BESZÉLGETŐS topic

Több
16 éve 4 hónapja #364952 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Thereon: Sílo Anor bo vâd lín! Vigyázz magadra.

Hova megy?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 4 hónapja #364942 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Esgal írta: Gyerekek, van aki penge törp nyelvből köztetek? Hogy van a 'kulcs' szó? Már ha van?

Nincs. :(

Tünde, bocs, hogy ilyen formán reagálok a megjegyzésedre, de...
Hogy ültet virágot Győzike?

[size=9:1rcde3q5]Viraaag, üjjé má le, csajé![/size]

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 4 hónapja #364913 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Thereon: Sílo Anor bo vâd lín! Vigyázz magadra.

Több
16 éve 4 hónapja #364823 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tudom, hogy már az előző lapon van, de...

Thereon, én meg azt szeretném Neked megköszönni, hogy az egyik legjobb barátom lettél.

Váljanak valóra az álmaid!

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
16 éve 4 hónapja #364796 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gyerekek, van aki penge törp nyelvből köztetek? Hogy van a 'kulcs' szó? Már ha van?

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
16 éve 4 hónapja #364753 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kapolcs 2008! Az év bulija!

Van ez a Kapolcsi Bűvészeti Napok, ami az ország egyik legnagyobb kulturális eseményének idei manifesztálódása. És mi ide akarunk menni, sokan. Mert az jó. :)

:arrow: Mikor? 2008. július 25. - augusztus 3. között néhány napra (akár végig)
:arrow: Hol? Egyelőre úgy néz ki, hogí Monostorapátiban megszállva, sátorral az óvodakertben / szobában magánházban. Részletek az MTT/Kapolcs topicban. :idea:
:arrow: Óccsóér'? Há' ja! A szállás/kaja ajánlott opciójának árát ld. a topicban, maga a Fesztiválbelépő pedig:

A minden rendezvényre szóló Napijegy: 1.800 Ft
A kiállításokra és vásárlátogatásra érvényes Sétálójegy: 300 Ft

Ha jól értelmezem a honlapot, ez minden nap eldönthető, hogy melyik legyen, és nincs bérlet, de ennek még utánakérdezek...

Gyertek a Kapolcs topicba és szándéknyilatkozzatok! :) DE TÉNYLEG! :idea:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
16 éve 4 hónapja #364719 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Thereon! Jó utat, és érezd jól magad! Én is köszönöm, hogy gondoltál rám. :) Meddig maradsz kint?

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
16 éve 4 hónapja #364387 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én is segítséget kérnék!

Van egy ismerősöm aki egyedül maradt a három éves kisfiával és megfizethető albit keresnek.

Ha tud valaki ilyet az sikítson.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
16 éve 4 hónapja #364288 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nagyon OFF (meg iszonyat rég jártam erre, meg a mostani társaság 80% már nem is ismer, de hátha...), és a remény meg a hal....

Kérlek, ha tudtok segítsetek - legalább annyiban, h az ismerőseiteknek szétkülditek (rettenetesen fontos lenne)!!!

Veszett fejsze nyele tudom.... DE!
2008.07.02. késő délután ellopták a Mamut II. elől párom (aki ismeri Aralataion vagy Peti) bringáját és az enyémet. Mindkettő fullos versenygép volt. Egyediek, nem szabvány bringák. SPD pedálokkal, amikhez külön patent cipő kell. Fáj. Nagyon. Mondhatnám kib***ottul.
A két gép:

Nagyobb kép, KLIKK IDE [size=9:vafg9nq2]- *minden tiszteletem ellenére továbbra sem pakolunk nagy képeket a hozzászólásokba - link szerkesztve by Ulmo*[/size]

Kicsi a valószínűsége, hogy szembegurul az utcán veletek, de hátha... Oly kicsi a világ, és olyan sok a jóakaró ember akit ismerek. Itt el is érhettek 30/309-8291 vagy itt csavas.viktoria@gmail.com
(én vissza is vásárolnám...csak legyen meg!!)

Az az igazság, h nem biztos, h veszek valaha is még egy bringát és fogok bringázni.... Mivel én szinte csak terepen használtam, és eztán is ott használnám, oda meg nem éri meg venni egy 50 ezres gagyit...viszont mostanában annyit nem használtam (és valószínű nem is fogom), hogy vegyek megint egy 200 ezres gépet........ Pedig imádok bringázni!!!!

Köszönöm!

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
16 éve 4 hónapja #364287 Írta: Feanor Faelivrin
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Egy másik youtube-os videó, esti mese gyanánt.

"A mosoly a leger

Több
16 éve 4 hónapja #364269 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ezt látnotok kell!!!

Ma Magyarországon illegális virágot ültetni

no komment

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
16 éve 4 hónapja #364031 Írta: Tünde

Gandalf írta: Kedves exkollegáimnak a kérdőívkitöltésben, ajánlom szeretettel:
www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=149451

köszönöm Gandalf :lol:
mintha eddig ezeket nem tudtam volna..... :roll:
Üdvözlöm a cikk íróját, csak egyet felejt el. Ma Mo-n akkora a munkanélküliség, hogy az ember örül ha ilyen munkát kap, ugyanis az egyik legnagyobb munkaközvetítő cég pl múlt héten közölte velem, hogy bejelent ugyan de csak ennyivel, meg annyival, a többi zsebbe megy.
Szóval erről ennyit :roll:

Több
16 éve 4 hónapja #364026 Írta: Gandalf

Több
16 éve 4 hónapja #364004 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ééééén sebééééész? :mrgreen: Nem érdekelnek az élők :wink:
Jó utat mágus, és ne töröld magad a világhálóról, maradj elérhető!

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
16 éve 4 hónapja #363981 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Thereon írta: - Newrát - akinek még mindig ígérem a filmet és valahogy majdcsak eljuttatom

Jó utat és vigyázz magadra. Naagy virtuális ölelés. :closed: :closed: :closed: :closed:

"... utak találkozása vár..."

Van mi arany, bár nem fénylik...

Több
16 éve 4 hónapja #363977 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Thereon írta: - Orsiet - mert rekordidő alatt lettünk barátok és van bennünk egy kevés közös.

örülök, hogy megismerhettelek és vigyázz magadra! még remélem találkozunk ;)

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
16 éve 4 hónapja - 16 éve 4 hónapja #363969 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Bizony, jó utat, Thereon, és hallass majd magadról! :)

[size=9:230f8fwc](szerk. hopp, és közben észre sem vettem h. 6000 :) )[/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
16 éve 4 hónapja #363966 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Thereon írta: - Estelnek - a sok nevetgélésért, közös akciókért

Én úgyszintén köszönöm... :) Fel is vettelek msn-re én is. ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
16 éve 4 hónapja #363956 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Thereon írta: - Esgalnak - hogy képes volt kibírni és talányosan visszavágni

Az nem is olyan nehéz ;) szívesen vívok további szópárbajokat; de még inkább kapható vagyok békés beszélgetésre msn-en. Mert velem is eggyel többen vannak azok, akik úgy érzik, jobban megismernének... ;) Szerencsére ez ügyben még nincs veszve semmi.

Jó utat, Mágus, aztán jót ne halljunk felőled! ;)

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
16 éve 4 hónapja #363950 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Azért néha majd válaszolj ám a leveleimre. Persze ha egyszercsak hirtelen lesz postacímed oda is írok ám szívesen. :)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
16 éve 4 hónapja #363949 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Minerva írta: :oops:
Én csak azt sajnálom, hogy nem beszélgettünk kicsit többet.

Ezzel nem vagy egyedül.
De fogunk mi még együtt őrködni, Mágus. :)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
16 éve 4 hónapja #363948 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Thereon írta: - Ulmot - belém vetett bizalmáért, beszélgetésekért, weblapsegítségéért

Szóra sem érdemes. Két dolgot ígérj meg: mindig érezd jól magad, és néha jelentkezz!

Több
16 éve 4 hónapja #363939 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:oops:
Én csak azt sajnálom, hogy nem beszélgettünk kicsit többet.
Na majd msn :twisted:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
16 éve 4 hónapja #363938 Írta: Tünde

Thereon írta: - TÜNDÉt - hogy anyám helyett anyám lett, hogy ezzel nem tudja mit vett magára, hogy miatta jakuzzit kell építenem.

IJ
Te is, én is... sors..... :cry: :( :P

Több
16 éve 4 hónapja - 16 éve 4 hónapja #363937 Írta: Isilrohir
Isilrohir válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Úristen... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Én hülye!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ez tényleg félreérthető volt!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :x :x :x :x :x :x :x :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

A FÉLREÉRTHETŐ RÉSZ KITÖRÖLVE. SZIMPLÁN ELŐRÉBB JÁRT AZ AGYAM, MINT A SZEMEM ÉS A KEZEM. Elnézést, és azért is, hogy ennyit magyarázkodok... :oops:

Több
16 éve 4 hónapja #363936 Írta: ADIM a Des
ADIM a Des válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Lájt bili, másztör! :( :? :) :D :P

"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"

Több
16 éve 4 hónapja #363935 Írta: Ardeth
Ardeth válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A bookline-on megvásárolható: Az elveszett mesék könyve I. 2000 huf-ért.
Gondoltam szólok,hátha érdekel itt valakit.
bookline.hu/control/producthome? ... 16&type=10

"A halál csupán a kezdet."

Több
16 éve 4 hónapja #363924 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tisztelt MTT!

Szeretném megköszönni a Társaságnak, hogy befogadott az évek során és lehetővé tette, hogy rengeteg személyt ismerhessek meg ez idő alatt. Veletek mindig Középföldén éreztem magamat, s rengeteg ismerősre és barátra tehettem szert.
Hosszú bejegyzésem végett előre is elnézést kérek, továbbá azoktól is, kik valamilyen okból kifolyólag ki lesznek most hagyva, lett légyen az emlékezet-kiesés, avagy más miatt. Szükségesnek érzem azonban, hogy megemlítsem e személyeket név szerint, hozzáfűzve egy-egy gondolatfoszlánnyal.

Szeretném megköszönni:

- Ankalimonnak - hogy ki tudott vinni a GyU szimfóniára tavaly, és hogy ellátja elnökségi posztját
- Alcarnak - ki nagyon távol van, de így is rengeteget tanulhattam tőle
- Silnek - a rengeteg információért, amikre szükségem volt + zenék
- Felagundnak - szervezés alatti viccekért, Housért, vitákért
- Estelnek - a sok nevetgélésért, közös akciókért
- Minervának - mert klassz lány és meg tud nevettetni
- Leguanembernek - tiszta lelkéért, partyképességért, gitárjáért
- Esgalnak - hogy képes volt kibírni és talányosan visszavágni
- Missynek - felejthetetlen MSN beszélgetéseinkért :)
- Feanornak - hogy létezik, egyéniségéért, jövőbeli cselekedeteiért
- Gumipóknak - helyes kézfogás elsajátításáért
- Dodienak - kitűnő humoráért
- Kincsőnek - hogy folyton sikerült megnevettetnem
- Rózsának - hogy adott élvezhető feladatokat
- Raczkának - hobbitos hegylefutásokért
- Illének - fiatalos mosolyáért
- Peredhilnek - beszólásaiért, humoráért
- Iczke - rövid beszélgetésekért, vehemenciájáért
- Finwének - gondolkodásmódjáért
- Sirgonnak - a közös kirándulásokért
- Aviorisnak - hogy megismerhettem
- Gandalfnak - hogy őrzi a Birodalom határát
- Veruniennek - aki azt se tudja, hogy ide beírtam.

Továbbá külön köszönet illeti:

- Alyt - amiért még egy fórumhozzászólásával se értettem egyet, de nagy arc és nem gyakott le
- Rabynt - akit igaz női kószának tartok és barátságáért mindig tisztelni fogom
- Newrát - akinek még mindig ígérem a filmet és valahogy majdcsak eljuttatom
- Eiát - a közös találkozásokért
- Mogyot - aki remélem nem haragszik rám; mert fantasztikus csaj (és rózsaszín törp)
- Nólit - mert kedvenc sebészem, kivel rengeteget tudok beszélni, és vállán aludni :)
- Bent - az együtt őrzött éjszakákért, latin fordításokért, ír zenékért, őszinte barátságáért
- Eryt - gamelésért, bölcsességéért, tudásáért
- Momot - hogy vigyáz Eryre :)
- Ulmot - belém vetett bizalmáért, beszélgetésekért, weblapsegítségéért
- Dorwiniont - gyakorlatilag mindenért, de ezt ő is tudja
- Meliant - hogy szolgálhattam varázslóinasaként, hogy kelekótya elf, és ennek ellenére is tudom tisztelni
- Nimphet - hogy vigyáz Melianra
- Orsiet - mert rekordidő alatt lettünk barátok és van bennünk egy kevés közös.
- fq-t - HJKQQ-RV9Y8-H4KGB-BPCDK-MQFF8 :idea:
- Remzyt - tivornyákért, üvöltésekért, tombolásért, hörgért, sörért, röhögésért
- Jeffet - játékért, hordáért, hogy elcsalogathattam néhányszor énis eseményekre, kabátért
- ADIMot - hogy elvállalta a küldetést, hogy méltó tanoncom lehet, hogy fiatalsága sosem merül ki
- TÜNDÉt - hogy anyám helyett anyám lett, hogy ezzel nem tudja mit vett magára, hogy miatta jakuzzit kell építenem.

Végezetül, de nem utolsósorban köszönetemet szeretném kifejezni azon hölgyeknek, akiket nem volt lehetőségem/bátorságom/időm megismerni (fájdalom), de szépségükkel - lett légyen az külső, avagy belső - sikeresen elkápráztattak és szívembe melegséget öntöttek.
Név szerint:

- Angwen úrnő - Kinek hangjától a valák is táncra perdülnek, és mosolyától a sötétségbe is fényt hoz.
- Narbeleth úrnő - Táncától úgy éreztem, tündék élnek közvetlen közelemben.
- Nimdorc úrnő - Főpapnői feladat elvállalásáért, egyéni gondolkozásáért, kellemes társaságáért.
- Mirrand úrnő - Kinek szépsége Nemesis istennőjéhez fogható, s mégse ez legfőbb értéke.
- Milendória úrnő - Külső szépségével csak belső lelkének fénye vetekedhet, s érdeklődési köre is sokban hasonlít az enyémre.

Egyetlen köszönet maradt hátra, ez pedig Tolkien professzornak szól, mert nélküle ez a bejegyzés sem születhetett volna meg.

Köszönöm, hogy leírhattam e sorokat, e fenti emberkéket (s kiket netalán kihagytam volna) letelepedésem után bármikor tárt kapukkal látok, az általuk nyert emlékekből fogok élni.
Kutatásom talán nem lesz hiábavaló, indul a küszöbről az út...

Thereon, a vándorló varázsló

Több
16 éve 4 hónapja #363919 Írta: Isilrohir

Metaflora írta: (Nekem is kellett volna találni valami jó okot, hogy reklámozzam a születésnapomat, de sajnos nem kaptam semmi érdekeset, amire ráfoghattam volna :P mindenesetre boldog szülinapot, bocs, hogy ezért most nem megyek át a jókívánságokba)

Nagyon köszönöm, én nem akartam reklámozni... :D :roll:
És igen, aki rajongó, az már eljutott... na mindegy, belezavarodtam, én sem fejezem be a mondatot, de nincsenek előítéleteim és kész!

Több
16 éve 4 hónapja - 16 éve 4 hónapja #363917 Írta: Isilrohir
AKKOR MOST TÉNYLEG NE HARAGUDJATOK, DE NEM ERRE CÉLOZTAM!!!!!!! Jajjjjjjj, a végén már nem is a focistákról volt szó, hanem azokról, akik tényleg tehetnek arról, hogy amilyenek, hogy lehülyézik azt, aki olvasta... Most konkrétan az ismerőseimre céloztam, a rosszabbik fajtára. Pl. aki elvből nem olvas...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.293 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére