BESZÉLGETŐS topic
- Attila
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nézünk Téged Anca. Szurok, szurok, szurok.Ancalima Anarórë írta: Na, ma reggel a fodrász majdnem meggyilkolt, amiért nem veszem elég komolyan az Anna- bált, úgyhogy voilá:
NÉZZÉTEK A DUNATÉVÉN ESTE FÉL HÉTTŐL AZ ANNA-BÁLT, ÉS SZAVAZZATOK RÁM!!! Én leszek a nagyhajú (NAGYON nagy lett, a fodrász bosszúja??) lány a türkiz ruhában (Fónagy Zsófia, aki nem tudná )
VAGY legalább hallgassátok meg az "A füredi Anna-bálon" című örökzöldet YouTube- on.
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Encsi
- Nem elérhető
Tényleg, chat lesz majd valamikor?Rabyn írta: E
nincsen cset.( Pedig most olyan jó lenne
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
NÉZZÉTEK A DUNATÉVÉN ESTE FÉL HÉTTŐL AZ ANNA-BÁLT, ÉS SZAVAZZATOK RÁM!!! Én leszek a nagyhajú (NAGYON nagy lett, a fodrász bosszúja??) lány a türkiz ruhában (Fónagy Zsófia, aki nem tudná )
VAGY legalább hallgassátok meg az "A füredi Anna-bálon" című örökzöldet YouTube- on.
- Araniel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Én befogadnám, de nemrég hoztam haza 2 kiscicát meg már volt is egy zombicicám^^"
Megérdeklődöm azért, hátha találok jelentkezőt. Azt megkérdezném, hogy ivartalanított-e vagy sem.
Odi et amo. Quare id faciam, fortasse requiris: nescio, sed fieri sentio et excrucior.
- Aeglos
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Parmezán, más nevein Circa vagy Murca új gazdáját keresi egy olyan ember személyében, aki szeretné, törődne vele, néha megsimogatná és lenne hozzá pár kedves szava. Mert a mi Mircánk különös állat: jellemében inkább hasonlít kutyára mint macskára. Rendkívül ragaszkodó, az ajtóban nyávogva várja a gazdi hazatérését, mindig mindenáron a gazdával akar lenni, vagy ott ahol az emberek vannak. Ezért még kényelmetlenségeket is képes vállalni, mint a küszöbön alvás.
Bár szobacica, de ha kertesházba kerülne, az sem lenne tragédia. Csak télre ne legyen kizárva. Teljesen egészséges, karcsú, kis termetű, jó természetű, szép circa. 1 éves, nőstény. Jár hozzá teljes felszerelés egy hatalmas doboz kajával együtt.
Ankalimon szeptemberben költözik, addig jó lenne, ha a cica új gazdát találna.
Akit érdekel, írjon nekem a kuszogeb'kukac'gmail'pont'com mélcímre
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Kristof
- Nem elérhető
Szükségem lenne két termékre Amazon.com-rol, ugyanattol az eladotol, de mivel nincs jo angoltudásom, se regisztrációm, se ilyen bankkártyám, ezért segítségre szorulok, és megkérnék valakit, aki tudna nekem segíteni, nagyon fontos lenne számomra a két termék, természetesen a költségeket én állnám, csak mivel nem értek ezekhez a rendszerekhez, ezért nemtudnám egyedül megvásárolni a terméket.. Budapesti vagyok..
A két termék:
www.amazon.com/Jesus-Belt-Buckle … mp;sr=8-28
www.amazon.com/Virgin-Buckle-Gua … mp;sr=8-43
Aki tudna rám szánni egykis időt, az kérem vegye fel velem a kontaktust, MSN: seres.kristof@hotmail.com Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
email: kemoka@citromail.hu
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Én is ölellek. És nekem lenne igényem a képedre. Hogy mindenki jól van-é, azt nem tudnám megmondani. Pl. ha megkérdik tőlem, -Toma jól van?-, én csak vonom a válam, és reménykedem.Toma gazdi írta: Csókoltatom a bandát, kinek nem inge annak a kezét rázom! Azért ha van még igény a képemre, be be nézelődök!
- 3.Aragorn
- Nem elérhető
Nem biztos, hogy ide tartozik, de nézzétek meg, mert nagyon kemény!
Nem csak annak, aki szereti a Rammsteint...
- Araniel
- Nem elérhető
Akkor itt kell rátokzúdítanom a jókedvem^_^
A megrendelésem visszaigazolva az Ázsia Bt-ből ^________________________^ *nagyon boldog* és kész a 2. cikkem is a Mondo magazinba ^__^
Odi et amo. Quare id faciam, fortasse requiris: nescio, sed fieri sentio et excrucior.
- Rabyn
- Nem elérhető
Most má menjé aludni E )
Lassan nekem is kéne, de még vacsorálni akarok:D
Mondtam a tesómnak, hogy ne aggódjon holnap úgy is zsigerből felébredek reggel nyolckor.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
E!Rabyn írta: E
ez bizony sz@r...
De én most úgyis aluszok, holnap msn-ezzünk jól!!!
Aztán lassan mivan, nem?
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Endruu
- Nem elérhető
Féléves kihagyás után újra itt.
Látom a dátum, és az előző hozzászólás alapján, hogy ma van a tábor utolsó napja (avagy vége).
Remélem jó volt, és mindenki pazarul érezte magát.
Na csak ennyit akartam
Igyekszem majd sokat jönniiii
Peace
ui: Animecoooooooonnnn:D:cool:
"I am the Dark Lord's heir."
"Vi sitter här i venten och spelar lite DotA"
- Araniel
- Nem elérhető
Remélem mindenki jól érezte magát
Azt hiszem a nyári animecon-on is jelentkezek a főzőversenyre, úgyhogy majd jöhetnek a drukkolások ^__^
- Kristof
- Nem elérhető
SZükségem lenne egy olyan segítőkész emberre, aki lenne szíves segíteni nekem rendelni két terméket Amazon-rol, két övcsatról lenne szó, természetesen nem lennék hálátlan, Fantasy, Tolkien könyvekből tudnék neki adni.. Aki lenne olyan kedves, az kérem vegyen fel MSN-re, vagypedig írjon egy emailt!
Köszönöm!
msn: seres.kristof@hotmail.com
email: kemoka@citromail.hu
Természetesen én fizetném a terméket [:
- Ulmo
- Nem elérhető
Toma, ha esetleg kifejtenéd nekem priviben, hogy mi a probléma, talán tudok segteni.Toma gazdi írta: Ööö van egy kis gáz... nemtom melyik e-mail címemen van Toma gazda.
sajnos nem azon amelyiken sejtettem.
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
egy darabig ne várj csókokat max tőlem - táboroznakToma gazdi írta: Ööö van egy kis gáz... nemtom melyik e-mail címemen van Toma gazda.
Egyébként mindenki jól van?
Csókoltatom a bandát, kinek nem inge annak a kezét rázom!
Ui: Azért ha van még igény a képemre, be be nézelődök!
Ulmo van, de ő max emilt ad, csókot nem
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Toma gazdi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Egyébként mindenki jól van?
Csókoltatom a bandát, kinek nem inge annak a kezét rázom!
Ui: Azért ha van még igény a képemre, be be nézelődök!
- Ulmo
- Nem elérhető
Erre általában a nagy tömegű testek képesek...Attila írta:
Az idei Tavaszi Talin azt mondta, hogy a teret már tudja görbíteni.Sirgon Esgalnor írta:
De lehet hogy az n-edik diplomaként most végzi a Magyar Jedi szakot, hogy vele legyen a térerő.Sil írta: Abban azért nem lennék olyan biztos, hogy Ankalimon térerőt is hord magánál...
- Attila
- Nem elérhető
Az idei Tavaszi Talin azt mondta, hogy a teret már tudja görbíteni.Sirgon Esgalnor írta:
De lehet hogy az n-edik diplomaként most végzi a Magyar Jedi szakot, hogy vele legyen a térerő.Sil írta:
Abban azért nem lennék olyan biztos, hogy Ankalimon térerőt is hord magánál...Zsodoo írta: szerk: viszont ahol Ankalimon van, ott internet is van, tehát reménykedek.
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
De lehet hogy az n-edik diplomaként most végzi a Magyar Jedi szakot, hogy vele legyen a térerő.Sil írta:
Abban azért nem lennék olyan biztos, hogy Ankalimon térerőt is hord magánál...Zsodoo írta: szerk: viszont ahol Ankalimon van, ott internet is van, tehát reménykedek.
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Zsodoo
- Látogató
Oops, ezt elfelejtettem, kösziOrsie írta:
Zsodoo, Kincső már ma reggel elutazott Szanticskára a többi szervezővel, és ott nem biztos, hogy van internet, úgyhogy ha szeretnél vele megbeszélni valamit, akkor szerintem inkább hívd fel.Zsodoo írta: Kincső kaptál egy privit.
szerk: viszont ahol Ankalimon van, ott internet is van, tehát reménykedek.
De ha nem baj, neked is küldök egyet, hátha tudsz válaszolni
- Orsie
- Nem elérhető
Zsodoo, Kincső már ma reggel elutazott Szanticskára a többi szervezővel, és ott nem biztos, hogy van internet, úgyhogy ha szeretnél vele megbeszélni valamit, akkor szerintem inkább hívd fel.Zsodoo írta: Kincső kaptál egy privit.
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Zsodoo
- Látogató
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Aki tudna hajat fonni, és ráér holnap, ne habozzon szólni, mert sz@rban vagyok, félig be van fonva a hajam, és a fele nincs :P
Akik eddig fonták, holnap nem érnek rá.
Nagyon kéne a segítség, mert magamnak tudnék ugyan fonni, de póthajat kell belerakni, azt meg már nem tudom egyedül.
mailben, priviben, telefonon, mindenhogy jó
Köszi: Idh, aki jelenleg extra hülyén néz ki
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Mírrand / Verinen Enkeli írta: Még egy kissé megkésett reakció a Tarja-témára:
iwiw.hu/pages/main/imageview.jsp?imageID...392&size=0&type=user
Bíbibíííííí!!! Lehet irigykedni, kinevetni, ignorálni, utálni... én akkor is
:D:D TALÁLKOZTAM TARJA TURUNENNEL!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D
Azért is összejött ennyi év kuncsorgás után ^_^
Annyira zsezsegsz a képen ez alkalomból hogy a kamera nem bírt elég gyorsan exponálni, s kissé elmosódott lettél De azért felismerhető vagy
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Our knees do not bend easily
- Gandalf
- Nem elérhető
Persze, hogy veled egy nemzetségben lehessen! :PFelagund írta: De azért ugye vannak még további céljaid az életedben?
És idén ez is teljesülni fog!