BESZÉLGETŐS topic
- Herbert_West
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
trinkler írta: Íme egy ötlet, hogy mit lehet kezdeni a Windows hangokkal...
www.yonkis.com/mediaflash/dong.htm
Érdemes megnézni, nagyon állat!
INDUSTRIAL:DDDDDDDDDDDDDDD
There is a demon in men who needs to be excersised, not excorsised. ---ASL
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nilraen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Artemisz (Erenya) írta: Bocsánat, hogy ebbe a remek témába belerondítok, de
BASSZUS, HOGY LEHETNEK ILYEN ********, HOGY ELVESZIK AZ ARANYÉRMET AZ OLIMPIAI CSÚCS MEGDÖNTŐJÉTŐL????!!!!!!
Fel a fejjel, Fazekas Robi, Magyarország veled van! :closed:
[size=9:414csb5u]Nem kéne egy dühöngő-topic is? [/size]
A www.petitiononline.com oldalon menjetek 'Az olimpia szellemiségéért ' feliratra...elég sokan aláírták már..Hátha ez segít!
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Namarie
- Nem elérhető
Van egy jó hírem: hugomnak megvan a különbözetije biológiából, így járhat modulra és tehet emelt szintű érettségit!!
Más: ne haragudjatok, de egy darabig most ritkán tudok lenni, mert tanfolyamra járok.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Laurelen
- Nem elérhető
)))éljenek a leendő skandinavisztika szakos hallgatók!Arden Borough írta: nahryien.uw.hu/forum/index.php
egy fórum a skandináv országok szerelmeseinek...
egyelőre csak születőben...
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Arden Borough
- Nem elérhető
egy fórum a skandináv országok szerelmeseinek...
egyelőre csak születőben...
Örökké nem eshet...
- Drowse
- Nem elérhető
www.manicomic.com/life.php
"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
- Ulmo
- Nem elérhető
Laurelen írta: sziasztok,
van valaki, aki pesti és van neki király visszatér dvdje/videója/cd-je, és kölcsön is tudná adni? nagyon sürgős. előre is köszönöm,
lau
Lau, mennyire sürgős? keress meg priviben, letárgyaljuk.
- Trinkler
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Luine Baenre írta: sztem nem is volt nehéz, 2 perc és meg is volt!
Viszont én ezen a kisfilmen röhögtem betegre magam! nem tom volt-e már, ha igen akkor bocsi.
www.squizzle.com/movieview.asp?id=595
Áááááááááááááááá!!!!!!!! :itscool: :biggrin2:
:hello:
- Laurelen
- Nem elérhető
van valaki, aki pesti és van neki király visszatér dvdje/videója/cd-je, és kölcsön is tudná adni? nagyon sürgős. előre is köszönöm,
lau
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Adelard
- Nem elérhető
Artemisz (Erenya) írta: Rabyn, akkor örvendj, mert te vagy azon ritka civilek egyike, aki LÁTHAT újszülött galambot! Általában nagyon rejtve nevelkednek, és már csaknem kifejletten jönnek csak elő!
Szóval: /me most irigy Pancsira..
Én is láttam a drágák odajöttek az erkélyünkre és minden igyekezünk ellenére fészket raktak... ugyhogy volt szerencsém végignézni ahogy fölnevelkedik a kisgalamb
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Artemisz
- Nem elérhető
Szóval: /me most irigy Pancsira..
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Herbert_West
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Rabyn írta: Sziasztok népek!
Ooolyat mesélek nektek!
Ülünk a szobában a hugommal hallgatjuk a csendet, illetve hallgattuk volna. Már órák óta figyeltem, hogy honnan a rákból jön a madárcsicsergés. Ilyen haalk vékonyka madárhang. Egymásra nézünk a hugommal, mindektten ki az erkélyre. Bakker hát nem odafészkeltek a galambok? És most kikelt a tojásuk és van egy icipici galamb az erkélyen. Egészen picike, és csipog. Nincsen szívem kirakni onnan) De ha egyszer kirepül akkor ooolyan takarítást rendezek az erkélyen, hogy sosetöbbet ne jöjjenek oda a galambok.
Ez a probléma nálunk is előfordult, és hidd el, nem a legkellemesebb dolog galambszarba lépkedni az erkélyen, meg a -szerintem meglehetőst kellemetlen- hangjukat hallgatni. Mi 3 évig nem találtunk megoldást, aztán leesett a tantusz
-karókat a virágládákba
-madárformákat az ablakokba (ajánlatos ragadozók sziluetjét használni (héja, vércse, sólyomfélék, stb)
- és legfőképpen: MÉREG (menjetek be vmi vegyárúboltba és kérjetek szagtalan mérget)
-illetve: dobjátok ki azt a fiókát, hidd el, így a jobb
There is a demon in men who needs to be excersised, not excorsised. ---ASL
- Luine Baenre
- Nem elérhető
Viszont én ezen a kisfilmen röhögtem betegre magam! nem tom volt-e már, ha igen akkor bocsi.
www.squizzle.com/movieview.asp?id=595
- Trinkler
- Nem elérhető
- Ben
- Nem elérhető
Azannya!. 8Otrinkler írta: Íme egy ötlet, hogy mit lehet kezdeni a Windows hangokkal...
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
trinkler írta: Íme egy ötlet, hogy mit lehet kezdeni a Windows hangokkal...
Ez rohadt JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
:hello:
- Trinkler
- Nem elérhető
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
ÍGY VAN !!!Artemisz (Erenya) írta: Bocsánat, hogy ebbe a remek témába belerondítok, de
BASSZUS, HOGY LEHETNEK ILYEN ********, HOGY ELVESZIK AZ ARANYÉRMET AZ OLIMPIAI CSÚCS MEGDÖNTŐJÉTŐL????!!!!!!
[size=9:2nlr3i30]Nem kéne egy dühöngő-topic is? [/size]
- Artemisz
- Nem elérhető
[size=9:eacbrjh3]Nem kéne egy dühöngő-topic is? [/size]
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Artemisz
- Nem elérhető
Csak egyetérteni tudok! :up:
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Lili
- Nem elérhető
Igen,igen,IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Silcucc/Gyalogkakukk írta: Fiatalok, idősebbek, körkérdés következik:
Felvetődött, hogy esetleg a szülők számára rendezhetnénk egy kellemes kis délutáni-esti programot, hogy megismerhessék egymást-minket, és hogy megbeszélhessék, hogy a drága gyermekeik miért is ilyen lököttek, elsírják egymásnak, hogy miért járunk állandóan ide-oda MTT-s rendezvényekre, bulájokra, találkozókra.
Kérdés: ki az, aki úgy gondolja, hogy benne lenne egy ilyen kis hepajban, esetleg megemlítené otthon a dolgot?
Arra gondoltam, hogy a legjobb időpont szeptember utolsó hétvégéje/október első hétvégéje lenne, addigra nagyjából össze lehetne trombitálni a csapatot. Helyszínként felvetődött a Líthas helye, állítólag kocsival is könnyen megközelíthető. Anyagi megterhelést maximálisan az jelentene, hogy ha - hangsúlyozom HA - úgy egyezünk meg, lehetne csinálni egy-egy nagyobb bogrács gulyást, esetleg szalonnát, virslit, grillezet husit süthetnénk, így egy jó kis vacsival egybekötött "családias-beszélgetős" estét tölthetnénk a szüleinkkel és egymással. Aki úgy gondolja, maradhatna este/éjszakára, a szülők nem hiszem ,hogy maradnak, de mi azért jól érezhetjük magunkat.
Kérnémszépenazellenvetéseket!
Ez nagyon-nagyon jó ötlet és csak támogatni tudom.
- Drizzt
- Nem elérhető
Rayan írta: Igen-igen, én speciál marhára támogatom. Faterom ritka laza és bulizós, ajánlom szívesen. Csak ne menjünk ki megfagyni a hegyre. Inkább vmi zárt tér. Nem?
Csinci voltam 38 fokon
(Tud valaki krónikus arcüregre hatékony gyógymódot?)
Krónikus az arcüreged? Kár, hogy nem krónikás, az hasznos lehet, de ha 38 fokban vagy, akkor mondjuk menj árnyékba . Viccet félretéve én is csak a kamillás cuccokat mondtam volna, és persze az alap, hogy koncentrálj a gyógyulásra.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Silcucc/Gyalogkakukk írta: Szóval, lehet, hogy jobb lenne zárt térben, ez igaz... De én nem tudok semmi ilyen helyet, és azt hiszem _Neo kolesza erre nem megfelelő, túl kicsik a különtermek, és most ugye a központi feladat az lenne, hogy még ha kisebb csoportokra oszolva, de akkor is fizikailag egy helyen legyen a társaság. Ilyen szempontból az a különterem lenne a legideálisabb, ahol a Farsangi bál és a KGY volt... Illetékesek, tudnátok segíteni? Bérleti díj, vagy ilyesmik?
Ha jól láttam akkor a tábor afterparty is ott lesz most szept 4-én.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Silcucc
- Nem elérhető
Silcucc írta: Fiatalok, idősebbek, körkérdés következik:
Felvetődött, hogy esetleg a szülők számára rendezhetnénk egy kellemes kis délutáni-esti programot, hogy megismerhessék egymást-minket, és hogy megbeszélhessék, hogy a drága gyermekeik miért is ilyen lököttek, elsírják egymásnak, hogy miért járunk állandóan ide-oda MTT-s rendezvényekre, bulájokra, találkozókra.
Kérdés: ki az, aki úgy gondolja, hogy benne lenne egy ilyen kis hepajban, esetleg megemlítené otthon a dolgot?
Arra gondoltam, hogy a legjobb időpont szeptember utolsó hétvégéje/október első hétvégéje lenne, addigra nagyjából össze lehetne trombitálni a csapatot. Helyszínként felvetődött a Líthas helye, állítólag kocsival is könnyen megközelíthető. Anyagi megterhelést maximálisan az jelentene, hogy ha - hangsúlyozom HA - úgy egyezünk meg, lehetne csinálni egy-egy nagyobb bogrács gulyást, esetleg szalonnát, virslit, grillezet husit süthetnénk, így egy jó kis vacsival egybekötött "családias-beszélgetős" estét tölthetnénk a szüleinkkel és egymással. Aki úgy gondolja, maradhatna este/éjszakára, a szülők nem hiszem ,hogy maradnak, de mi azért jól érezhetjük magunkat.
Rayan írta: Igen-igen, én speciál marhára támogatom. Faterom ritka laza és bulizós, ajánlom szívesen. Csak ne menjünk ki megfagyni a hegyre. Inkább vmi zárt tér. Nem?
Szóval, lehet, hogy jobb lenne zárt térben, ez igaz... De én nem tudok semmi ilyen helyet, és azt hiszem _Neo kolesza erre nem megfelelő, túl kicsik a különtermek, és most ugye a központi feladat az lenne, hogy még ha kisebb csoportokra oszolva, de akkor is fizikailag egy helyen legyen a társaság. Ilyen szempontból az a különterem lenne a legideálisabb, ahol a Farsangi bál és a KGY volt... Illetékesek, tudnátok segíteni? Bérleti díj, vagy ilyesmik?
"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
- Dae/siss
- Nem elérhető
Viszont arcüregre is bejött régen az orrcsepp, még ha semmi baja sem volt az orromnak.
Ha más nincs, szedd a Sumetrolim nevű antibiotikumot öt napig.
Ha meg végképp nincs más, szúrasd fel. (tudom, hogy vérengzően hangzik, de tök komolyan... csak tíz percig fáj, és utána tuti nem lesz vele gond jó ideig.)
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Rabyn írta: Rayan: esetleg csinálj olyat, hogy egy csomo kamillavirágot (kamillateát) megfőzől egy nagy lábosban és türcsivel vagy pokroccal felé hajolsz. És akkorm inden kijön. kiskoromban folyton ezt csinátuk
Ez is inhalálás, csak gép nélkül.
Apropó. Ha este lefekszel, akkor tegyél az ágy mellé egy nagy fazék/lábas forró kamillateát. Éjszakai light inhaláció de használ.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Fiona írta:
Alyr Arkhon írta: Basszus Fiona, muszáj mindig ugyanazt írnod amit én?
Ezt inkább én kérdezem tőled, drága Alyr!
Nem, én kérdezem mert én írtam előbb, te meg másoltad. Biztos itt vagy mögöttem. Vagy kamerát tettél a szemüvegembe...
Az hogy valaki paranoiás még nem jelenti azt hogy Fiona nem figyeli...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Lamorak
- Nem elérhető
Silcucc/Gyalogkakukk írta: Fiatalok, idősebbek, körkérdés következik:
Kérnémszépenazellenvetéseket!
Ez egy nagyon jó öltet, teljes mértékben támogatom; az én szüleim ugyan nem hinném, h jönnének (de akár még az se lehetetlen ), de ha megszervezzük, akár én is szívesen megpróbálok elmenni. Amúgy ezt mondtam én is már egy ideje, h kellene vmi szülőknek (is) szóló reprezentatív alkalmat is csinálni--többek szüleiről már annyit hallottam, h tök szívesen megismerném őket. Tehát (a vezetőség nevében is) melegen támogatom az ötletet.
Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
- Fio
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Basszus Fiona, muszáj mindig ugyanazt írnod amit én?
Ezt inkább én kérdezem tőled, drága Alyr!
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"