BESZÉLGETŐS topic
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- nn ms.j sAw
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Esgal
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
A keretjáték része az ún. Vörös Halál játék. Jellegében a pár táborral ezelőtti szilmarilos játékhoz lehetne hasonlítani.
A Vörös Halál járkál a bálozók közt, és "fertőzi" az embereket. Ez a gyakorlatban úgy képzelendő el, hogy a VH négyszemközt megmutat egy kis, tenyérben is elférő vörös maszkot áldozatának, aki ezt megpillantva "haldokolni" kezd. Fél órája van, hogy rátaláljon a Király Gyógyító Kezére, aki egy fehér maszk felmutatásával meggyógyíthatja az illetőt. Ha nem teszi, vagy nem találták meg, az áldozat automatikusan "halottá" nyilváníttatik, ez azt jelenti, hogy nem indulhat a királyválasztáson. A VH és a KGyK inkognitóban lesz.
A fentiek adminisztrálva lesznek, azaz ha a VH elkap valakit, felírja magának, hogy ki volt az, és mikor történt az eset. A KGyK ugyanígy jár el mindazzal, akit meggyógyított. Ez alapján a királyválasztás előtt tudjuk összesíteni, az áldozatok közül kiknek sikerült idejében elkapni a KGyKt, és kinek nem.
Ám érdemes odafigyelni, ugyanis egyes imposztorok a fenti személyek babérjaira törekszenek; legyetek hát résen, ha túl akarjátok élni az éjszakát...
Nem etikus egymás szórakozását elrontani az azonnali leleplezéssel, erre a királyválasztó próbák előtt fog sor kerülni. Ekkor lehetőség lesz gyanakodni, és ha jól tippeled, ki tizedeli a jó népet, az pontot ér.
Ennek kapcsán a királyválasztó próbákról: idén nem kiesős rendszerben lesznek a próbák, mint eddig, hanem a próbák során pontokat gyűjthettek, ezeket összesítve derül ki a végén a király személye.
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Olosta
- Nem elérhető
Snuffles írta: Ezt a rohadt nagy mázlit! 8O Július 7-11-ig tart a növényismeret terepgyakorlat, már csak azt nem tudom, hogy fogok olyan gyorsan ki- meg bepakolni és még pihenni is egyetlen éjjel alatt...
És még mindemellett Szegedről felvonatozni Budapestre, ahonnét további négy óra vár rám. Hűha, ebbe bele se gondoltam.
Snuff: én Kiskunfélegyházáról megyek majd, az meg ugye a Szeged-Budapest vonalon van. Tavaly még el is dönthettem a vonaton, hogy Hatvan, vagy Pest felé megyek-e mivel a vége ment Hatvanba, az eleje meg Pestre (vagy az tavalyelőtt volt? uh.... gyorsan telik az idő). Na, szóval, ha nem akarsz egyedül utazni majd, akkor én is a vonaton leszek.
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Tudom, kedvesem szekszárdi, azon a vonalon botladozik haza általában, csak nehéz megszoknom, hogy nem Budapestről megyek. Csak öt hónapja lakom Szegeden. Első nagy hátrány ;PSil írta: Miért, Szeged-Budapest csak 2 és fél óra, egész mázlista vagy. Gondolj csak bele, a Baja-Budapest legalább 3 és fél (vagy 4) óra, pedig tökugyanaz a táv.
Nam: nagyon köszi, erre nem is gondoltam, pedig a lakótársam hatvani. Valószínűleg akkor így lesz, de nagyon sajnálnám, ha lekésném a vonatot, a tavalyi nagyon jó hangulatban telt
(Ezúton is üzenem Rohinnak, hogy miáu. )
"Well, I'm back."
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Miért, Szeged-Budapest csak 2 és fél óra, egész mázlista vagy. Gondolj csak bele, a Baja-Budapest legalább 3 és fél (vagy 4) óra, pedig tökugyanaz a táv.Snuffles írta: És még mindemellett Szegedről felvonatozni Budapestre, ahonnét további négy óra vár rám. Hűha, ebbe bele se gondoltam.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Namarie
- Nem elérhető
Snuffles írta: Ezt a rohadt nagy mázlit! 8O Július 7-11-ig tart a növényismeret terepgyakorlat, már csak azt nem tudom, hogy fogok olyan gyorsan ki- meg bepakolni és még pihenni is egyetlen éjjel alatt...
És még mindemellett Szegedről felvonatozni Budapestre, ahonnét további négy óra vár rám. Hűha, ebbe bele se gondoltam.
szerk.: van egy Hősemberem, 657-es bölcsességgel (ez a napok számát jelzi, amióta "él"), egy férjjel, rohadt sok buznyákkal és mindent megtanult, amit csak lehetett. Kell valakinek? Így, hogy nem tudom tanítani, így már nem valami érdekes, mert csak kölcsönadogatok mindenkinek meg nyomogatom az esőtánc gombot. :/ Ezüstló a neve, rézbőrű csajszi, ha felkeltené az érdeklődését valakinek.
Az is megoldás lehet, ha Hatvanig jössz, elvileg van Szeged és hatvan közt közvetlen reggel, és ha minden jól megy, itt csatlakozni tudzs a többiekhez- értsd: elkapod a vonatot, bár sajnso a Szeged-Hatvan vonalon ELŐSZERETETTEL késnek a vonatok...
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Orsie
- Nem elérhető
Időpont: 2008 Február 16
Helyszín: Budakalászi Faluház. weboldal: web.axelero.hu/ulaf/kezdo.html
Térkép: web.axelero.hu/ulaf/nyitvatart.html
Keretjáték leírás: www.tolkien.hu/view.php?m=115&c=1&a=2384
Öltözék: alkalmi, elegáns viselet, vagy jelmez. Kérem senki se jöjjön farmerban és ne öltözzetek sorozatgyilkosnak (aki ugyebár úgy néz ki, mint egy hétköznapi ember..)
Éjszakai BKV, illetve HÉV menetredet ki fogunk tenni, hogy az éjjel távozóknak segítségére legyünk, részletesebb információk: www.bkv.hu
Program:
19:00 Kapunyitás
20:00-21:00 Műsor
21:00 Mathom és Gandalf díjak átadása (már lezárult a szavazás, ma már kérlek ne szavazzatok)
21:15 nyitótánc, keringők, illetve párhuzamosan zajlik a farsangi keretjáték
22:00 Jelmezverseny és tombolasorsolás
23:00 Királyválasztás próbatételei, majd a válaszás maga
24:00-04 diszkó, tánc
a diszkóban többféle blokk lesz, a klasszikustól az rockon át a retro-ig és suttyódiszkóig.
a rendezvény vége hajnali 4 óra. aki eddig marad, azt megkérjük, hogy segítsen rendet rakni, mert hajnali 5-kor a szerződés értelmében a Faluházat tisztán vissza kell adnunk.
Kaszinó, mint olyan, nem lesz, pókerezni lehet, kártya illetve asztal lesz, másra előzetesen nem merült fel igény. aki szeretne blackjacket vagy mást, az legyen kedves gondoskodjon a kellékekről és a lebonyolításról.
Maszk viselése nem kötelező, de feldobja a hangulatot, ha felveszed.
Tombola is lesz, 50 Ft-os áron lehet hozzájutni, meglepetésnyereményért
Jegyárak:
Alapjegy elővételben: 800 Ft,
pártolóknak és szervezőknek: 760 Ft,
MTT-tagoknak: 680 Ft,
helyszínen: 970 Ft.
még lesz egy jegyelővételi lehetőség csütörtökön 18:00-20:00 között, helyszín: Battyhány Alapítvány, Eötvös u. 24. Az Oktogon mellett van, a körúttal párhuzamos utca, ha mondjuk a Nyugati felé nézel, akkor a jobb oldalon. Van egy csengő a kapuban, jókora réztáblával, nem lehet eltéveszteni.
Ugyanitt és ugyanekkor hallgatjuk meg a fellépni szándékozókat is.
Étel és ital:
az étel egy részéről a szervezők gondoskodnak a jegyek árából (saláták, szendvicsek, sütemények), illetve a bálozókat is megkérjük, hogy járuljanak hozzá a gasztronómiai élvezetekhez süteménnyel vagy legalább némi sós rágcsálnivalóval (ezt a legkönnyebb beszerezni és szállítani.) aki végképp nem tud hozni ételt, annak plusz 300 Forintot szükséges fizetnie hozzájárulásként.
Italt a helyszínen biztosítanak, tehát kérem senki ne hozzon innivalót, tavaly sem volt megengedett. ez volt a feltétele, hogy az ételt olcsón szerezhessük be, hogy az italt a helyszínen kell venni. lesz üdítő és alkohol is. a kiskorúak alkoholfogyasztását nem támogatjuk, és a túlzott alkoholfogyasztást sem, reméljük mindenki józan belátása szerint és kulturáltan fog szórakozni mivel tavaly problémák voltak az italárakkal (az este folyamán egyre emelkedni látszottak az árak) ezt kivédendő idén beszerzünk egy árlistát, hogy ilyesmi még egyszer ne fordulhasson elő.
várunk mindenkit szeretettel!
további részletek a Farsang topicban.
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
szerk.: van egy Hősemberem, 657-es bölcsességgel (ez a napok számát jelzi, amióta "él"), egy férjjel, rohadt sok buznyákkal és mindent megtanult, amit csak lehetett. Kell valakinek? Így, hogy nem tudom tanítani, így már nem valami érdekes, mert csak kölcsönadogatok mindenkinek meg nyomogatom az esőtánc gombot. :/ Ezüstló a neve, rézbőrű csajszi, ha felkeltené az érdeklődését valakinek.
"Well, I'm back."
- Gandalf
- Nem elérhető
Gandalf régebben írta: A tábor 10 napos lesz (2008. júli 11. - júli 20.), plusz egy nulladik nap a szervezőknek előtte.
Ez az infó most módosításra kerül! A tábor tulajdonosának kérésére az egész tábort egy nappal későbbre csúsztattuk!
Ergo:
0. nap szervezőknek: júli 11.
Tábor időtartalma: júli 12. (szombat) - júli 21. (hétfő) !
A változásért megértéseteket kérjük! Köszönjük!
Adjátok tovább az infót!
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Orsie
- Nem elérhető
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Esgal
- Nem elérhető
/Lucifer/
/Ghymes/
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
vaaagy... ha megújítom új számot kapok vagy marad a régi?
- Esgal
- Nem elérhető
/Lucifer/
/Ghymes/
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Ulmo
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta:
Nóli i linantea írta: Kis segítségre lenne szükségem: meg tudjátok mondani hogy 2. kerületben ha személyit akarok csináltatni akkor oda hogy tudok bejelentkezni méghozzá sürgősen de nagyon? Ezen a héten Az internetes oldal nem müxik az időpont előjegyzés...
Ha személyesen bemegyek és sorszámot húzok... lehet egyáltalán még ilyne pórias módon sorszámot húzni?
kérj telefonon, de nekem is 2 hétre adtak
viszont nem vagy köteles a kerületibe menni, úgyhogy körbetelefonálhatsz hol tudnak közeli időpontot adni
szurok
Esetleg érdemes ellátogatni a Központi Okmányirodába, a Visegrádi utca 110-be. Bár itt is kell picit sorbaállni, nem vészes a dolog.
- Tünde
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta: Kis segítségre lenne szükségem: meg tudjátok mondani hogy 2. kerületben ha személyit akarok csináltatni akkor oda hogy tudok bejelentkezni méghozzá sürgősen de nagyon? Ezen a héten Az internetes oldal nem müxik az időpont előjegyzés...
Ha személyesen bemegyek és sorszámot húzok... lehet egyáltalán még ilyne pórias módon sorszámot húzni?
kérj telefonon, de nekem is 2 hétre adtak
viszont nem vagy köteles a kerületibe menni, úgyhogy körbetelefonálhatsz hol tudnak közeli időpontot adni
szurok
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Olorin.papa
- Nem elérhető
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
- Tünde
- Nem elérhető
- Thereon
- Nem elérhető
Rabyn írta: vicclap.hu/link/3507/
na ez LoL:D
Valahogy át tudom érezni a szerencsétlen éjjeli műszakos árufeltöltők helyzetét.
Thereon, a vándorló varázsló
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
- Esgal
- Nem elérhető
Idő: Csütörtök, feb. 14. 18-20 óráig
Hely: Battyhány Alapítvány, Eötvös u. 24. Az Oktogon mellett van, a körúttal párhuzamos utca, ha mondjuk a Nyugati felé nézel, akkor a jobb oldalon. Van egy csengő a kapuban, jókora réztáblával, nem lehet eltéveszteni.
Jöjjön mindenki, aki
jegyet szeretne elővételben,
levélben jelezte, hogy produkcióval jönne,
aki nem jelezte levélben, hogy produkcióval jönne, de azóta eszébe jutott valami.
Aki nem talál oda, azzal 3/4 6kor találkozunk a 4-6 megállójában.
Akinekj nem jó az időpont meghallgatásra, eresszen meg egy mélt.
/Lucifer/
/Ghymes/
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Miértis tesszük azzá?Namarie írta:
Szerencsételn embert üldözési mániássá tesszük.. hát ezt érdemli???
- Namarie
- Nem elérhető
dorwinion írta: Jácint fenn van az iwiw-en, lehet jelölni.
iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=11952238
Szerencsételn embert üldözési mániássá tesszük.. hát ezt érdemli???
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"