- Köszönetek: 0
A 3. rész - A király visszatér
- Coralie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
De nekem a második rész is tetszett, és szerintem biztosan jó lesz a harmadik is.
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Szarumán
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Szerintem jó lesz, bár a kettő után fene tudja..... Nekem személy szerint az egy tetszett legjobban. Nektek?
A Fehér Mágus
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
- bea/mag
- Nem elérhető
Nimrodel Melian írta:
Igazad lehet...Szméagol írta: Nem gondoljátok, hogy a könyv változtatások nélkül sokkal egyszerűbb cselekményű?
Én éppen azért nem nagyon szoktam szidni a Film készítőit, mert tudom, hogy nem nagyon lehet pont ugyanazt filmre vinni.
Bizonyos változtatások olyannyira megváltoztatják a könyvet, hogy megcáfolják a mondanivalóját, és ez nagyon nagy hiba sztem!!!
Pl: Faramír az egyetlen ember, aki visszautasítja a gyűrűt, nagyon különleges ember a könyvben pont emiatt, és a filmben......
2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...
- Coralie
- Nem elérhető
Igazad lehet...Szméagol írta: Nem gondoljátok, hogy a könyv változtatások nélkül sokkal egyszerűbb cselekményű?
Én éppen azért nem nagyon szoktam szidni a Film készítőit, mert tudom, hogy nem nagyon lehet pont ugyanazt filmre vinni.
Nimrodel
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Látom jól elvoltatok...
Az előző oldalon Lalaith berakott egy képet, amin Frodó néz fölfelé nagyon kétségbeesetten egy gyökér alól. Nagyon úgy tűnt nekem, hogy az a FotR-ból van, mert ugyan mitől ijedezne a RotK-ban? Gyökerek alól. Mordorban nincsenek fák...
Elrond-Arwen: Nekem úgy sem tetszene, ha Elrond jönne. Én Halbaradra szavazok!!! És különben is: A Narsilt a Gyűrű alatt (vagy túlságosan szószerint értelmezem?), a Gyűrű megkerülésekor kell újjá kovácsolni. Mit vacakoltak annyi ideig a karddal, hogy nem bírták odaadni nekik az induláskor. Bár ahány darabra tört az a Kettétört Kard... Ez lehet a magyarázat a késedelemre. Hej, de ravasz ez a PJ.
Pippin-Trufa: PJ (mindig az egyik osztálytársam jut eszembe akit Piller Jocinak hívnak ) biztos nem akarja szétválasztani őket. Viszont a palantirnak Aragornhoz kell juttatni, hogy belenézzen Kürtvárban. Különben megint illogikus lenne.
Nem gondoljátok, hogy a könyv változtatások nélkül sokkal egyszerűbb cselekményű?
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Ezért nagyon remélem, hogy ha így van akkor az ez évi kiegészítő forgatásnál kijavítják a hibát.
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Azért meglehetősen esélytelennek tartom hogy a hobbitok, Gandalf, Aragorn meg a többiek mind beöltözve egy helyszínen egy időben forgattak egybeeső szünettel és mindezt a képen látott formában Meduseldben ünneplik. Nem ?Haldír Lórien írta: Az is lehet hogy a forgatási szünetben készült a kép...hm?
Toma gazda: Ez így kissé erős. Nem kell hogy elragadjon az indulat.
Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
- Toma gazda
- Nem elérhető
Szerintem most a GYu-val is ez történikVan egy író aki remekül megír egy könyvet, utána jön a rendező aki tönkreteszi a remekművet
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Haldír Lórien
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Az is lehet hogy a forgatási szünetben készült a kép...hm?Ghargoqurk írta: A hobbitok ott léte nem elég nagy baki ha ez a TTT-ből van ?
Mivel az már korábban eldőlt hogy Dúnharg nem lesz benne ezért két lehetőség maradt. Vagy Helm-szurdoknál válnak szét vagy Edorasban. A kép szerint ez Edorasban történik, és mondjuk egyszerűen eltolták a jelenetet amikor Pippin belenéz a Palantírba, és így ez is történhet Edorasban.
De ez sajnos a legjobb lehetőség, ennél csak rosszabb kavarások lehetnek amitől meglehetősen félek
Emlékezünk, hull szívre jel
E fák alatt, távoli tájon,
Nyugati Tenger, csillagod látom!
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Gandalf írta: Boszorkányúr: Nem biztos, hogy ez lesz a végleges páncélja... Hisz pont azért forgatták újra az Éowynos jelenetet, mert a Boszorkányúr nagyon hasonlított Szauronra... És ezen a képen is nagyon hasonlít... (ha ez az új páncél, akkor ezért tök felesleges volt újraforgatni, ez is hasonlít, a mezei néző könnyen összekeverheti Szauronnal, hacsak nem mutatják meg, ahogyan a nazgúlok átöltöznek).
Meduseldes kép: Csak a ROTK-ból lehet. Vagy egy iszonyú nagy filmes baki a TTT-ben
Jellemző, megint kavar PJ de nagyon...
- Nazgulka
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
"Nazgulka megérkezett....sárkánya tüzetokádott....a szörny hátralépett...eltántorodott.és meghalt...
- ipszilon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.
Hogy két hobbit kuksol a sarokban.Lalaith írta: Na és mi az a baki?
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
Mivel az már korábban eldőlt hogy Dúnharg nem lesz benne ezért két lehetőség maradt. Vagy Helm-szurdoknál válnak szét vagy Edorasban. A kép szerint ez Edorasban történik, és mondjuk egyszerűen eltolták a jelenetet amikor Pippin belenéz a Palantírba, és így ez is történhet Edorasban.
De ez sajnos a legjobb lehetőség, ennél csak rosszabb kavarások lehetnek amitől meglehetősen félek
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Meduseldes kép: Csak a ROTK-ból lehet. Vagy egy iszonyú nagy filmes baki a TTT-ben
- Nilraen
- Nem elérhető
Ulmo írta: Nilraen: voltak képek, ahol Pippin beszélt Denethorral, tehát Gandalf elviszi őt Minas Tirithbe. Plusz volt egy "előzetes" (a RotK játékhoz készült), ahol Gandalf belovagol Minas Tirithbe, Pippin ott ül előtte a lovon.
Azt gondoltam hogy elviszi,csak lehet hogy később...
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Ulmo
- Nem elérhető
- Nilraen
- Nem elérhető
Ulmo írta: A kép, amit Sil berakott, 90%-os biztonsággal a RotK-ból való. De nekem gyanús ez a kép. Minden bizonnyal Vasudvard után van (ott szedték fel a hobbitokat), de akkor Gandalf miért nem indult onnan egyenesen Minas Tirithbe Pippinnel együtt Mit keres Pippin Edorasban? PJ már megint kavar
Valahol mintha azt olvastam volna,hogy miután a palantirt ledobják a toronyból,azt Pippin megtalálja,de Gandalf ezt nem veszi észre,igy a palantir végig Pippinnél marad és Gandalf nem veszi el tőle....Lehet hogy ezért nem viszi Minas Tirithbe.De minden nem biztos ,már arra sem emlékszem hogy hol olvastam!!Még nem kell kétségbe esni!!!
Szerintem pl. ez a megoldás teljesen elképzelhetetlen.Ha ezt átirják a könyv felét meg kell változtatni!
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- bea/mag
- Nem elérhető
2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
- Ulmo
- Nem elérhető
Ghargoqurk írta: A Boszorkányúr fegyverzete nekem annyira azért nem tettszik, szvsz sokkal jobban illiene hozzá egy hosszú kard vagy valami ilyesmi. De kicsi a kép még semmit nem lehet róla mondani
Talán jobban illene hozzá a kard, de Éowyn ellen buzogányt használt. Igaz, ami a képen van, elég érdekes (vagy inkább furcsa) darab.
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
Nagyon remélem azért nem lesznek ilyen drasztikus változtatások.
A Boszorkányúr fegyverzete nekem annyira azért nem tettszik, szvsz sokkal jobban illiene hozzá egy hosszú kard vagy valami ilyesmi. De kicsi a kép még semmit nem lehet róla mondani
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
Sil ezzel a képpel kapcsolatban meg mintha azt olvastam volna (nem emlékszem pontosan), hogy mikor elhagyják Vasudvardot akkor nem válnak el, hanem az egész társaság elmegy vagy Kürtvárba vagy Medulsedbe. :
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Na akkor még egyszer, erről van szó:
www.theonering.net/scrapbook/view/7033
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető