- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- nathalee
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Szméagol írta: Sziasztok!
nathalee írta:
Tinúviel!Tinúviel! írta:
nathalee írta: Ha már úgyis arra jársz, puszilom Figwit
Aztán ne ad át neki, csak szóban :tongue:
Tudni fogja ki vagyok...
Ja igen! Meg hogy hamarosan talizunk :cheers:
Köszike!
Jó szórakozást!
Oké! De ki az a Figwi?????????? Már bocs, de sajna nem tom....
Egy tündibündi, barnahajú, Arwennel beszél majd, miután Arwen látja a fiát :hello:
Biztos egismered majd
Ahaaa! Szóval őlenne az... Eddig nem volt egyértelmű. Mutogatták róla a tanácsos képeket, de azt hiszem mindig félreértettem, hogy kitől ül jobbra vagy balra. De mindenesetre most már értem miért vannak úgy oda érte.
NANA!!!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Nem Figwi, hanem Figwit. A Tanácsban pedig Aragorntól jobbra ül. (Könnyű megtalálni, mert Aragorn a szélén ül, a másik oldalán nincs senki...)Szméagol írta: Ahaaa! Szóval őlenne az... Eddig nem volt egyértelmű. Mutogatták róla a tanácsos képeket, de azt hiszem mindig félreértettem, hogy kitől ül jobbra vagy balra. De mindenesetre most már értem miért vannak úgy oda érte.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
nathalee írta:
Tinúviel!Tinúviel! írta:
Tudni fogja ki vagyok...
Köszike!
Jó szórakozást!
Egy tündibündi, barnahajú, Arwennel beszél majd, miután Arwen látja a fiát :hello:
Biztos egismered majd
Ahaaa! Szóval őlenne az... Eddig nem volt egyértelmű. Mutogatták róla a tanácsos képeket, de azt hiszem mindig félreértettem, hogy kitől ül jobbra vagy balra. De mindenesetre most már értem miért vannak úgy oda érte.
- nathalee
- Nem elérhető
Tinúviel!Tinúviel! írta:
Tudni fogja ki vagyok...
Köszike!
Jó szórakozást!
Biztos egismered majd
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
Tudni fogja ki vagyok...
Köszike!
Jó szórakozást!
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- nathalee
- Nem elérhető
Tinúviel!Tinúviel! írta:
nathalee írta:
Tinúviel!Tinúviel! írta: Nathalee: Biztosan, mert ez tök valószínű...... Egyébként ma rászántam magam, hogy megnézzem a ROTK-ot szinkronosan ! Még nem néztem meg , majd 17:30-kor! Nagyon izgulok, hogy milyen lett a szinkron....
Szerintem nagyon jól fogod magad érezni. Csak abba a hibába ne ess, hogy arra koncentrálsz "nem is ezt mondják"
Köszi! Majd ügyelek rá!!!
Ha már úgyis arra jársz, puszilom Figwit
Tudni fogja ki vagyok...
Köszike!
Jó szórakozást!
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
nathalee írta:
Tinúviel!Tinúviel! írta: Nathalee: Biztosan, mert ez tök valószínű...... Egyébként ma rászántam magam, hogy megnézzem a ROTK-ot szinkronosan ! Még nem néztem meg , majd 17:30-kor! Nagyon izgulok, hogy milyen lett a szinkron....
Szerintem nagyon jól fogod magad érezni. Csak abba a hibába ne ess, hogy arra koncentrálsz "nem is ezt mondják"
Köszi! Majd ügyelek rá!!!
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- nathalee
- Nem elérhető
- Nilraen
- Nem elérhető
Nekem is volt rá alkalmam,hogy megnézzem szinkronizálva,de nem mertem rászánni magam...Tinúviel!Tinúviel! írta: Nathalee: Biztosan, mert ez tök valószínű...... Egyébként ma rászántam magam, hogy megnézzem a ROTK-ot szinkronosan ! Még nem néztem meg , majd 17:30-kor! Nagyon izgulok, hogy milyen lett a szinkron....
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
- nathalee
- Nem elérhető
Supersonica írta:
nathalee írta: Ki tudják szűrni?
Ki. Amerikában már mennek az első kalózperek.
Illetve konkrétan tudom vkitől - vhonnan , hogy rámentek pl. a Gyűrűk Ura kalózkópiáira is, van külön megbízott ember, akinek a fórumokat kell figyelni... (Bár nem hinném, hogy pont a magyar GyU fórumokat figyelnék...)
Lehet, többen is vannak :eek2:
És minket is figyelnek 8O
Talán pont most is :eek4:
Ááááááááááááááá!!! :bawling:
- Nilraen
- Nem elérhető
Ezt a képet nem tudja valaki jobb minőségben belinkelni,mert be szeretném rakni háttérnek,de ez így elég furcsán néz ki...
Plííííííz.
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Timona
- Nem elérhető
www.pbase.com/calico/rotkcaps&page=27
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Sil
- Nem elérhető
A National Geographic DVD? Mintha azt hallottam volna, hogy valamelyik újsághoz most az a DVD-melléklet...Elros írta:
Nimrodel Melian írta: www2.warnerbros.com/web/wb_trailers/home...icktime&speed=300000
Ezt már láttátok? Van esetleg (vagy lesz) magyar változata?
Épp most reklámozták a National Geographicon. Asszem van magyar is. A reklámban van egy budapesti telefonszám is, ott lehet megrendelni.
Tears unnumbered
- Supersonica
- Nem elérhető
nathalee írta: Ki tudják szűrni?
Ki. Amerikában már mennek az első kalózperek.
Illetve konkrétan tudom vkitől - vhonnan , hogy rámentek pl. a Gyűrűk Ura kalózkópiáira is, van külön megbízott ember, akinek a fórumokat kell figyelni... (Bár nem hinném, hogy pont a magyar GyU fórumokat figyelnék...)
- Elros
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Nimrodel Melian írta: www2.warnerbros.com/web/wb_trailers/home...icktime&speed=300000
Épp most reklámozták a National Geographicon. Asszem van magyar is. A reklámban van egy budapesti telefonszám is, ott lehet megrendelni.
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
A rohírok mióta tudnak könnyű ügetni??? :eek2:
- Lora
- Nem elérhető
Neframíel írta: Ja, és az elnevezéseid is haláli, Frodócica meg Faramircica :biggrin2:
mostanában imádok cicázni ) ja de amugy orülök neki h bejönnek a képek mert nekem mindgi azt irja ki h feldolg. alatt
---
Orlando hosszú hajjal sexy
---
Lili: amikor Frodo a lovon van és mosolyog, az z utolsó kettő, kattnits rá nyugodtan és behozza
----
igen majd jelzem ha bővitem, és csinálok Argornosat is
Gyöngycem (voltam valaha)
- Ellana
- Nem elérhető
Sil írta: Azért ne feledd, hogy a HP gyerekfilm, a karácsonyi szezonban beült rá apuka, anyuka, meg a csemeték... A Gy.U. közönségének eléggé más az összetétele...
Már ahol...Mert én láttam nyolc éves gyerekeket is a moziban, csak azt nem tudom, mit kerestek ott. Mert hogy sokat nem értenek belőle, az biztos. Anyuka biztos azt képzelte, hogy valami HP féle gyerekfilm. És akkor a nyolc éves gyerekek pénzes szüleinek el lehet adni a GyU babákat (amik szvsz nagyon rondák ) és egyebeket...
"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/
- nathalee
- Nem elérhető
Sil írta:
Azért ne feledd, hogy a HP gyerekfilm, a karácsonyi szezonban beült rá apuka, anyuka, meg a csemeték... A Gy.U. közönségének eléggé más az összetétele...nathalee írta:
Sil írta: A RotK bevétel tekintetében már a 9., megelőzte a Pókembert is... Szépen jön fölfelé:
www.boxofficemojo.com/alltime/world/
A HP megelőzi?!?!? :eek2:
És pl a HP2 már jóval kevesebb pénzt hozott, mint a HP1, a Gy.U-val ellentétben...
Ja jó. Megnyugodtam
- Sil
- Nem elérhető
Azért ne feledd, hogy a HP gyerekfilm, a karácsonyi szezonban beült rá apuka, anyuka, meg a csemeték... A Gy.U. közönségének eléggé más az összetétele...nathalee írta:
Sil írta: A RotK bevétel tekintetében már a 9., megelőzte a Pókembert is... Szépen jön fölfelé:
És pl a HP2 már jóval kevesebb pénzt hozott, mint a HP1, a Gy.U-val ellentétben...
Tears unnumbered
- nathalee
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- nathalee
- Nem elérhető
- Timona
- Nem elérhető
Leguanember írta:
A legjobb szórakozást nyújtó GYU-ról szóló írás és vélemény, ami az elmúlt három évben született. Hatalmas!
member.rpg.hu/cu/cuo30/gyu.htm
Keletkezés időpontja: 2002. január
Ezzel teljesen egyet értek!!!Klassz film, na.
Na azért ez nem járja még, hogy a Conan, ne má!!!Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy azért nem tartom minden idők legjobb filmjének, mondjuk úgy az első 10-15-ben (pontos pozíció hangulatfüggő, nameg nem elfelejteni, hogy rpg-s véleményéről van szó) benne van. Azért a Conan szvsz még mindíg jobb a fantasy kategóriában.
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem volt "szerencsém" olvasni a Gyűrűkúrát. [size=9:2izu63mx](Születésnapomra kaptam egy kedves barátomtól, aki ismert annyira, hogy tudja mennyire oda meg vissza vagyok a Gyu trilógia könyvért\filmért és ki akart tolni velem.)[/size]Kis vacilálás után [size=9:2izu63mx](1 hónap)[/size] elolvastam, voltak olyan részek amiket még viccesnek is találtam, de a legtöbb része fergetegesen vacak volt (szvsz), nem tudom eldönteni, hogy olyanok irták akik szeretik az eredeti könyvet, vagy csak unaloműzőként akarták kifigurázni. Azt hiszem van már a Babóról is, de magamtól nem fogom elolvasni az tuti.(És csak zárójelben: csak én hiányoltam a Brí-beli cementdisznós jelenetet, a birkán lovagló hősöket, valamint a sztepcipőjébe dőlő Baromurt? [Nem, nem csak te! -Petrus] Néha azon kaptam magam ugyanis, hogy a Gyűrűkúra elemeit várom...)
[size=9:2izu63mx]Bocsánat, ha túl Off voltam)[/size]
Gyöngyszem a képek tényleg nagyon tetszenek (ugye jelzed majd, ha még bővited)!!!
Sorry, ha túl hosszú voltam!
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Saint
- Nem elérhető
Fear from the best and hope for the worst
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- nathalee
- Nem elérhető
Leguanember írta: A legjobb szórakozást nyújtó GYU-ról szóló írás és vélemény, ami az elmúlt három évben született. Hatalmas!
member.rpg.hu/cu/cuo30/gyu.htm
Keletkezés időpontja: 2002. január
Nem azért, de fikázott is rendesen ez az Attila...
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Gyöngyszem írta: Iowa: megprobálom felrakni neked azt a képet, kicsit nehezen bár, de nagyjábol elkaptam a mosolyt ( kep.tar.hu/nessa -Saját ROtks képek)
de ott tény a lovon mindegyik hobbit nagyon arin mosolyog
Ezt részemről is nagyon köszi!!! Imádom azt a részt...
Legszívesebben a film összes kockájáról nézegetnék képeket.
Az szerintem sem Andy...Azért ekkora butaságot nem követne el PJ...
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."