BESZÉLGETŐS topic
- Attila
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Gennyes tetűláda. Tetszik
If I promise not to kill you, can I have a hug?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Serrana/Taurin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
Vállalkozó szellemű, épkézláb férfi emberek (de felőlem akár vietnami rokkant veterán is lehet)! Adódna egy kb. 5 perces szerep egy készülő rövid filmben.
A szerep:
20-40 év közötti tehetségkutató, akin ugyan nem látszik teljesen nyilvánvalóan, de belül egy gennyes tetűláda...
Szóval, aki érez magában késztetést, az jelentkezzen nálam priviben-emilben. De lehetőleg minnél gyorsaban!
-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
Ez de gonosz...Sötét Úr írta: Nessa: nem szoktál furcsa bizsergést érezni egy fedetlen nyak láttán? Nem fog el az éhség, ha műtenek a kórházas sorozatokban? Tudsz tükör segítségével fésülködni? És a fokhagymával hogy állsz?
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Sötét Úr írta: Attila: ez nem volt vicces. Kérdezd meg a Professzort, a pipafű tiszta gondolatokat hoz. A tea viszont... Hát, nem irigylem azt, aki letüdőzi!
(Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a pipafüst letüdőzése is veszélyes mutatvány: nagyon erős, és felér egy enyhébb tüdőlövéssel.)
SÚ, Attila a KÖMF-ös bölcsek rendjés "előadásra" célzott, ahol mivel Ankalimon volt a rendi vezető, természetesen teáztunk és mikor Anczy elkezdte fejtegetni, h. a tea hogyan hat az elmére, én megkérdeztem h. nem olyan-e mint a pipafű (mer'hogy impró volt az egész ) de Anczy szerint nem mert az elbódít és nem lehet tőle tisztán gondolkozni. (hát én nemtom, de minden történetben ha rágyújtanak a pipára az a gondolkozáshoz (is) van, úh. innen jutott eszembe.)
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Encsi
- Nem elérhető
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Nessa: nem szoktál furcsa bizsergést érezni egy fedetlen nyak láttán? Nem fog el az éhség, ha műtenek a kórházas sorozatokban? Tudsz tükör segítségével fésülködni? És a fokhagymával hogy állsz?
Attila: ez nem volt vicces. Kérdezd meg a Professzort, a pipafű tiszta gondolatokat hoz. A tea viszont... Hát, nem irigylem azt, aki letüdőzi!
(Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a pipafüst letüdőzése is veszélyes mutatvány: nagyon erős, és felér egy enyhébb tüdőlövéssel.)
- Nessa
- Nem elérhető
hát nézhetsz hülének, de én meg pont azt szeretem, hogy sötét van. Este városban, vagy azon kívül gyalogolni...^^ nekem valahogy a séta csak sötétben érdekes. világosban nem is megyek. de nem tudom, hogy miért. Mondjuk eléggé elborult agyam van, főleg mostanábanNamarie írta: Halljátok, én már úgy úútálom a hosszú sötétséget.. de hála Istennek már világosodik. (Az elmém is, legalábbis remélem...)
na de azért a tavaszt én is várom meg azt, hogy ne kelljen már kabátot venni...
*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"
- Attila
- Nem elérhető
Eddig túl sok pipafüvet fogyasztottál??? Most pedig elkezdtél teafüvezni? Érzed, hogy a kitisztultak a gondolataid???Namarie írta: Jaj, Bodzával mit csináltak már! Kierőszakolták tőle a tavaszt! Kijött, és etetteék, hogy ne menjen hamar vissza! Bár Bodza ezt nem bánta.. (Anyukám mesélte, ő néz tévét, én rettenetes ritkán).
Amúgy macijósok lehet, hogy azt mondják, hogy hirtelen jön ki a tavasz.
Halljátok, én már úgy úútálom a hosszú sötétséget.. de hála Istennek már világosodik. (Az elmém is, legalábbis remélem...)
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Namarie
- Nem elérhető
Amúgy macijósok lehet, hogy azt mondják, hogy hirtelen jön ki a tavasz.
Halljátok, én már úgy úútálom a hosszú sötétséget.. de hála Istennek már világosodik. (Az elmém is, legalábbis remélem...)
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Acho
- Nem elérhető
- Holtak vezére
- Nem elérhető
Acho írta: Pedig mennyit tudnának a kajájukon spórolni télen... Amúgy, megértem, ha nem alszanak, hisz a sok mézért én is fennmaradnék a helyükben. Amúgy, gondolom a méz lehet az oka, hogy nem nagyon vannak torokfájós macik...
(amúgy a kaján spórolás nem biztos hogy működne, már ha vannak látogatók is.. téli álmot alvó medvét nézni nem sokan mennének el)
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Acho
- Nem elérhető
- Holtak vezére
- Nem elérhető
(amúgy érdekesek ezek a népi hagyományok, mindig van bennük valami csodás alak akinek nem tetszik az időjárás és megváltoztatja, például a medvék akik napos időből telet csinálnak és fordítva, meg jégtörő Mátyás aki jeget csinél, vagy tör, meg még biztos van pár hasonló alak..)
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
De most mé' kellett lebuktatni?
- Holtak vezére
- Nem elérhető
Sötét Úr írta: Ez a "flátty" tökéletesen pontos meghatározás volt!
Mint kiváltképp illetékes (mert hogy Veresegyházon van a Medvemenhely), azt kell mondjam, hogy reggel hosszú tél lesz, délutánra viszont hamarosan itt a tavasz. Konkrétan.
a medvemenhely medvéi alszanak téli álmot? (mert például az állatkerti medvék nem)
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Az értelmi szerzője Jacopo, még időszámításunk előttről.Sötét Úr írta: Ez a "flátty" tökéletesen pontos meghatározás volt!
"Well, I'm back."
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Mint kiváltképp illetékes (mert hogy Veresegyházon van a Medvemenhely), azt kell mondjam, hogy reggel hosszú tél lesz, délutánra viszont hamarosan itt a tavasz. Konkrétan.
- Gandalf
- Nem elérhető
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Encsi
- Nem elérhető
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- Holtak vezére
- Nem elérhető
- Attila
- Nem elérhető
- Encsi
- Nem elérhető
Namarie írta:
Ery írta: Körkérdés: Mit csinált ma a maci?
Nem Pál napkor kell valamit csinálnia? De ha Gyertyaszentelő Boldogasszonykor.. nos, szerintem ő se tudja, mit csináljon, itt legalábbis. Hol süt, hol beborul.
kb nálunk is... pedig már kezdtem reménykedni, hogy végre itt a tavasz
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Ezt elsősorban harcművész beállítottságúaknak:
Szamuráj
Ezt meg mindenkinek:
Súlyemelő
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ulmo
- Nem elérhető
Szvsz kijött a barlangjából, meglátta az árnyékát, és ijedtében bedőlt a málnásba...
- Namarie
- Nem elérhető
Nem Pál napkor kell valamit csinálnia? De ha Gyertyaszentelő Boldogasszonykor.. nos, szerintem ő se tudja, mit csináljon, itt legalábbis. Hol süt, hol beborul.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Esgal
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta:
Tanácsok férfiaktól - nőknek:
- Sose vegyél egy új márkájú sört csak azért, mert akciós!
- Ha a kertben vagyunk és a nappaliban megy a tévé, még nem jelenti azt, hogy nem nézzük!
- Senkinek se mondd, hogy nem engedhetünk meg egy új autót! Mondd inkább azt, hogy "nincs kedvünk hozzá"!
- Ha valami mondanivalód van, akkor lehetőleg próbáld a filmek közti reklámok alatt mondani!
- Ha minden fehérneműt csak egyszer hordasz, nem azt jelenti nekünk, hogy többet kell venni belőle. Azt jelenti, a fehérnemű vétel rossz befektetés.
- Lehetőleg ne vezess, ha nincs előtted kormánykerék!
- Ha a pincér az iránt érdeklődik, hogy mindennel elégedett voltál-e, egy egyszerű "igen" is megteszi!
- Amikor azt kérdezzük: "hány fiúd volt előttem?", akkor nem igazán várunk pontos, részletes választ...
- Amikor megcsúszik az autó, és kétségbeesetten tekergetjük a kormányt, akkor a "jaj, mindjárt meghalunk" felkiáltás keveset segít a koncentrálásban.
- A sport összefoglalók este 10-kor kezdődnek, és pontosan egy óra hosszat tartanak. Ez ideális idő arra, hogy berakd a ruhát a mosógépbe, anyáddal beszélj telefonon, stb...
- Ha reggel és éjszaka is találkozunk, miért kell felhívni minket munka közben is?
- Időnként jobb, ha nem tudod, mire gondolunk...
+1: "a férfiak 16 szín látására hitelesítettek, mint egy régi számítógép. A barack az egy gyümölcs, nem szín. Fogalmunk sincs, mi az a mályva..."
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/