MTT Nyári Tábor - 2004
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Brisa írta: Bőven lesz alkalom a spontán programokra (pl. minden ebéd után, de a programok között is vannak lyukak pontosan az ilyen spontán megmozdulásokra), úgyhogy semmi pánik.
Egyszerűen a lenti lelkesedés a sport és a zenélés iránt olybá tűnik, mintha a lelkesültek megfeledkeztek volna arról, hogy a focin és az éneklésen kívül kismillió más dolog is lesz a táborban, amelyeket pontosan eme lelkes emberkéknek szervezünk nagy energiabefektetéssel. Roppant csalódottak lennénk, ha ezek után a 10 nap alatt mindenki csak focizni akarna.
Szvsz roppant csalódottak lennénk, ha olyan programok lennének, hogy 10 napig focizni kéne helyette...
De ismervén a tábor szervezőit ettől aligha kell tartani.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ulmo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Brisa: őszintén, mi a jobb? Ha sok a program, és esetleg több, párhuzamos dolog is fut, vagy ha hirtelen nincs mit csinálni, és csak punnyadunk?
Én speciel nem vagyok nagy focirajongó, de "Botlábovics" művésznéven szívesen beszállok Reszkessenek a lányok
- Rabyn
- Nem elérhető
Szóval ne féljetek, tudunk majd rá időt szakítani:))
Jut esembe: a többiek teganp este cseten ott örömködtek a csapatbeosztásnak.. Nekem nem érkezett meg, a beosztásom, de úgy tudom Alcar csapatában leszek:) (jupppí)
tudom tudom, ne nosztalgiázzunk állandóan de ezt megmutatom nektek, tavalyi tábori termés:
www.freeweb.hu/gyzyke/elendil.htm
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
BIZTOS meg lehet oldani, hogy tudjunk focizni valahol (olyan NINCS, hogy egy falunak ne legyen libaleg.. akarom mondani focipályája...)
/me is hoz mezt, gatyát, kesztyűt...
:derégfociztam: [sóhaj]
Our knees do not bend easily
- Brisa
- Nem elérhető
Egyszerűen a lenti lelkesedés a sport és a zenélés iránt olybá tűnik, mintha a lelkesültek megfeledkeztek volna arról, hogy a focin és az éneklésen kívül kismillió más dolog is lesz a táborban, amelyeket pontosan eme lelkes emberkéknek szervezünk nagy energiabefektetéssel. Roppant csalódottak lennénk, ha ezek után a 10 nap alatt mindenki csak focizni akarna.
Brisa
- Oisin
- Nem elérhető
Kriszana,kriszana írta: és melyik programpontban szerepel ez?
Azért ugye nem azt akarod ezzel mondani h semmi olyasmit nem lehet csinálni, spontán magunknak megszervezni, ami egyik "programpontban" sem szerepel?
Üdv, Oisin
If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
- Cicaful
- Nem elérhető
[size=9:2qg0isrd]* sítáborban kaptam a nevet egy nagyon kedves 17 éves sráctól - hát nem ééédes?![/size]
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Drizzt
- Nem elérhető
- Angwen
- Nem elérhető
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
hol szeretél a lejtős rét-szerűségen, a sátrak között, vagy a lejtős fenyőerdő részen?Nólindir írta: [2. Hol - hát az egy jó kérdés. De focizni kvázi akárhol lehet...
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Julcsi_
- Nem elérhető
No.kriszana írta:
csak egyetlen kérdésem van: mikor szeretnétek focizni? (Gondolom a tábor ideje alatt, ha itt hírdettétek meg.) De mikor? És leginkább - hol? 8O és melyik programpontban szerepel ez?Nólindir írta: Naakkor:
A Mírrand-Nólindir páros ezennel meghirdeti az MTT női futballcsapatot, jelentkezés táborig, táborban ill. bármikor máskor, feltétel csupáncsak a női jelleg, ill. némi fociszeretet se árt... Előképzettség meg ilyenek az tul. képpen mind1, majd együtt összekovácsolódunk.
ZÚLZULÁJ!
(no jó, ez már három kérdés is megvolt...)
1. Mikorra már Mírrand is válaszolt, meg szal ez az egész úgy jött, hogy olvasgattuk a topic beírásait, hogy "focilabdát is hozzon mán valaki!", meg ilyesmik, szóval gondoltuk, csaknem jelenthet problémát, ha mi is...
2. Hol - hát az egy jó kérdés. De focizni kvázi akárhol lehet...
3. Programpont: szabadidő, vagy mittomén - szóval nyugi, nem tervezek illegális fociedzéseket tartani mindenféle tündeprogram közepette, vagy nem tudom. Meg egyébként is, nem kell ezt ilyen komolyra venni, tényleg csak arról van szó, hogy kicsit mi, lányok is nagyzolhatunk, de semmi húde marha nagy elkötelezettség, csak amolyan labdarugdosás, ami úgyis lesz fiúrészről... Szal NO PARA!
argh
- Mírrand / Verinen Enkeli
- Nem elérhető
"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
- Nefrédiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"Addig alszom, amíg fel nem ébredek"
- Nefrédiel
- Nem elérhető
A terep nemtom mennyire alkalmas, tavaly is néztem erősen, hol lehetne ilyen helyet találni, de mondjuk akkor senki nem vállalkozott ilyesmire... Na csajok, girlpower, majd a fiúkat is kihívhatjuk, ha már jól összeszoktunk (mondjuk izgalmas lesz a kissé lankás füves lejtőn rúgni a bőrt, de tényleg nem akadály )
"Addig alszom, amíg fel nem ébredek"
- Nem elérhető
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
csak egyetlen kérdésem van: mikor szeretnétek focizni? (Gondolom a tábor ideje alatt, ha itt hírdettétek meg.) De mikor? És leginkább - hol? 8O és melyik programpontban szerepel ez?Nólindir írta: Naakkor:
A Mírrand-Nólindir páros ezennel meghirdeti az MTT női futballcsapatot, jelentkezés táborig, táborban ill. bármikor máskor, feltétel csupáncsak a női jelleg, ill. némi fociszeretet se árt... Előképzettség meg ilyenek az tul. képpen mind1, majd együtt összekovácsolódunk.
ZÚLZULÁJ!
(no jó, ez már három kérdés is megvolt...)
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Julcsi_
- Nem elérhető
A Mírrand-mogy-Nólindir trió ezennel meghirdeti az MTT női futballcsapatot, jelentkezés táborig, táborban ill. bármikor máskor, feltétel csupáncsak a női jelleg, ill. némi fociszeretet se árt... Előképzettség meg ilyenek az tul. képpen mind1, majd együtt összekovácsolódunk.
ZÚLZULÁJ!
argh
- Fio
- Nem elérhető
Nellas írta: Kérdés: most készül a tüncruhám, lesz rá szükség, ugye? Pl: olyan alkalom, mint a tavalyi királyválasztás? Vagy előadások?
Hozdd el, legfeljebb díszelegsz benne. De szerintem szükség lesz rá.
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Nellas
- Nem elérhető
"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."
- Kincső
- Nem elérhető
Erda niire (Area) írta: nagyon sietek, valaki meg tudná nekem mondani, mire várható a második levél?
Úgy tudom ma adták fel.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Julcsi_
- Nem elérhető
JÓÓÓÓ! :óriásivigyor:Mírrand írta: focit illetően: csak fű kell, ennél fogva hozok: labda (2004-EB labda), pumpa, (cipő), kapuskesztyű, valamint nagynagy játékkedv :bounce:
Végre (még)egy futballközeli nőnemű!
Tengernagy játékkedv meg ilyesmi itt is előfordul, csak kissé fel kéne még futtatni az MTT női fociszekcióját...
Foci RULZ!
Méta is RULZ!elodyke írta: miaffene aza métázás?
Előd... ccc... ez pont egy olyan játék, amilyeneket te szoktál tudni. Szal érdekes, hogy nem. Szeritnem tetszeni fog...
Ó, világzenei összkavalkád lesz itt, már látom... Ákos a punkkal... shimán . Csak nem lesz ebből probléma...?Morgana írta: hadd férjen meg most az ír zene a metál és a rock mellett, Ákos a punkkal vagy a Danubius-zenével...
Ja, Didot tul.képp szeretem, már azt a 3 számot, amit ismerek tőle...
Hú, de nagyon belelkesedtem. Már csak három és fél hét!! ZÚLZULÁJ!
argh
- Rabyn
- Nem elérhető
Van két csapat, és le vannak rakva M alakban pontok egymástól x távolsrágra és van egy csomo labdád (általában 3) és egy ütö elüti( van egy dobo a másik csapatbol) és aki ütött az fut mint az őrült és a másik csapat meg megfogja a labád és ledobja a métapontra és addig kellfutni mig a labda a métapontra nem ér. Kb ez a lényege
Persze akármilyen zenét hallgathatunk csak könyrögöm tuctuctot NE.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- elodyke
- Nem elérhető
Mírrand írta:
Eruntale írta: Ha van rá igény, tudok vinni métázáshoz ütőket
-Permí is tud vinni egy vékonyabb baseball ütőt
-Permí egyszer métázott, 3 éve
miaffene aza métázás?
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Aranna
- Nem elérhető
Vagyunk ennyire jó fejek, igaz? [/quote]
Szereti valaki Dido-t? Amúgy szerintem vagyunk ennyire tolránsak egymással...
itt lesz a szekrényben!! a kávés csészében!! vagy tán a szőnyeg alatt? az ajtó mögött nem néztem!
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- Nem elérhető
[size=9:175rouq0]Lehet, hogy még addíg ki tudok énekelni elődeimből egy/két kinyitható instant-kaput, de még ahhoz el kell néznem a Hervisbe[/size]
- sebcsaba
- Nem elérhető
Morgana: focizni MINDENHOL lehet. Valaki hozzon labdát, mert én nem tudok.
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Nem elérhető
Eruntale írta: Ha van rá igény, tudok vinni métázáshoz ütőket
-Permí is tud vinni egy vékonyabb baseball ütőt
-Permí egyszer métázott, 3 éve
- Stara
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Ezt már én is akartam kérdezni.Eena írta: Fontos!
megáll a vonat majd Székesfehérváron?
Az Elvirán találtam egy ilyen vonatot:
Budapest-Déli pu. 9:05, Budapest-Kelenföld 9:11/9:13, Székesfehérvár 10:04/10:07, ....,Szombathely 12:57
gyorsvonat,közlekedik: naponta
Ha ez nem is ugyanaz,de ugyanakkorra ér be Szombathelyre.Szerintem ez nekünk fehérváriaknak jó lesz.
[size=9:397j9317]Majd visszafelé lesz érdekesebb,mert a Fehérvárra is bejövő vonat csak 17.45-kor indul:
17:45 901 gyors -- Budapest-Déli pu. 21:28
Szombathely 17:45 Székesfehérvár 20:27/20:29 Budapest-Kelenföld 21:20/21:22 Budapest-Déli pu. 21:28 [/size]