MTT Nyári Tábor - 2004

Több
20 éve 4 hónapja #205824 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Akkor viszont mákor kén tartani előadás.. Na mindegy

Megnéztem az Óbudai Auchanba a pólókat. Sajnos semmilyen nincsen csak fehér, fekete

Nem lenne egyszerűbb annak a csapatnak akiknek barna kell venni fehér pólókat és befetseni barnára? Lehet kapni barna ruhafestéket

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #205787 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004

megoldható, hogy leérkezésünk péntekén és másnap, szombaton is tudjunk próbálni ?

Szvsz a pénteket nem fogják--a Szkíták miatt sem engedték, mondván, h első nap cuccoljunk le, ismerkedjünk, stb., ne pedig elvonuljunk. Amiben azért van igazság. Szóval, péntek du. kilőve, marad a szombat-vasárnap...

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #205764 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004

Léli (Deriana) írta: Jah, és tábvezek: Ha jól hallottam, a KHE előadás az első vasárnap lesz. Ebből eredően volna egy kérdésem: megoldható, hogy leérkezésünk péntekén és másnap, szombaton is tudjunk próbálni :?: Lesz rá idő? Mert ha nem, akkor katasztrófa lesz az előadásból, nem pedig KHE.... :roll:

Ez igen fontos dolog, ha más nincs akkor csinálunk időt, mert tényleg Kis Humoros Előadás helyett Katasztrofálisan Helytelenül Elrontott izé lesz...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #205751 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Oisin, és mindenki más.

Pls, ne vitázzatok ezen, mert ennek nincs értelme. Nyilván a tábvezek és egyéb szervezők megnézték a helyet, és kiszámolták, hogy úgysem férne el annyi sátor ott fenn, mint amennyien sátorozni fognak (illetve ahány sátor lesz). Ekkor - gondolom - arra a megoldásra jutottak, hogy lent lesznek a sátorosok (szvsz az a hely nem nagyobb a fentinél, de ők megnézték 1-2 hete, úgyhogy csak tudják...), ahelyett, hogy 'lázadást' szítanának azzal, hogy azt mondák, aki gyors, fent verhet sátrat, a többiek meg szívjanak lent a lépcsőkkel. Ezért lett ez a megoldás. Sajnos akármilyen szervezésről van szó, ha 5 embernél több vesz részt benne, akkro már be kell vezetni egyfajta diktatúrát, mert különben életképtelen a megszervezendő dolog. Ezért (perpill) jobb nem vitatkozni a szervezőkkel. Nyilván sok munkájuk van/volt benne hogy kitalálják, mit /hogyan/mikor... gondoltál rá, pl hogy az étkezést hogyan fogják megszervezni? Mert ők már igen, és arra is kitaláltak egy módszert. Meg gondolom, minden másra. Szóval aggódni és lázadni ráér a helyszínen :) (mondom ezt én :roll: :) )

Jah, és tábvezek: Ha jól hallottam, a KHE előadás az első vasárnap lesz. Ebből eredően volna egy kérdésem: megoldható, hogy leérkezésünk péntekén és másnap, szombaton is tudjunk próbálni :?: Lesz rá idő? Mert ha nem, akkor katasztrófa lesz az előadásból, nem pedig KHE.... :roll:

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #205747 Írta: Rabyn
Előre is boccs mindenkitől de:

Oisin: csak egy kérdés, ha ennyit akadékoskodsz minek jössz? ha ennyire nem tetszik a rendszer.
A tábszervek elég sokat dolgoztak a táboron. mert senki más nem vállalta el. TE sem. Ugyhogy hagyd őket békén kérlek. A sátorügyet már kitárgyaltuk velük.

Más: Aki esetleg azt találta, ki, hogy hoz 5 napi ruhát és majd mos az jól gondolja meg mert ha jól emlékszem nagyon kicsik a csapok, és nehéz mosni.))))

_Neo: Akkor megoldható, a fényképes dolog ugye?

Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #205729 Írta: Csele
Csele válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
[size=9:17n5sorj]Még egy apró hozzászólás a méhekhez: mikor én 3 éve ott jártam túratáborban, volt úgy 1 km-re Bozsoknak egy nagy méhészet. A kis drágák valszeg onnan jönnek. S szerintem a legjobb megoldás, ha mindent örször csomagolunk, mert ha egy méh lejelenti a kasban, hogy "gyerekek, sok-sok finomság van Velemnél!" - a biológus szekció erősítsen meg! - akkor jön az egész familia. [/size]

Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #205724 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004

Laurelen írta:

Drizzt írta: Tényleg van valakinek erősítője ? Mármint olyan, amire rá lehet kötni egy gitárt mondjuk...csak egy cucc...hja, vigyek karaoke alapokat ? ha lenne számítógép, meg minimum egy erősítő, vagy bármi, amire rá lehet kötni, meg egy mikrofon (azt vihetek, de talán van valakinek jobb)...persze ez is csak egy ötlet...

hozzál, baj nem lehet belőle! :)

erosito lesz, hangfalak lesznek, gepek is lesznek ß)
mikrofon is valszeg, de ne felejtsuk el, hogy egy falu mellett, termeszetvedelmi teruleten leszunk, ergo koncerteket nem kene tartani (le is bontjuk a nagyszinpadot, ha jol lattam, a pirotech cuccokat mar leszereltek ß))

tabortuz koruli gitarizas rulz, csak a hosszu hajuak vigyazzanak, headbang kozben meg ne gyulladjon a hajuk ß)

ja es Galadh, tuz mellett nincs pogo ß)

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #205722 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Wazz Oisin, és ha befizetsz teszem azt egy görögországi túrára, ott is kivered a balhét, mert a sátorhely túl közel van a kecskekarámhoz??? ŐK szervezik, Ők döntenek. EZ van. Nem nagyon kapálóztál hogy táborszervező lehess ha jól emlékszem, nyilván nem véltlenül. Akkor hagyd rájuk, mert nekik sem könnyű, hidd el. a 140 ember nem csak akkor 140 ember, amikor te dobálózol a számmal, hanem akkor is, amikor Anáéknak egyben kell tartaniuk mindent. Nem azt mondom, hogy néha nem döbbenek meg a stíluson, amiben közlik ezeket, de túl tudom tenni magam rajta, mert én igenis jól akarom érezni magam a táborban, úgy mint tavaly, és nem akarom hogy ilyen kis baromságok elrontsák!

Morgana: amit a körülárkolásról mondtál.. ugye nem nekem kell ásót vinnem?:D Nem hiszem hogy bele tudom zsúfolni a cuccba.. meg aztán hogy néz ki, hogy felássuk a Velemi Gyermeküdülőt?:D viszünk homokzsákokat, és építünk egy sáncot!! hangsúlyozom, hogy nem balhézok, csak fel akarok készülni, mert ha eső lesz, a domboldalon LE FOG csorogni, és erre jobb felkészülni.
Más: sztem aki kreatívkodni akar, hozzon saját ollót. ollóból sosincs elég. és jelölje meg. mert elkallódik. az ollók ilyenek. amúgy minden tömegcuccra ezt tudom ajánlani(töltők pl), hogy jelölje meg valahogy, mert sokan leszünk, és nagy lesz a kavar. tölteni meg ugye csak a házban lehet(ezért kéne télleg egy elosztó ahogy Rabyn írta).
Ja, és ha belefér a csomagodba, akkor sztem érdemes minden más kreatív cuccot(ceruza:D festék, pasztel, szines gyurma..) hozni, mert iszonyú szép a hely, és érdemes rajzolgatni!

Dodie

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #205705 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Semmi szükség erre az egészre emberek...nem változik tőle semmi...illteve mindenki idegesebb lesz. Már előre lázongsz Oisin...látatlanban. Kíváncsi lennék te hogy szerveznél meg egy ilyen dolgot. Kritizálni a legkönnyebb. Tényleg ekkora gond ez az egész? Vazz...emnjünk oda, és érezzük jól magunkat...és kész. Ennyi.
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #205699 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Alcar,

Persze h nem lehet 140 emberrel mindent előre egyeztetni, de nem is erről van szó, csak arról, h ha valami problémát több ember is felvet, akkor azt szvsz nem úgy kell lereagálni h ne is álmodjatok róla h bármi változást elérhettek, mert nektek közönséges táborlakóknak úgysincs semmibe beleszólásotok, hanem úgy h jó, mondjátok el az érveiteket, javasoljatok jobb megoldást, és ha tudtok, akkor meggondoljuk. Szvsz. Szerinted nem? A stílussal kapcsolatos észrevételeddel egyetértek, és elismerem h ezen a téren van még mit csiszolódnom, de azt azért ne felejtsd el h itt is az "amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten" esete forog fenn.

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #205696 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
140 emberrel meglehetősen nehéz lenne egyeztetni mindent előre, nem gondolod, Oisin? 140-en legalább 66 félét akarnának, ez törvényszerű, nem? Nem állítom, hogy mindennel egyetértek, de elfogadom a vezetők döntését - nem szolgalelkűségből, hanem mert ők vállalták, őket nevezték ki, stb. Elmondom a véleményem ha kell, meghallgatnak, ha lehet, engednek. Ennyi.

Amúgy megmondanád, mi a büdös fenének kellett felemlegetned a te tábori részvételedet??? Hmm? Totál felesleges volt azt hiszem... :evil:
Elvégre jössz, s felesleges felemlegetni a sérelmeket... remélem a táborban nem ez lesz, ugye?

Egyben egyetértek: a stílus időnként - mindkét oldalról - lehetne egy kicsit finomabb is... nemde?
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja - 20 éve 4 hónapja #205692 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004

Tehát, csak hogy világos, és érthető legyen mindenkinek:
A sátras ügy nem kérdés, és nincs szavazásra bocsátva. Az, ha Kiss Juliska idejön és azt mondja, szerinte nem jó ötlet, cseppet sem változtat a dolgon... el van már döntve jó ideje - Nodlee tőled függetlenül.

Hát éppen ez a baj h Ti mindent szépen eldöntöttetek mások feje fölött, anélkül hogy az érintettek véleményét akárcsak megkérdeztétek volna. Hadd emlékeztesselek ezen a ponton az én tábori részvételem ügyére, ahol pontosan ugyanez történt. Most megint azt látom, hogy titeket egy cseppet sem érdekel a táborozók véleménye, mentek a magatok feje után, és úgy kezelitek az embereket, mintha tárgyak lennének, amiket oda pakoltok, ahova nektek tetszik. Persze nem Ti fogtok szívni ott lenn. Egyszerűen nem értem, miért nem lehet ezeket a dolgokat normálisan megbeszélni és a döntéseket az érintett emberek bevonásával hozni? Miért nem lehet azoknak az embereknek a véleményét meghallgatni és figyelembe venni, akikről elvileg szól ez a tábor?

A saját szavaidat megfordítva mondhatnám, az, hogy Kovács Krisztina idejön és azt mondja h nekem itt és itt kell sátrat vernem, cseppet sem változtat azon h hová fogom felverni a sátramat.

Azért írtam be most a topikba, hgoy ne a tábor első napján kelljen dühöngened. :wink: Remélem, addig lehiggadsz, és mindenki jól fogja magát érezni - elvégre ezért megyünk.

Remélem, addigra Ti is lehiggadtok, és változtattok a módszereiteken, mert ha nem, akkor biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan nagyon rosszul fogják érezni magukat.

Nem hiszem, hogy a sátrak helye, és néhány lépcső ennyire befolyásolná a hangulatot.

Nem is az befolyásolja, hanem a Ti hozzáállásotok.

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #205677 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004

Drizzt írta: Tényleg van valakinek erősítője ? Mármint olyan, amire rá lehet kötni egy gitárt mondjuk...csak egy cucc...hja, vigyek karaoke alapokat ? ha lenne számítógép, meg minimum egy erősítő, vagy bármi, amire rá lehet kötni, meg egy mikrofon (azt vihetek, de talán van valakinek jobb)...persze ez is csak egy ötlet...

hozzál, baj nem lehet belőle! :)

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #205655 Írta: Drizzt
Esetleg írják ide az illetékesek, hogy meg lehet-e csinálni, és persze azt, hogy szabad-e...ti meg azt, hogy van-e rá igény...gólyatáborban naon jókat karaoke-ztünk...és persze akinek még van alapja, az se hagyja otthon...hja, szövegeket azt ööö...azt majd meglátjuk.
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #205652 Írta: Rabyn
Nekem tetszik ez az ötlet.)

Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #205649 Írta: Drizzt
Tényleg van valakinek erősítője ? Mármint olyan, amire rá lehet kötni egy gitárt mondjuk...csak egy cucc...hja, vigyek karaoke alapokat ? ha lenne számítógép, meg minimum egy erősítő, vagy bármi, amire rá lehet kötni, meg egy mikrofon (azt vihetek, de talán van valakinek jobb)...persze ez is csak egy ötlet...
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #205634 Írta: Utahu Shiree
Utahu Shiree válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
és jó kedvet, meg vidámságot
az ellenségeskedés és rossz kedv maradjon otthon :wink:

Kered az örökkévalóságban...
Keresd meg életed átkát!
Noinenak
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #205633 Írta: Rabyn
Jo:)

Amit mindenképp hozzatok ESŐKABÁTOT, Zseblámpát, Papucsot, türölközöt, tűt és cérnát, ragtapaszt, alapvető gyógyszereket. (dedalon, lázcsillapítot, fájadlomcsillapítót)
Sapont, fogkrémet, tusfürdőt szappant.
Meleg ruhákat. Telefontöltőt! Elosztót (egy páran akik házba lesznek) zenegépet (mondjuk hangfalat)

Most hirtelen ennyi jut eszembe.

Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #205632 Írta: Drizzt
hagyjuk már ezt a sátras cuccot léccilécciiiii...semmi más nem jut eszetekbe a táborral kapcsolatban ? Így lesz és kész...ez olyan, mint amikor reklamál a focista miután sárgalapot kapott, pedig semmi értelme, mert nem lehet visszavonni...viszont fel lehet idegesíteni a bírót, és meg lehet bántani. Hagyjátok abba, kérlek....
Például beírhatnátok, hogy mi az amit semmiképp ne hagyjon otthon az, aki még nem volt ott...hogy kábé hogy néz ki a helyszin, hogy milre van lehetőség, mit nem lehet megoldani...ilyenek, na ?
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #205621 Írta: Rabyn
Ana és Morgana meg mindenki. Csak én emlékszem úgy,hogy az a domb aljában van? Csak mert eléggé esős a nyarunk és domb alján sátrat rakni...

Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #205610 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004

kriszana írta: Nincs sok fa, szép nagy, egyenletes, sima a talaj - ott voltunk 2 hete, megnéztük - nincs nagy fű (fent sokkal nagyobb van), és mindenki el fog ott férni. Mi több, lesz sok fáklya, reflektor - meglátjátok, külön buli lesz :wink:

Nekem a lenti hellyel kapcs. egy rémálmom van: tavaly még volt ott egy árok.. amibe én szépen bele is estem, és más is járt így.. arra nem lehet valami hidat csinálni(vagy nagyon elszállt ötlet??)?? Mert mondjuk frissen fürödve, türcsivel a hajamon belezúgni egy árokba.. hát, nem ez álmaim sétája a zöldben:DD
Kicsit fáj a szívem a jó kis játszóteres hely miatt, annyira beleszerettem.. dehát ez van:PP
Nodlee: legalább a második reggelivel nem kell olyan magasra mászni!

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #205595 Írta: Cala
Cala válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Sziasztok!

Még visszatérve a hangszerekhez picikét!
Lesz erősítő? mert akkor tudok szolgálni egy elektromossal...
Na vigyem v ne?

Pussz

...
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #205562 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Permí végre vette a fáradtságot hogy megtanulja beszkennelni és feltölteni a képeit...
Tehát, a tavaly ültetett fáink május eleji állapotukban megtalálhatók itt .

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #205423 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004

Namarie/Alatariel írta: Azt gondolom, hogy a sátrasok véletlenül se felejtsék el a zseblámpát. A fáklyákat tűzveszélyes ötletnek tartom. (Úgy tudom, fenyők vannak a közelben, és éjszaka felügylet nélkül hagyott fáklyák egy szélvihar esetén... )

Mért kell felügyelet nélkül hagyni a fáklyákat szélvihar esetén? :D

Ugye nem baj ha csak ma tudtam befizetni a pénzt? A váci otp nyitvatartása nem túl felhasználóbarát...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #205405 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004

Alcarcalimo írta:

Drizzt írta: Mennyi táborszervező lett hirtelen...
Most komolyan erről vitatkoztok oldalakon keresztül ? Na nem mintha a szúnyogos oldalak jobbak lettek volna...Mint a gyerekek...
Így lesz, és kész...csak ugyanazt tudom mondani, mint Morgana, bízzatok már bennük egy kicsit. Kimentek, megnézték, és szerintük így lesz jobb...kész. A fáklyákkal meg nem hiszem, hogy felgyújtjuk az erdőt, gondolom azé el lehet őket helyezni normálisan, ha meg nem, akkor nem lesznek...mindenki hozzon magával nyomorult zseblámpát, és kész. Hagyjuk már ezt...

Maximális egyetértésem Drizzt...
Ahogy a "bogaras" topicra is tettem már megjegyzést, de rendben...
Figyu, Ana és Morgana BAROMI sokat gürcölnek ezen a táboron... oké, hogy mindenkinek nem lehet a kedvére tenni maximálisan, ez rendben is van, de... khmm... mi lenne, ha nem csak a "problémákat" vennétek észre??? Nem sok olyan hozzászólást láttam eddig, hogy pl. "hú, ez jó ötlet", "de jól hangzik", stb... gondolom azért jólesne a szervezőknek. Legyünk kissé konstruktívabbak, jó?
S enm azt mondom, hogy ne mondjátok el a véleményeteket, elvégre azért van a fórum, de... ugye értitek?

(S amikor meghirdették a tábort, ha jól tudom nem nagyon tolongtak az emberek a szervezésért...)
Bocs, ha erős voltam, csak szeretném, ha nem csak a negatívumot emelnénk ki itt már, legalább 10 oldalra visszamenőleg...
Alcar

Valami ilyesmire céloztam a lámpával..... a tűzveszélyért való aggódás némileg dekonstruktív volt, de tényleg higyjük már el, hogy Morganáék mindent megtesznek, ami erejüktől tellik.. meg azért ne feledjük, Esgalmar miért is kapta ezt a nevet, mit akar jelképezni..

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja - 20 éve 4 hónapja #205404 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004

Beleg Cúthalion írta: Az kiraly lenne!!!! :D
De ki az a szorcsog? Remelem nem verszivo :D

Galadh írta: de, ha kell, szörcsög sátrában el tudunk szállásolni :)

nem sűrűn vérszívó, bár kituggya : )= nagyon jófej csaj, szal minden ok, akkor várunk :)

Sátorügy: No comment. Vagyis mégis: ********* ***!!!
Nekem ez az egész "dögöljön meg a szomszéd tehene is" szagú...

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #205388 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004

Drizzt írta: Mennyi táborszervező lett hirtelen...
Most komolyan erről vitatkoztok oldalakon keresztül ? Na nem mintha a szúnyogos oldalak jobbak lettek volna...Mint a gyerekek...
Így lesz, és kész...csak ugyanazt tudom mondani, mint Morgana, bízzatok már bennük egy kicsit. Kimentek, megnézték, és szerintük így lesz jobb...kész. A fáklyákkal meg nem hiszem, hogy felgyújtjuk az erdőt, gondolom azé el lehet őket helyezni normálisan, ha meg nem, akkor nem lesznek...mindenki hozzon magával nyomorult zseblámpát, és kész. Hagyjuk már ezt...

Maximális egyetértésem Drizzt...
Ahogy a "bogaras" topicra is tettem már megjegyzést, de rendben...
Figyu, Ana és Morgana BAROMI sokat gürcölnek ezen a táboron... oké, hogy mindenkinek nem lehet a kedvére tenni maximálisan, ez rendben is van, de... khmm... mi lenne, ha nem csak a "problémákat" vennétek észre??? Nem sok olyan hozzászólást láttam eddig, hogy pl. "hú, ez jó ötlet", "de jól hangzik", stb... gondolom azért jólesne a szervezőknek. Legyünk kissé konstruktívabbak, jó?
S enm azt mondom, hogy ne mondjátok el a véleményeteket, elvégre azért van a fórum, de... ugye értitek?

(S amikor meghirdették a tábort, ha jól tudom nem nagyon tolongtak az emberek a szervezésért...)
Bocs, ha erős voltam, csak szeretném, ha nem csak a negatívumot emelnénk ki itt már, legalább 10 oldalra visszamenőleg...
Alcar
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #205374 Írta: Drizzt
Mennyi táborszervező lett hirtelen...
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #205360 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
Azt gondolom, hogy a sátrasok véletlenül se felejtsék el a zseblámpát. A fáklyákat tűzveszélyes ötletnek tartom. (Úgy tudom, fenyők vannak a közelben, és éjszaka felügylet nélkül hagyott fáklyák egy szélvihar esetén... )

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #205357 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: MTT Nyári Tábor - 2004
SÁTRAZÓK!
Pár napja kérdeztem, hogy van-e valakinél hely a sátorban egy személy részére, de eddig még egyetllen felajánlás sem érkezett. Ez nagyon elszomorító. :( Kérlek, írjatok privit, ha van valahol hely! Fontos lenne.

"Elen síla lúmenn' omentielvo."
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.464 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére