- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- Ulmo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Palimir írta: Úgy kell nézni a filmet, mintha nem olvastad volna a könyvet. Hiszen nem a könyv lett megfilmesítve, hanem a Gyűrűk ura világa a Harmadkor végéről. Én eddig így álltam hozzá, nem is csalódtam, és szerintem nem is fogok
Jó lenne, ha megpróbálnánk így hozzáálni a dolgokhoz. Ha lesznek változtatások, azok nem azért születtek, hogy minket bosszantsanak.
- Palimir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Attól még összeállhat logikailag (mert PJ biztos nem hagyja ki a logikát ) hogy nem követi teljesen a könyvet, de ezt már elmondtuk párszor [size=9:1ozb24iq](amúgy az eddigi jeleneteket nézve sok egyezést látok a könyvvel... nem akartam megnézni őket, de szerencsére nem sokat mutatnak )[/size] Úgy kell nézni a filmet, mintha nem olvastad volna a könyvet. Hiszen nem a könyv lett megfilmesítve, hanem a Gyűrűk ura világa a Harmadkor végéről. Én eddig így álltam hozzá, nem is csalódtam, és szerintem nem is fogokGandalf írta: Szeretném, hogy ha logikailag és dramaturgiailag is öszeállna bennem, s nem csak azért tetszene, mert jók lettek az érzelgős részek, s azok hatása alá kerülve megfeledkezem a baklövésekről! Oké, hogy katarzis, meg sírás, meg hasonlók lesznek benne, de azért az észszerűség is rendkívül fontos lenne nekem!
Minden megtörténhet... még az is ami nem.
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
[size=9:1u2m6jqm](ilyenkor érzem magamat hátrányban, hogy magyarnak születtem, és hogy nem tudok megtanulni angolul.)/nuku nyelvérzék/[/size]
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Azért a hozzászólásainkból már rengeteg info kiszivárgott! Csak figyelmesen kell olvasni őket!Rabyn írta: Nagykár, hogy én továbbra SEM tudok angolul így nem tudtam elolvasni azt a beszámolót sem.. Így ne tudom miről beszéltek..
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Gandalf
- Nem elérhető
Ulmo írta: Gandalf: kérlek, ne ess abba a hibába, hogy ítélkezel a FILMRŐL, mielőtt még láttad volna. Más látni egy filmet, és más olvasni egy beszámolót. Amiket felsoroltál, érdekes dolgok, de remélem, minden a helyére kerül benned, ha látod a The End feliratot.
Szeretném, hogy ha logikailag és dramaturgiailag is öszeállna bennem, s nem csak azért tetszene, mert jók lettek az érzelgős részek, s azok hatása alá kerülve megfeledkezem a baklövésekről! Oké, hogy katarzis, meg sírás, meg hasonlók lesznek benne, de azért az észszerűség is rendkívül fontos lenne nekem!
- Palimir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
2 hét? Ez hogy jött ki? Ha jól számolom, 8-at kell aludni az amerikai bemutatóhoz, valamint 30-at az itthonihoz...Balrog Sándor írta: MÉG 2 HÉT ÉS ROTK !!!
Minden megtörténhet... még az is ami nem.
- Balrog Sándor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Szombaton meg werkfilm az MTV-n !!!
MÉG 2 HÉT ÉS ROTK !!!
- Robert B
- Nem elérhető
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Mellesleg én se nagyon értem, miért akarjátok hogy Arwen meghaljon? : Vagy lemaradtam valamiről?
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Ulmo
- Nem elérhető
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Gandalf írta: Úgy tűnik, Denethor jelleme teljesen más lesz mint a könyvben... Egy érzéketlen tahó lesz, mindenféle indoklás nélkül... még palantírja sem lesz!
Egyébként meg miért függne ennyire Arwen élete a Gyűrűtől? Ez akkora nagy ökörség!
S a Frodó-Samu összeveszésnek, elvállásnak sincs sok értelme...
Denethorra támadásomat meg nem is kommentálom...
S miért kell más szereplői összetétel Szürkerévhez?
1. Nem lesz palantir? Ezt nem bírom elhinni. Enélkül nincs semmi értelme. VAGY CSAK ÉN NEM LÁTOM AZ ÖSSZEFÜGGÉST? És Denethor NEM TAHO!!! Kikérem magamnak. Szintén a Gyűrű tette azzá. Mmint palantír átutalás formájában.
2. A Frodó-Samu összeveszéshez annyit, hogy arról ne tessék most nyilatkozni mivel szerintem az mélyebb lesz mint gondolnánk és egyenlőre nem sokat látunk belőle. (Persze ez most strucc effektus... )
3. Hát igen. Olvastátok a Gyűrűkúrát? Abban a pihentagyú paródiában van, hogy Gandalf megöli Denethort a hatalomért.
4. Kiiiiiiiiii? Miiiiiiiiiiiiiii? Szürkerévnél???? Ha belemásznak a búcsúzkodásba... Ha csak álldogállnak nem zavarnak.
Lovak elfutásáról: Tényleg szárnyaslábú ez az Aragorn, ha Erechtől Pelargírig fut. Mi ez? Nosztalgia a TTT-re???
Lilliana: Köszönöm!
Alyr, Eia: Hagyjátok abba! A vér kiszáll a fejemből. 8O
- Nilraen
- Nem elérhető
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Arden Borough
- Nem elérhető
Örökké nem eshet...
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
E. Eia Ayna írta:
Gimliii??? Arwen! utánamegy Frodónak, leharapja az ujját és Gollam belelöki a katlanba.. :evil2: [size=9:3ev8ld19](ez csak egyéni remény)[/size]Alyr Arkhon írta: akko télleg Gimli semmisíti meg a Gyűrűt?
Arwen élete elvileg nem függ a Gyűrűtől.. gyakorlatilag.. Aragorné függ. és akkor Arwené is.. :hein:
És Elrondé meg Galadrielé is. Benne van az egész család nyakig.
Arwen ott is van a Helm szurdoknál, néha feltűnik a lila köpenye.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Gimliii??? Arwen! utánamegy Frodónak, leharapja az ujját és Gollam belelöki a katlanba.. :evil2: [size=9:3jlt2tra](ez csak egyéni remény)[/size]Alyr Arkhon írta: akko télleg Gimli semmisíti meg a Gyűrűt?
Arwen élete elvileg nem függ a Gyűrűtől.. gyakorlatilag.. Aragorné függ. és akkor Arwené is.. :hein:
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Tinúviel!Tinúviel! írta: Ez jó taktika! Kihagyjuk a könyv történetének fő dolgait és beleteszzük a saját elképzelésünket!( Kicsit Gollamosra sikeredett) Mondhatom szép! Nem tudom miért erőltetik Az Arwenes dolgot! Na mindegy! A FILM JÓ LESZ ÉS KÉSZ!
akko télleg Gimli semmisíti meg a Gyűrűt?
(ez nem spoiler csak "logikus" következtetés abból, hogy a film zenéjében a "the end of all things" khuzdul azaz törp nyelven van)
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Tinúviel!Tinúviel! írta: Arwen is harcolni fog a csatában? De miért? És mi köze van a Gyűrűhöz? Tudtommal semmi!
Az, hogy már hallott róla.
Apuci biztos mesélte...
Egyébként semmi.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Coralie
- Nem elérhető
Más szereplők? 8O De kik? (És esetleg kik nem?)Gandalf írta: S miért kell más szereplői összetétel Szürkerévhez?
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
- Nilraen
- Nem elérhető
Gandalf írta: Úgy tűnik, Denethor jelleme teljesen más lesz mint a könyvben... Egy érzéketlen tahó lesz, mindenféle indoklás nélkül... még palantírja sem lesz!
Egyébként meg miért függne ennyire Arwen élete a Gyűrűtől? Ez akkora nagy ökörség!
Nem lesz Palantír? 8O 8O El nem tudom képzelni,hogyan lesz,vagyis van megcsinálva ez a film... 8O
Amiket most itt felsoroltál, nagyon nem tetszenek...Arwen életének mi köze a Gyűrűhöz??? 8O 8O
mindegy.Csak lesz valahogy..
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
ha nem lesz palantírja, akkor hogy lehet máglyája?
(mert az lesz, volt róla kép)
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Gandalf
- Nem elérhető
- Robert B
- Nem elérhető
Ulmo írta: A hivatalos oldalra felkerült egy összeállítás a Gy.U. fegyvereiről
Klikk ide
Ami érdekes: a fotógaléria egyik képénél azt írják, hogy Szarumánnak, az áruló mágusnak a botja. A képen pedig Szauron buzogánya van...Ejnye :shake:
Morgul buzogányára meg azt írja, hogy Szauroné...
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Ulmo
- Nem elérhető
Klikk ide
Ami érdekes: a fotógaléria egyik képénél azt írják, hogy Szarumánnak, az áruló mágusnak a botja. A képen pedig Szauron buzogánya van...Ejnye :shake: