A 3. rész - A király visszatér

Több
21 éve 3 hónapja #135363 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Biztosan lesz 3 órás mert sok lesz az esemény!! :bombadil1:

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #135360 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Jaj!Basszus már megint sikerült mindenz összekavarnom! :oops: :oops:
Én azt a 3 órát nem azért irtam mert 100% hogy annyi lesz,csak gondoltam ha már az 1 és 2 film is 3 óra akkor ez is!!!
Szóval a félreértések elkerülésének érdekében:
FOGALMAM SINCS HÁNY ÓRÁS LESZ A MOZIVÁLTOZAT,EZÉRT KÉREK MINDENKIT NE VEGYE KOMOLYAN AZT A 3 ÓRÁT!

Sil írta: Nilraen: Ez a lerombolt Megye nekem inkább valami számítógépes játéknak néz ki. Bár ez nyilván attól van, hogy túl digitális a kép... Itt a háttérfestmény, amit használtak:
katt ide

Valószinüleg tényleg csak úgy néz ki mintha,pedig nem.Legalábbis én ugy emlékszem hogy ez a kép nem a sz.gépes játékból való! :wink:

elf:nem valószinű hogy lesz Megye,pl. Sil azt irta hogy a felirat a képen arra utal hogy nem került bele a filmbe....
Sil: "ez ugyanaz, amit Nilraen berakott, a felirat szvsz arra utal, hogy ez nem került bele a filmbe"

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #135356 Írta: Ghargoqurk
Ghargoqurk válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Szarumán írta: Szerintem több, mint valószínű, hogy Galadriel zárja le a filmet.
Lehet lesz benne Szürkerév is, de hogy ő zárja le a filmet, az szerintem fix. Mivel ő kezdte el "mesélni" a történetet, valószínű, ő is fejezi be.

Biztos hogy lesz benne szürkerév, és biztos Galadriel fog beszélni a végén (bár ez utóbbi csak saját vélemény, nem tudom van e hivatalos megerősítés róla), csak kérdés mit mond majd :hein:

Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #135351 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Undómiel írta:

Nilraen írta: Hát arról egyenlőre fogalmam sincs hogy a Megye megtisztitása helyett mi lesz,de vagyük figyelembe hogy mennyi mindent kell 3 órába sűriteni.

Nagyon le vagyok maradva? A hivatalosan bejelentett 4 óra helyett ezt is 3-ra csökkentették??? Én úgy tudtam, annyi mindent kivágtak, hogy már a 4 órás anyag is csak az abszolút minimális dolgokat tartalmazza. Valaki legyen szíves világosítson fel!!!

4 órás moziváltozatról soha nem volt szó. Még nincs kész a film, bármi lehet belőle. Az én utolsó infom még 3,5 óráról szólt.
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #135347 Írta: Szarumán
Szarumán válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Szerintem több, mint valószínű, hogy Galadriel zárja le a filmet.
Lehet lesz benne Szürkerév is, de hogy ő zárja le a filmet, az szerintem fix. Mivel ő kezdte el "mesélni" a történetet, valószínű, ő is fejezi be.

A Fehér Mágus
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #135341 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Nilraen írta: Hát arról egyenlőre fogalmam sincs hogy a Megye megtisztitása helyett mi lesz,de vagyük figyelembe hogy mennyi mindent kell 3 órába sűriteni.

Nagyon le vagyok maradva? A hivatalosan bejelentett 4 óra helyett ezt is 3-ra csökkentették??? Én úgy tudtam, annyi mindent kivágtak, hogy már a 4 órás anyag is csak az abszolút minimális dolgokat tartalmazza. Valaki legyen szíves világosítson fel!!!
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #135321 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Nilraen: Ez a lerombolt Megye nekem inkább valami számítógépes játéknak néz ki. :? Bár ez nyilván attól van, hogy túl digitális a kép... Itt a háttérfestmény, amit használtak:
katt ide

Itt van az a bizonyos kép a Tükörből:
katt ide
Meg van egy kép az átalakított malomról (ami benne van a TTT filmkönyvben is), az valami brutális. 8) Itt van, szintén digitális háttér előtt:
katt ide

És itt egy 180 fokos felvétel, ahol már az élő felvételek is benne vannak (ez ugyanaz, amit Nilraen berakott, a felirat szvsz arra utal, hogy ez nem került bele a filmbe):
katt ide

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #135316 Írta: elf
elf válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Nilraen írta: Ime gy kép a lerombolt Megyéről:
www.extra.hu/ads/megye.jpg
sajnos ezen a képen pont nem látszik hogy az Samu-e vagy az apja...

Most akkor mégis lesz Megye megtisztítása?? Vagy csak én vagyok itt ilyen hülye?? :roll: :lol:

Elen síla lúmenn' omentielvo!
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #135313 Írta: Bandi3120
Bandi3120 válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Isszonyúan tetszik a kép a romokban lévő megyéről! Nagyon sötét, és gyönyörű!!!
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #135220 Írta: Nilraen

Elessar király... írta: Tud valaki valami jó címet, ami a rotk-el kapcsolatos? :?

hát olyat ami kizárolagosan csak a ROTK-el foglalkozik
nem tudok,de ezeken biztos találsz valamit:
www.lordoftherings.net
www.warofthering.net
www.tolkien.lap.hu
www.gyurukura.lap.hu

Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #135218 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Tud valaki valami jó címet, ami a rotk-el kapcsolatos? :?

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #135207 Írta: Nilraen

Szarumán írta: Nem akarok megint kötözködni, de szerintem az Samu apja. Mintha a könybe is benne lenne, hogy ő az, bár már nem emlékszem annyira rá.

Ime gy kép a lerombolt Megyéről:
www.extra.hu/ads/megye.jpg
sajnos ezen a képen pont nem látszik hogy az Samu-e vagy az apja...

Hát arról egyenlőre fogalmam sincs hogy a Megye megtisztitása helyett mi lesz,de vagyük figyelembe hogy mennyi mindent kell 3 órába sűriteni.
Ugyebár Banyapókot is átcsúsztatták....

Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #135200 Írta: Éloryn
Éloryn válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér

Elessar király... írta: Szerinetem nem nagy tragédia, hogy kimarad a Megye megtisztítása, habár nekem is nagyon tetszik az a rész,...

Szerintem azért jó lenne ha az is szerepelne. De akkor vajon mit tesznek bele helyette? :hein:

Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen,
Egy mely a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen.
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #135192 Írta: Szarumán
Nem akarok megint kötözködni, de szerintem az Samu apja. Mintha a könybe is benne lenne, hogy ő az, bár már nem emlékszem annyira rá.

A Fehér Mágus
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #135187 Írta: .Elessar király.
.Elessar király. válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Szerinetem nem nagy tragédia, hogy kimarad a Megye megtisztítása, habár nekem is nagyon tetszik az a rész, de akkor hol fognak szerepelni a többi, megszokott szereplők? Gandalf, Aragorn, Legolas, Gimli, Faramir? Őket meg el kell felejteni? Szerintem Pj tudja a dolgát, hisz a másik két rész is nagyon jól sikerült.
A Gyűrű Szövetsége::gandalf2: :legolas4: :gimli2: :frodo4: :sam2: :merry5: :pippin8: :boromir1: :aragorn3:

"Ez a nap nem egyetlen emberé, de mindőnké!
Építsük ujjá együtt ezt a világot, s osztozzunk
rajta a béke napjaiban!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #135141 Írta: SaHd
SaHd válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
En kicsit mashogy ertelmezem a Galadriel tukres jelenetet: szerintem annak nincs semmi koze a megye megtisztitasahoz, foleg mert Samu is ott van, lancra verve. Azt mutatja, hogy mi lenne, ha nem sikerulne Frodoeknak a gyurut elpusztitani, es mindent sotetseg boritana el. A megye megtisztitasakor NINCS sotet, merthogy addigra mar a fogonoszt legyoztek, ugyebar...
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #135140 Írta: elf
Találtam két képet arról ajelenetről:

Klikk ide

Klikk ide

:arrow: ha megnézitek a hátteret, azért közel se egy lerombolt Megyének tűnik... :?

Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #135137 Írta: Bandi3120
de, ezek a sötét képek, amik szerinted a 2 torony filmet jellemzik, szinte mind a film VÉGÉN lévő csatából lettek össze vágva. Bár azt nem vitatom hogy nem lett komorabb, mint a szövetség, de ott a helyszín is sokkal több volt, és színesebb volt. És bár az lejött, hogy mordor felé haladva minden sötétebb, és komorabb....nekem mégse érte el azt a bizonyos kontraszktos hatást mit mondjuk a csillagok háborúja után elért a birodalom visszavág!
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #135130 Írta: Ulmo
Biztosan visszatérnek a Megyébe. Erre egyetlen bizonyítékom van, egy kép, ahol Samu felkap egy kis hobbitot (valószínűleg Elanort). Ha megtalálom a képet, beteszem ide.
A Galadriel Tükrében látott jelenet az egyetlen utalás a Megye megtisztítására, és emlékeim szerint Philippa Boyens mondja a DVD kommentárban, hogy ez csak jelzés, ez várna Frodóékra, ha elbukik a küldetés. De mivel a küldetés sikeres, és a Gyűrű elpusztul, SZERINTEM a Megye nem változik meg.
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #135127 Írta: elf

Ulmo írta: elf utoljára: LESZ Banyapók (a maga teljes 5 méteres nagyságában), és NEM LESZ Megye megtisztítása (hacsak nem történik valami csoda)

Ok :lol: . Akkor már csak azt mond meg, hogy szerinted vissza se mennek már egyáltalán a Megyébe? És ha igen, milyen állapotok fognak ott uralkodni?

Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #135124 Írta: Ulmo
Egy dolgot gondoljon végig mindenki: az első részben még nincs háború, csak gyülekeznek a felhők. A második részben már elkezdődött a harc (Helm-szurdok), ezért borúsabb az egész. A harmadik részben már leszáll a Homály. Minas Tirith ostroma nagyon sötét lesz (mint az "előzetesben"), Pelennor mezején már talán kibújik a nap, a koronázás idejére minden ragyogni fog.
elf utoljára: LESZ Banyapók (a maga teljes 5 méteres nagyságában), és NEM LESZ Megye megtisztítása (hacsak nem történik valami csoda)
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #135116 Írta: elf
Hát igen, A&A nyáljelenetei valószínűleg azért tűntek hosszabbnak, mert sokkal kevésbé élveztem, mint a Helm-szurdoki jeleneteket :( ...
Egyébként szerintem tök yoo volt, hogy a TTTben sok vol a szürke, szeretem az ilyen borús, gonosz helyeket, szal ilyen szempontból a ROTK lesz a legjobb/Banyapók -ugye benne lesz :?: -, Pelennor, Megye megtisztítása sajna nemtom hogy lesz.../ :roll:

Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #135112 Írta: Szarumán
Maximálisan egyetértek azzal a véleménnyel, hogy a Gyűrű Szövetsége színesebb volt. Talán ezért is tetszett jobban. A Két Toronyban már minden olyan szürkés, még az emberek színe sem olyan élénk.

A Fehér Mágus
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #135110 Írta: Nilraen

Bandi3120 írta: én egyálltalán nem mondanám a két tornyot, sötét, nagy birodalom visszaágnak. bennem hangulatilag, és képileg is a film végén a napszítta fűszinű Rohan kopár színe maradt meg. Semmi sötét...ez baromság, ez a rész nem volt a sötét, a reklám alapján ez inkább a 3. részről mondható el mint a két toronyról!

Akkor kérlek nézd meg ezeket a képeket:
FOTR:

www.warofthering.net/photos/fotrtheshire/
www.warofthering.net/photos/fotrrivendell/
www.warofthering.net/photos/fotrlothlorien/

ezek egy kicsit sötétebbek(de nem annyira mint a TTT):
www.warofthering.net/photos/fotrbree/
www.warofthering.net/photos/fotrmoria/
www.warofthering.net/photos/fotrisengard/ www.warofthering.net/photos/fotrweathertop/

TTT:
www.warofthering.net/photos/ttthelmsdeep/index2.shtml
www.warofthering.net/photos/ttthelmsdeep/
www.warofthering.net/photos/tttisengard/
www.warofthering.net/photos/tttmordor/

és az egyetlen hely ami "szines": www.warofthering.net/photos/tttrohan/

Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #135106 Írta: Nilraen

Ghargoqurk írta: OFF: Nilraen: Azt az Ulmo idézetet véletlenül nem én írtam :wink: ?

phu!1000bocs!!Kicsit figyelmetlen vagyok!!mindjárt kijavitom... :oops: :oops:

Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #135102 Írta: Ghargoqurk
Ghargoqurk válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Szerintem Nilraennek igaza van azért, ha nem is sötét de szürke színekről volt. És nem rémlenek napsütötte rohani mezők. Egyetlen hely ahol sütött a nap az a könyvnek megfelelően Ithiliában volt a nyulackáknál.
AZ biztos hogy a Rotk nagyon szürke lesz és, hogy is mondjam, mogorva, de csak a az egyik része. Mert a végére szerintem egyszerű filmes eszközök miatt az is ki fog "szinesedni".

OFF: Nilraen: Azt az Ulmo idézetet véletlenül nem én írtam :wink: ?

Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #135083 Írta: Bandi3120
én egyálltalán nem mondanám a két tornyot, sötét, nagy birodalom visszaágnak. bennem hangulatilag, és képileg is a film végén a napszítta fűszinű Rohan kopár színe maradt meg. Semmi sötét...ez baromság, ez a rész nem volt a sötét, a reklám alapján ez inkább a 3. részről mondható el mint a két toronyról!
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja - 21 éve 3 hónapja #135080 Írta: Nilraen
Reménykedünk!!Legalábbis próbálunk,de folyton csak olyan hireket kapunk hogy kimarad a Megye,kevés jelenetet vettek fel az Ispotályban(tehát Faramir és Éowyn története rövid lesz),meg tudomis én.......
Meg gondoljunk csak bele!a 3. rész legalább annyira zsúfolt(főleg a 2. végével együtt) mint az első!Hogy fér ez bele 3.órába?hát kihagyásokkal!Plusz még tuti hogy lesznek az eddigihez hasonló átirások is!!Ennek ellenére én bizom benne hogy lesz...És mint azt már többen is mondták én nagyon szomorú leszek hogy vége lesz ennek az egésznek!!! :cry: :cry:

Ghargoqurk írta: Frodónak, Samunak olyan szenvedést kell eljátszania ami emberi ésszel fel sem fogható, Aragorn olyan lelki változáson megy át, és úgy változik meg az élete amit szinte lehetetlen előadni

Hát Samuék szenvedéséről:engem azok a képek amiket abban a trailerben láttam eléggé meggyőztek.Frodó arcán a szenvedés és a kétségbeesés....nem is tudom!Engem mindenesetre meggyőzőtt.

elf írta: Nilraen: szerintem a TTTben nem csatából volt a legtöbb. Őszintén szólva nekem az egész Kürtvári csata nem tűnt többnek 10 percnél. Amiből nekem rengeteg volt, az A&A nyálas jelenetei...

hát az A&A jelenet sem volt több mint 10 perc csak azért tünt annak mert tök felesleges,sz*r,nyálas,és még sorolhatnám!1ébként szerintem a FOTR azért is volt jobb mert "szinesebb" volt,már ha értitek mire gondolok.A Megye-zöld,Lórien-kék, Völgyzugoly is milyen szép!A TTT ben viszont csak csupa sötét szín....(Helm szurdok,Mordor....)

Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #135048 Írta: ...Elessar király...
...Elessar király... válaszolt a következő témában: A 3. rész - A király visszatér
Nyugi emberek!
Én, mint loftr rajongó, teljesen megbízom pj munkájában. Mert az előző kettő is remek volt, úgyhogy szerintem ebben a réstben sem fogunk csalódni. Emberek! Reménykedni kell! Mert szegény pj nem csinálhatja meg úgy a filmet, hogy mindenkinek jó legyen, nemigaz? [/quote]
Téma zárolva.
Több
21 éve 3 hónapja #135044 Írta: Ulmo

ipszilon írta: Viszont arra emlékeztek, hogy mit látott frodó galadriel tükrében? a megyét, ahogy már zét van szedve, emg a hobbitok rabszolgasorban vannak. Szal elég érdekes, hogy nem lesz megye megtisztítása. mind1. lehet hogy azt látta, hogyha elbuknak, akkor lesz az, ugyanis samu is ott van a megyében. viszont ha elbuknak akkor meghalnak. mert nem hiszem, hogy miután elkapták volna őket az orkok, azután visszaviszik őket a megyébe. na pá

PJ pont erről beszél a bővített DVD változat audiokommentárjában: ennyi a Megye megtisztítása a filmben, semmi több.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.069 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére