BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 2 hónapja #216063 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
hogy hívják a vegetáriánus ragadozómadarat?
- legelészölyv...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hónapja #216044 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mi a különbség a fekete- és a morbidhumor közt?
- Feketehumor: 1 kukában 10 csecsemő.
- Morbidhumor: 10 kukában 1 csecsemő.

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hónapja #216037 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Borzaszóak ezek a szóviccek.)

Hogy hívják a Francia ejtőernyőst?

Lépotyansz

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 2 hónapja #216036 Írta: Fio
Ez meg egy színészről szól:
-Anyu, kérhetek még egy szelet kenyeret?
-Oké Tom Selleck.

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 2 hónapja #216035 Írta: Rabyn
Elanor ennek van egy továbbfejlesztett verzioja.
Jedlik Ányos éppen a kertben tevékenykedik valamit, a szomszéd meg csak nézi nézi. Átmegy végül és odaszól az anyjának aki a konyhában főz.
- Te a fiad csinál valamit a kertben.
Mire a mama:
- Tudom Ányos Kutatás

Több
20 éve 2 hónapja #216034 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

elodyke_(Haldar) írta: elodyke.uw.hu/legnagyobb1.jpg

Khm...igen...mi, a kultúrális társaság :lol:

Ja, ezt muszáj beírnom, tegnap hallottam öcsémtől:
A kis Jedlik Ányos odaszalad az anyukájához:
- Mama, mama, képzeld, feltaláltam a dinamót!
Mire az anyja:
- Tudom, Ányos.

I feel complete when I feel sick inside

Több
20 éve 2 hónapja #216032 Írta: Rabyn
Előd: EZ NAGYON BETEEG:)

Több
20 éve 2 hónapja #216029 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 2 hónapja #216023 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Az nem zavarja, hogy nem az az ofőnk aki eddig. Más baj van. Képzeld el, hogy 2 évig jársz egy osztályba egy csomo emberrel, két évig ugyanazok tanítanak.
[...]
Legalábbis középsikolában. Na kb ezért van kiborulva az oztálytársma

Ha elfogadsz egy tanácsot, hagyod, hogy lenyugodjon. Ha mindenáron segíteni akarsz neki, szvsz csak még jobban ki fog akadni, és akkor már Rád is... Hagyd csak, ha kidühöngte magát úgyis megnyugszik. Ha pedig nem, akkor előbb-utóbb olyan emberbe köt bele, akitől megkapja a magáét, és akkor jön rá, hogy értelmetlen ezt csinálni. Nem érdemes beleavatkozni, mert a végén még Te is ellenség leszel a szemében...

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
20 éve 2 hónapja #216022 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jó, akkor én is megosztok veletek egy agybeteg sztorit:

Mikor még nem olvastam a Harry Pottert, és lövésem se volt a benne lévő dolgokról, Estellel néztük mozielőzetesben az Azkabani fogoly-t.
Megjelenik az a fekete csuklyás izé.
Én felvisítok: NAZGÚL!
Estel: Nem nazgúl, dementor!
Én: (meglepetten) Micsoda? DENETHOR?!! Az hogyan? 8O

:mrgreen: :twisted:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 2 hónapja #216016 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ide is beteszem
Aki még nem tudja: Elindult a Magyar Elijah Wood Rajongók Fóruma:

elijah-forum.uw.hu

Erre azért volt szükség, mert szeretnénk indítani egy Fan oldalt. Ide várjuk a megjegyzéseket, ajánlatokat, javaslatokat a készülőben levő oldalhoz.

Előre is köszi. :D

Több
20 éve 2 hónapja #216015 Írta: Rabyn
Az nem zavarja, hogy nem az az ofőnk aki eddig. Más baj van. Képzeld el, hogy 2 évig jársz egy osztályba egy csomo emberrel, két évig ugyanazok tanítanak. Aztán az oszályfönököd hibájából (erre később kitérek) hirtelen kicsúszik a lábad alól a talaj és 11 régi osztálytársad marad kapsz 37 újat akik utálnak mert A-s voltál. A 11a (az vagyunk mi) nem áll szóba a 11evel (velük vontak össze) és vannak még a bukottak akik inkább az E-sekhez csatlakoznak. És ezért van kiborulva, mert elveszettea talajt a lába alól és gyűlőli a helyezetet ahogy mindenki. Csak ő ki is mutatja mi pedig nem. Csak nemállunk egymással szóba.

Amugy azért az ofő hibája mert mint megtudtuk felhívták telefonon, hogy biztosan akarja-e, hogy összevonjanak minket, mert meglenn a két osztálynyi ember. Erre ő közölte, hgy Persze! Sőt! Nem is akar minket tanítani mert meg akar szabadulni még az emlékünktől is. Mondjuk nekem csak jó, hogy összevontak, mert csendben meghuzom magamat, de mindenki utál most mindenkit. De szerintem egszerűbb lett volna ha nekünk keresnek egy új ofőt, és akkor nem lenne gubanc a tanárokkal sem, mert soan azért nem vállalatak el minket mert 38 embert LEHETETLEN tanítani! Legalábbis középsikolában. Na kb ezért van kiborulva az oztálytársma

Több
20 éve 2 hónapja #216013 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Drágáim mondjatok egy tanácsot, hogy hogyan lehet lecsillapítani egy osztálytársat. összevontak minket és az egyik lány (akiről tavaly sokat írtam a gondolatokba) teljesen magába omlott, és most meg akar verni mindekit meg mindenre negatívan reagál. Mellette ülök (a másik csaj akivel jóban volt lebukott tőlünk) és egésznap probálom nyugtatni, hogy ne legyen olyanideges, de nem nagyonmegy:/

Ja és tvábbra is matektanárt keresek!

Pontosan mire panaszkodik azonkívül h nem ugyanaz az ofötök?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 2 hónapja #216005 Írta: Rabyn
Drágáim mondjatok egy tanácsot, hogy hogyan lehet lecsillapítani egy osztálytársat. összevontak minket és az egyik lány (akiről tavaly sokat írtam a gondolatokba) teljesen magába omlott, és most meg akar verni mindekit meg mindenre negatívan reagál. Mellette ülök (a másik csaj akivel jóban volt lebukott tőlünk) és egésznap probálom nyugtatni, hogy ne legyen olyanideges, de nem nagyonmegy:/

Ja és tvábbra is matektanárt keresek!

Több
20 éve 2 hónapja #216003 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
van, van Headbenger, én mondjuk postán rendeltem tőlük :)

Cím: Budapest, XIX. ker. Pannónia út 1. (az EuroPark mellett)

www.headbanger.hu

(márha erre gondolsz ;) )

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
20 éve 2 hónapja #215992 Írta: Nefrédiel
Nefrédiel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szasztok!
Jól informált madárkák csicseregték nekem a táborban, hogy létezik egy Headbanger kaliberű boltocska valahol az Oktogon környékén.
Tud bárki bármiféle pontosabb információt erről a helyről? Legfőképp arra vagyok kíváncsi, hogy az Oktogontól merrefelé sétáljak és milyen kéglit keressek :)
Előre is köszi

"Addig alszom, amíg fel nem ébredek"

Több
20 éve 2 hónapja #215982 Írta: Alyr Arkhon

Fiona írta: -Mit mondd a külföldi, ha megmutatod neki a Tihanyban vett szemüvegtokodat?
- Tihány tok?

Egyre rosszabb.
A csontváz olimpia meg a holtverseny. (szvsz ezis régi)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 2 hónapja #215981 Írta: Fio
-Mit mondd a külföldi, ha megmutatod neki a Tihanyban vett szemüvegtokodat?
- Tihány tok?

Több
20 éve 2 hónapja #215979 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tar Ankalimon :twisted:

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
20 éve 2 hónapja #215975 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Angwen írta: Ha már a rossz vicceknél tartunk, mi az: kopasz Antzy? Hát Tar-Ankalimon! :mrgreen:

regi ß)

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
20 éve 2 hónapja #215964 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Artemisz (Erenya) írta:

Angwen írta: Ha már a rossz vicceknél tartunk, mi az: kopasz Antzy? Hát Tar-Ankalimon! :mrgreen:

Roooooooooooooooooooooooooooooooooossz! :twisted: :lol:

Hallod-e, tüncöm, bátor vagy! :up:

Ez tényleg merész volt! :itscool: :lol: :evil3:

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
20 éve 2 hónapja #215958 Írta: Artemisz

Roooooooooooooooooooooooooooooooooossz! :twisted: :lol:

Hallod-e, tüncöm, bátor vagy! :up:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 2 hónapja #215955 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ha már a rossz vicceknél tartunk, mi az: kopasz Antzy? Hát Tar-Ankalimon! :mrgreen:

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
20 éve 2 hónapja #215951 Írta: Ilúvatar Gyermeke
Ilúvatar Gyermeke válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tegnap a TV2-n ki látta az Aktívot?! Esetleg szerepelt is benne?! :wink:

Volt ui. egy igen érdekes "A völgy harcosai" jelenet, amit úgy konferáltak fel, hogy a "Magyar Gyűrűk Ura"... :roll:
Hááááááát... sok köze nem vót hozzá... :oops:

There is no reality. Only perception.

Több
20 éve 2 hónapja #215947 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta: Nekem - ha már, akkor - egy T-rex kéne. Nincs valakinek egy T-rexe ami nemrég pusztult el?
Sárkány is megfelel.

(Továbbra is Khairóneia)

Jelentkezek, sárkányom van, kettő is. Egy házi, de azt nem adom (és különben sem biztos hogy van csontváza, mert nemrégen még entasszony volt, csak házasság révén vált azzá ami), valamint egy igazán vad példány, itt lakik a szomszéd szobában, hová parancsoljátok a csontvázát? [size=9:2v9z8tha](Ugyanitt jelezném hogy akkor a Ryana nicknév előjegyezhető...)[/size] :twisted: :twisted:

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
20 éve 2 hónapja #215933 Írta: Léofwine
Léofwine válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem meg egy póniló + egy villa a Riviérán! Valakinek van tartalékban esetleg? :lol:

"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"

Több
20 éve 2 hónapja #215905 Írta: Fio
Nekem csak egy "nyeles" rántott csirkecomb kéne, amin javában rajta van a husi is, meg a bunda is. :)

Több
20 éve 2 hónapja #215902 Írta: Alyr Arkhon
Nekem - ha már, akkor - egy T-rex kéne. Nincs valakinek egy T-rexe ami nemrég pusztult el?
Sárkány is megfelel.

(Továbbra is Khairóneia)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 2 hónapja #215900 Írta: Artemisz

Felagund írta: Igazából nem tudom, hogy ide írjam-e, vagy a Humorba, mert ilyen jót rég röhögtem már... :lol:

A következő cetlivel találkoztam az Állattan Tanszék hirdetőfalán

Valami őslénytanász írta:
Varánusz kerestetik!

Az ELTE TTK Őslénytani tanszékének sürgősen szüksége lenne egy (lehetőleg nagyméretű) varánusz csontvázára, tudományos munkához. Ha esetleg valakinek elpusztul az otthon tartott varánusza, és hajlandó a tetemet a tudomány oltárán feláldozni, kérjük jelentkezzen az alábbi telefonszámokon, illetve e-mail címeken!

[Nevek, telefonszámok, e-mail címek]

Na, erre varrjatok gombot :lol:

LEGUÁNCSONTVÁZ NEM FELEL MEG?! :twisted: :P :twisted:

[size=9:3086sz0y]Bocsika... :oops: [/size]

Különben meg:

"When Israel was in the Egypt's Land;
Let my people go
Opress so hard they could not stand
Let my people go
[size=9:3086sz0y](so the Lord said:)[/size]
Go down, Moses, way down to Egypt's Land,
tell old Pharao
to LET MY PEOPLE GOOOOOOO!

És egyetértek Ulmoval... :evil: :closed:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 2 hónapja #215858 Írta: Alyr Arkhon

Aicalosse írta:

Alyr Arkhon írta: Kitöltöttem, szvsz a kérdések kb harmadára nem lehet értelmes választ adni.
Ajánlom hogy a jövőben legyen választási lehetőség a "hát izé" is.

Akkor jövőre csináld te a kérdőívet, és ha rosszabb lesz az ideinél, akkor balrog általi halált halsz! :twisted:

Hát... az egészet én? Ti fogjátok megbánni...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.385 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére