- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- Faramir of Gondor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
"Vannak emberek, akik szeretik a hatalmat, másoknak pedig hatalmuk van szeretni" Bob Marley
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...
- Ulmo
- Nem elérhető
Ghargoqurk írta: Na várjunk, a teljes Szürke Társaság kimarad? Csak nem hagyja ki Pj a dúnadánokat, azért neki is van esze. Ez mindenen túl tenne, hisz azért ez elég lényeges és a kihagyásuk sok változtatást igényel. Legalábbis elméletben
Hát amit én láttam eddig a Holtak Ösvényéből, ott nem szerepeltek dúnadánok, csak Aragorn, Gimli és Legolas.
- Faramir of Gondor
- Nem elérhető
"Vannak emberek, akik szeretik a hatalmat, másoknak pedig hatalmuk van szeretni" Bob Marley
- lázadó
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Gwaihir szerepelt az 1. részben is, tehát lehet, hogy lesz a RotK-ban is. De ki tudja?
PJ tuti szerepelni fog, ahogy ismerem...
A szinkronok itt eléggé offok... Én nem ismerek konkrétan ilyen oldalat, csak pár szinkront tudok:
Éowyn - Györgyi Anna
Éomer - Viczián Ottó
Faramir - Rajkai Zoltán
Théoden - Újréti László
Gollam - Láng Balázs
Szilszakáll - Tolnai Miklós
Gimli - Rajhona Ádám
Gríma - Kőszegi Ákos
Gandalf gyűrűjéről raktam be képet a Gandalf topicba, ha jól emlékszem.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- elf
- Nem elérhető
[size=9:1lmd4wwe]off: most töltöm a quicktime-ot, ha megnéztem a trailert, rögtön leírom élményeim:))[/size]
Elen síla lúmenn' omentielvo!
- Nimdraug
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Nagyon tetszett a ROTK előzetes. Már nagyon várom a filmet.
Amúgy nekem tegnap este esett le hogy Trufát Stohl András(nem tom hogy jól írtam-e) szinkronizálja. Nincs olyan oldal ahol le vannak írva a szinkronok? Úgy hogy ki kicsodát szinkronizál.
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
Nem tudom most nem olvastam végig a teljes fórumot de lehet már tudni valamit Elladanról és Elrohírról ? Lesz szerepük?
Na és ha jól tudom arról sem nagyon volt szó hogy Gwaihir és a többiek rendesen könyv szerint szerepelnek-e majd?
- Vilya
- Nem elérhető
[size=9:2820vacy]/Tudtátok, hogy a Robbin Hoodban a papot játsza P.J.?/[/size]
- Ulmo
- Nem elérhető
A másik dolog, hogy a tolkien.hu-n egy 8,5 megás előzetes van, NEM 15 MEGÁS.
Ha lehet, technikai dolgokat ne itt intézzük, inkább privátban. Keressétek Silt, vagy engem. Innentől kezdve a technikai (lejátszók, egyebek) hozzászólásokat törölni fogom.
- Sil
- Nem elérhető
Hmm, nekem is QT 5.0.2-m van, és nekem megy rendesen. Melyik előzetest töltöttétek le? Nekem a 10MB-os van, lehet, hogy a 15MB-oshoz (ami itt a tolkien.hu-n van fent) kell a QT 6?Arwena írta: nekem quick 5. (meg valahol6. is de az nincs flinstalálva)van meg divx is van de nálam sincs kép.
Tears unnumbered
- Arwena
- Nem elérhető
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- elf
- Nem elérhető
Lalaith Scarlett írta:
Augustíne írta:
Lalaith Scarlett írta: Bocsi, Legolas Grímát öli meg. Először asszem Gríma elvágja Szarumán torkát és egy tüskés-kerékre esik az Orthancból (a felkenődéséről van egy képem, ha gondolod elküldhetem ). Aztán Legsi megcélozza Grímát, és NEM TALÁLJA EL!!! Gríma röhög, hogy milyen béna tündével van dolga, de a nyíl visszapattan a fejére...
Wooh! Ezt nem mondod! Honnan hallottad? (ha hülyeséget kérdeztem, az azért volt, mert nem olvastam vissza a topicban).
Vagy az IM-neten (mikor még nem tiltottak ki onnan), vagy ebben a topicban..
Ezt már én is leírtam ebbe t opicba, és Szarumán haláláról is linkeltem be képet ...
amúgy nem tud valaki segíteni: nem jön be a trailernél a kép, csak a hang, pedig van quicktimom is. mi lehet a baj?
Elen síla lúmenn' omentielvo!
- Reinatha
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Mindenesetre egyetlen trailer-beli Frodora vetett pillantas is eleg ahhoz, hogy valami megmozduljon benned...Lehet, hogy csak en kepzelem be, vagy *ezt akarom* latni benne, de...azert orulok, hogy Szmeagolnak is hatborsodzas-szeru tunetei lettek tole ...Akkor tan megis jelent valamit . (Es nem, nem vagyok Frodoman vagy hobbit-manias, szoval hatarozottan *nem* ezert tamadtak ilyen erzeseim a trailert nezve... )...(*benyomas*)
Official Keeper Of Dinendal, Silent Scout Of Lothlorien
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
Az meg ezért elég logikus hogy hatás vadász jeleneteket tesznek be. Most jobb lenne ha összeválogatnák a film unalmasabb jeleneteit (ha van ilyen)? Akkor nem csak hogy nem csak a hollywoodiságtól szabadulna meg a film de a mozinézők felétől is, ráadásul mi is azon problémáznánk miért olyan semmit mondó a trailer.
Én is azt mondom várjuk meg a következőt akkor már tisztább lesz a helyzet.
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Hát mondjuk én sem nagyon adok bizalmat PJ-nek. Majd a film után... Azért (nekem) egy (két, három, négy,...) előzetes még nem bizonyíték. Az a baj, hogy az előzetesekben muszáj örökké hatást vadászni, mert akkor a "halandók" nem mennek el a moziba... De egy két jelenttől akkor is le lehetett izzadni.
A Frodós jelenetektől borsózott minden tagom.
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Augustíne írta:
Lalaith Scarlett írta: Bocsi, Legolas Grímát öli meg. Először asszem Gríma elvágja Szarumán torkát és egy tüskés-kerékre esik az Orthancból (a felkenődéséről van egy képem, ha gondolod elküldhetem ). Aztán Legsi megcélozza Grímát, és NEM TALÁLJA EL!!! Gríma röhög, hogy milyen béna tündével van dolga, de a nyíl visszapattan a fejére...
Wooh! Ezt nem mondod! Honnan hallottad? (ha hülyeséget kérdeztem, az azért volt, mert nem olvastam vissza a topicban).
Vagy az IM-neten (mikor még nem tiltottak ki onnan), vagy ebben a topicban..
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- Faramir of Gondor
- Nem elérhető
- Faramir of Gondor
- Nem elérhető
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Faramir of Gondor írta: na jó. ez most nekem sok egy napra. ennyi traumát!
engem annyira nem rázott meg mikor megtudtam, a megye megtisztítása részt a könyvben se szerettem... de ez persze nem azt jelenti, hogy ami nem tetszik azt ki kell hagyni és ennek következményeképpen csomó dolgot átírni a történetben....
- Faramir of Gondor
- Nem elérhető
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Faramir of Gondor írta: így már kicsit jobb. de akkor nem értem hogy fogják megcsinálni a Megye megtisztítását a filmen.
Sehogy Az az egész rész kimarad, ezért kellett a film elejére rakni Kígyónyelvű és Szarumán halálát..
- Faramir of Gondor
- Nem elérhető
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
- Faramir of Gondor
- Nem elérhető
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető