- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- Gwaleriol
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Nagyon ígéretesek, úgy tűnik, tényleg ez lesz a FILM.
Csak ne lenne olyan messze január 8-a.
A közeledő vihar elől a bátorság a legjobb menedék, meg a remény.
- Tarathradiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Rabyn: Nagyon jók a képek!
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Iowa
- Nem elérhető
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
A szereplőit és eseményeit Tolkien Középföldéről szóló könyvéből kölcsönző film a világtörténelem nagy hőseivel és híres történelmi eseményekkel von párhuzamot. A történetben olyan részletekre is fény derül, melyek a történelem forgószínpadának egyes szereplőit - köztük Willam Wallace-t, I. Erzsébet királynőt és Theodore Rooseveltet - merőben új fényben tüntetik fel. A Gyűrűk ura trilógiában Gimli szerepét játszó John Rhys-Davies által vezetett műsorban az Amerikai Polgárháború és az agincourt-i csata legérdekesebb pillanatai is megelevenednek.
John vezeti? Nem is gondolnám... 8O
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
[size=9:ixwaaj53]*ancalimának valahogy sikerül elhajolnia támadói elől. A szék alól folytatja:*[/size] Holnap, ha igaz, megyek a kiállításra, ami a filmhez kiadott hivatalos tárgyakról/képekről szól majd. INGYENES!!!
Franciák a dohányfüst ellen?!?!?!?! (bagoly-veréb-nagyfej szitu... )
- Rabyn
- Nem elérhető
Kiket gondolsz még hülyének? mondjuk a franciáékr nem rajongom énse
hoztam nektek képeket
www.cinematrix.hu/filmveg.php?co ... m_id=17385
www.cinematrix.hu/filmveg.php?fi ... ria_id=553
www.cinematrix.hu/filmveg.php?fi ... ria_id=557
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Iowa
- Nem elérhető
Obi-Wan (Ben) Kenobi1 írta: Nem, dehogy. Csak poén volt.
Én is csak vicceltem...
- Mornambar
- Nem elérhető
Mindig is tudtam, hogy hülyék ezek a frankok! Ahogy [...] is (ide képzelje el mindenki, mert még kitiltanak, hogy "fasiszta gyűlöletbeszédet" mondok! )
Sztem a GyU már önmagában glob. ellenes, hiszen épp az egyhangúságot, s az amerikai szennyet szűnteti meg, nem?
Ja, és ne feledjétek! Ma este 9-kor A Nationalon A Gyűrűk Ura - a történelem tükrében!
mornambar-totto.deviantart.com
-tessék voksolni
E-MAIL CÍMEM: rokkertotto@gmail.com
- Mornambar
- Nem elérhető
Mindig is tudtam, hogy hülyék ezek a frankok! Ahogy [...] is (ide képzelje el mindenki, mert még kitiltanak, hogy "fasiszta gyűlöletbeszédet" mondok! )
Sztem a GyU már önmagában glob. ellenes, hiszen épp az egyhangúságot, s az amerikai szennyet szűnteti meg, nem?
-tessék voksolni
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Ben
- Nem elérhető
Nem, dehogy. Csak poén volt.
Hülye csigazabáló franciák...talán a fa képkereteket sajnálták, vagy a dohányfüstöt?
(Nyugi, én is szeretem a környezetet, és óvom is, de azért ez már hülyeség...)
Már bocs.
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Nilraen
- Nem elérhető
Sil írta:
www.tolkien.hu/view.php?&c=3&a=343tolkienke írta: Milyen 10 perces részletről beszéltek??( már bocs a tudatlanságomért..)
De nem muszáj egyben letölteni egy ekkora fájlt, itt vannak az egyes jelenetek egyenként is (ehhez Quick Time kell) :
katt ide
Ne kísérts!!!!! Asszem most egy időre elbúcsozom ettől a topictól,mert így nem fogom kibírni...
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
www.tolkien.hu/view.php?&c=3&a=343tolkienke írta: Milyen 10 perces részletről beszéltek??( már bocs a tudatlanságomért..)
De nem muszáj egyben letölteni egy ekkora fájlt, itt vannak az egyes jelenetek egyenként is (ehhez Quick Time kell) :
katt ide
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- tolkienke
- Látogató
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Artemisz (Celebthil) írta:
Az emberi hülyeség határtalan........... :quasi:Alyr Arkhon írta: Mi köze a GyUnak a globalizációhoz?
Nade ennyire?
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Artemisz
- Nem elérhető
Az emberi hülyeség határtalan........... :quasi:Alyr Arkhon írta: Mi köze a GyUnak a globalizációhoz?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Sil írta:
Írtam már az Előzetesek, bemutatók... topicban, de a lényeg az, hogy a franciáknál a premier napján volt egy kiállítás megnyitója (Alan Lee és John Howe műveiből), amin részt vettek hírességek (az ott levő szereplők meg állítólag kormánytagok is), és ezt az eseményt megzavarta kb. 400 globalizációellenes tüntető, akik végül az épületbe is bejutottak. Úgyhogy a partynak nagyon hamar vége lett...Nightmare írta: Hmm..Bocsássatok meg a tudatlanságomért, de milyen incidens történt a tüntetőkkel?? Kicsit le vagyok maradva.. Sorry!
Magáról a tüntetésről van pár picike kép is itt (a nagyobb verzióért fizetni kell)...
Mi köze a GyUnak a globalizációhoz?
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Sil
- Nem elérhető
Írtam már az Előzetesek, bemutatók... topicban, de a lényeg az, hogy a franciáknál a premier napján volt egy kiállítás megnyitója (Alan Lee és John Howe műveiből), amin részt vettek hírességek (az ott levő szereplők meg állítólag kormánytagok is), és ezt az eseményt megzavarta kb. 400 globalizációellenes tüntető, akik végül az épületbe is bejutottak. Úgyhogy a partynak nagyon hamar vége lett...Nightmare írta: Hmm..Bocsássatok meg a tudatlanságomért, de milyen incidens történt a tüntetőkkel?? Kicsit le vagyok maradva.. Sorry!
Magáról a tüntetésről van pár picike kép is itt (a nagyobb verzióért fizetni kell)...
Tears unnumbered
- Iowa
- Nem elérhető
Obi-Wan (Ben) Kenobi1 írta: Akkor jó. Meg vagyok nyugodva, hogy nem csak én jártam így .
Nyugtat a tudat, hogy nem egyedül szívtad meg mi?!
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Nightmare
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Sil írta: Képek a francia premierről & a LotR kiállítás megnyitójáról, mielőtt még az incidens történt a tüntetőkkel:
www.theonering.net/scrapbook/group/1233/
Hmm..Bocsássatok meg a tudatlanságomért, de milyen incidens történt a tüntetőkkel?? Kicsit le vagyok maradva.. Sorry!
A képek jók!!!
- Ben
- Nem elérhető
Iowa írta:
Obi-Wan (Ben) Kenobi1 írta: Lilliana: Köszi! (És szívesen )
Szal nem az MTV-n volt...afranc...én meg ott ültem a tévé előtt kezemben a tévé meg a videó távirányítójával (mivel fel akartam venni...) és vártam. Sejtettem, h. vlmi nem ok, de azért vártam. Aztán egyszercsak elkezdett menni a trailerből ismerős jelenet, amikor Aragorn végiglovagol Nyugat Serege előtt...gyorsan benyomtam a felvétel gombot, Gandalf Minas Tirith falán, Gandalf szembetalálkozik a Boszorkányúrral, aztán mutatják Szilszakállt, csakhogy ez már gyanúsan olyan volt, mintha sz.gépes játék volna...Nazgulok a gyűrű Szövetségéből szintén sz.gépes játék-szerűen, mumakok, stb. aztán rájöttem, h. ez a Király Visszatér játék reklámja, EA Games logó, meg minden...
Kicsit sem voltam kiakadva, á.
Detto. /Én is azt hittem, hogy kis késéssel ugyan, de lesz, viszont az csak a reklám volt... /
Akkor jó. Meg vagyok nyugodva, hogy nem csak én jártam így .
- Mornambar
- Nem elérhető
Még 25 nap itthon...
2 odát!
-tessék voksolni
- Iowa
- Nem elérhető
Sil írta: Képek a francia premierről & a LotR kiállítás megnyitójáról, mielőtt még az incidens történt a tüntetőkkel:
Ezen sem volt ott Lij? Nem látom...
- Iowa
- Nem elérhető
Obi-Wan (Ben) Kenobi1 írta: Lilliana: Köszi! (És szívesen )
Szal nem az MTV-n volt...afranc...én meg ott ültem a tévé előtt kezemben a tévé meg a videó távirányítójával (mivel fel akartam venni...) és vártam. Sejtettem, h. vlmi nem ok, de azért vártam. Aztán egyszercsak elkezdett menni a trailerből ismerős jelenet, amikor Aragorn végiglovagol Nyugat Serege előtt...gyorsan benyomtam a felvétel gombot, Gandalf Minas Tirith falán, Gandalf szembetalálkozik a Boszorkányúrral, aztán mutatják Szilszakállt, csakhogy ez már gyanúsan olyan volt, mintha sz.gépes játék volna...Nazgulok a gyűrű Szövetségéből szintén sz.gépes játék-szerűen, mumakok, stb. aztán rájöttem, h. ez a Király Visszatér játék reklámja, EA Games logó, meg minden...
Detto. /Én is azt hittem, hogy kis késéssel ugyan, de lesz, viszont az csak a reklám volt... /
- Ben
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- .Elessar király.
- Nem elérhető
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Iowa írta:
Én megnéztem, de nem bántam meg... fantasztikus!
Biztos az...Hát kíváncsi vagyok meddig bírom.
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."