- Köszönetek: 1
MTT Nyári Tábor - 2004
- Milendoria
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kincső írta: Sil, nem mindneki matekzseni, permí a rövidlátó szemével annak is örült volna, ha ellát egyáltalán az ellenfélig
/mí szintén rövidlátó (ez még nem olyan nagy baj, de nincs se szemüvegem, se kontaklencsém), így a számháborúkon általában magamban szitkozódom, h ha nem lennék ilyen vaksi, akkor már rég leolvashattam volna, stb.
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Rabyn írta: Ja és akkor így számháborúzunk majd hogy "hééé te ott igen a pötty a vonal meg a két pötty és a hullám ki vagy lőve!"
Nem, előtte a tengwa előadáson kaptunk papírt, amin rajta volt, hogy melyik számjegy micsoda, és számjegyenként kellett leolvasni.
Sil, nem mindneki matekzseni, permí a rövidlátó szemével annak is örült volna, ha ellát egyáltalán az ellenfélig
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Inczy
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Kincső írta: Ha a levélre gondolsz, akkor ott a bölcsek sorszáma nem jelent semmit, nem abban a sorrendben van, ahogy korábban a csapatoké és vezetőiké.
Jaaah, tehát lesz 6 bölcs, és annak segít, akinek csak akar, és bölcselkedik csapatoktól függetlenül? ááhhááá... Értem!
Rabyn...
Biztos [size=9:a5l6ovd3](legalábbis remélem)[/size], hogy idén is lesz hasonló jó kis számháború... Ugye, ugye, ugye?
Feel the sunshine
- Csele
- Nem elérhető
Rabyn írta: Ja és akkor így számháborúzunk majd hogy "hééé te ott igen a pötty a vonal meg a két pötty és a hullám ki vagy lőve!"
Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Igen, a levélben írják a csapatbeosztást, meg az újabb tudnivalókat. Te Fingolfinnál vagy amúgy (Alcar a csapatvezetőd és _Neo a bölcse), és látnod kéne a fórum főoldalán a Fingolfin csapat külön fórumát is.Carniminie írta: (és mér beszél mindenki csapatbeosztásról?azt a levélben irják?)
Kincső, az úgy lett volna az igazi, hogyha tizenkettes számrendszerben is lettek volna azok a tengwa számok...
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Kincső írta: Csele: tavaly tengwa számokkal volt nagyon rulz volt
Nane... akkor én egy szótárral a kezemben fogok számháborúzni
'Is there anybody out there?'
- Kincső
- Nem elérhető
Inczy írta: Épp nézegetem itt az embereket stb és hirtelen azon akad meg a szemem, hogy az egyik csapattársam egyik másik csapat Bölcse lett... Hogyhogy? Vagy akkor micsinálnak a bölcsek? Be vannak ők is osztva más csapatokhoz? 8O :
Ha a levélre gondolsz, akkor ott a bölcsek sorszáma nem jelent semmit, nem abban a sorrendben van, ahogy korábban a csapatoké és vezetőiké.
Csele: tavaly tengwa számokkal volt nagyon rulz volt
- Csele
- Nem elérhető
Nemcsakhogy sok bogár megy rá, de azt is mindig látjuk majd, hogy hol sándíkáltok valami rosszban!Morgana, hogy jött az, hogy Fingolfin népe SÁRGA LETT?? A sárga színre jön a legtöbb bogár:// meg Fingolfinék nem kék-ezüstök voltak?
Erről jut eszembe, számháború lesz? Én 6-as korom óta (8 éve *sóhaj*) nem játszottam!
Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
- Carnimirie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
(és mér beszél mindenki csapatbeosztásról?azt a levélben irják?)
"everybody’s changing and I don’t feel the same"
- Inczy
- Nem elérhető
Feel the sunshine
- Rabyn
- Nem elérhető
Morgana, hogy jött az, hogy Fingolfin népe SÁRGA LETT?? A sárga színre jön a legtöbb bogár:// meg Fingolfinék nem kék-ezüstök voltak?
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- elodyke
- Nem elérhető
mopst leszögezném
ha valaki össze mer velem veszni a táborban..
az az égencsináljon házat ott is félre..
bármi..
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
- brokkoli
- Nem elérhető
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- BlackRainbow/Lebi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
levél...
" Én vagyok a hűsítő zápor
s a forró Nap
Lebannen vagyok
ki életet ad...''
Köcöntelek a valóság civatagában
- Niph
- Nem elérhető
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Niph
- Nem elérhető
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Jocii
- Nem elérhető
Stara írta: Halkan megkérdezném,hogy csak én nem kaptam meg még a 2. levelet,vagy van még valaki más is?
Kezd elegem lenni a postából!!
szerintem másnak se érkezett meg ...
dehát ilyen a mai posta ...
véletlen eltévednek a levelek , vagy meg se érkeznek ...
Szerintem akinek nem érkezett meg , az kérdezze az illetékest , hogy mikor lett feladva , hátha kiderül .
meg az is előfordulhat , hogy véletlen még nem lett feladva , de akkor bizti potolják a hiányoságukat.
- sebcsaba
- Nem elérhető
Alyr: ha van kártyád, akkor még egyszerűbb, azt adod oda pénz helyett, majd a néni/bácsi ad egy kütyüt ami bebillentyűzöd a kódodat. És megvárod amíg visszaadja a kártyádat.kriszana írta:
nem ugyanaz a számlaszám...ha jól mergnézed, az utolsó 3 szám eltér az előző csekktől...Alyr Arkhon írta: Ha mindent OTP-n kell fizetni, akkor mi a manónak küldtetek csekket?
Tekintve h az eccerű ember aki nem jár naponta fórumra (sőt) ugyan konstatálja, hogy a levélben azt írjátok, hogy OTP meg minden, de a csekken ugyanaz a számlaszám szerepel...
(nekem egyébként egyúttal Áfi csekkét is elküldtétek... )
Amígy meg rém egyszerű a történet. Ha nem emlékeznétek:
HA KP-vel fizetsz, akkor az OTP-ben megnyomod a "lakossági folyósázmla" nevezetű gombot, letéped a sorszámot, megvárod míg kiírja a számodat, és a megfelelő ablakhoz sétálsz.
1 verzió: KP + csekk
Odaadod a pénzt + a csekket és azt mondod: "Pénzt szeretnék befizetni"
Néni/bácsi elveszi a pénzt meg a csekket, begépeli a megfelelő dolgokat, ha szükség van rá visszaad, és 2 perccen belül távozhatsz a feladóvevényeddel együtt.
2. verzió: KP + számlaszám kis papiroson
Odaadod a pénzt, és azt mondod: "Szereték befizetni a Magyar Tolkien Társaság számlájára X összeget. A befizető: XYZ, Bp 1111 ABC utca 11. szám. A Közlemény rovatba legyen szives odaírni, hogy Nyári tábor 2 részlet"
Néni/bácsi elveszi a pénzt meg a csekket, begépeli a megfelelő dolgokat, ha szükség van rá visszaad és 2 perccen belül távozhatsz a feladóvevényeddel együtt.
És igen Nodlee: mindegy, hogy átutalással, vagy csekkel, csak KÖNYÖRGÖM OTP-ben fizessetek
köszi
Amúgy a legtöbb helyen segítőkészek, és ha nem tudod hogy mit kell csinálni akkor megkédezed ;]
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Stara
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Kezd elegem lenni a postából!!
- Kincső
- Nem elérhető
Inczy írta: Még egy kérdés: beváltható üdülési csekk a táborban? :
Mert Anyumnak vannak ilyenjei mivel köztisztviselő, és a fennmaradó 7000-t szívesen fizetném be inkább üdülési csekkel...
Őszintén szólva nem hiszem, ez egy diákszálló, amit a megyei nemtommicsoda üzemeltet, tudtommal... De várd meg egy táb.szerv. vélményét is.
- Inczy
- Nem elérhető
Áú, kriszana, ne haragudj, nem olvastam a fórumot pár napja, és nem láttam a kérésedet... Postán fizettem be acsekket, viszont egyből aznap, amikor megkaptam a levelet. Szal remélem, hogy így időben megérkezik! Mégegyszer bocsi!
Tisztára lelkes vagyok, annyira várom már!! Szűk 1 hónap, tökjó tökjó!! És ugye nem baj, ha fogok átmászkálni egyik Rendből a másikba? És úgy egyáltalán... Csak formális, hogy Rendekbe jelentkezünk, vagy van is vmi ömm.. célja? Márha az átmászkálás megoldható... Szal értitek a kérdésem...?
Még egy kérdés: beváltható üdülési csekk a táborban? :
Mert Anyumnak vannak ilyenjei mivel köztisztviselő, és a fennmaradó 7000-t szívesen fizetném be inkább üdülési csekkel...
Feel the sunshine
- Kincső
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Léli (Deriana) írta:
Alyr Arkhon írta:
Éowyn! írta: Alyr: a csekket belehet fizetni az OTPben! odamész a pénzbefizetős ablakhoz, és odaadod a csekket, hogy ezt szeretnéd befizetni, ilyen egyszerű
Tegnap nekem valaki aszondta, h OTPben a postai csekkel semmit nem tudnak kezdeni.
Pedig tudnak, hidd el Azzal a csekkel, amit az MTT-től kaptál a 2. tábori levélben, nugodtan mehetsz OTP-be.
Hmmm... ez jobban hangzik...
Tanúsítom, az első részletet ezzel a két kezemmel fizettem be a levélben kapott csekkel OTP-ben, amivel most itt pötyögök... Sőt a 2. részletet meg ma utaltuk át.
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Ahhoz elektronikus számlacsomag kell, ami drágább, mint a sima (kb egy ezres havonta). Nekem amúgy van ilyenem (pl SMS-t is küld minden tranzakcióról, meg minden reggel az egyenlegről), csak valahova elkevertem a kódomat, meg persze a számlám jelenleg igencsak üres...Erda niire (Area) írta: Alyr: neten is át lehet utalni. Mi így csináltuk. (bár lehet, hogy ott be kell regisztrálni, mert nem tom, hogy csinálták szüleim)
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
nem ugyanaz a számlaszám...ha jól mergnézed, az utolsó 3 szám eltér az előző csekktől...Alyr Arkhon írta: Ha mindent OTP-n kell fizetni, akkor mi a manónak küldtetek csekket?
Tekintve h az eccerű ember aki nem jár naponta fórumra (sőt) ugyan konstatálja, hogy a levélben azt írjátok, hogy OTP meg minden, de a csekken ugyanaz a számlaszám szerepel...
(nekem egyébként egyúttal Áfi csekkét is elküldtétek... )
Amígy meg rém egyszerű a történet. Ha nem emlékeznétek:
HA KP-vel fizetsz, akkor az OTP-ben megnyomod a "lakossági folyósázmla" nevezetű gombot, letéped a sorszámot, megvárod míg kiírja a számodat, és a megfelelő ablakhoz sétálsz.
1 verzió: KP + csekk
Odaadod a pénzt + a csekket és azt mondod: "Pénzt szeretnék befizetni"
Néni/bácsi elveszi a pénzt meg a csekket, begépeli a megfelelő dolgokat, ha szükség van rá visszaad, és 2 perccen belül távozhatsz a feladóvevényeddel együtt.
2. verzió: KP + számlaszám kis papiroson
Odaadod a pénzt, és azt mondod: "Szereték befizetni a Magyar Tolkien Társaság számlájára X összeget. A befizető: XYZ, Bp 1111 ABC utca 11. szám. A Közlemény rovatba legyen szives odaírni, hogy Nyári tábor 2 részlet"
Néni/bácsi elveszi a pénzt meg a csekket, begépeli a megfelelő dolgokat, ha szükség van rá visszaad és 2 perccen belül távozhatsz a feladóvevényeddel együtt.
És igen Nodlee: mindegy, hogy átutalással, vagy csekkel, csak KÖNYÖRGÖM OTP-ben fizessetek
köszi
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Léli
- Nem elérhető
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Eena
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
fogta és elindult megkeresni magát
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Léli (Deriana) írta:
Alyr Arkhon írta:
Éowyn! írta: Alyr: a csekket belehet fizetni az OTPben! odamész a pénzbefizetős ablakhoz, és odaadod a csekket, hogy ezt szeretnéd befizetni, ilyen egyszerű
Tegnap nekem valaki aszondta, h OTPben a postai csekkel semmit nem tudnak kezdeni.
Pedig tudnak, hidd el Azzal a csekkel, amit az MTT-től kaptál a 2. tábori levélben, nugodtan mehetsz OTP-be.
Hmmm... ez jobban hangzik...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Léli
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."