- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- Lora
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ecthelion írta: Néhány napja futótűként terjedt msn-en aa hír, hogy fizetős lesz. Csak jót röhögtem magamban (forrás híján ), ez pedig a böngészőre vonatkozó hír.
jaaaaj csak huszonötféle változatban és vagy százszor kaptam meg, h küldjek kódot, tegyek Mbetűt meg msnjelet a nevem elé DD istenem..
ha akkor majd ingyenes lesz..
Gyöngycem (voltam valaha)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ízisz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
És valahogy Papi is szerzett @-ot!
Szóval remélem túljutunk a holtponton. Egyébként nem tudom mi történt, h Papi egy időre elvesztette @-káját.. :
"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Namarie
- Nem elérhető
Más: most is a chaten vagyok, és csak Snowkitty van ott, és opja van. Történt valami délután, amiről tudnom kéne? (szemtelenkedő alak vagy ilyesmi)
Szvsz a fórum is mintha egy kicsit pangana.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Ízisz
- Nem elérhető
"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "
- Ecthelion
- Nem elérhető
"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."
- Holtak vezére
- Nem elérhető
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Silima
- Nem elérhető
Toma gazda írta: szóval a tündék azt hiszik nagyon jó fegyvereik vannak,
és jönnek az orkok mindenhonnát beáll a tél befagynak az íjak és az orkok úgy hazavágják őket hogy ihaj
értem
Hát, én a németekről nem éppen a tündékre asszociálnék... Donnerwetter... 8O De a lényeg ez.
- Toma gazda
- Nem elérhető
és jönnek az orkok mindenhonnát beáll a tél befagynak az íjak és az orkok úgy hazavágják őket hogy ihaj
értem
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Annis
- Nem elérhető
Tolkient valóban a háború ihlette meg, úgyhogy vn abban igazság amit mondasz. Elvégre 49-ben fejezte be a művet, és a nyagy csaták teljesen a két világhábórút idézik benne.
Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/
- Silima
- Nem elérhető
Phaedra/Namarie írta:
PiciRigó írta: Nam: ez relatív. Most pölö egész sokan vagyunk, Ancalima, Annatar, Flo00 és persze az elmaradhatatlan, a pótolhatatlan Papiiiiiii... Szerintem estefelé azért sűrűsödik a népesség, bezzeg mikor nem működött az MSN akkor mint az oroszok.. nah jó, annyian azért nem, de egész szép létszám gyűlt akkor össze.
hajhaj....ha lenne legalább ezrede akkorra létszámunk, mint az oroszoknak, nem lenne baj a darabok színpadraállításával.. (statisztéria és egyebek)
Más, de kötődik a témához egy kicsit:
Töriórán a hihetetlen jó fej tanárunk magyarázza a németek Oroszország ellen indított támadását. "Mennek, mennek a németek, hogy hú, nekik micsoda fegyvereik vannak... Aztán kezdenek előrajzani az oroszok. Jöttek azok mindenhonnan, de tényleg! Tisztára, mint az orkok a Gyűrűk Urában..."
Tegnap belevágott a tévénkbe a villám... Irgalmatlan zuhé volt, fél óra alatt kb. 30 mm, és mikor már elvonult, csattant egy hatalmasat, és elfüstölt a TV. 8O Aztán kiderült, hogy csak a 16 éves videónk halt meg menthetetlenül...
Legalább veszünk végre egy újat...
- Namarie
- Nem elérhető
PiciRigó írta: Nam: ez relatív. Most pölö egész sokan vagyunk, Ancalima, Annatar, Flo00 és persze az elmaradhatatlan, a pótolhatatlan Papiiiiiii... Szerintem estefelé azért sűrűsödik a népesség, bezzeg mikor nem működött az MSN akkor mint az oroszok.. nah jó, annyian azért nem, de egész szép létszám gyűlt akkor össze.
hajhaj....ha lenne legalább ezrede akkorra létszámunk, mint az oroszoknak, nem lenne baj a darabok színpadraállításával.. (statisztéria és egyebek)
- Narmo
- Nem elérhető
- Namarie
- Nem elérhető
- Narmo
- Nem elérhető
Silima írta: Menelcar, akkor sikeresen elkerüljük egymást... Van, hogy egy óráig is dekkolok Papi felelemlő jelenlétében, várva, hogy jöjjön valaki... :mártír:
Tapasztaltam. Énis úgy szoktam, de valahogy bármeddig lehetek fennt, senki sehol. De tényleg, Silima egy igazi mártír. Megalakíthatnánk a THCMK-t Ki csatlakozik? Legyünk sokan, mert akkor nem kell megalakítani, mert sokan leszünk
- Silima
- Nem elérhető
Anglachel/Gurthang írta: Ja, azt is hozzá téve, hogy engem FEL SEM ENGED mostmár!!! :crazy:
Kihúztad a gyufát? Egyszer Papi is besokall, és akkor kő kövön nem marad... :nono:
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
AURE ENZULUVA!
- Lora
- Nem elérhető
mindenesetre Papi szvsz jól elvan magának ^^
Gyöngycem (voltam valaha)
- Silima
- Nem elérhető
- Menelcar
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
"S király lesz a koronátlan fő"
- Toma gazda
- Nem elérhető
: :geek:
:geek: :
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ecthelion
- Nem elérhető
Phaedra/Namarie írta: Mi a csoda van veletek, hogy fél nyoc elmúlt, és se a fórumon, se a chaten nincs senki szinte???
Erre haverom mondott egy nagyon jó dolgot, de ezt nem visszhangozom itt [size=9:2s4pyvew](nem ide való)[/size] Mindenki fantáziájára van bízva
"A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station."
- Namarie
- Nem elérhető
Ulmo írta:
Léli írta: Eső! *juppí* De azért lassan egy időre, mondjuk 1 hétre elállhatna... utána megint lehet, de csakis táborig... az eső jó, az eső szép, az eső a barátunk...
De jó lesz nektek, sarat dagasztani a Vértesben
Szeretném, ha jelentkezne az az elvetemült, aki az elmúlt egy hétben cucujézni mert
Én voltam, Yavanna szíves engedélyével és egyetértésével. Szvsz melkor belenyúlt a dologba.. szokása szerint.
valahogy úgy lenne az eső jó, mint Lórienben. Mindig volt annyi, amennyi kellett, de sose vitte túlzásba.
más.
Mi a csoda van veletek, hogy fél nyoc elmúlt, és se a fórumon, se a chaten nincs senki szinte??? : :
- Annis
- Nem elérhető
Egyébként köszönöm a segítséget nagyon kedves tőled. nekem meg nagyon sokat jelent ez a verseny
Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/
- Panni
- Nem elérhető
PiciRigó írta:
Panniii írta: Sziasztok regisztráltként még új vagyok a honlapon ,de már sokszor olvasgattam a humor szekció írásait, és jónéhány nevetéssel töltött percet köszönhetek nektek. Most a segítségeteket szeretném kérni.
Szerintem tudjátok, hogy A Gyűrűk Ura a nagy könyv szavazáson bekerült a legjobb 12 közé. (meg is érdemelte) és a szavazás kapcsán indítottak egy nagy bagoly névre keresztelt játékot háromfős csapatoknak. Nos én is tagja vagyok egy ilyen csapatnak, és azt is sikerült kiharconom hogy A Gyűrűk Urát válasszák csapat könyvének. Ez azzal jár hogy egy héten keresztül kampányolnunk kell a könyvért, és itt kérem a segítséget, mert nem jutnak eszembe jó szlogenek amelyek elősgítenék a csapat továbbjutását. Fontos hogy kreatív és esetleg humoros de mindenképpen megragadó legyen, ezért fordulok hozzátok.
ezenkívül örömmel veszek bármilyen más javaslatot hogy hogyan kampányoljunk a könyvért.
Emellett elmeznünk is kell a művet, esetleg ebben az ügyben is szívesen veszem a tanácsokat, de az elemzéssel azért úgy ahogy elboldogulok, inkább a frappáns szövegek hiányoznak amiket például a rádióban lehet felolvasni.
Előre is köszönöm az agytekervények megmozgatását és a segítséget.
:bounce: ilyen türelmetlenül várom a jó ötleteket:)
Köhh egy kérés a Kreatív szekció/ Humor topicból. Bocs a belekontárkodásért..
Jééé... Még egy én De jó!
Viccet félretéve: Megpróbálok gondolkodni rajta, bár most a kreatív energiáim épp nyaralni mentek... Majd megpróbálom haza hívni őket Aztán meglátom mire jutok...
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Narmo
- Nem elérhető
Panniii írta: Sziasztok regisztráltként még új vagyok a honlapon ,de már sokszor olvasgattam a humor szekció írásait, és jónéhány nevetéssel töltött percet köszönhetek nektek. Most a segítségeteket szeretném kérni.
Szerintem tudjátok, hogy A Gyűrűk Ura a nagy könyv szavazáson bekerült a legjobb 12 közé. (meg is érdemelte) és a szavazás kapcsán indítottak egy nagy bagoly névre keresztelt játékot háromfős csapatoknak. Nos én is tagja vagyok egy ilyen csapatnak, és azt is sikerült kiharconom hogy A Gyűrűk Urát válasszák csapat könyvének. Ez azzal jár hogy egy héten keresztül kampányolnunk kell a könyvért, és itt kérem a segítséget, mert nem jutnak eszembe jó szlogenek amelyek elősgítenék a csapat továbbjutását. Fontos hogy kreatív és esetleg humoros de mindenképpen megragadó legyen, ezért fordulok hozzátok.
ezenkívül örömmel veszek bármilyen más javaslatot hogy hogyan kampányoljunk a könyvért.
Emellett elmeznünk is kell a művet, esetleg ebben az ügyben is szívesen veszem a tanácsokat, de az elemzéssel azért úgy ahogy elboldogulok, inkább a frappáns szövegek hiányoznak amiket például a rádióban lehet felolvasni.
Előre is köszönöm az agytekervények megmozgatását és a segítséget.
:bounce: ilyen türelmetlenül várom a jó ötleteket:)
Köhh egy kérés a Kreatív szekció/ Humor topicból. Bocs a belekontárkodásért..
- Beleg
- Nem elérhető
Ez már csak így van! Soha nem jó semmi...Toma gazda írta: sajna ez ilyen lesz 2003 ban meg a meleg miatt sírt a szánk
Hát bizony... Hallottam én is!Silima írta: Győr-Moson-Sopron megyében pár falut elmosott a felhőszakadás (szerencsére nem minket) és valaki meghalt, mert belecsapott a villám... icon_sad.gif
Szerencsére itt Győrben nem volt vészes!
"...nincs semmi sem, csak semmi van, s e semmi én vagyok." - Babits
- Narmo
- Nem elérhető