BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 2 hónapja #215857 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Alyr: ez fájt. :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hónapja #215841 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta: Kitöltöttem, szvsz a kérdések kb harmadára nem lehet értelmes választ adni.
Ajánlom hogy a jövőben legyen választási lehetőség a "hát izé" is.

Akkor jövőre csináld te a kérdőívet, és ha rosszabb lesz az ideinél, akkor balrog általi halált halsz! :twisted:

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hónapja #215840 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
AZ Egyiptomos bagázsról jut eszembe:

Mi az amikor E. E. Ayna Egyiptom fővárosába utazik:

K(h)airóneia.

(aki még emlékszik a görög törire az érti) ;)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 2 hónapja #215838 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jó utat Egyiptomba

ÉS ÜDVÖZLÖM A BEDUINOKAT!!!!!!!!!!!!!!!

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
20 éve 2 hónapja - 20 éve 2 hónapja #215813 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Felagund: hát, öhm, igen. :) Lényegretörő, tömör, rövid szószerkezetek, rövid csattanóval a végén. Áúú! :D

Jó utat srácok, aztán ne feletsétek ott a satyómat! :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 2 hónapja #215806 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Felagund: még jó, hogy nem Diplodocus csontvázat kerestek :D

Arden és útitársai: jó utat! [size=9:hiisr9dx](Mázlisták, mocskos szemét mázlisták - idézet a Brian élete c. klasszikusból :mrgreen: )[/size]

Több
20 éve 2 hónapja - 20 éve 2 hónapja #215800 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Igazából nem tudom, hogy ide írjam-e, vagy a Humorba, mert ilyen jót rég röhögtem már... :lol:

A következő cetlivel találkoztam az Állattan Tanszék hirdetőfalán

Valami őslénytanász írta:
Varánusz kerestetik!

Az ELTE TTK Őslénytani tanszékének sürgősen szüksége lenne egy (lehetőleg nagyméretű) varánusz csontvázára, tudományos munkához. Ha esetleg valakinek elpusztul az otthon tartott varánusza, és hajlandó a tetemet a tudomány oltárán feláldozni, kérjük jelentkezzen az alábbi telefonszámokon, illetve e-mail címeken!

[Nevek, telefonszámok, e-mail címek]

Na, erre varrjatok gombot :lol:

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 2 hónapja #215752 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Arden Borough írta: nah,én megyek el majd 8.án re,addig legyetek jók,a rendelt dolgokat megpróbálom hozni,meg blogolok,meg fényképezek sokat!
vigyázzatok magatokra nagyon!
pápá
600 :)

Pápá Arden jó utat és grat a 600-hoz!!!

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
20 éve 2 hónapja #215746 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sil írta: Hát igen, meg egy csomó kérdésnél csak osztályozni lehet, amikor az ember szöveget is írna... Meg a névsor se jó... Meg mire az ember kikeresgéli a fél csapatot...

Nem moralizálunk... 8) 8) 8)

Csendben szenvedve töltjük, a közjó érdekében... :D

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
20 éve 2 hónapja #215745 Írta: Léofwine
Léofwine válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
PÁP mégeccer az Egyiptomos bagázsnak!!! :D

"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"

Több
20 éve 2 hónapja #215744 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
nah,én megyek el majd 8.án re,addig legyetek jók,a rendelt dolgokat megpróbálom hozni,meg blogolok,meg fényképezek sokat!
vigyázzatok magatokra nagyon!
pápá
600 :)

Örökké nem eshet...

Több
20 éve 2 hónapja #215677 Írta: Orsie

Alyr Arkhon írta:

Orsie írta:

Ankalimon írta: Ja, igen. És elvileg minden táborral kapcsolatos utólagos eseményben (tábori utótalálkozó, tábori DVD, fényképek, stb...) csak az vehet részt, aki kitölti... :twisted: :twisted:

Neee, ez komoly?? Én nem voltam táborban (ergo nem tudok mit kitölteni rajta) de szeretnék elmenni a tábori talira. (Nagyon sajnáltam, hogy nem lehettem ott de szeretném látni a videókat..) Most akkor ezért nem is mehetek el??

Nem, mosmá örökkön-örökké kimaradsz mindenből... :D

Najó, ez viccnek is rossz, gyere el, ez nem Diszkriminatív Tábori Egylet hanem tali.

Huh, köcc. Megnyugtattál. :D

Több
20 éve 2 hónapja #215676 Írta: Alyr Arkhon

Orsie írta:

Ankalimon írta: Ja, igen. És elvileg minden táborral kapcsolatos utólagos eseményben (tábori utótalálkozó, tábori DVD, fényképek, stb...) csak az vehet részt, aki kitölti... :twisted: :twisted:

Neee, ez komoly?? Én nem voltam táborban (ergo nem tudok mit kitölteni rajta) de szeretnék elmenni a tábori talira. (Nagyon sajnáltam, hogy nem lehettem ott de szeretném látni a videókat..) Most akkor ezért nem is mehetek el??

Nem, mosmá örökkön-örökké kimaradsz mindenből... :D

Najó, ez viccnek is rossz, gyere el, ez nem Diszkriminatív Tábori Egylet hanem tali.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 2 hónapja #215674 Írta: Orsie

Több
20 éve 2 hónapja #215668 Írta: Léofwine
Léofwine válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

mogy írta: Sziasztok!!!-)))

a már úgyis midenki szeret karaokezni,de minimum énekelni, szeretettel ajánlom a következő oldalt!!
érdemes megnézni-)))

ja, és szeretném, ha ARDEN, RYANA és ROUGE is midnenképp megnézni-)) (remélem idetévedtek-)) )

www.dr.dk/skum/cigarfar/growl.asp

ja, és itt a híres-hírhedt brazilizator címe is:
brazil.talpak.org/

Ha már a karaokees cuccnál tartunk, akkor beszúrom eztet:

www.zanorg.com/prodperso/indian.htm

Ez már annyira gagyi, hogy az jó... :lol:

"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"

Több
20 éve 2 hónapja #215666 Írta: Alyr Arkhon

Sil írta: Hát igen, meg egy csomó kérdésnél csak osztályozni lehet, amikor az ember szöveget is írna... Meg a névsor se jó... Meg mire az ember kikeresgéli a fél csapatot...

Meg egy csomó helyen írnia kéne noha inkább osztályozna...
:D

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 2 hónapja #215665 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hát igen, meg egy csomó kérdésnél csak osztályozni lehet, amikor az ember szöveget is írna... Meg a névsor se jó... Meg mire az ember kikeresgéli a fél csapatot...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 2 hónapja #215659 Írta: Alyr Arkhon
Kitöltöttem, szvsz a kérdések kb harmadára nem lehet értelmes választ adni.
Ajánlom hogy a jövőben legyen választási lehetőség a "hát izé" is.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 2 hónapja #215656 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Elkészült a tábori kérdőív!

Ezen a címen lehet elérni:
www.tolkien.hu/velem_2004.php

(Köszönjük Jacoponak, aki áldozatos munkával, éjt nappallá téve dolgozott a kérdőív programozásán... ;) )

Fontos tudni, hogy csak akkor működik, ha előtte belépünk a Tolkien.hu címoldalán, vagy a fórumban a nick névvel.

Az azonosítás most úgy működik, hogy azok tölthetik ki a kérdőívet, akik tagjai voltak a fórumban az mttatbor2004 csoportnak.
(Ha valaki nem tudja kitölteni, akkor írjon privit, vagy e-mailt.)

A kitöltés névtelen, a személy azonosítására utaló információk (név, nick, e-mail) nem kerülnek tárolásra, rögzítésre kerül viszont a kérdőív elején található statisztikai információk (életkor, nem, MTT tgaság, stb...), ami alapján az egyes résztvevői csoportokra vonatkozó statisztikai kimutatások is készülhetnek. Arra kérek mindenkit, hogy ezeket a mezőket minden esetben, pontosan töltse ki.

A kitöltés nem kötelező DE NAGYON AJÁNLOTT... :)

Ez a felmérés hihetetlenül fontos a jövő évi tábor sikeres rendezése szempontjából, ezért arra kérek minden táborozót, hogy mindenképpen töltse ki!!!
Ja, igen. És elvileg minden táborral kapcsolatos utólagos eseményben (tábori utótalálkozó, tábori DVD, fényképek, stb...) csak az vehet részt, aki kitölti... :twisted: :twisted:

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
20 éve 2 hónapja #215645 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
figyelem népek fontos!

Nagyon nagy szükségem lenne ebben az évben valakire aki rendszeresen matekozik velem. 11.es anyagról lenne szó. a renszeres az heti vagy kétheti egy alkalmat jelentene.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 2 hónapja #215635 Írta: Alyr Arkhon

Orsie írta: Én nem vagyok oda az őszért. Az ősz számomra a bevezető a télbe, a nyár elmúlása és ilyenkor kezdenek el vészesen rövidülni a nappalok

Ősz, eső, szél, lombhullás... Rulz.

(kár hogy iylenkor kezdődik a suli. Ilyen jó évszakot ezzel elrontani)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 2 hónapja #215634 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Artemisz (Erenya) írta: Hozhatsz nekem mindenhonnan, örülni fogok! :lol: ;)

Az én kögyüjteményem éppen elcsomagolva és elrekkentve van költözés mián. Vagy tíz doboz. No majd ha hozzáférek....
Velemböl hozhattál volna magaddal fillitet, az ritka magyarországon.

Több
20 éve 2 hónapja #215630 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Brisa írta: Egy eltévedt hozzászólás:

Ben Kenobi írta: Szvsz ez még nem OFF, szal berakom ide:
www.geographic.hu/index.php?act= ... 9c58f89419
Az utolsó cikkrész felettéb érdekes... :? Mi lesz így? :roll: :(

Köszi Brisa, véletlenül elkószált a kis rakoncátlan. :mrgreen: ;)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
20 éve 2 hónapja #215569 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Egy eltévedt hozzászólás:

Ben Kenobi írta: Szvsz ez még nem OFF, szal berakom ide:
www.geographic.hu/index.php?act= ... 9c58f89419
Az utolsó cikkrész felettéb érdekes... :? Mi lesz így? :roll: :(

Brisa

Több
20 éve 2 hónapja #215564 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
AVG Antivirus (ingyenes)
ZoneAlarm Pro (hátőőő... ez is tud ingyenes lenni :) )

Mozilla FireFox, Mozilla Thunderbird és kész. Se adware, se spyware, se popup reklámok, se vírus, se hackelés. Ja, egy Windows update nem árt mondjuk.

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
20 éve 2 hónapja #215562 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jaja... AdAware-t rakj fel, az a legjobb spyware-ek meg hasonlók ellen [size=9:3pm4hyxj](van teljes verzióm, írj privit, ha kell)[/size], és a vírusirtót is rendszeresen frissítsd... Vagy pl ott a Panda online víruskeresője végszükség esetén:
www.pandasoftware.com/activescan ... ncipal.htm

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 2 hónapja #215558 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hát ez gáz már, :D
sztem particionálj, az meg erosebb... es valami jofele tuzfalat, spykillert is tegyel fel... aztan allitsd be az automata popup killert, meg ilyen nyalanksagok... na persze nem fog mindent kiszurni, de tobb, mint a semmi...

Több
20 éve 2 hónapja #215557 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ulmo, Alcar: köszi szépen, csak az a gáz, hogy pont ugyanezt csináltam meg nem egészen egy hónapja. Mindegy, megpróbálhatom...még egyszer kösz!

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
20 éve 2 hónapja #215556 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Esgal írta: :rmad2: :rmad2: :rmad2: :rmad2: :rmad2:

Tényleg kéne egy dühöngő topic...elegem van a netből, meg a gépemből!
Eddig csak az msn volt sz@r, most a csetre se tudok felmenni. Valami az irc-vel lehet, de a rossebb jobban tudja, mi konkrétan! Grrr! Mi jön még?! Holnap az explorer mondja be az unalmast?! :evil: :evil: :evil: :mad2: :crazy: :disagree: :eek4: :down: :rmad2:

[size=9:1x5lbmco]Bocs, h ezekkel fárasztalak titeket, csakhát elegem van! Ha off, akkor törölhető...[/size]

Esgal: üdv a klubban... Nem tudom, mennyit bolygatod a gépedet, mennyi új progit telepítesz, de szerintem is a teljes újratelepítés lenne a legjobb megoldás. Írj fel minden beállítást, szedj össze minden szükséged telepítőlemezt, ments le mindnet, ami kell, aztán hadd szóljon a format c: :)

Több
20 éve 2 hónapja #215555 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Esgal, drága: javasolnám, hogy csinálj egy alapos mentést cd-kre, aztán a drasztikus, ámde felettébb célravezető particionálást és újratelepítést javaslom... tudom, babra munka, de utána jobb lesz...
soksik!
Alcar

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.560 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére