BESZÉLGETŐS topic

Több
16 éve 9 hónapja #354180 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Edvard Grieg idén lesz 100 éve, hogy eltávozott közülünk, ez alkalomból a székesfehérvári zeneiskola emlékhangversenyt szervez. Mindenkit sok szeretettel meghívok erre, időpontja holnap 17:30, Várkörút 3. Hangversenyterem. Aki ott lesz az valószínűleg találkozni fog velem (mivel játszani fogok). Köszöntem. :wink:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 9 hónapja #354179 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Óóóóó ezt tök jól tudnám csinálni.
Gennyes tetűláda. Tetszik 8)

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
16 éve 9 hónapja #354167 Írta: Serrana/Taurin
Serrana/Taurin válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Felhívás!

Vállalkozó szellemű, épkézláb férfi emberek (de felőlem akár vietnami rokkant veterán is lehet)! Adódna egy kb. 5 perces szerep egy készülő rövid filmben.
A szerep:
20-40 év közötti tehetségkutató, akin ugyan nem látszik teljesen nyilvánvalóan, de belül egy gennyes tetűláda... :D :twisted:

Szóval, aki érez magában késztetést, az jelentkezzen nálam priviben-emilben. De lehetőleg minnél gyorsaban!
:D

-A szerelem olyan mint az alkohol...
-Elbódít?
-Nem! Öl, butít és nyomorba dönt!

Több
16 éve 9 hónapja #354154 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sötét Úr írta: Nessa: nem szoktál furcsa bizsergést érezni egy fedetlen nyak láttán? Nem fog el az éhség, ha műtenek a kórházas sorozatokban? :D Tudsz tükör segítségével fésülködni? És a fokhagymával hogy állsz?

Ez de gonosz... :D

Több
16 éve 9 hónapja #354145 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sötét Úr írta: Attila: ez nem volt vicces. Kérdezd meg a Professzort, a pipafű tiszta gondolatokat hoz. A tea viszont... Hát, nem irigylem azt, aki letüdőzi!

(Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a pipafüst letüdőzése is veszélyes mutatvány: nagyon erős, és felér egy enyhébb tüdőlövéssel.)

SÚ, Attila a KÖMF-ös bölcsek rendjés "előadásra" célzott, ahol mivel Ankalimon volt a rendi vezető, természetesen teáztunk :P és mikor Anczy elkezdte fejtegetni, h. a tea hogyan hat az elmére, én megkérdeztem h. nem olyan-e mint a pipafű :mrgreen: (mer'hogy impró volt az egész :roll: :P ) de Anczy szerint nem mert az elbódít és nem lehet tőle tisztán gondolkozni. (hát én nemtom, de minden történetben ha rágyújtanak a pipára az a gondolkozáshoz (is) van, úh. innen jutott eszembe.)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
16 éve 9 hónapja #354131 Írta: Encsi
Encsi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Váá, csak jönne már, kezdem nagyon unni ezt a szürke takony időt.. :s

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
16 éve 9 hónapja #354120 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Akkor nálunk előbb lesz tavasz, már délelőtt. Ugyanis itt szombaton egyáltalán nem sütött ki a nap. :D

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
16 éve 9 hónapja #354116 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
HV: a medvék teljesen jó időjósok így is. Mindig tudják, hogy egyszer csak jön a tavasz! :) Egy biztos, a tegnapi tapasztalatok alapján: azt nem lehet ugyan tudni, hogy hamar jön-e vagy korán ;) de az biztos, hogy délután ér ide! :D

Nessa: nem szoktál furcsa bizsergést érezni egy fedetlen nyak láttán? Nem fog el az éhség, ha műtenek a kórházas sorozatokban? :D Tudsz tükör segítségével fésülködni? És a fokhagymával hogy állsz?

Attila: ez nem volt vicces. Kérdezd meg a Professzort, a pipafű tiszta gondolatokat hoz. A tea viszont... Hát, nem irigylem azt, aki letüdőzi!

(Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a pipafüst letüdőzése is veszélyes mutatvány: nagyon erős, és felér egy enyhébb tüdőlövéssel.)

Több
16 éve 9 hónapja #354107 Írta: Nessa
Nessa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Namarie írta: Halljátok, én már úgy úútálom a hosszú sötétséget.. de hála Istennek már világosodik. (Az elmém is, legalábbis remélem...)

hát nézhetsz hülének, de én meg pont azt szeretem, hogy sötét van. :oops: Este városban, vagy azon kívül gyalogolni...^^ nekem valahogy a séta csak sötétben érdekes. világosban nem is megyek. de nem tudom, hogy miért. Mondjuk eléggé elborult agyam van, főleg mostanában :oops:
na de azért a tavaszt én is várom :) meg azt, hogy ne kelljen már kabátot venni...

*csak az RG semmi más...*
"Most velem nevetsz, vagy rajtam?"

Több
16 éve 9 hónapja #354105 Írta: Attila

Namarie írta: Jaj, Bodzával mit csináltak már! Kierőszakolták tőle a tavaszt! Kijött, és etetteék, hogy ne menjen hamar vissza! Bár Bodza ezt nem bánta.. (Anyukám mesélte, ő néz tévét, én rettenetes ritkán).

Amúgy macijósok lehet, hogy azt mondják, hogy hirtelen jön ki a tavasz.

Halljátok, én már úgy úútálom a hosszú sötétséget.. de hála Istennek már világosodik. (Az elmém is, legalábbis remélem...)

Eddig túl sok pipafüvet fogyasztottál??? Most pedig elkezdtél teafüvezni? Érzed, hogy a kitisztultak a gondolataid??? :P :P

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Több
16 éve 9 hónapja #354099 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jaj, Bodzával mit csináltak már! Kierőszakolták tőle a tavaszt! Kijött, és etetteék, hogy ne menjen hamar vissza! Bár Bodza ezt nem bánta.. (Anyukám mesélte, ő néz tévét, én rettenetes ritkán).

Amúgy macijósok lehet, hogy azt mondják, hogy hirtelen jön ki a tavasz.

Halljátok, én már úgy úútálom a hosszú sötétséget.. de hála Istennek már világosodik. (Az elmém is, legalábbis remélem...)

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
16 éve 9 hónapja #354075 Írta: Acho
Mondasz valamit... ;-)

Több
16 éve 9 hónapja #354074 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Acho írta: Pedig mennyit tudnának a kajájukon spórolni télen... :) Amúgy, megértem, ha nem alszanak, hisz a sok mézért én is fennmaradnék a helyükben. Amúgy, gondolom a méz lehet az oka, hogy nem nagyon vannak torokfájós macik... :)

:D
(amúgy a kaján spórolás nem biztos hogy működne, már ha vannak látogatók is.. téli álmot alvó medvét nézni nem sokan mennének el)

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"

Több
16 éve 9 hónapja #354073 Írta: Acho
Pedig mennyit tudnának a kajájukon spórolni télen... :) Amúgy, megértem, ha nem alszanak, hisz a sok mézért én is fennmaradnék a helyükben. Amúgy, gondolom a méz lehet az oka, hogy nem nagyon vannak torokfájós macik... :)

Több
16 éve 9 hónapja #354072 Írta: Holtak vezére
á :) akkor nem biztos hogy megbízható időjósok. (bár melyik időjós az?) tehát csak akkor kell hinni nekik ha tetszik a jóslatuk :P

(amúgy érdekesek ezek a népi hagyományok, mindig van bennük valami csodás alak akinek nem tetszik az időjárás és megváltoztatja, például a medvék akik napos időből telet csinálnak és fordítva, meg jégtörő Mátyás aki jeget csinél, vagy tör, meg még biztos van pár hasonló alak..)

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"

Több
16 éve 9 hónapja #354060 Írta: Sötét Úr
Valójában nem. Van kajájuk télen is (bár állítólag visszaveszik az adagot), és vannak látogatók, úgyhogy el tudják foglalni magukat, ezért jellemzően nem alszanak. Bár a lehetőségük megvan, jó kis barlangjaik vannak.
De most mé' kellett lebuktatni? :D :D :D

Több
16 éve 9 hónapja #354042 Írta: Holtak vezére

Sötét Úr írta: Ez a "flátty" tökéletesen pontos meghatározás volt!

Mint kiváltképp illetékes (mert hogy Veresegyházon van a Medvemenhely), azt kell mondjam, hogy reggel hosszú tél lesz, délutánra viszont hamarosan itt a tavasz. Konkrétan.

a medvemenhely medvéi alszanak téli álmot? (mert például az állatkerti medvék nem)

Több
16 éve 9 hónapja #354038 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sötét Úr írta: Ez a "flátty" tökéletesen pontos meghatározás volt!

Az értelmi szerzője Jacopo, még időszámításunk előttről. :)

"Well, I'm back."

Több
16 éve 9 hónapja #354035 Írta: Sötét Úr
Ez a "flátty" tökéletesen pontos meghatározás volt!

Mint kiváltképp illetékes (mert hogy Veresegyházon van a Medvemenhely), azt kell mondjam, hogy reggel hosszú tél lesz, délutánra viszont hamarosan itt a tavasz. Konkrétan.

Több
16 éve 9 hónapja #354030 Írta: Gandalf

Több
16 éve 9 hónapja #354029 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ma találkoztam egy barátnőmmel, miután szép napsütéses időben hazajöttem, még fotóztam is kint a kertünkben mindenféle bogyót meg bigyót, majd kaptam egy sms-t, miszerint "Nyiffikém, hozzál esernyőt is magaddal, most indulok." Azt hittem, csak a pesszimizmusának szólt az esernyő, de lent rájöttem, hogy beborult, esik és flátty. :(

"Well, I'm back."

Több
16 éve 9 hónapja #354026 Írta: Encsi
inkább úgy, hogy felhős az ég alja... tavasz lesz :D

'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'

Több
16 éve 9 hónapja #354025 Írta: Holtak vezére
itt tavasz lesz, felhős idő volt :)

Több
16 éve 9 hónapja #354017 Írta: Attila
Ma reggel itt sütött a nap, most meg szakad az eső...de jó... :|

Több
16 éve 9 hónapja #354013 Írta: Encsi

Namarie írta:

Ery írta: Körkérdés: Mit csinált ma a maci?

Nem Pál napkor kell valamit csinálnia? De ha Gyertyaszentelő Boldogasszonykor.. nos, szerintem ő se tudja, mit csináljon, itt legalábbis. Hol süt, hol beborul.

kb nálunk is... pedig már kezdtem reménykedni, hogy végre itt a tavasz :(

Több
16 éve 9 hónapja #354009 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Egy kis humor, vagymi.

Ezt elsősorban harcművész beállítottságúaknak:

Szamuráj

Ezt meg mindenkinek:

Súlyemelő

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
16 éve 9 hónapja #354004 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Szvsz kijött a barlangjából, meglátta az árnyékát, és ijedtében bedőlt a málnásba...

Több
16 éve 9 hónapja #354000 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nem Pál napkor kell valamit csinálnia? De ha Gyertyaszentelő Boldogasszonykor.. nos, szerintem ő se tudja, mit csináljon, itt legalábbis. Hol süt, hol beborul.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
16 éve 9 hónapja #353998 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Körkérdés: Mit csinált ma a maci?

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
16 éve 9 hónapja #353997 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Remzymama/Tünde írta:

Tanácsok férfiaktól - nőknek:

- Sose vegyél egy új márkájú sört csak azért, mert akciós!
- Ha a kertben vagyunk és a nappaliban megy a tévé, még nem jelenti azt, hogy nem nézzük!
- Senkinek se mondd, hogy nem engedhetünk meg egy új autót! Mondd inkább azt, hogy "nincs kedvünk hozzá"!
- Ha valami mondanivalód van, akkor lehetőleg próbáld a filmek közti reklámok alatt mondani!
- Ha minden fehérneműt csak egyszer hordasz, nem azt jelenti nekünk, hogy többet kell venni belőle. Azt jelenti, a fehérnemű vétel rossz befektetés.
- Lehetőleg ne vezess, ha nincs előtted kormánykerék!
- Ha a pincér az iránt érdeklődik, hogy mindennel elégedett voltál-e, egy egyszerű "igen" is megteszi!
- Amikor azt kérdezzük: "hány fiúd volt előttem?", akkor nem igazán várunk pontos, részletes választ...
- Amikor megcsúszik az autó, és kétségbeesetten tekergetjük a kormányt, akkor a "jaj, mindjárt meghalunk" felkiáltás keveset segít a koncentrálásban.
- A sport összefoglalók este 10-kor kezdődnek, és pontosan egy óra hosszat tartanak. Ez ideális idő arra, hogy berakd a ruhát a mosógépbe, anyáddal beszélj telefonon, stb...
- Ha reggel és éjszaka is találkozunk, miért kell felhívni minket munka közben is?
- Időnként jobb, ha nem tudod, mire gondolunk...

+1: "a férfiak 16 szín látására hitelesítettek, mint egy régi számítógép. A barack az egy gyümölcs, nem szín. Fogalmunk sincs, mi az a mályva..."

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.377 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére