- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Lassan, ha ennyi videó lesz kénytelen leszek elhagyni a topicot.
Lilliana írta: Talán mert tényleg régen nem aludtak már rendesen.
Kicsit sürün vannak premierek mostanában,nem gondoljátok?
Mi volna ha eljönnének kishazánkba is...?Mondjuk én abból sem látnék sokat,de a tudat hogy "itt voltak",HA eljönnének...
Én tudom hogy lehetne idecsalni őket! Mondjuk azt nekik, hogy nálunk alhatnak is, nyugodtan! Szerintem az egész stáb M.o.-ra özönlene.
- .Elessar király.
- Nem elérhető
Tudnátok segíteni?
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Nálunk úgy is csak januárban lesz a bemútató, addig kipihenhetik a többi premiert.
Eszabadulna Mordor? Mit Mordor? Eégsz Középfölde!
- Eldafinde
- Nem elérhető
Lilliana írta: Talán mert tényleg régen nem aludtak már rendesen.
Mi volna ha eljönnének kishazánkba is...?Mondjuk én abból sem látnék sokat,de a tudat hogy "itt voltak",HA eljönnének...
Hogy mi volna???? Elszabadulna Mordor... (jó értelemben, persze)
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Lilliana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Cameron Duncan Lives!
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Eldafinde
- Nem elérhető
theonering.net/scrapbook/group/1222/
- Eldafinde
- Nem elérhető
www.theonering.net/scrapbook/group/1219/range/1
- Rabyn
- Nem elérhető
A moziverzióban úgytudom nem lesz..
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Legalább Pippinnek lesz.
Off: Szia Nightmare! /Orsi vagyok /!
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Az élénk asszociáció késséggel ne törődjetek. Szerintem ez együtt jár a fanatikus rajongással. Rajzokat meg hagyjuk. Én hobbitokat rajzolok és matekból kaptam is egy "-" pontot. Ez van. Legalább kihasználom, hogy jól állok.
Nilraen írta: Valamit nem értek..mindenki azt mondja,hogy a Szarumános részekből a palantír is kimarad...de akkor a Pippines-palantíros képek mégis mikor készültek??? 8O (most nem tudok képet beszúrni,de ugye tudjátok melyikre gondolok?)
Az elég nagy butaság lenne... Akkor ezek a jelentek is csak a bővítettbe lennének? Nem, én azt nem hinném. Viszont a Denethor palantírját még most sem vagyok hajlandó elhinni. Vagyok ennyire makacs. LEHET, hogy így lesz, de akkor sem hiszem el.
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
A palantír nem marad ki teljesen, Pippin felveszi egy pocsolyából. A kérdéses képek (amikor Pippin belenéz) viszont Edorasban készültek, ha jól tévedek.Nilraen írta:
ON
Valamit nem értek..mindenki azt mondja,hogy a Szarumános részekből a palantír is kimarad...de akkor a Pippines-palantíros képek mégis mikor készültek??? 8O (most nem tudok képet beszúrni,de ugye tudjátok melyikre gondolok?)
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Nilraen
- Nem elérhető
ON
Valamit nem értek..mindenki azt mondja,hogy a Szarumános részekből a palantír is kimarad...de akkor a Pippines-palantíros képek mégis mikor készültek??? 8O (most nem tudok képet beszúrni,de ugye tudjátok melyikre gondolok?)
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Ery
- Nem elérhető
Rabyn írta: Ery: valaki lentebb írta...hogy ez a rész IS kimarad a moziverzióból
De hol? Én végigböngésztem 3 oldalt, de vagy elkerülte a figyelmem, vagy megint feleslegesen pánikolunk!
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Nightmare
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Rabyn írta: Ery: valaki lentebb írta...hogy ez a rész IS kimarad a moziverzióból
Ez is?? Na ne:((( Ezt én is most hallottam először:(
- Rabyn
- Nem elérhető
- Nightmare
- Nem elérhető
Rabyn írta: Csak Denethornak"nincs" palantírja..
Pippinek lesz..
Nagyon durva lesz az a rész, a képeket elnézegetve..
De ha nincs Sarumán se, akkor hogy lesz Pippinnek palantírja?? (Igy értettem)
Szegények...Nekem is csak "1-2" témazáró.. 9 tanítási nap!!!! Na, ez már kis szám!!
- Ery
- Nem elérhető
Rabyn írta: Csak Denethornak"nincs" palantírja...
Ezt honnan veszitek?
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Nightmare
- Nem elérhető
Detto...Ez már betegség Minden pad, ahová én leülök, óra végére tele van írkálva Return of the king-ekkel,meg tünde betűkkel;) Nem is beszélve a füzeteimről...A geometria füzetemben egy oldalas tünderajzok vannak! [size=9:15hhgzjw](jó, kicsit uncsik a matek orák, mi mást csinálhatnék?)[/size] Igen, a szelektív hallás is... Mindenről valami Gyűrűk urás dolog jut eszembe... De barátnőmnek is, szal mindig összeröhögünk a suliban;)
Jó példa:
Multkor, fizikán, valami béka elektronikus kinzásáról volt szó, és akkor, hogy az idegei, meg minden.. Mi jutott egyből eszembe? TTT bővitett Legolas+Gimli párbeszéde a csata végén;)
-Még mozgott!-
-De csak azért, mert a fejszém beleállt az idegrendszere kellős közepébe..-
Durva
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Már csak 2 vizsga van premierig! (vagy 3?)
Nem irigyellek! Szegény! Nekem már csak párszáz témazáró!
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Rabyn
- Nem elérhető
Pippinek lesz..
Nagyon durva lesz az a rész, a képeket elnézegetve..
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Nilraen írta:
Na ezzel nem vagy egyedül...az összes füzetemben ilyen feliratok vannak,különböző díszitésekkel:ROTK,ARAGORN(VIGGO),FARAMIR(DAVID),GYU,ÉOMER(KARL),LORD OF THE RINGS,J.R.R.TOLKIEN:LORD OF THE RINGS...és még sorolhatnám...ez már nem egészséges.Ja és elég szelektív hallásom van:Anyukám telefonál:Na megnézted a gyűrűt?Én:MI VAN A GYŰRŰK URÁVAL?KI NÉZTE MEG??? Ez már nagyon durva ...mindegy...Nightmare írta: Már csak 27, nem? Ööö, milyen jók vagyunk matakból [size=9:29ceixjh](Én spec. matekos vagyok, de semmi baj..)[/size]Én folyton a premierre gondolok... Órákon, meg mindig... Viszont már csak 9 tanítási nap..
Nekem is szelektív hallásom van...
Kulcsszavak: gyűrű, Frodó, stb...
Én újabban Minas Morgult rajzolgatok a füzetembe... nem mintha fel lehetne ismerni...
Már csak 2 vizsga van premierig! (vagy 3?)
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Nilraen
- Nem elérhető
Na ezzel nem vagy egyedül...az összes füzetemben ilyen feliratok vannak,különböző díszitésekkel:ROTK,ARAGORN(VIGGO),FARAMIR(DAVID),GYU,ÉOMER(KARL),LORD OF THE RINGS,J.R.R.TOLKIEN:LORD OF THE RINGS...és még sorolhatnám...ez már nem egészséges.Ja és elég szelektív hallásom van:Anyukám telefonál:Na megnézted a gyűrűt?Én:MI VAN A GYŰRŰK URÁVAL?KI NÉZTE MEG??? Ez már nagyon durva ...mindegy...Nightmare írta: Már csak 27, nem? Ööö, milyen jók vagyunk matakból [size=9:1p4jq9a4](Én spec. matekos vagyok, de semmi baj..)[/size]Én folyton a premierre gondolok... Órákon, meg mindig... Viszont már csak 9 tanítási nap..
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Nightmare
- Nem elérhető
Tinúviel!Tinúviel! írta: Ez a dilemmám nekem is! Ha megnézem az nem jó! Már csak 29 nap és akkor az egészet láthatom egybe! De megnézni is olyan jó lenne! Nem bírom a feszültséget!
Már csak 27, nem? Ööö, milyen jók vagyunk matakból [size=9:3p75udyn](Én spec. matekos vagyok, de semmi baj..)[/size]
Én folyton a premierre gondolok... Órákon, meg mindig... Viszont már csak 9 tanítási nap..
- Aldarion
- Nem elérhető
Ne kísérts Elessar... :evil3:
Más lett a világ
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
- Nightmare
- Nem elérhető
Arwen igenis kell, nem lehet nekik külön filmet forgatni...Mint egy föggeléket... PJ-nek muszály volt őt beleírnia a történetbe!!!
Egyébként, ha nem lesz palantír, akkor nemcsak, hogy mitől lesz Denethor "dilis", de miért megy Pippin Mias Tirith-be Gandalffal??
- .Elessar király.
- Nem elérhető
"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
- Carnimirie
- Nem elérhető
És mit keres Arwen a Gyűrűháboróban? ez azért kicsit már sok Arwenből...lesz azért valami köze a könyvhöz a filmnek?
mondjuk az is igaz,hogy biztos máshogy fogjuk látni ,miután meg néztük a filmet...a TTT-vel is igy volt....
"everybody’s changing and I don’t feel the same"