- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- Nilraen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Az a visszaszámláló amit a clockdown.com-ról lehetett letölteni,ugye az Angliai premierig számol vissza?
[size=9:2sgol7dh]még 144 nap[/size]
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
www.fantasyplanet.cz/lotr
www.shipofdreams.net/lotr
www.theargonath.cc
www.ninecompanions.net/galleries.html
Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
www.theonering.net/scrapbook/
www.ninecompanions.net/galleries.html
www.warofthering.net/photos/
www.herr-der-ringe-film.de/v2/de ... alerie.php
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Nilraen
- Nem elérhető
elf írta:
Én meg leginkább innen szedem a képeimet:
én a www.tolkien.lap.hu -ról vagy a www.warofthering.net -ről
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- elf
- Nem elérhető
Ulmo írta: Ezt a pechet Viszont ha levetették a képet, az már sejtet valamit...Hogy benne lesznek a filmben, tehát valósak!
Kamerás dolgokhoz: pl az amerikai E3 kiállításon is megkérték a jónépet, hogy NE fényképezzenek, NE videózzanak. A kiállítás után megjelent az 576 Kbyte újság weboldalán a RotK játék előzeteséről készült videó. Ennyit a magyarok engedelmességéről
Carnimirie: még ezt a két oldalt is érdemes néha megnézni:
www.lightsoutentertainment.com/
www.warofthering.net
Hát igen, hogyha levették, akkor biztos azért, mert fontos volt, vagy azért, mert ez nem lesz benne, és hogy ne terjedjen el, nem?
Hát igen, mi kis magyarkák...
Én meg leginkább innen szedem a képeimet:
Elen síla lúmenn' omentielvo!
- Ulmo
- Nem elérhető
Kamerás dolgokhoz: pl az amerikai E3 kiállításon is megkérték a jónépet, hogy NE fényképezzenek, NE videózzanak. A kiállítás után megjelent az 576 Kbyte újság weboldalán a RotK játék előzeteséről készült videó. Ennyit a magyarok engedelmességéről
Carnimirie: még ezt a két oldalt is érdemes néha megnézni:
www.lightsoutentertainment.com/
www.warofthering.net
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Már el is távolították őket. :bawling: De itt még fent vannak (ki tudja, meddig... ):Ulmo írta: Két képecske a Király Visszatérből:
Gandalf Szürkerévben (?)
Gandalf csatában
katt ide
meg ide
Az én két kedvenc forrásom:Carnimirie írta: amúgy honnan tudtok ilyen előzeteseket?
www.theonering.net
www.herr-der-ringe-film.de
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Nimrodel: hát attól függ mekkora az a kamera...de gondolom táskában vitte be... (ha lenne kamerám énis megcsináltam volna )
- Carnimirie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"everybody’s changing and I don’t feel the same"
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Ulmo írta: Elza: kösz a képet! Ez a nemrég megrendezett ComiCon rendezvényről van, valaki vetítés közben fényképezhetett. (és utána futott, nehogy megverjék ) Ezen a rendezvényen bemutatták azt a 10 perces előzetest, ami a RotK készítéséről szól, és rajta lesz az augusztusi DVD-n. Mázlista, aki ott volt *sárga irigység*
Na ezt nem is tudtam, hogy a kép amit beraktam ilyen kalandos és poénos uton-módon készült.
Ulmo egyetértek veled abban, hogy "mázlista" meg "sárga irigység".
- Ulmo
- Nem elérhető
- elf
- Nem elérhető
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
www.iansmith.co.uk/lotr/weblogs/images/C...5/Large/ECCS0979.jpg
Nekem nagyon úgy néz ki mintha a Fehér Városban játszodó egyik kép lenne.
- Ulmo
- Nem elérhető
- elf
- Nem elérhető
- Ulmo
- Nem elérhető
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Galadriel tudom hogy gondolatolvasó, de nem ennyire félelmetes mint a filmben, és az egész lórieni rész nem tetszett...
- Ulmo
- Nem elérhető
Lalaith Scarlett írta:
Arden Borough írta: nem tudom ti hog vagytok vele de szerintem az egész film egyik -ha nem a leg-durvább változtatása a könyvhöz képest Szarumán halála...
szerintem nem annyira, bár én nem vagyok Szarumán-rajongó...szerintem sokkal idegesítőbb a karakterek megváltoztatása, pl. Éowyn tekintélyének sárba döngölése, Faramir egy kancsó, Galadriel egy hülye banya aki vájkál mások agyában, Arwenből a Fotrben harcos-hercegnő lesz, stb...
A harcos-hercegnő (a la Xena ) igaz, a többi azért enyhe túlzás...Galadriel a Könyvben is gondolatolvasó, Faramirból valami még hiányzik...Majd a TTT bővítettje talán választ ad, hogy miért lett "kancsó" (vagy füles tejtartó edény )
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
De Faramir jellemtorzításól sem lehet sajnos megfeledkezni
Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Arden Borough írta: nem tudom ti hog vagytok vele de szerintem az egész film egyik -ha nem a leg-durvább változtatása a könyvhöz képest Szarumán halála...
szerintem nem annyira, bár én nem vagyok Szarumán-rajongó...szerintem sokkal idegesítőbb a karakterek megváltoztatása, pl. Éowyn tekintélyének sárba döngölése, Faramir egy kancsó, Galadriel egy hülye banya aki vájkál mások agyában, Arwenből a Fotrben harcos-hercegnő lesz, stb...
- Arden Borough
- Nem elérhető
Örökké nem eshet...
- elf
- Nem elérhető
Ghargoqurk írta: Grímát Legolas lövi le "némi szerencsével" ha minden igaz, de még reménykedem hogy nem minden igaz
NAh, én meg azt hallottam ezzel kapcsolatban, hogy:
"Gríma drága elvágja Sarumán torkát, mert megharagszik rá (olyanért, mint a könyvben), aztán kihajítja Orthancból.... ezek után Legolas az íjával jól megcélozza Grímát, de elvéti, Brad drága majd kacarászik, hogy milyen béna tündével van dolga, erre a nyílvessző visszapattan a falról, és eltalálja szegény kicsi drágámat (( Arcára fagy majdan a vigyor...."
/Gollam/
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
- elf
- Nem elérhető
Ulmo írta:
elf írta:
Elza de Fischer írta:
elf írta: Itt vannak azok a poszterek, amiket múltkor írt valaki:
Elf ezeket tegnap én raktam be, de csak a honlapot, mert külön a képeket ne engedte berakni nekem.
Úgy látszik neked sikerült. Ugyanonnan raktad be mint én vagy egy másikról sikerült őket felraknod a fórumra :
Nekem se engedte beszúrni, de valaki egy másik fórumba be tudta /asszem ugyanarról a helyről/, így aztán a fórumból szúrtam be. De amúgy nem hinném, hogy ezek túlzottan hivatalosak. Pl. Gandalf ha jól látom "csak" John Howe-rajz, de lehet, hogy én vagyok vak...
Az nem tűnt fel senkinek, hogy az első és a második poszter alján David Lynch neve szerepel, és a filmjének a címe, ami "Satan"? Attól, hogy fölé biggyesztettek egy Lord of the rings feliratot, még nem lesz RotKplakát.
elf: légy erős, az a Gandalf nem rajz, az egy fotó része. A Király Viszatér naptárból van, ahogy a harmadik plakát többi eleme is. És szeretnélek megkérni, hogy képet ne szúrj be, csak a kép linkjét! Az IMG tag helyett használd az URL tagot.
Értem, és bocsee .
Szarumán: úgy tudom, hogy Gríma is meg fog halni...
- Ulmo
- Nem elérhető
- Szarumán
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Ui : A héten már sajnos nem tudok a fórumra jönni
A Fehér Mágus
- Ulmo
- Nem elérhető
elf írta:
Elza de Fischer írta:
elf írta: Itt vannak azok a poszterek, amiket múltkor írt valaki:
Elf ezeket tegnap én raktam be, de csak a honlapot, mert külön a képeket ne engedte berakni nekem.
Úgy látszik neked sikerült. Ugyanonnan raktad be mint én vagy egy másikról sikerült őket felraknod a fórumra :
Nekem se engedte beszúrni, de valaki egy másik fórumba be tudta /asszem ugyanarról a helyről/, így aztán a fórumból szúrtam be. De amúgy nem hinném, hogy ezek túlzottan hivatalosak. Pl. Gandalf ha jól látom "csak" John Howe-rajz, de lehet, hogy én vagyok vak...
Az nem tűnt fel senkinek, hogy az első és a második poszter alján David Lynch neve szerepel, és a filmjének a címe, ami "Satan"? Attól, hogy fölé biggyesztettek egy Lord of the rings feliratot, még nem lesz RotKplakát.
elf: légy erős, az a Gandalf nem rajz, az egy fotó része. A Király Viszatér naptárból van, ahogy a harmadik plakát többi eleme is. És szeretnélek megkérni, hogy képet ne szúrj be, csak a kép linkjét! Az IMG tag helyett használd az URL tagot.
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Ugye, azt már mindenki tudja, hogy a Megye megtisztítása kimarad, a pallantros jelentet megváltozik, de arról én még nem hallottam semmit, hogy Pippin Gondorral való ismerkedését, illetve minas tirithi tartózkodását is megnyírbálják e. Az első fejezetben elég sok az "unalmas rész" és az történetesen az egyik kedvenc részem. Tudtok róla valamit?
'Is there anybody out there?'