:

Sil írta: Kérek javaslatot arra, hogy az ilyen dolgokat a jövőben hova írjam. Jelenleg legalább 3 topicba írkálunk a Children of Húrinról, és sok az ismétlés. De úgy igazán nem tudom besorolni, hogy hova lenne való, ahol látják azok is, akiket érdekelhet...

Ha nagy az érdeklődés, miért ne nyithatnánk neki egy új topicot? Esetleg a Középfölde szekción belül.

Ez jó ötlet szvsz, legalább egy helyen lennének az infók. Szóval, kapunk neki topicot?

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 6 hónapja #323480 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Galadriel14 írta: j

hiihiii.... Anya, anya! - szalad szüleihez Pistike. - Nehogy megvegyétek azt a görkorit, amit kértem születésnapomra. Éppen kerestem valamit a szekrényben és találtam ott egyet! ....

Mekkkora éédes márr :lol: :lol:

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 6 hónapja #323478 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Galadriel14 írta: hiihiii.... Anya, anya! - szalad szüleihez Pistike. - Nehogy megvegyétek azt a görkorit, amit kértem születésnapomra. Éppen kerestem valamit a szekrényben és találtam ott egyet! ....

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ez fáááááájt :lol: :lol: :D :D :D :D

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 6 hónapja #323475 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
jajj már.... ez se rossz téma.. :D

hiihiii.... Anya, anya! - szalad szüleihez Pistike. - Nehogy megvegyétek azt a görkorit, amit kértem születésnapomra. Éppen kerestem valamit a szekrényben és találtam ott egyet! ....

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 6 hónapja #323471 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
hát igen. senki nem maradt fent eddig...

Több
17 éve 6 hónapja #323470 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Aki fél a repülőn, azt azzal szokták viogazstalni, hogy minden gép földet ér egyszer...

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
17 éve 6 hónapja #323468 Írta: Acho
egyszer mindenki tud repülni... csak azt zuhanásnak hívják! ;-) :)

Több
17 éve 6 hónapja #323465 Írta: Namarie

Acho írta: hihi... kicsit se fanatikus... :lol:

Ja, és hogy örülhetett neki a Professzor :roll: Aztán arra gondoltam, hogy hova is írányítanánk mi..
Amúgy a balrog igenis tud repülni. Amikor gandalf ledobta, akkor úgy repült, hogy öröm lehetett nézni. De a hegyoldal megálllította. :roll:

Több
17 éve 6 hónapja #323464 Írta: Acho
hihi... kicsit se fanatikus... :lol:

Több
17 éve 6 hónapja #323452 Írta: Namarie
Kellemesebb téma: most volt a Discovery Sciencen egy műsor Tolkienről meg a Hobbit hátteréről.

Aranyos(?): Tolkien számára a rajongás időnként kellemetlen volt. Egy kedves amaerikai rajongója az éjszaka közepén felhívta a következővel: "Meg kell tudnom, most , azonnal, hogy van-e a balrognak szárnya??"

Több
17 éve 6 hónapja #323446 Írta: Altaris
Altaris válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ecthelion írta: Viccet félretéve azért ez tényleg morbid... :roll:

őszintén szólva az... nagyon az... :twisted: :evil:

Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/

Több
17 éve 6 hónapja #323444 Írta: Ecthelion
Ecthelion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Lehet veszek egyet unokaöcsémnek szülinapjára. Úgyis most lesz nem sokára májusban.... :D

Viccet félretéve azért ez tényleg morbid... :roll:

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
17 éve 6 hónapja #323441 Írta: Annis
Annis válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A gyerekpóráz után azt hittem már nem fogok meglepődni de tévedtem...

Mindenesetre bennem fölmerült a kérdés hogy a ketrec (akár szülőként akár gyerekként) tőled óv, vagy téged?

Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/

Több
17 éve 6 hónapja #323440 Írta: Ben
Na bmeg, ez azért durva, tuti, hogy kamu... mundus senescit, az addig oké, de azért itt még remélem nem tartunk... :roll:

Több
17 éve 6 hónapja #323434 Írta: Sil

dorwinion írta:

Elrond Vilya írta: Ez a ketreces oldal komoly?Fejlődik az emberiség...

Pont így vagyok vele én is... De ha jobban beleolvasgatsz az oldalba, idegesítően valódinak tűnik...

Olosta: az. Csak a gyerek érdekében... 8O

Na ne már. Pontosan annyira valódi, mint a bonszájmacska. Azaz semennyire. Ennyire már ismerhetnétek a netet.

Tears unnumbered

Több
17 éve 6 hónapja #323427 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Elrond Vilya írta: Ez a ketreces oldal komoly?Fejlődik az emberiség...

Pont így vagyok vele én is... De ha jobban beleolvasgatsz az oldalba, idegesítően valódinak tűnik...

Olosta: az. Csak a gyerek érdekében... 8O

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
17 éve 6 hónapja #323425 Írta: Elrond Vilya
Elrond Vilya válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ez a ketreces oldal komoly?Fejlődik az emberiség...

Több
17 éve 6 hónapja #323424 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

dorwinion írta: Hála Erunak, hogy mi ide születtünk, a Balkán "szélére", és nem a nagyhatalmasdemokrácia földjére...
Sírjatok és nevessetek:
www.babycage.net/babycage.php :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ez az, aminek látszik? 8O

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Több
17 éve 6 hónapja #323422 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hála Erunak, hogy mi ide születtünk, a Balkán "szélére", és nem a nagyhatalmasdemokrácia földjére...
Sírjatok és nevessetek:
www.babycage.net/babycage.php :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
17 éve 6 hónapja #323419 Írta: Ecthelion

Sil írta: img-www.theonering.net/images/scrapbook/orig/18240_orig.jpg

Aha értem. Meg kell hagyni ez is pofás. :)

"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."

Több
17 éve 6 hónapja #323417 Írta: Nóli i linantea

Ben írta:

Ecthelion írta: Tényleg?? Ilyen egy könyv?? :D DDD És még képek is vannak benne :D

Igen,még az is előferdülhet... :D :D

Nem előferdülhet, tuti hogy van, mert ott van rajta hogy Allan Lee illusztrációival :wink:

Több
17 éve 6 hónapja #323406 Írta: Ben
Jah, azt hittem, hogy a magyarországi angol kiadás borítója más, mint az angliai angolé, vagy valamit kavartak, na... :P :D Sil, nem tudod, mennyi a valószínűsge, h a magyar borító is ez marad? :P (ha jól néztem a múltkor linkelt oldalon, a többi idegennyelvű kiadás is megmaradt ennél)

Több
17 éve 6 hónapja #323404 Írta: Sil

Ecthelion írta: Szép ára van. Gondolom a magyar verzió sem lesz olcsóbb... :roll: De a borító szerintem nagyon zsír. :D Kíváncsi volnék a beltartalomra is. :)

A félreértések elkerülése érdekében: a belinkelt oldalon látható kép nem a borító. A borító így néz ki: img-www.theonering.net/images/sc ... 0_orig.jpg
Egyébként Amazonról szállítással együtt is olcsóbb, persze csak ha nem 1 könyvet rendelsz (azaz ha megoszlik a postaköltség).
Amúgy elég jól kezdett: Amazonon sikerült letaszítania egy időre a Harry Potter 7-et is a dobogó legfelső fokáról. Az Amazon.co.uk-n pedig továbbra is az első helyen áll.

Tears unnumbered

Több
17 éve 6 hónapja #323400 Írta: Ben

Ecthelion írta: Tényleg?? Ilyen egy könyv?? :D DDD És még képek is vannak benne :D

Igen,még az is előferdülhet... :D :D

Több
17 éve 6 hónapja #323399 Írta: Ecthelion

Ben írta:

Ecthelion írta: Kíváncsi volnék a beltartalomra is. :)

Hát, gondolom sok-sok nyomtatott betű rengeteg oldalon keresztül... :D :D

Tényleg?? Ilyen egy könyv?? :D DDD És még képek is vannak benne :D

Több
17 éve 6 hónapja #323398 Írta: Ben

Ecthelion írta: Kíváncsi volnék a beltartalomra is. :)

Hát, gondolom sok-sok nyomtatott betű rengeteg oldalon keresztül... :D :D

Több
17 éve 6 hónapja #323396 Írta: Ecthelion
Szép ára van. Gondolom a magyar verzió sem lesz olcsóbb... :roll: De a borító szerintem nagyon zsír. :D Kíváncsi volnék a beltartalomra is. :)

Több
17 éve 6 hónapja #323394 Írta: Ben

Nóli i linantea írta: Hmmmm cuki borító... :lol:
Nekem a Ted Nasmithos Húrin kép jobban tecc (ami a díszkiadás Szilmarilokban van)

Na igen, az angol kiadás borítója nekem is jobban tetszik... :roll: Remélem a magyar kiadásé (ha lesz) is olyan lesz. :P Meg olcsóbb. :P

Több
17 éve 6 hónapja #323393 Írta: Nóli i linantea

Ben írta: Na amíg nincs neki topikja, most találtam: katt
(nem is tudtam, h angol nálunk is kapható már :-) - jó drága...)

Hmmmm cuki borító... :lol:
Nekem a Ted Nasmithos Húrin kép jobban tecc (ami a díszkiadás Szilmarilokban van)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.542 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére