- Köszönetek: 2
MTT Nyári Tábor - 2004
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
[size=9:1n9231op]Nem azért, de az úgy még különebb volna, nem?Szürke írta: [size=9:1n9231op]Amúgy pedig kedves sátrazók: van még egy pár domboldal Velem környékén, ha nem tetszik a tábvezek által kijelölt tisztás. A kőházat is feltoljuk a szentvidre... ;]][/size]
Oké, toljuk fel! (Körbe ne árkoljuk véletlenül, ha már annyira belejöttünk? ) [/size]
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- sebcsaba
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ezt akarjuk elkerülni.kriszana írta: Mi több, lesz sok fáklya, reflektor - meglátjátok, külön buli lesz
[size=9:3cl8j4x4]Amúgy pedig kedves sátrazók: van még egy pár domboldal Velem környékén, ha nem tetszik a tábvezek által kijelölt tisztás. A kőházat is feltoljuk a szentvidre... ;]][/size]
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Ulmo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Morgana írta: Plusz, ha jól veritek le a sátrat és körül is árkoljátok, akkor nem lesz gond az esővel. Mi tavaly azért áztunk be, mert egyiknek sem tettünk eleget...
Figyeljetek:
az a dolgunk, hogy jól érezzétek magatokat.
Komolyan gondoljátok, hogy találomra, szivatásból vagy kósza ötletektől vezérelve hozunk döntéseket???
Ott voltunk (többen), direkt megnéztük a terepet.
Bízzatok már egy kicsit bennünk...
Bízunk, de talán hamarabb is lehetett volna mondani a sátrasoknak, hogy mi a helyzet...Mondja ezt egy kőházas
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Figyeljetek:
az a dolgunk, hogy jól érezzétek magatokat.
Komolyan gondoljátok, hogy találomra, szivatásból vagy kósza ötletektől vezérelve hozunk döntéseket???
Ott voltunk (többen), direkt megnéztük a terepet.
Bízzatok már egy kicsit bennünk...
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Dae/siss írta: Szerintem sem nyerő dolog lentre telepíteni a sátrasokat. Lehet, hogy nagyobbnak tűnik a terep, mint odafent, viszont sok helyen baromi magas a fű, és göröngyös a talaj; messze van a kőháztól, és a fölösleges mászkáláson túl nagyon elszeparálná a sátras és a kőházas társadalmakat egymástól; azonkívül hegyoldal alján van, vagyis egy nagyobb zuhé garantáltan el fogja mosni a sátrakat. Tavaly is sok sátras volt, mégis volt még szabad hely a kapu felőli téren, én pedig, ha már választani kell, sokkal szívesebben lennék ott, mint lent.
Tehát, csak hogy világos, és érthető legyen mindenkinek:Estel Adániel írta: Ne aggódjatok, voltak már fura ötleteik a táborvezetőknek, de eddig is orvosoltuk őket... tavaly is, idén is
[size=9:3psmoi4c]Mennek a macik az erdőben trallalalla... [/size]
A sátras ügy nem kérdés, és nincs szavazásra bocsátva. Az, ha Kiss Juliska idejön és azt mondja, szerinte nem jó ötlet, cseppet sem változtat a dolgon... el van már döntve jó ideje - Nodlee tőled függetlenül. Azért írtam be most a topikba, hgoy ne a tábor első napján kelljen dühöngened. Remélem, addig lehiggadsz, és mindenki jól fogja magát érezni - elvégre ezért megyünk.
Nem hiszem, hogy a sátrak helye, és néhány lépcső ennyire befolyásolná a hangulatot.
Nincs sok fa, szép nagy, egyenletes, sima a talaj - ott voltunk 2 hete, megnéztük - nincs nagy fű (fent sokkal nagyobb van), és mindenki el fog ott férni. Mi több, lesz sok fáklya, reflektor - meglátjátok, külön buli leszRabyn írta: Ana: Hányan alusznak sátorban? Egyébként emlékeim szerint odalent baromi sok a FA, és nem tudom, hogy ott le lehet-e verni a cölöpeket. És mindenki el fog ott lent férni?
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Kincső
- Nem elérhető
Luthin írta: Egy apró kérdés, ami nem sátorügy, hanem pénzügy!Baj lenne, vagy lehetne, hogy a tagdíjhátralékot a 3. részlettel együtt fizessem be?
Hát jobb lenne ha fognád a számlaszámot, és ugyanúgy besétálnál az OTP-be mint a tábordíjbefizetésnél (kriszana lentebb leírta a teendőket), és írasd rá a polgári neved meg hogy melyik hónapokat fizeted!!! (Pl. Gipsz Jakab 2004. márc.-jún. tagdíj, de inkább a tagdíj szó ne szerepeljen ha soknak találják, mint a neved és a hónapok! De nem találhatják soknak! )
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Luthin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Amíg nem élem át,le sem írhatom!
Amíg nem találkoztam vele,nem szerethetem!
Amíg nem éltem,nem halhatok meg nélküle!
- Utahu Shiree
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
mennek a tábvezek a TESCOba trallallalla
vicc volt
Amúgy az eső elég jó érv...
Kered az örökkévalóságban...
Keresd meg életed átkát!
Noinenak
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
[size=9:19tuezt8]Mennek a macik az erdőben trallalalla... [/size]
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- brokkoli
- Nem elérhető
Addigis edzem a tüdőm táborig...
Amúgy ha nem írom be, hogy a hintánál szeretném leverni a sátram, akkor nem találjátok ki, hogy lent kell mindenkinek lennie? Mert most miattam szív a fél MTT, és 'kicsit' kínosan érzem magam... d:
Rabyn, miéért hála Aralnak? Perme nem emléxik, h Aral bármit is tett volna a sátrunkért... (:
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Rabyn
- Nem elérhető
Szóval sátrasok ha egy mód van rá akkor rendesen állítsátok fel a sátrakat!
- Dae/siss
- Nem elérhető
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
De ki az a szorcsog? Remelem nem verszivo
Galadh írta: de, ha kell, szörcsög sátrában el tudunk szállásolni
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Nincs valakinek a satraban + 1 hely szamomra pentek esetere? (lehet hogy szombat estere is kene de ez csak kesobb derul majd ki).
Beleg
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Rabyn
- Nem elérhető
- kriszana
- Nem elérhető
1. Nem haragszomUlmo írta:
kriszana írta: Jó, akkor mielőtt parázs vita alakulna ki a sátorhelyekről, most szólok: a játszótérnél senki nem fog sátorozni. Az összes sátor ott lesz, ahol tavaly a tábortüzek voltak. Sajnálom. Ez van.
Ne haragudj Ana, de ez nagyon rossz ötlet. Nem tudom, a talaj változott-e tavaly óta, de a lenti tisztáshoz vezető úton vaksötétben bárki kitörheti a nyakát, van pár keresztbe futó árok meg gödör. Vagy ki fogjuk világítani az utat?
Másrészt, ahogy Szürke is írta, a sátrasokkal kiszúrás, hogy mindenért, ami a kőházban van (kaja, programok) feleslegesen sokat kelljen gyalogolniuk. Ha nem jelent problémát, gondoljátok át még egyszer ezt a dolgot.
2. Ki lesz világítva...sok-sok fáklyával
3. Fent nem fér el az összes sátras
4. + még sok egyéb ok, amit nem biztos, hogy itt és most le kellene írnom.
Tehát sátrasok lent lesznek, tábortűz fent. Pont
[size=9:26sb1q13]P.S. Amúgy, ha sátorban aludnék, én is a játszótérnél szeretnék aludni, és én is leüvölteném mindenki fejét, aki ezt nem akarja engedni...
de lássátok be, hogy mivel így is két felé van szakadva a táborozók sokasága a sátor/kőház miatt, nem lehet megengedni, hogy a fél sátras bandát száműzzük a lenti tisztásra, míg a kiváltságosabbak - akik előbb érkeznek, vagy voltak már tavaly... - megszerezzék maguknak a jó helyeket.[/size]
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Ulmo
- Nem elérhető
kriszana írta: Jó, akkor mielőtt parázs vita alakulna ki a sátorhelyekről, most szólok: a játszótérnél senki nem fog sátorozni. Az összes sátor ott lesz, ahol tavaly a tábortüzek voltak. Sajnálom. Ez van.
Ne haragudj Ana, de ez nagyon rossz ötlet. Nem tudom, a talaj változott-e tavaly óta, de a lenti tisztáshoz vezető úton vaksötétben bárki kitörheti a nyakát, van pár keresztbe futó árok meg gödör. Vagy ki fogjuk világítani az utat?
Másrészt, ahogy Szürke is írta, a sátrasokkal kiszúrás, hogy mindenért, ami a kőházban van (kaja, programok) feleslegesen sokat kelljen gyalogolniuk. Ha nem jelent problémát, gondoljátok át még egyszer ezt a dolgot.
- sebcsaba
- Nem elérhető
1. Nem volt vita, tudjuk hogy az a hely le van foglalva.
2. Ne küldjetek le mindenkit az alsó térre, a felső hellyel mi a baj??? Az alsó rettenetesen messze van mindentől, ennyire még te sem lehetsz ultragonosz...
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- kriszana
- Nem elérhető
Nodlee írta: Nálunk már nincs hely,
viszont azt szeretném mondani, Galadhal és Dodieval együtt, hogy aki be meri foglalni a tavalyi, hinta előtti helyünket, arra nagyon nagyon morcik leszünk... (((: Más szóval, légyszi ne csináljatok ilyen otrombaságot, mert stipi stopi, az a mi helyünk, be-be-bee (((:
Amúgy sokat beszéltetek a darázsirtás különböző módozatairól, de szerintem fölöslegesen, mert igaz, hogy rohadtsok darázs van, de nem csípnek.
Galadh írta: Na, megerősítem Nodlee kérését: Légyszi télleg ne foglaljátok el előlünk a helyet a játszótér részen, mert meg lesztek verve, hehe
Jó, akkor mielőtt parázs vita alakulna ki a sátorhelyekről, most szólok: a játszótérnél senki nem fog sátorozni. Az összes sátor ott lesz, ahol tavaly a tábortüzek voltak. Sajnálom. Ez van.Utahu Shiree írta: de a tábortűz az alsó réten van, mi meg a felsőn alszunk... 8O
Ha már kint alszol, legalább gyere fel hozzánk (a felső rétre )
- Ulmo
- Nem elérhető
Nodlee írta: Nálunk már nincs hely,
viszont azt szeretném mondani, Galadhal és Dodieval együtt, hogy aki be meri foglalni a tavalyi, hinta előtti helyünket, arra nagyon nagyon morcik leszünk... (((:
Aki azt hiszi, hogy Nodlee viccel, annak itt egy figyelmeztető kép tavalyról: Klikk ide Aki látta a KÖR c. filmet, az tudja, mire számíthat ezután
Esgal: az a laptop alkalmas netezésre, tanusíthatom. Majd írunk róla napi jelentést a fórumba
- Esgal
- Nem elérhető
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Utahu Shiree
- Nem elérhető
Úgyhogy ha nem tetszik az sms (amit csak magamnak köszönhetek), majd szépen földhöz vágom a telefont...
Najó, vicc volt...
Részemről majd akkor idegeskedem
Keresd meg életed átkát!
Noinenak
- Léli
- Nem elérhető
Felagund írta: OFF
De ha regisztrálsz a www.felvi.hu - n, akkor kapsz SMS-t a pontról és az adott intézmény ponthatáráról
ON
Ezt ott is lehet? Tudtommal csak ha az A lapon beixelted, hogy kérsz SMS-ben értesítést... (perme nem aggódik, mert kap majd SMS-t )
Amúgy állítsátok rá a családot (szülők/testvér), hogy nézzék meg a neten, és írjanak nektek SMS-t, vagy hívjanak fel, és akkor nincs gond
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Rabyn
- Nem elérhető
Csele: ne aggódj, én se fizettem még be (nem vót mibő) De sietek!!
- Csele
- Nem elérhető
Nem sikerült ma befizetnem a második részletet
Ha magyarázni akarom a bizonyítványom, akkor ma költöztem a koliból, a héten két vizsgám volt, stb....Szóval nem nagy baj, ha holnap fizetem be???
Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
- Utahu Shiree
- Nem elérhető
Ha már kint alszol, legalább gyere fel hozzánk (a felső rétre )
Keresd meg életed átkát!
Noinenak
- elodyke
- Nem elérhető
még esőben is kinn leszek a tábortuz mellett..
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.