- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- nxt
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Lehet, hogy egy kicsit későn szólok, de maradt nálam két "felesleges" jegy a ma esti vetítésre a Duna Plázába. Ha valakinek kell, írjon: telok@freemail.hu . Aki gyorsabb (és aki többet ígér ) az viheti.
- Iowa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Most pedig már csak a filmre várunk.
- Dún, a dán
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Tinúviel!Tinúviel! írta: Emberek! El sem tudom hinni, hogy már csak 1nap és 5óra! Ez óriási!!! Nagyon izgatott vagyok, Nillel együtt! [size=9:343ziw7q](Sajnos ő technikai problámák miatt nem tud írni, tehát velem üzenget! )[/size]
NEM BÍRJUK A FESZÜLTSÉGET!
Nektek csak arról kell döntenetek, hogy mit kezdtek az idővel ami a FILMig megadatik.
Lépjünk ki az éjbe és kövessük léha csábítónk, a kaland hívó szavát.
- Nihil
- Nem elérhető
Egy kicsit nézelődtem mindenfelé a neten, és egy érdekes oldalra bukkantam, ahol számláló is van, hogy mennyi idő telt el a 3. rész hivatalos bemutatója óta.
Ezen kívül persze még sok érdekes dolog is van a filmről, ha érdekel valakit:
www.countingdown.com/movies/538368
"Mert a nap lefekszik bárkivel, és bárki mellől felkel...
Ezért van mindig éjszaka, és ezért lesz néha reggel!"
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
En azon kaptam magam mar az elso par percben hogy nyitva van a szam es bizony nagyon sokszor maradt tatva!
Es azok a tunde-kovacs fiuk!!!! 8O micsoda pasik!!! huhhhaa!!!! csopp-csopp
Tarathradiel írta: Beleg, egyetértek!
...Feltéve ha egyáltalán ki fogom tudni nyitni a szám...
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Gwaleriol
- Nem elérhető
www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=11951
Az Index-es borzalom ( :down: ) kapcsán külön kiemelném az utolsó bekezdést:
"Apropó, ha van hihetetlenül vicces, ám egyszersmind szánalmas mellékvágánya a filmnek, az a hobbitok internetes lebuzizása.
Igaz, elképesztő mennyiségű ölelkezést és sírdogálást produkál a Frodó–Samu duó, de akik komoly homocirkuszt csinálnak egy mély,
tolkieni félszerzetbarátságból, nézzenenek magukba alaposan alulról!"
A közeledő vihar elől a bátorság a legjobb menedék, meg a remény.
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Tőlem biztos nem nyafogást fogsz majd hallani...Feltéve ha egyáltalán ki fogom tudni nyitni a szám...
El se hiszem hogy eljött a nagy nap és ma megyek!! Vagyis megyünk...
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Igenis, tudomasul kell venni hogy amit egy konyvben meg lehet csinalni, azt filmen nem mindig. Ezert sokszor van szukseg aprobb valtoztatasokra.
Bar a RotK-ben nem sok valtoztatas volt.
PJ-nek rendkivul nehez dolga volt, ugyanis nem csak arra kellett vigyaznia hogy a szoveghuseg amennyire lehet megmaradjon, hanem arra is hogy a nezok megertsek az osszefuggeseket, kapcsolatokat. Ezt konyv eseteben meg lehet oldani ugy hogy reszletesen leirja az iro hosszu oldalkon keresztul. Igy szuletnek a tobb szaz oldalas konyvek. Igy szuletett a LOTR konyv is.
Azonban ezt filmen igy nem lehet megcsinalni mert akkor egy-egy resz 9-10 ora hosszu lenne, az pedig ugye nonszensz. Ezert dramaturgiailag le kellett roviditeni ahol lehetett, egyszerusiteni a szalakat. Foleg innen erednek a kulonbsegek, gondoljatok csak bele.
Szerintem igy tokeletes a film. Mindent felulmul.
Nezzetek inkabb nyitottabban, ne azt varjatok szo szerint ami a konyvben van (bar ismetlem, minimalis az elteres), hagyjatok hogy vigyen a tortenet magaval es ne ugy uljetek le mint aki mar ismeri a tortenetet.
Amugy reszemrol az egyik legmeghatobb resz az volt amikor Faramir es Denethor kozott egyertelmuve valik hogy Denethor jobban szerette Boromirt. Szegeny Faramir!!! :bawling: Ugy sajnaltam!!! Az egy gyonyoru jelenet.
Zsebkendot vigyetek! Es ez nem vicc, tenyleg szukseg lesz ra. Meg soha nem bogtem moziban igazan. Akkor egyfolytaban folyt a konnyem
Beleg
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Palimir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Én már tegnap láttam. Majd utánanézek, hogy van-e melléklet.
Minden megtörténhet... még az is ami nem.
- Ulmo
- Nem elérhető
Azért nem teljesen marad ki. Egy icipici utalás lesz rá.Teron írta: Erda niire:
Olvastad az Index cikkben:
"kimaradt például Faramir és Éowyn románca"
Hát ez nagyon gáz! Ezt tudtátok eddig is? Te jó ég, pedig ez nagyon fontos!
- Teron
- Nem elérhető
Olvastad az Index cikkben:
"kimaradt például Faramir és Éowyn románca"
Hát ez nagyon gáz! Ezt tudtátok eddig is? Te jó ég, pedig ez nagyon fontos!
Teron
"Creating a paradise in a cursed world... It's meaningless."
- Iowa
- Nem elérhető
Szerintem ez a film előtt nem jelenik meg... legalábbis Én a hétvégén még sehol sem láttam... sem az Auchanben... ahol ven benn és kinn is újságos, sem a Corában...Balrog Sándor írta: Lehet, hogy ez nem ide tartotzik de megvette már valaki az új Vox magazint? Tényleg van benne ajándék Rotk werkfilm DVD?
- Balrog Sándor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Teron
- Nem elérhető
Teron
"Creating a paradise in a cursed world... It's meaningless."
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Ulmo
- Nem elérhető
Erda niire (Area) írta: ezt mindenkinek mindenképp!!!!
index.hu/kultur/mozi/lotr0106/
Erda: ugyanezt a cikket szúrtam be Index-kritika címen
Látjátok, én megmondtam, hogy nagy ez a FILM! Gratula a sok mázlistának, aki már megnézte moziban. Aki mindenféle letöltött cuccokkal rongálta eddig a szemét, az is vegyen egy jegyet, és nézze meg nagy vásznon! Teljesen más élmény!
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
index.hu/kultur/mozi/lotr0106/
'Is there anybody out there?'
- Lili
- Nem elérhető
Ha jól tudom 201 perces lesz. Azt nem tudom,hogy lesz-e közben szünet,mert idáig vhol volt vhol meg nem...Aldarion írta: Igaz, hogy a Rotk 211 perces? Ha igen lessz közben szünet?
Istenem,már én sem bírok magammal!Már csak egy nap és három óra! :bounce: :dance:
- Aldarion
- Nem elérhető
Más lett a világ
- Tarantino
- Nem elérhető
- FIRENZE
- Nem elérhető
Tegnap este láttam a filmet.Ez döbbenetes.MINDEN IDÖK LEGNAGYOBB FILMJE.Óriási élmény volt,Ilyet nem éreztem nagyon rég,és nem is fogok egy ideig.
na jó ha megnézem mégegyszer akkor lehet
Nem lesz több hajnala az embernek........
- Iowa
- Nem elérhető
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
Anna írta: Ma láttam. Nem lehet leírni, zeniális, döbbenetes...nem, nincs szó rá. Felnőtt komoly, mindent lefikázó újságírópasik zokogtak mellettem a vetítésen! Órákig remegett a térdem. Teljesen K.O. volt, hihetetlen!
Remélem, valaki majd talál megfelelő szavakat ennek a filmélménynek a leírására, mert nekem egyelőre nem sikerül, sajnos.
Ilyet ember még nem produkált filmvásznon!!!!
Ezt most muszály volt?????? Így még jobban nem bírom a feszültséget! *Kzzzzz* Ez nem vicces! De azért remélem élvezted Én holnap éjfél után 1perccel nézem! El sem hiszem! ÁÁÁ! mázlista, de azért gratulálok! ([size=9:94dxaghv]Egyébként remélem, nem baj, hogy az idézésednél lekicsinyítettem a betűket, mert a többiek nem örültek volna, ha a mi 2 hozzászólásunk alkotna 1 oldalt )[/size]
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Anna
- Látogató
Remélem, valaki majd talál megfelelő szavakat ennek a filmélménynek a leírására, mert nekem egyelőre nem sikerül, sajnos.
Ilyet ember még nem produkált filmvásznon!!!!
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
NEM BÍRJUK A FESZÜLTSÉGET!
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Iowa
- Nem elérhető
(Akinek szintén nem megy, annak le kell töltenie valami kódek micsodát... azt is megtalálni ott...)
Köszi Obi, hogy linkeltél.
- Rabyn
- Nem elérhető
ez kiirály
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Iowa
- Nem elérhető
Obi-Wan (Ben) Kenobi1 írta:
Iowa írta: Nem tudom, nektek képileg is megjelenik vagy csak mint hang? Mert nekem csak ez utóbbi.
Nekem bejön a kép is...
Látogassatok el ide :
Gyűrűk Urás oldalam
Bakker csak Én vagyok az a szerebcsétlen akinek nem jön be a kép... :bawling:
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Fuh! Wow! Köszönöm mindenkinek a spoiler mentes kritikákat és némelyik egészen megnyugtatott. Nagyon örülök a "sírós" híreknek, ugyanis nekem, hogy úgy mondjam ez a legfontosabb. Elég érzékeny lélek vagyok.
Holnaptól nem jövök ebbe a topicba egégeszen vasárnapig, ugyanis szombaton nézem meg. Szükségem lesz egy álmatlan éjaszakára, hogy feldolgozzam.
Üdv
- Ben
- Nem elérhető
Iowa írta: Nem tudom, nektek képileg is megjelenik vagy csak mint hang? Mert nekem csak ez utóbbi.
Nekem bejön a kép is...
Látogassatok el ide :
Gyűrűk Urás oldalam
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.